- 18 Kasım 2015
- 14.137
- 45.342
- 598
- Konu Sahibi Cherry Mom
-
- #248.021
Gunaydin. InşALLAH herkes için çok güzel bir gün olurGünaydın lokumlarim ise gidiyorum ama bi mutluyum bi mutluyum anlatamam size fena yani ve nedensizdolmuşun radyosunda bile sevdiğim şarkı çalıyor bugün bence çok güzel bir gün olacak
Sana da günaydın anne ordek. Gidecek gidecek merak etme tatlışBen uzunca suredir tartilmiyordum, sabah tartildimmm veeee 69.4 ciktimmmm
Bende çok korkuyorum valla65 i gördüm listeye gircem diye bi azimliyim ama umarım yemem çok korkuyorum bu bayramdan büyük irade lazım
Ay ben deli miyim kocamla gideyim şekerparem ya, çocuklarla gitmek daha mantıklısıkıştıracak beni, hadi hadi diye, aman oraya bakma bişi yoktur, kalabalık diycek bilmemne. Aayy vır vır birde onla uğraşamam oohh kafa rahat, kızkardeşimin çocukları kreşteydi, sabahtan buluştuk çocukların işini hallettim. Öğleden sonra da babaannelerine bırakıp kendi alışverişimi yaptım. Yarında bir tanesini babasına bırakıp çocukların ayakkabılarını halledeceğim inşallah. Kocişiminkini 1 hafta önce yaptık. Sadece ona odaklanarak gidiyoruz ve avm den maksimum 1,5 saatte çıkıyoruz, belli mağazaları var onun onların dışına çıkmıyor kararsızlığı da yok, şunu bunu alcam diye kafasında sabitleniyor gidip alıyoruz hehe ay sana da kolay gelsin bu arada kuzum.
Günaydın lokumlarim ise gidiyorum ama bi mutluyum bi mutluyum anlatamam size fena yani ve nedensizdolmuşun radyosunda bile sevdiğim şarkı çalıyor bugün bence çok güzel bir gün olacak
Gunaydin. InşALLAH herkes için çok güzel bir gün olur
Sana da günaydın anne ordek. Gidecek gidecek merak etme tatlış
Herkese günaydınlar fıstıklar fındıklar. Bugün bende de bir mutluluk var ki sormayın gitsin. aynı cikilata gibi
an itibari ile de jessica 30dk interval bitirilmiş pestilli çıkmış duşunu almış ama kendine gelememiş mutlu mutlu serilmekteyim.
Hadi bakalım bir eğlenceli günde sende deseneBenimkide aynıdır hatta bizimle bile ne zaman gitse hemen belli mağazaya girer hadi buradan alıp çıkalım der :) Bazen kızıyorum yahu market alışverişinde bile adam motor takmış gibi çabuk çabuk alışveriş yapmamı ister bende isyan ederim bari bir kere şöyle keyifle yapsam şu alışverişimi aceleden yarısını unutuyorum diye
Bakalım öğleden sonra inşallah hem mezarlık ziyaretini yaparız ordan da artık ayakkabı bakmaya gideriz ( daha doğrusu olağan Bayram kavgamızın temelini atarızsonra ben küserim ve 10 dakika bile geçmeden bizimki başlar sırnaşmaya yok ben öyle demek istemedim yok işte özür dilerim diye kızlarda başlar dalga geçmeye kavga etmeyi de beceremiyorsunuz yok işte madem kazanamayacağın tartışmaya niye giriyorsun Baba diye ufaklık zaten hep Anneciğim haklı baba özür dile der ay şimdiden eğlenmeye başladım )
Bozmasaydın wendicim çünkü benim okuyup anladığım kadarıyla esasen regl iken oruç tutmanın bi yasağı yok sadece o dönemde kadın çok halsiz ve bitkin düşeceği için tutmamasına izin verilmiş.
Allah kabul etsin canım.
Kızlar bu hafta sonuncu olmuşuz yaa
Haftaya güzel bi yüzde çıkaralım diyeceğim ama bayram sonrası, lütfeeeen bayramda dikkat ediinEn azından nota almasak haftaya, bu hafta aldık zaten, 2 nota 1 sarı kart eder... Sonra derece yapıp sildirmemiz gerekir.
