- 20 Eylül 2009
- 5.996
- 13.512
- 448
- Konu Sahibi Cherry Mom
-
- #248.081
BravoAksam pogaca yaptim ve yedim!!
yok canımGünaydın hanımlar
Bayram nasıl gidiyor bakalım? Kaçamak yapmadınız di mi? :)
iyi bir poğaça ile kaldıysan ben sayamadım bileAksam pogaca yaptim ve yedim!!
Senin böyle olacağını biliyoduk zaten :)yok canım
iyi bir poğaça ile kaldıysan ben sayamadım bile
Selam kızlar biz dönüş yolundayıztoplight Kaptanım, ben cuma günü olan listede izine çıkmak istiyorum.
Yine bildirimde bulunup çıkarım tabi.
İşlerimizi ayarladık sonunda, biraz kafa dağıtmaya çıkacağız.
Muhtemelen 1 ay kadar sürecek planımız ama duruma göre erken dönebilir ya da uzatabiliriz.
anayım ben anaaaaSenin böyle olacağını biliyoduk zaten :)
kazasız belasız varın inşALLAH evinizeKızlar ne sıcak yaew klimada arızalandı arabada yaniyoz hayırlısı ile bi evimize varaydik
hadi bakalım iyi tatiller canım bol bol eğlentoplight Kaptanım, ben cuma günü olan listede izine çıkmak istiyorum.
Muhtemelen 1 ay kadar sürecek planımız ama duruma göre erken dönebilir ya da uzatabiliriz.
Iyi tatiller hedefcim, hemen dön aramızatoplight Kaptanım, ben cuma günü olan listede izine çıkmak istiyorum.
Klimasız yolculuk cok zor kaptanım ya kolay gelsin valla, bi kere ben de yapmak zorunda kalmıştım hem de ben kullanıyordum arabayı, cok zor olmuştu.Kızlar ne sıcak yaew klimada arızalandı arabada yaniyoz hayırlısı ile bi evimize varaydik
Sana kek pasta yapma demiyoruz, yeme diyoruzanayım ben anaaaaçocuklarıma tatlı poğaça börek kek kurabiye yapmak benim görevim
tadına bakıyorum kız mecburenIyi tatiller hedefcim, hemen dön aramıza
Klimasız yolculuk cok zor kaptanım ya kolay gelsin valla, bi kere ben de yapmak zorunda kalmıştım hem de ben kullanıyordum arabayı, cok zor olmuştu.
Sana kek pasta yapma demiyoruz, yeme diyoruz
Selam kızlar biz dönüş yolundayız
Hedef cim bildirim yapıp çıkarsam iyi olur tatlım tatilde kg almadan son de hemen listeye gir tatlim
Kızlar ne sıcak yaew klimada arızalandı arabada yaniyoz hayırlısı ile bi evimize varaydik
hadi bakalım iyi tatiller canım bol bol eğlen
Iyi tatiller hedefcim, hemen dön aramıza
Klimasız yolculuk cok zor kaptanım ya kolay gelsin valla, bi kere ben de yapmak zorunda kalmıştım hem de ben kullanıyordum arabayı, cok zor olmuştu.
Sana kek pasta yapma demiyoruz, yeme diyoruz
Eee ucundan bak tadına, kilo alacak kadar yemetadına bakıyorum kız mecburençocuklarıma tadına bakmadığım şeyleri yediremem
Hadi gözün aydın şekerim, iyi tatilleeerrrrtoplight Kaptanım, ben cuma günü olan listede izine çıkmak istiyorum.
Heeee, susma hakkımı kullanıyorum çünkü senden çok farkım yok maaalesefanayım ben anaaaaçocuklarıma tatlı poğaça börek kek kurabiye yapmak benim görevim
Ohhh misKızlar sonunda evimize geldik insanın evi gibisi yok gelmeden bahçe ye uğrayıp sebzeleri suladik fasulye mısır çekmiştim geçen hafta onlar çıkmış çok mutlu oldum
Yaaaa hani benim gözü kara rakibim, Bayram bozmuş seni kuzu, Mahmut'la takıl sen
Ooooo süperrrr6000 adım attım ve 20 dk havuzda yüzdüm.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?