Cuma Zayıflama Yarışması 5. Takım

Kahvaltı
1 haşlanmış yumurta
1 ufak parça pide
Şekersiz çay

Ara
Limonlu yeşil çay

Öğle
5 yk etli bezelye
Yarım z.yağlı enginar
7-8 yk çoban salata

Ara
Filtre kahve 1 kupa
1 yeşil elma
Yarım muz

Akşam
1,5 kepçe tarhana çorbası
2 köfte
Piliç çıtırım acılı 8-9 parça
5 yk beşamel soslu makarna (kaşarsız, çocuklar kolay yutsunlar diye azıcık yapıp ekledim içine)
Yarım tatlı kaşığı irmik helvası (sadece tadına baktım)

Ara
Maden suyu

Su: 2 lt bitti
Spor: 50 dk eliptik, 12 dk ağırlık, 3 dk squat. Diğerlerini daha yapamadım, yapınca eklerim.

Kızlar regl oldum, oofff tatilime de denk gelecek. Acaba önümüzdeki ay geciktirici alıp 4-5 gün ileri attırsam, Eylül'e tarihleri bozulur mu? Komik gelecek size belki ama ben sadece 1 defa kullandım o da düğünümdeydi, balayım falan garanti olsun diye :)
Primolut tavsiye ettiler ama @wendigo cum özellikle fikirlerini rica edeceğim

Selamın Aleyküm kızlarrrrrrrr

Herkese hayırlı geceler

Bizim Takımda yine in cin top oynuyor Bende sizlere bir bakayım dedim
Bayram öncesi kızlar hem oruçtan hemde Bayram telaşından pek uğrayamıyorlar sanırım ama ben geri sayıma başladım Bayramdan sonra yoklama alacağım gelmeyeni falakaya yatıracağım

Yarın yine Ayşeyle büyük günümüz Hem hesap vereceğiz hemde bu sefer Bayram sonrasına kadar sanırım 2 haftalık listelerimizi alacağız Bakalım bu sefer nasıl listeler verecek Sibel 2 haftalık gazımızı da alalım
Bayramlık 99u görmek sanırım hayal olacak ( gerçi elimden geleni yaptım sporda dahil ama sanmıyorum 99u ucundan da olsa göreceğimi ) yinede sıkıntı yok sonuçta Bayram sonrası inşallah garanti geç olsun ama güç olmasın

Dün bahçemize gitmiştik ve nasıl yorulduysam şu anda bile hala baldırlarım ağrıyor Yarın sabahda çıkamam yürüyüşe hem ölçüm öncesi kaslar şişmesin hemde zaten zaman su gibi akıp geçiyor ancak hazırlanıp gidiyorum
Çarşamba sabahı itibaren yine günlük yürüyüşlerimi yapacağım gerçi iki gündür havada kötü ama beni yürümekten alı koymayacak ( şakır şakır yağmadığı sürece çıkacağım )
Hedefe daha çabuk ulaşmak için hareket şart

Kizlar paylasimda bir soru var bu cuma ile haftaya cuma etaplar birlestirilsin mi diye cuma gun bildirim yapamayacak var mi sehir disina cikacak olan

Cuma sabah bildirim yapıldığı için gerek yok gibi kaptanım.
Tatil cuma mesai sonrası başladığı için genellikle o zaman çıkılıyor tatili.

yatayım bariii :) çocuklar 12 de uyursa annelerinin bu saatte uyuması da normal herhalde... okula giderken de böyleydi. ben anlamıyorum bu işi valla ya, azıcık erken yatmaları lazım. bir hal çaresini düşüneceğim artık. hadi kızıma masal okuyayım vs, ama ufaklık kaçıp kaçıp gidiyor, tutabilene aşkolsun...
herkese iyi geceler kızlar. her nerelerdeyseniz bayram yaklaştıkça firariler fazlalaştı mı neeeee? hadi kaçtım ben.

Kızlar iftardan önce tartıldım sabitim.. Günlerdir kabızım.. Kabızlık sorunum cözülürse bu hafta 72'yi görecem insallah..
InşALLAH. Bak emeklerinin karşılığınkarşılığını almaya başladın. Daha da iyi olur inşALLAH
Maşallah Ferah iyi yiyorsun ve iyi spor yapıyorsun
Aleyküm selâm Banu. Harika gidiyorsun

hımmm, kimsecikleee yok yine. 4 dk karın çalışıp, 25 sn de plank yaptım kızlar. kaçamak yapmadım bugün hiç. mutluyum
Daha ne kaçamak istiyorsun Ferah. Akşam tarhana ve makarnayı beraber yetmişsin. Çorba k.h makarna tahil ama o da k.h ayrı ayrı yenmeli bence. Yada sebze çorbası ile makarna olabilir.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…