Cuma Zayıflama Yarışması 5. Takım

Aaahhhhh ah bu bayramlar, hafta sonları. Çok fena çok. Ama bu hafta yani Cuma'ya inşallah yüzünüzü kara çıkarmayacağım, 76 dan aşağıda geleceğim kızlar.

KumraL_KrakeR krakerim bi geldin bi gittin sende, özletme kendini geeel.
Canim valla kayboldum ya beni hatrlaman cok onure etti beni cuma gunu ameliyata giriyorum bahsettimmi bilmiyorum cene kemigim erimis onlarla ugrasiyorum kuzum ya ameliyattan sonra gelicem insallh kilo almadm bu arada 68 kgyum cok sukur siz neler yapiyorsunz degisiklik varmi bakem

Günaydın, bugün de 4:30'da uyandık bu bebekler güne hep erken mi başlarlar yoksa bizimki mi böyle?
Gecmis olsun krakerim, insallah sorunsuz geçer ameliyatın

Çok geçmiş olsun. ALLAH acil şifalar versin inşALLAH

Günaydın kızlar
Hafta sonu gelmiş bense sanki bugün p.tesi gibi hissediyorum
Insan 3 gün izin verir çalışanların depresyona girmesin diye. Bayramda abartmadığımı düşünüyorum. InşALLAH öyledir. Yarın göreceğiz

Evet canım bebekler güne erken başlarlar. Çünkü gece acıkırlar annesi
Gece besliyorum ki arkadaşı. Bizim gibi deliksiz uyumuyorlar doğal olarak. Her sabah en gec 5-5:30'da kurulu saat gibi uyanıyor. En son 4'te emse de aynı, 2'de emse de...
Dün jillian level-1 yaptım. Yazmadım sanırım
Supersiiiin

kuzum geçmiş olsun, sıkıntısız geçsin inşallah ameliyatın. neden oldu acaba? haber ver bize yine

Selamın Aleyküm kızlarrrr

Herkese hayırlı sabahlar

Bizim takımda hala kimsecikler yok Kızlar yuvaya dönecekler inşallah
Bende birazdan kızlarımla birde büyük kızın iki arkadaşıyla dışarıya kahvaltıya gideceğim hem hareket hemde hatunlar yiyorlar beni canımız sıkılıyor diye eğlenmiş olurlar
Gitmişken AVMde birde kendime bir pantolon alırım inatla almıyorum şu anda biri çok bol geliyor birinide devamlı giyince bacak araları yıprandı kalacağım açıkta bari yedek bir tane olsun nasılsa zayıfladıkça hep bol geliyor boşuna para yatırmayayım 1 ay sonra bol gelecek pantalonlara

Bayram sonrası bildirimleri görelim hanımlar. Cumanın gelişi çarşambadan belli olurmus
Ben 69 çıktım bu sabah

Süpersin canım darısı benimde başıma
Ben 2 gündür yine suyu ihmal ettim ödemim var ama bugün yarın bol suyla devam edersem az da olsa eksi görürüm inşallah

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…