- 15 Şubat 2016
- 15.901
- 44.815
- 598
- Konu Sahibi Cherry Mom
-
- #248.041
aferin banuşSelamün Aleyküm kızlarrrrrrrrrr
Herkese hayırlı geceler
Bugün yine çok yoğun ve koşturmacalı bir gündü benim için
Sabahtan biraz mutfağımı temizleyip evde kalan temizliğimi bitirdimÖğleden sonra mezarlık ziyaretine gittik ( eşimin Babannesinin, Dedesinin ve Babasının mezarına )
Özellikle eşimin Babannesi benim için çok kıymetliydiRahmetli bana hep derdi olurda Çakırım ( eşim ) seni üzerse gel bana anlat ben çekerim kulağını hatta ben ölürsem de gel mezarımın başında benle dertleş derdi gidince o geldi aklıma ve kendimi tutamadım ağladım
Eşimle son bir iki eksik için AVMye gittik ama gitmez olaydıknasıl kalabalık anlatamam hatta gitmişken kendime bir çift ayakkabı bakayım dedim ama 10 dakikada fenalık geldi bu bayram evdekilerden idare ederim dedim kendimi yine eve attım
Yarın kahvaltıya Annemlerdeyiz yineordan da kayınvalideme geçeriz tabi eli boş gitmemek için iki tane cheesecake yaptım böğürtlen soslu Tabi ben kesinlikle yemeyeceğim çok sevmeme rağmen
En son eşimin Amcasına da uğrayıp büyük ihtimalle 4 gibi en geç bayramlaşma faslını ilk gün için bitirmiş oluruz
İkinci gün de zaten köye gidiyoruz günü birlik oradaki akrabaları ziyaret etmek için
Bu arada kendime yemeklerimi de kutulara koyup bir nevi sefer tası hazırlayacağımhiççç kimse kusura bakmasın ben listemin dışına çıkmamaya kararlıyım yeşil çayımı bile yanımda götüreceğim sonuçta herkeste olmayabilir
Su şişemi bile yanıma alacağım bol bol su içebilmek için
Allahın izniyle Bayram ertesi 2li rakamları görürüm inşallah
Şimdiden hepinize iyi bayramlar
Merak etme Ayşem nasılsa her zaman görüşme şansımız varhatırlatırım ben sana
Bende bugün baya yoruldum ama iyi oldu yürüyüş de aradan çıkmış oldu
Allah kabul etsin canımNe mutlu sana Ölmüşlerin canına deysin ..Aminnn
teşekkür ederim tatlımIyi tatiller monicimmm
maşallah sana nilgünümbiri gelip bana masaj yapabilir mi lütfençok yorgunum dün bütün gün temizlik yaptım bugunde kurdum sacı balkona bir leğen hamuru yoğurdum hem açtım hem pişirdim bütün mahelleye katmer dağıttım miss gibi kokuttum mahalleyi kızımıda balkona yanıma oturttum yoldan geçeni durdur diye sepetle yoldan geçenede verdim yorgun ama mutlu bir gün oldu şimdi duş aldım balkonu yıkayacağım birazdan oturdum bakayım kızlar ne yapıyo dedim he unutmadan öğlen bir tane yedim o adar kokusu tıkadı yemedim başka
aferin banuşgötür yemeklerini yanında inşALLAH bayram dönüşü 2 li rakamlarda bildirim yaparsın
sağol amin canım
bütün arkadaşlarıma şimdiden kazasız belasız sağlıklı huzurlu hayırlı bayramlar diliyorum
yorgun, bitik ayşeden selamlar
8 den 1 e kadar evde temizlik vardıgerçi gidiyorum ama eşim ve çocuklara temiz ev kaldı iyi de oldu artık avm görmekten böö geldi dün forum istanbulda bugün de akbatı da banunun tabiriyle ayağı yanmış kedi gibi dolandım bizim bebiş henüz 3 aylık olduğu için kıyafetler hep büyük geliyordu ona istediğim minnak kot takımı ve doğduğundan beri harıl harıl aradığım bebe ayakkabısını nihayet buldum demek o kadar istemişim ki son günde rabbim karşıma çıkardı ve aldım 1 er tane kalmıştı hemde sanki resmen alayım diye biri hazırlamış gibi bildiğiniz sevindirik oldum
teşekkür ederim tatlım
