- 28 Kasım 2008
- 7.706
- 22.773
- 548
- Konu Sahibi Cherry Mom
-
- #248.101
Canim valla kayboldum ya beni hatrlaman cok onure etti beniKumraL_KrakeR krakerim bi geldin bi gittin sende, özletme kendini geeel.
Utanmaz arlanmaz
Bana gelsın
Kendımı dıskalıfıye edıyorum
Ne oldu serveycim yaa?Utanmaz arlanmaz
Hala yazmaya yuzun var mı
Cekılebılırsınnnnnnnnnnnn
Gecmis olsun krakerim, insallah sorunsuz geçer ameliyatınCanim valla kayboldum ya beni hatrlaman cok onure etti benicuma gunu ameliyata giriyorum bahsettimmi bilmiyorum cene kemigim erimis onlarla ugrasiyorum kuzum ya ameliyattan sonra gelicem insallh kilo almadm bu arada 68 kgyum cok sukur siz neler yapiyorsunz degisiklik varmi bakem
Çok geçmiş olsun. ALLAH acil şifalar versin inşALLAHCanim valla kayboldum ya beni hatrlaman cok onure etti benicuma gunu ameliyata giriyorum bahsettimmi bilmiyorum cene kemigim erimis onlarla ugrasiyorum kuzum ya ameliyattan sonra gelicem insallh kilo almadm bu arada 68 kgyum cok sukur siz neler yapiyorsunz degisiklik varmi bakem
Bana gelsın
Kendımı dıskalıfıye edıyorum
Hayırdır ne oldu. 10 kilo mu aldın yoksa?Utanmaz arlanmaz
Hala yazmaya yuzun var mı
Cekılebılırsınnnnnnnnnnnn
Evet canım bebekler güne erken başlarlar. Çünkü gece acıkırlar annesiGünaydın, bugün de 4:30'da uyandıkbu bebekler güne hep erken mi başlarlar yoksa bizimki mi böyle?
Gecmis olsun krakerim, insallah sorunsuz geçer ameliyatın
Günaydın canım supersin..Dün jillian level-1 yaptım. Yazmadım sanırım
Gece besliyorum ki arkadaşı. Bizim gibi deliksiz uyumuyorlar doğal olarak. Her sabah en gec 5-5:30'da kurulu saat gibi uyanıyor. En son 4'te emse de aynı, 2'de emse de...Evet canım bebekler güne erken başlarlar. Çünkü gece acıkırlar annesi
SupersiiiinDün jillian level-1 yaptım. Yazmadım sanırım
Canim valla kayboldum ya beni hatrlaman cok onure etti benicuma gunu ameliyata giriyorum bahsettimmi bilmiyorum cene kemigim erimis onlarla ugrasiyorum kuzum ya ameliyattan sonra gelicem insallh kilo almadm bu arada 68 kgyum cok sukur siz neler yapiyorsunz degisiklik varmi bakem
Bayram sonrası bildirimleri görelim hanımlar. Cumanın gelişi çarşambadan belli olurmus
Ben 69 çıktım bu sabah
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?