Ben uzunca suredir tartilmiyordum, sabah tartildimmm veeee 69.4 ciktimmmm
Gunaydinlar
Gece kardesimlerdr geldi evde 4 tane cocuk kuzenlerin cocuklari da geldi cumbur cemaat bir kalabalik sormayin biz bayram alisverisine gitmiyoz daha onceden aldigim hic giyilmemis kiyafetlerini giydiriyom valla kalabalikta o hengameye giremem babamiz zaten normalde alisveris sevmeyen birisi
Evet ya yeniden bi umutlandım kilo verebiliyorum demekSana da günaydın anne ordek. Gidecek gidecek merak etme tatlış
Herkese günaydınlar fıstıklar fındıklar. Bugün bende de bir mutluluk var ki sormayın gitsin. aynı cikilata gibi
an itibari ile de jessica 30dk interval bitirilmiş pestilli çıkmış duşunu almış ama kendine gelememiş mutlu mutlu serilmekteyim.
Sorma yaaa bu haftanın böyle olacagını bilsek birleşsin diye oy kullanırdık. Gerçi çoğunluk zaten birleşmesin dedi ama neyse :)Yaaa, deme ördeğim deme, keşke haftalar birleşse deseymişiz :)
Valla ben çok umutsuzca cıkmıstım tartıya, dedim ki "gene görecegim 70.5 falan", 6'lı bi sayı görünce cok mutlu oldum :)Gözün aydın, çok sevindim biliyodum :)
İnş canım çok istiyorum ama tatlılarla sınava gircek gibiyimGünaydın kızlar, yine 5te kalkan bir Umut ve ben :)
Evet ya kimi cocuk da sevmiyor arabayı. Hastaneye gidislerimizde pek sorun olmadı ama uzun yolda ne olur bilemiyorum :)
Hadi bakalım bence başarırsın, haftaya alalım seni listeye :)
Yalnız değilim demek.inş yemeyiz yaaaBende çok korkuyorum valla
Kışın öderiz inşallah borçları üzülme cnmAmin matildacim, bozmadım zaten de moralim bozuldu haliyle, bugün tutmadım, borç çok 2 gün daha ekledim listeye bakalım.
Yaaa, deme ördeğim deme, keşke haftalar birleşse deseymişiz :)
Gözün aydın, çok sevindim biliyodum :)
Iyi bayramlar canım. Cok sıcak olacakmış oralar yaa :)Herkese şimdiden iyi bayramlar kızlar. bizde bugün memlekete gidiyoruz girmem belki.
Iyi tatiller monicimmmselam kızlar
çok yorgun ve yoğunum geçmişi okuyorum ama yazmaya ne fırsatım ne de mecalim olmuyor
eksikler bi bitmiyor en son alışverişimi de yaptım bugün. çok önemli bir şey unutsam bile çıkıp almıcam mahvoldum
ben çok sık giremem artık malum bayramın 2.günü sabah yazlığa gidiyorum geçmişi mutlaka okurum da bişi yazamambeni izinli farzedin şekerlerim cuma günleri kilo bildiririm ama oldu da unutursam mutlaka cepten her türlü dürtün toplight oynakbasi34
selam kızlar
çok yorgun ve yoğunum geçmişi okuyorum ama yazmaya ne fırsatım ne de mecalim olmuyor
eksikler bi bitmiyor en son alışverişimi de yaptım bugün. çok önemli bir şey unutsam bile çıkıp almıcam mahvoldum
ben çok sık giremem artık malum bayramın 2.günü sabah yazlığa gidiyorum geçmişi mutlaka okurum da bişi yazamambeni izinli farzedin şekerlerim cuma günleri kilo bildiririm ama oldu da unutursam mutlaka cepten her türlü dürtün toplight oynakbasi34
biri gelip bana masaj yapabilir mi lütfençok yorgunum dün bütün gün temizlik yaptım bugunde kurdum sacı balkona bir leğen hamuru yoğurdum hem açtım hem pişirdim bütün mahelleye katmer dağıttım miss gibi kokuttum mahalleyi kızımıda balkona yanıma oturttum yoldan geçeni durdur diye sepetle yoldan geçenede verdim yorgun ama mutlu bir gün oldu şimdi duş aldım balkonu yıkayacağım birazdan oturdum bakayım kızlar ne yapıyo dedim he unutmadan öğlen bir tane yedim o adar kokusu tıkadı yemedim başka
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?