maşallah sana nilgünümeline koluna sağlık ölmüşlerinin ruhuna gitsin
sağol moniciğim amin inşALLAHyorgun, bitik ayşeden selamlar
8 den 1 e kadar evde temizlik vardıgerçi gidiyorum ama eşim ve çocuklara temiz ev kaldı iyi de oldu artık avm görmekten böö geldi dün forum istanbulda bugün de akbatı da banunun tabiriyle ayağı yanmış kedi gibi dolandım bizim bebiş henüz 3 aylık olduğu için kıyafetler hep büyük geliyordu ona istediğim minnak kot takımı ve doğduğundan beri harıl harıl aradığım bebe ayakkabısını nihayet buldum demek o kadar istemişim ki son günde rabbim karşıma çıkardı ve aldım 1 er tane kalmıştı hemde sanki resmen alayım diye biri hazırlamış gibi bildiğiniz sevindirik oldum
teşekkür ederim tatlım
maşallah sana nilgünümeline koluna sağlık ölmüşlerinin ruhuna gitsin
geç olsun da güç olmasın kızzzzBu cumaya yetişmeyebilir ama çıkmadık candan ümit kesilmezUslu uslu diyetime sadık kalarak devam edersem 2cı bildirime olur sanırım bayram sonrası
Güle güle iyi günlerde kullansın paşaValla bende çok istedim ama bayramlıkları aldığımda iki hafta evvel beğendiğimin numarası yoktu bugünde baktım ayakkabının kendisi bile yok forumda Allahtan var iki çift gezmelik biraz daha şık bir şey Çok yüksek topuklularla giydim bayramlıklarımı müthiş durdu ama açıkçası okadar yeri de platformlularla gezmek yemedi heleki bizim bayırdan inmek ayrı mesele olurdu dönüşte gerçi benim ayakkabıları çıkarıp yalın ayak bile Eyüpten eve dönmüşlüğüm var ayakkabının bantı koptu diye
Hazır tabanı bir bir ayakkabım var kurtarıcım onu giyerim artık mecbur
Hep spor hep spor artık ufak ufak kilolarda gittikçe biraz daha şık birşeyler istiyorum günlükte olsa
Anam nasıl doluysam ayakkabı konusunda bebe ayakkabısından bak nekadar malzeme çıkardım kendime
Bu cumaya yetişmeyebilir ama çıkmadık candan ümit kesilmezUslu uslu diyetime sadık kalarak devam edersem 2cı bildirime olur sanırım bayram sonrası
Güle güle iyi günlerde kullansın paşaValla bende çok istedim ama bayramlıkları aldığımda iki hafta evvel beğendiğimin numarası yoktu bugünde baktım ayakkabının kendisi bile yok forumda Allahtan var iki çift gezmelik biraz daha şık bir şey Çok yüksek topuklularla giydim bayramlıklarımı müthiş durdu ama açıkçası okadar yeri de platformlularla gezmek yemedi heleki bizim bayırdan inmek ayrı mesele olurdu dönüşte gerçi benim ayakkabıları çıkarıp yalın ayak bile Eyüpten eve dönmüşlüğüm var ayakkabının bantı koptu diye
Hazır tabanı bir bir ayakkabım var kurtarıcım onu giyerim artık mecbur
Hep spor hep spor artık ufak ufak kilolarda gittikçe biraz daha şık birşeyler istiyorum günlükte olsa
Anam nasıl doluysam ayakkabı konusunda bebe ayakkabısından bak nekadar malzeme çıkardım kendime
Teşekkürler şekercimsağol moniciğim amin inşALLAHminnak prens güle güle giysin cicilerini
Monim aklin kalmasin tatlim sen guzelce yap tatilini bebenin kiyafetleri de iyi olmusselam kızlar
çok yorgun ve yoğunum geçmişi okuyorum ama yazmaya ne fırsatım ne de mecalim olmuyor
eksikler bi bitmiyor en son alışverişimi de yaptım bugün. çok önemli bir şey unutsam bile çıkıp almıcam mahvoldum
ben çok sık giremem artık malum bayramın 2.günü sabah yazlığa gidiyorum geçmişi mutlaka okurum da bişi yazamambeni izinli farzedin şekerlerim cuma günleri kilo bildiririm ama oldu da unutursam mutlaka cepten her türlü dürtün toplight oynakbasi34
