- 7 Ocak 2008
- 14.855
- 37.253
- 1.123
- Konu Sahibi Cherry Mom
-
- #248.001
Kizlar sonunda gelduk bayaa yorulduk yaa bayram olmasa cekilecek yol degil
Aslında ben de o dusuncedeyim, cocuk bana ayak uydursun diye ama ilk cocuk tecrubesizligi mi diyeyim ne diyeyim biraz dünyam döndü :) şimdilerde daha iyiyim, o yüzden yavas ve emin adımlarla ilerleyeyim dedim :) ay bi de ne yalan soyleyeyim eşim kv'lere gidelim der diye biraz bahane etmistim ama gene kaçamadım, bu sefer kendileri geldi. Bari bizim tarafa da bayrama mı gitsek :)
Yok canım 40'ı çıkmadan dışarı çıkmam düşüncesi zaten yok bende de. Yukarda Banu'ya da yazdım, ilk günlerin telaşıyla birazcık gözüm korktu. Aslında şu anda daha iyiyim ama neyse artık bu bayram da böyle geçsin, biz bize kalalım :) temmuzda Eskisehir'de yakın bi arkadaşımın düğünü var, ona gitmek istiyorum nasipse :)
Kizlar sonunda gelduk bayaa yorulduk yaa bayram olmasa cekilecek yol degil
İftara 45 dk kala regl oldum, gitti mi şimdi günüm
Benim bildiğim nohut büyüklüğünden fazla lekelenme olunca gidiyor ama tabi RAbbim bilirÜzülme sonuçta ne güzel baştan beri tuttun kalmış bir gün zaten
Allahım kabul ederse tuttum banucum, full tutacağım diye çok heveslenmiştim ama olmadı 2 günle kurtardım şükür :)
Nohutu falan farkedemedim ama neticede lekelenme değil regl oldum ben, kurtarmaz sanmıyorum.
Bozmasaydın wendicim çünkü benim okuyup anladığım kadarıyla esasen regl iken oruç tutmanın bi yasağı yok sadece o dönemde kadın çok halsiz ve bitkin düşeceği için tutmamasına izin verilmiş.Allahım kabul ederse tuttum banucum, full tutacağım diye çok heveslenmiştim ama olmadı 2 günle kurtardım şükür :)
Nohutu falan farkedemedim ama neticede lekelenme değil regl oldum ben, kurtarmaz sanmıyorum.
Haftaya artı gelme o zaman :)Benim bildirilerim normal kilomdan hep fazla oluyor zaten. Yine aynen devam.
Ayy ben de çok sinir olurum o duruma ama Allah tuttuğun saatlerin sevabını verir inşallahİftara 45 dk kala regl oldum, gitti mi şimdi günüm
Biz oraya gidip 1 gün kalamıyoruz maalesef Banucum, en az 3-4 gün kalıyoruz. Ayrıca evlendiğimiz ilk zamanlar biz oraya gittiğimizde de benim hizmet etmem bekleniyordu gelin olduğum içinGit git canım bak sen gitmeyince onlar geliyor o daha kötüen azından sen bir gün kalıp dönersin öbür türlü hem hizmet et hemde gözlerinin içine bak gitsinler diye
En güzeli Bayramda gidin Annenlere hep biraz rahatlarsın hemde gelen giden olma ihtimali olmaz
Kızlar bu hafta sonuncu olmuşuz yaa
Haftaya güzel bi yüzde çıkaralım diyeceğim ama bayram sonrası, lütfeeeen bayramda dikkat ediinEn azından nota almasak haftaya, bu hafta aldık zaten, 2 nota 1 sarı kart eder... Sonra derece yapıp sildirmemiz gerekir.
Kızlar bu hafta sonuncu olmuşuz yaa
Haftaya güzel bi yüzde çıkaralım diyeceğim ama bayram sonrası, lütfeeeen bayramda dikkat ediinEn azından nota almasak haftaya, bu hafta aldık zaten, 2 nota 1 sarı kart eder... Sonra derece yapıp sildirmemiz gerekir.
Ay ben deli miyim kocamla gideyim şekerparem ya, çocuklarla gitmek daha mantıklıSana kolay gelsin canıminşallah AVMden akşama çıkarsınız gerçi erken gidiyorsunuz okadar olmaz umarım
Benim eşim nefret eder kalabalıkdan daha doğrusu bayram öncesi boş kalabalıktan o yüzden geçen hafta hallettik o işi yalnız benim kıyafetin altına ayakkabım yok uygunadam mecbur bugün yada yarın o hengameye girecek ama sanırım sabah erkenden gideriz bizde ki kalabalığa kalmayalım
Heee tabi tabi uyurHaha sen de baya iyiymissin ya ciddenaslında gitmeye gidilir de iste benim tembelliğim biraz da :) cocuk dedigin arabada uyur zaten
Tebrik ederim Ayşecim, bende bir daha tartılsa mıydım acaba diycem ama dışarıdaydım zaten. Eksi olmadık sayendeSağol canım. Sabah 1 1.5kg ödemim olduğunu biliyorum artık. Bunu kabul ettim. Ama bugün hiç beklemiyordum 1kiloyu. Hem regliyim hem ödem süper oldu. 1aydir sayıyordum yerimde
En kötü haftamızdı galibaKızlar bu hafta sonuncu olmuşuz yaa
65 i gördüm listeye gircem diye bi azimliyim ama umarım yemem çok korkuyorum bu bayramdan büyük irade lazımKızlar bu hafta sonuncu olmuşuz yaa
Evet ya kimi cocuk da sevmiyor arabayı. Hastaneye gidislerimizde pek sorun olmadı ama uzun yolda ne olur bilemiyorum :)Heee tabi tabi uyurtersine gelirseniz burnunuzdan gelebilir şeymacım, inşallah size olmaz ama otobanda, köprüde ve bilimum yollarda emniyet şeridinde hep beraber ağladığımız, emzirip pış pışladığım günler olmuştur, ama şükür bitmiştir
Hadi bakalım bence başarırsın, haftaya alalım seni listeye :)65 i gördüm listeye gircem diye bi azimliyim ama umarım yemem çok korkuyorum bu bayramdan büyük irade lazım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?