- 25 Ocak 2017
- 7.175
- 22.507
- 348
- Konu Sahibi Cherry Mom
-
- #248.061
Mutlu ve huzurlu ...
Sevdiklerinizle , sevenleriniz ile ...
Iyi Bayramlar Güzeller
Not: Baklavasız :)
Gunaydinlar hayirli bayramlar kizcelerim saglik mutluluk ve huzurla
Hepinize iyi bayramlar hanımlar. Tatlılardan uzak durun haa :)
Toplıght ve meleklerı
Sevdıklerınızle şeker tadında bır bayram gecırmenız dılegıyle
Bayramınız kutlu olsun bayram sekerlerimusmutlu bayramlarınız olsun
Kızlarrrr herkese iyi bayramlaaarr
Tatlılarım hepinizini mutlu huzurlu güzel bayramlar diliyorum. Bu bayramın tek tatlısı sizlersiniz. Başka tatlı yok ona göre.
Banusum allah kabul etsin tatlim eminim bayram sonrasi gorcen 2 li rakamlari
Masallah canım cok azimlisin ben inanıyorum yakın zamanda goreceksin 2'li sayıları :)Selamın Aleyküm kızlarrrrrrrrr
Herkesin Bayramı mübarek olsun
Rabbim cümlemize nice sağlıklı, mutlu ve huzurlu Bayramlar nasip eder inşallah....Aminnnnnn
Sabah 8de Annemlerde Kahvaltıya buluştuk ve şükür abartmadan kahvaltımı ettimHatta Annem ve Kayınvalideme eli boş gitmeyeyim diye yaptığım cheesecakelerden bir gıdım tadına dahi bakmadım
Kayınvalidemde helva sarma falan yaptmıştı ( Annemde revani ) ve kesinlikle kendime tabak hazırlamadım onun yerine ara öğünüm olan 10 adet kiraz yedim ve yeşil çayımı içtim
Gittiğim her yerde ( topu topu Annem, kayınvalidem ve eşimin amcasına gittik ) her gören inanılmaz fark var belin ortaya çıkmış diyip durdular ( eşimin amcasında beni uzun zamandır görmeyem bir sürü insan vardı )
İnanılmaz mutlu oldumbu gazla gelde ye şimdi hayatta işim olmaz
Şimdilik eve geldik öğle yemeğimi yiyeceğim hemen az gecikmelide olsaakşam bir arkadaşa çaya gideceğiz bayramlaşmaya ordada şekersiz çay hariç bir şey yemem asla
İnşallah çooook kısa zamanda bende 2li rakamlara geçer hep daha azını görürüm tartıda
Kesinlikle elimden geleni yapıyorum canım ve şükür hiç canım istemedi gördüğüm tatlılardan
Ozlemcigim canım ortim ben seni nasıl unuttum.Az kalorili,bol hareketli,saglıklı ve mutlu gunler gecirmeniz dilegiyle hayırlı bayramlar..
Masallah canım cok azimlisin ben inanıyorum yakın zamanda goreceksin 2'li sayıları :)
Umut bugün ilk bayram ziyaretini yaptıSagolsun gittiğimiz arkadaş da bize geleneksel olarak küçük bir bohça hazırlamış, içinde pirinç, bozuk para, seker, ekmek falan vardı. 40'ımızı tam anlamıyla çıkarmış olduk
amin kaptanım bütün hepimizin dualarını kabul etsin rabbimMonim aklin kalmasin tatlim sen guzelce yap tatilini bebenin kiyafetleri de iyi olmus
ellerine saglik allah kabul etsin
ALLAH rahmet eylesin babacığına canımAh ah rahmetli babam geldi2sen böyle yazınca. Nur içi de yatsın cümlemizin ölmüşlerdi. O derdi anneme "güzel kız arefe günü korkutalım"diye. Annem açardı babam pişirirdi. Biz de dağıtırdık.
sağol ortikimTatlılarım hepinizini mutlu huzurlu güzel bayramlar diliyorum. Bu bayramın tek tatlısı sizlersiniz. Başka tatlı yok ona göre.
servey oynakbasi34 @wendigo hedef38beden nilsub inatettimolacak unuttuklarım varsada affola.
iyi hadi 40 çıkınca daha da düzene oturur derler canım uykusuUmut bugün ilk bayram ziyaretini yaptıSagolsun gittiğimiz arkadaş da bize geleneksel olarak küçük bir bohça hazırlamış, içinde pirinç, bozuk para, seker, ekmek falan vardı. 40'ımızı tam anlamıyla çıkarmış olduk
Gündüz uykusu hala yok gibi bir sey. Yatağında gündüz kesinlikle uyumuyor. Sadece gece uyuyor. Buna da şükür gece o uyudugu için ben de uyuyabiliyorum. Emzirip yatıyorum aradaiyi hadi 40 çıkınca daha da düzene oturur derler canım uykusuiçin hayırlı olsun
Ask olsun canım ortini nasıl unutursun?Ozlemcigim canım ortim ben seni nasıl unuttum.hayırlı bayramlar. Herşey gönlünce olsun bebem
Yeterki aşk olsun canımAsk olsun canım ortini nasıl unutursun?
Bayram seyran dinlemem sporumu da yaparım. Bravo ortime20 dakika eliptik ve 30 dakika zumba yapılmıstır..
Aksam pogaca yaptim ve yedim!!Günaydın hanımlar
Bayram nasıl gidiyor bakalım? Kaçamak yapmadınız di mi? :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?