ellerine saglik allah kabul etsinbiri gelip bana masaj yapabilir mi lütfençok yorgunum dün bütün gün temizlik yaptım bugunde kurdum sacı balkona bir leğen hamuru yoğurdum hem açtım hem pişirdim bütün mahelleye katmer dağıttım miss gibi kokuttum mahalleyi kızımıda balkona yanıma oturttum yoldan geçeni durdur diye sepetle yoldan geçenede verdim yorgun ama mutlu bir gün oldu şimdi duş aldım balkonu yıkayacağım birazdan oturdum bakayım kızlar ne yapıyo dedim he unutmadan öğlen bir tane yedim o adar kokusu tıkadı yemedim başka
Banusum allah kabul etsin tatlim eminim bayram sonrasi gorcen 2 li rakamlariSelamün Aleyküm kızlarrrrrrrrrr
Herkese hayırlı geceler
Bugün yine çok yoğun ve koşturmacalı bir gündü benim için
Sabahtan biraz mutfağımı temizleyip evde kalan temizliğimi bitirdimÖğleden sonra mezarlık ziyaretine gittik ( eşimin Babannesinin, Dedesinin ve Babasının mezarına )
Özellikle eşimin Babannesi benim için çok kıymetliydiRahmetli bana hep derdi olurda Çakırım ( eşim ) seni üzerse gel bana anlat ben çekerim kulağını hatta ben ölürsem de gel mezarımın başında benle dertleş derdi gidince o geldi aklıma ve kendimi tutamadım ağladım
Eşimle son bir iki eksik için AVMye gittik ama gitmez olaydıknasıl kalabalık anlatamam hatta gitmişken kendime bir çift ayakkabı bakayım dedim ama 10 dakikada fenalık geldi bu bayram evdekilerden idare ederim dedim kendimi yine eve attım
Yarın kahvaltıya Annemlerdeyiz yineordan da kayınvalideme geçeriz tabi eli boş gitmemek için iki tane cheesecake yaptım böğürtlen soslu Tabi ben kesinlikle yemeyeceğim çok sevmeme rağmen
En son eşimin Amcasına da uğrayıp büyük ihtimalle 4 gibi en geç bayramlaşma faslını ilk gün için bitirmiş oluruz
İkinci gün de zaten köye gidiyoruz günü birlik oradaki akrabaları ziyaret etmek için
Bu arada kendime yemeklerimi de kutulara koyup bir nevi sefer tası hazırlayacağımhiççç kimse kusura bakmasın ben listemin dışına çıkmamaya kararlıyım yeşil çayımı bile yanımda götüreceğim sonuçta herkeste olmayabilir
Su şişemi bile yanıma alacağım bol bol su içebilmek için
Allahın izniyle Bayram ertesi 2li rakamları görürüm inşallah
Şimdiden hepinize iyi bayramlar
Merak etme Ayşem nasılsa her zaman görüşme şansımız varhatırlatırım ben sana
Bende bugün baya yoruldum ama iyi oldu yürüyüş de aradan çıkmış oldu
Allah kabul etsin canımNe mutlu sana Ölmüşlerin canına deysin ..Aminnn
Iyi bayramlar canım kuzularınlaToplıght ve meleklerı
Sevdıklerınızle şeker tadında bır bayram gecırmenız dılegıyle
Ah ah rahmetli babam geldi2sen böyle yazınca. Nur içi de yatsın cümlemizin ölmüşlerdi. O derdi anneme "güzel kız arefe günü korkutalım"diye. Annem açardı babam pişirirdi. Biz de dağıtırdık.biri gelip bana masaj yapabilir mi lütfençok yorgunum dün bütün gün temizlik yaptım bugunde kurdum sacı balkona bir leğen hamuru yoğurdum hem açtım hem pişirdim bütün mahelleye katmer dağıttım miss gibi kokuttum mahalleyi kızımıda balkona yanıma oturttum yoldan geçeni durdur diye sepetle yoldan geçenede verdim yorgun ama mutlu bir gün oldu şimdi duş aldım balkonu yıkayacağım birazdan oturdum bakayım kızlar ne yapıyo dedim he unutmadan öğlen bir tane yedim o adar kokusu tıkadı yemedim başka
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?