Cuma Zayıflama Yarışması 5. Takım

Günaydın lokumlarim ise gidiyorum ama bi mutluyum bi mutluyum anlatamam size fena yani ve nedensiz dolmuşun radyosunda bile sevdiğim şarkı çalıyor bugün bence çok güzel bir gün olacak
Gunaydin. InşALLAH herkes için çok güzel bir gün olur
Ben uzunca suredir tartilmiyordum, sabah tartildimmm veeee 69.4 ciktimmmm
Sana da günaydın anne ordek. Gidecek gidecek merak etme tatlış
Herkese günaydınlar fıstıklar fındıklar. Bugün bende de bir mutluluk var ki sormayın gitsin. aynı cikilata gibi
an itibari ile de jessica 30dk interval bitirilmiş pestilli çıkmış duşunu almış ama kendine gelememiş mutlu mutlu serilmekteyim.

Benimkide aynıdır hatta bizimle bile ne zaman gitse hemen belli mağazaya girer hadi buradan alıp çıkalım der :) Bazen kızıyorum yahu market alışverişinde bile adam motor takmış gibi çabuk çabuk alışveriş yapmamı ister bende isyan ederim bari bir kere şöyle keyifle yapsam şu alışverişimi aceleden yarısını unutuyorum diye
Bakalım öğleden sonra inşallah hem mezarlık ziyaretini yaparız ordan da artık ayakkabı bakmaya gideriz ( daha doğrusu olağan Bayram kavgamızın temelini atarız sonra ben küserim ve 10 dakika bile geçmeden bizimki başlar sırnaşmaya yok ben öyle demek istemedim yok işte özür dilerim diye kızlarda başlar dalga geçmeye kavga etmeyi de beceremiyorsunuz yok işte madem kazanamayacağın tartışmaya niye giriyorsun Baba diye ufaklık zaten hep Anneciğim haklı baba özür dile der ay şimdiden eğlenmeye başladım )

Günaydın lokumlarim ise gidiyorum ama bi mutluyum bi mutluyum anlatamam size fena yani ve nedensiz dolmuşun radyosunda bile sevdiğim şarkı çalıyor bugün bence çok güzel bir gün olacak

Maşallah, keyfiniz gün boyu sürsün kızlar. benimde totomu kaldırasın yok iyi mi. Ama çocukları hazırlamam lazım çıkacağız birazdan kocişimde gelecekmiş alışverişe, bana kolay gelsiiinnn

Hadi bakalım bir eğlenceli günde sende desene

Amin matildacim, bozmadım zaten de moralim bozuldu haliyle, bugün tutmadım, borç çok 2 gün daha ekledim listeye bakalım.

Yaaa, deme ördeğim deme, keşke haftalar birleşse deseymişiz :)

Ben uzunca suredir tartilmiyordum, sabah tartildimmm veeee 69.4 ciktimmmm

Gözün aydın, çok sevindim biliyodum :)

Gunaydinlar
Gece kardesimlerdr geldi evde 4 tane cocuk kuzenlerin cocuklari da geldi cumbur cemaat bir kalabalik sormayin biz bayram alisverisine gitmiyoz daha onceden aldigim hic giyilmemis kiyafetlerini giydiriyom valla kalabalikta o hengameye giremem babamiz zaten normalde alisveris sevmeyen birisi

Aynı fikirdeyim kaptanım, öyle bi trafik yoğunluk vakti sokaklarda, hiç çıkıp bişi alınacak gibi değil.

Evet ya yeniden bi umutlandım kilo verebiliyorum demek
Ne güzel bugün herkes çok mutlu, Allah daha da mutlu etsin insallah.
Ben de artık karar verdim madem bu Umut bey 5'te 6'da kaldırıyor beni, emzirdikten sonra beyefendiyi güzelce hazırlayıp sabah yürüyüslerine cıkacagım hava müsait oldukca. Sabahın köründe evin içinde diğer kişileri uyandırmayayım diye akla karayı seciyorum cunku, en iyisi havalar da güzel oldukca kendimizi dısarı atmak :) Hem kilo da veririm
Yaaa, deme ördeğim deme, keşke haftalar birleşse deseymişiz :)
Sorma yaaa bu haftanın böyle olacagını bilsek birleşsin diye oy kullanırdık. Gerçi çoğunluk zaten birleşmesin dedi ama neyse :)
Gözün aydın, çok sevindim biliyodum :)
Valla ben çok umutsuzca cıkmıstım tartıya, dedim ki "gene görecegim 70.5 falan", 6'lı bi sayı görünce cok mutlu oldum :)

