Cuma Zayıflama Yarışması 5. Takım

Mutlu ve huzurlu ...

Sevdiklerinizle , sevenleriniz ile ...

Iyi Bayramlar Güzeller

Not: Baklavasız :)
Gunaydinlar hayirli bayramlar kizcelerim saglik mutluluk ve huzurla
Hepinize iyi bayramlar hanımlar. Tatlılardan uzak durun haa :)
Toplıght ve meleklerı
Sevdıklerınızle şeker tadında bır bayram gecırmenız dılegıyle
Bayramınız kutlu olsun bayram sekerleri musmutlu bayramlarınız olsun
Kızlarrrr herkese iyi bayramlaaarr
Tatlılarım hepinizini mutlu huzurlu güzel bayramlar diliyorum. Bu bayramın tek tatlısı sizlersiniz. Başka tatlı yok ona göre.
servey oynakbasi34 @wendigo hedef38beden nilsub inatettimolacak unuttuklarım varsada affola.

Selamın Aleyküm kızlarrrrrrrrr

Herkesin Bayramı mübarek olsun

Rabbim cümlemize nice sağlıklı, mutlu ve huzurlu Bayramlar nasip eder inşallah....Aminnnnnn

Sabah 8de Annemlerde Kahvaltıya buluştuk ve şükür abartmadan kahvaltımı ettim Hatta Annem ve Kayınvalideme eli boş gitmeyeyim diye yaptığım cheesecakelerden bir gıdım tadına dahi bakmadım
Kayınvalidemde helva sarma falan yaptmıştı ( Annemde revani ) ve kesinlikle kendime tabak hazırlamadım onun yerine ara öğünüm olan 10 adet kiraz yedim ve yeşil çayımı içtim

Gittiğim her yerde ( topu topu Annem, kayınvalidem ve eşimin amcasına gittik ) her gören inanılmaz fark var belin ortaya çıkmış diyip durdular ( eşimin amcasında beni uzun zamandır görmeyem bir sürü insan vardı )
İnanılmaz mutlu oldum bu gazla gelde ye şimdi hayatta işim olmaz

Şimdilik eve geldik öğle yemeğimi yiyeceğim hemen az gecikmelide olsa akşam bir arkadaşa çaya gideceğiz bayramlaşmaya ordada şekersiz çay hariç bir şey yemem asla
İnşallah çooook kısa zamanda bende 2li rakamlara geçer hep daha azını görürüm tartıda

Banusum allah kabul etsin tatlim eminim bayram sonrasi gorcen 2 li rakamlari

Kesinlikle elimden geleni yapıyorum canım ve şükür hiç canım istemedi gördüğüm tatlılardan

Masallah canım cok azimlisin ben inanıyorum yakın zamanda goreceksin 2'li sayıları :)

Masallah canım cok azimlisin ben inanıyorum yakın zamanda goreceksin 2'li sayıları :)

İnşallah canım gerçi bugün çok dikkat edeceğim dediğim halde ancak 2 litre içebildim su yatana kadar 1 litre daha içmeye çalışacağım gerçi az geç yatmış olurum ama olsun
Ödem olmasın yeter

Oy maşallah kuzuya kız ne güzel işte bol bol 40 uçurun eve erzak alışverişi gerekmez
Şaka bir yana ama benim ufak kızda kimin evine ilk kez gittiysem bana çıkarıp yumurta birde birkaç şey daha verenler oluyordu ve ben rahat 20 gün eve yumurta almadım Sağlıcakla nice bayramlarınız olur inşallah

Ah ah rahmetli babam geldi2sen böyle yazınca. Nur içi de yatsın cümlemizin ölmüşlerdi. O derdi anneme "güzel kız arefe günü korkutalım"diye. Annem açardı babam pişirirdi. Biz de dağıtırdık.
ALLAH rahmet eylesin babacığına canım
sağol ortikim
iyi hadi 40 çıkınca daha da düzene oturur derler canım uykusu için hayırlı olsun

iyi hadi 40 çıkınca daha da düzene oturur derler canım uykusu için hayırlı olsun
Gündüz uykusu hala yok gibi bir sey. Yatağında gündüz kesinlikle uyumuyor. Sadece gece uyuyor. Buna da şükür gece o uyudugu için ben de uyuyabiliyorum. Emzirip yatıyorum arada

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…