Cuma Zayıflama Yarışması 5. Takım

aferin banuş götür yemeklerini yanında inşALLAH bayram dönüşü 2 li rakamlarda bildirim yaparsın
sağol amin canım
bütün arkadaşlarıma şimdiden kazasız belasız sağlıklı huzurlu hayırlı bayramlar diliyorum

yorgun, bitik ayşeden selamlar
8 den 1 e kadar evde temizlik vardıgerçi gidiyorum ama eşim ve çocuklara temiz ev kaldı iyi de olduartık avm görmekten böö geldi dün forum istanbulda bugün de akbatı da banunun tabiriyle ayağı yanmış kedi gibi dolandımbizim bebiş henüz 3 aylık olduğu için kıyafetler hep büyük geliyordu ona istediğim minnak kot takımı ve doğduğundan beri harıl harıl aradığım bebe ayakkabısını nihayet buldum demek o kadar istemişim ki son günde rabbim karşıma çıkardı ve aldım 1 er tane kalmıştı hemde sanki resmen alayım diye biri hazırlamış gibibildiğiniz sevindirik oldum

Iyi tatiller monicimmm
teşekkür ederim tatlım
maşallah sana nilgünümeline koluna sağlıkölmüşlerinin ruhuna gitsin

Bu cumaya yetişmeyebilir ama çıkmadık candan ümit kesilmez Uslu uslu diyetime sadık kalarak devam edersem 2cı bildirime olur sanırım bayram sonrası

Güle güle iyi günlerde kullansın paşa Valla bende çok istedim ama bayramlıkları aldığımda iki hafta evvel beğendiğimin numarası yoktu bugünde baktım ayakkabının kendisi bile yok forumda Allahtan var iki çift gezmelik biraz daha şık bir şey Çok yüksek topuklularla giydim bayramlıklarımı müthiş durdu ama açıkçası okadar yeri de platformlularla gezmek yemedi heleki bizim bayırdan inmek ayrı mesele olurdu dönüşte gerçi benim ayakkabıları çıkarıp yalın ayak bile Eyüpten eve dönmüşlüğüm var ayakkabının bantı koptu diye
Hazır tabanı bir bir ayakkabım var kurtarıcım onu giyerim artık mecbur

Hep spor hep spor artık ufak ufak kilolarda gittikçe biraz daha şık birşeyler istiyorum günlükte olsa

Anam nasıl doluysam ayakkabı konusunda bebe ayakkabısından bak nekadar malzeme çıkardım kendime

sağol moniciğim amin inşALLAH minnak prens güle güle giysin cicilerini

geç olsun da güç olmasın kızzzz

Ahaha alemsin
sağol moniciğim amin inşALLAH minnak prens güle güle giysin cicilerini
Teşekkürler şekercim

Monim aklin kalmasin tatlim sen guzelce yap tatilini bebenin kiyafetleri de iyi olmus
ellerine saglik allah kabul etsin

Banusum allah kabul etsin tatlim eminim bayram sonrasi gorcen 2 li rakamlari

Ah ah rahmetli babam geldi2sen böyle yazınca. Nur içi de yatsın cümlemizin ölmüşlerdi. O derdi anneme "güzel kız arefe günü korkutalım"diye. Annem açardı babam pişirirdi. Biz de dağıtırdık.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…