İnş canım çok istiyorum ama tatlılarla sınava gircek gibiyim

selam kızlar
çok yorgun ve yoğunum geçmişi okuyorum ama yazmaya ne fırsatım ne de mecalim olmuyor
eksikler bi bitmiyor en son alışverişimi de yaptım bugün. çok önemli bir şey unutsam bile çıkıp almıcam mahvoldum
ben çok sık giremem artık malum bayramın 2.günü sabah yazlığa gidiyorum geçmişi mutlaka okurum da bişi yazamam beni izinli farzedin şekerlerimcuma günleri kilo bildiririm ama oldu da unutursam mutlaka cepten her türlü dürtün toplight oynakbasi34

Iyi tatiller monicimmm

biri gelip bana masaj yapabilir mi lütfen çok yorgunum dün bütün gün temizlik yaptım bugunde kurdum sacı balkona bir leğen hamuru yoğurdum hem açtım hem pişirdim bütün mahelleye katmer dağıttım miss gibi kokuttum mahalleyi kızımıda balkona yanıma oturttum yoldan geçeni durdur diye sepetle yoldan geçenede verdim yorgun ama mutlu bir gün oldu şimdi duş aldım balkonu yıkayacağım birazdan oturdum bakayım kızlar ne yapıyo dedimhe unutmadan öğlen bir tane yedim o adar kokusu tıkadı yemedim başka

Selamün Aleyküm kızlarrrrrrrrrr

Herkese hayırlı geceler

Bugün yine çok yoğun ve koşturmacalı bir gündü benim için
Sabahtan biraz mutfağımı temizleyip evde kalan temizliğimi bitirdim Öğleden sonra mezarlık ziyaretine gittik ( eşimin Babannesinin, Dedesinin ve Babasının mezarına )
Özellikle eşimin Babannesi benim için çok kıymetliydi Rahmetli bana hep derdi olurda Çakırım ( eşim ) seni üzerse gel bana anlat ben çekerim kulağını hatta ben ölürsem de gel mezarımın başında benle dertleş derdi gidince o geldi aklıma ve kendimi tutamadım ağladım

Eşimle son bir iki eksik için AVMye gittik ama gitmez olaydık nasıl kalabalık anlatamam hatta gitmişken kendime bir çift ayakkabı bakayım dedim ama 10 dakikada fenalık geldi bu bayram evdekilerden idare ederim dedim kendimi yine eve attım

Yarın kahvaltıya Annemlerdeyiz yine ordan da kayınvalideme geçeriz tabi eli boş gitmemek için iki tane cheesecake yaptım böğürtlen soslu Tabi ben kesinlikle yemeyeceğim çok sevmeme rağmen
En son eşimin Amcasına da uğrayıp büyük ihtimalle 4 gibi en geç bayramlaşma faslını ilk gün için bitirmiş oluruz
İkinci gün de zaten köye gidiyoruz günü birlik oradaki akrabaları ziyaret etmek için

Bu arada kendime yemeklerimi de kutulara koyup bir nevi sefer tası hazırlayacağım hiççç kimse kusura bakmasın ben listemin dışına çıkmamaya kararlıyım yeşil çayımı bile yanımda götüreceğim sonuçta herkeste olmayabilir
Su şişemi bile yanıma alacağım bol bol su içebilmek için
Allahın izniyle Bayram ertesi 2li rakamları görürüm inşallah

Şimdiden hepinize iyi bayramlar

Merak etme Ayşem nasılsa her zaman görüşme şansımız var hatırlatırım ben sana
Bende bugün baya yoruldum ama iyi oldu yürüyüş de aradan çıkmış oldu

Allah kabul etsin canım Ne mutlu sana Ölmüşlerin canına deysin ..Aminnn

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…