- 18 Kasım 2015
- 14.137
- 45.342
- 598
- Konu Sahibi Cherry Mom
-
- #247.721
Aaa oysa ki bir zamanlar tüm mesajlarıma cevap verir, anketlerimi doldururdunAynen ya... Ben akşamları telefonu koyduğum yeri unuturum. Gündüzde sessizde duyarsam şansa. Bayağı zorla ulaşacaksınız.
Evet Kaptan'ım b
Bende bildirim yaparım Kaptan'ım..
Evey bıldırcem kaptanım
Kaptanım serveyle ozlem de bildirim yaparız demişler. Farklı bi sey degildi di mi sordugun?Cuma bildirimi icin sanirim serveyle ozlem kaldi herkes yapacak gibi gorunuyor
Cikilatacanavari ayy tatlim seni dun etiketlemeyi unuttum sanirim
Hadi yaa onu atlamisim bi ciklat kaldi o da sorun degil yapar o zaman ben oyumuzu olumsuz kullanayim bayramda iyice salmayalim degil mi cnmKaptanım serveyle ozlem de bildirim yaparız demişler. Farklı bi sey degildi di mi sordugun?
Gunaydinlarr
Biz bu sefer biraz uyuduk ates arasi 6 saate cikti insallah daha da duser
Evet bence de kaptanım zaten birkac takım daha cuma bildirim yapabiliriz demiş.Hadi yaa onu atlamisim bi ciklat kaldi o da sorun degil yapar o zaman ben oyumuzu olumsuz kullanayim bayramda iyice salmayalim degil mi cnm
InşALLAH kaptanım. En kısa sürede saglik versin RABBİMGunaydinlarr
Biz bu sefer biraz uyuduk ates arasi 6 saate cikti insallah daha da duser
Kız o sana özel tetikte bekliyordumAaa oysa ki bir zamanlar tüm mesajlarıma cevap verir, anketlerimi doldururdun
Ins banum yaa iyilessinlerSanada Günaydın canım
Günaydın canım
İnşallah bir iki güne birşeyi kalmaz kuzunun
inşallah bayrama sağlıkla girecekler kaptanım merak etmeIns banum yaa iyilessinler
nedense ben bu hafta kilo vermiş olduğumu düşünmüyorum sabah tartı 92 gösterdiSelamın Aleyküm kızlarrrrrrrr
Herkese hayırlı geceler
Bizim Takımda yine in cin top oynuyorBende sizlere bir bakayım dedim
Bayram öncesi kızlar hem oruçtan hemde Bayram telaşından pek uğrayamıyorlar sanırım ama ben geri sayıma başladımBayramdan sonra yoklama alacağım gelmeyeni falakaya yatıracağım
Yarın yine Ayşeyle büyük günümüzHem hesap vereceğiz hemde bu sefer Bayram sonrasına kadar sanırım 2 haftalık listelerimizi alacağız Bakalım bu sefer nasıl listeler verecek Sibel 2 haftalık gazımızı da alalım
Bayramlık 99u görmek sanırım hayal olacak ( gerçi elimden geleni yaptım sporda dahil ama sanmıyorum 99u ucundan da olsa göreceğimi ) yinede sıkıntı yok sonuçta Bayram sonrası inşallah garantigeç olsun ama güç olmasın
Dün bahçemize gitmiştik ve nasıl yorulduysam şu anda bile hala baldırlarım ağrıyorYarın sabahda çıkamam yürüyüşe hem ölçüm öncesi kaslar şişmesin hemde zaten zaman su gibi akıp geçiyor ancak hazırlanıp gidiyorum
Çarşamba sabahı itibaren yine günlük yürüyüşlerimi yapacağımgerçi iki gündür havada kötü ama beni yürümekten alı koymayacak ( şakır şakır yağmadığı sürece çıkacağım )
Hedefe daha çabuk ulaşmak için hareket şart
Tabiki kaptanım hemşireye bayram tatili mi olurmuşCuma bildirimi icin sanirim serveyle ozlem kaldi herkes yapacak gibi gorunuyor
Cikilatacanavari ayy tatlim seni dun etiketlemeyi unuttum sanirim
bence sibelen guzel haber gelecek yagdan kg vermis olcan cnm icime dogdugünaydın şekerlerim
bugün sizlere sibelden güzel sonuçlar getiremicem evdeki tartım sinyali verdi malesefbayram öncesi olur böyle şeyler diyip kendimi züğürt tesellisiyle avutayım bari
Kiyamam hemsirehanim yawwGünaydın minik kuşlarnobetten çıktım içim kıpır kıpır ama sanki vücudum dökülüyor
Tabiki kaptanım hemşireye bayram tatili mi olurmuş
ay inşallah kaptanımbence sibelen guzel haber gelecek yagdan kg vermis olcan cnm icime dogdu
CanımmmKız o sana özel tetikte bekliyordum
Benim de tüm enerjim cekildi de benimkinin sebebi belligünaydın ay bu sabah bütün enerjim çekilmiş gibi hissediyorumgiidip az daha yatayım
Kızlar regl oldum, oofff tatilime de denk gelecek. Acaba önümüzdeki ay geciktirici alıp 4-5 gün ileri attırsam, Eylül'e tarihleri bozulur mu? Komik gelecek size belki ama ben sadece 1 defa kullandım o da düğünümdeydi, balayım falan garanti olsun diye :)
Primolut tavsiye ettiler amawendy cum özellikle fikirlerini rica edeceğim
Niye canın sıkkın kız?Ay kızlar çok fenayım başım boynum kopuyor canım çok sıkkın her işim duruyor...herşeyi bırakıp cıslara saldırasım var acill yardım...
Bacım boynum tutuldu ya kıpırdayamıyorum ona sıkılıyorum...çocuklar sürekli bir şeyler istiyor yatamıyorumNiye canın sıkkın kız?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?