- Konu Sahibi Cherry Mom
-
- #248.121
Harikasın tatlım..Bayram sonrası bildirimleri görelim hanımlar. Cumanın gelişi çarşambadan belli olurmus
Ben 69 çıktım bu sabah
Bence normal. Her çocuğun yapısı aynı olmuyor. Nasıl ilk çıkan diş zamanı değişiyorsa dökülme zamanı da değişir. Hatta dökülen dışın çıkma zamanı bile çocuktan çocuğa değişiyor. Yi e Baha'dan örnek vereceğim. 6 yaşında ilk dışı düştü ve ne kadar hatırlamıyorum şimdi uzunca bir süre dışı çıkmadı. Hatta 2. düşen dişi çıktı ilki hala yoktu. Dış hekimine gittik. Oluşmamış olabilir bir röntgen alalım dedi. Panoranik röntgen çektirdik. Ağzının içi yaratık ağzı gibi 2 sıra diş vardı. Dr. dişi var çıkar acele etmeyin dedi. Ayrıca 5-6 yaşında da dökülebilirmis.Kızlarrr tecrubeli anneler.. Kızım 6 yasını doldurmadan dis dökmeye basladı.. Normal mi bu?
Bende kendimi riske atmak istemiyorum. Bugün tartılmadım ama....1 kilo artıdayım!!
Birazdan görümceme kalvaltıya gidecez.Orada abartmadan guzel bir kahvaltı ederim.
Aksamıda yogurt ve salatayla gecistirmeyi düsünüyorum.
insallah.
Ama haftalardır sabittim wendicim, bildirim bile yapmıyordum, o kadarcık hakkım olsun
Suyu ihmal etme canım, ödemler gitmez yoksa, gereksiz artı çıkıyor insan :)Süpersin canım darısı benimde başıma
Ben 2 gündür yine suyu ihmal ettim ödemim var ama bugün yarın bol suyla devam edersem az da olsa eksi görürüm inşallah
En kısa sürede insallah canım :)Harikasın tatlım..
Bakalım ben ne zaman 69'u görecegim.
normal canım bizimki dökmedi 6 yaşında ama arkadaşlarının çoğu döktü süt dişleriniKızlarrr tecrubeli anneler.. Kızım 6 yasını doldurmadan dis dökmeye basladı.. Normal mi bu?
hadi bakalım vesilem kolay gelsin darısı benim başıma 2 kg fazla benimde olmuşben burdayım kaptanım :)
kendime yeni yollar çizmeye çalışıyorum :) bu sefer kesin kararlıyım, o izin kilosuna dönülecek!
geçmiş olsun şimdiden tatlımCanim valla kayboldum ya beni hatrlaman cok onure etti benicuma gunu ameliyata giriyorum bahsettimmi bilmiyorum cene kemigim erimis onlarla ugrasiyorum kuzum ya ameliyattan sonra gelicem insallh kilo almadm bu arada 68 kgyum cok sukur siz neler yapiyorsunz degisiklik varmi bakem
kaç oldun serveyim dökül bakalım bak bende 2 kg fazla var
Bana gelsın
Kendımı dıskalıfıye edıyorum
umut paşam izin vermiyor mu ördeğim gelmene uğrardın senGünaydın, bugün de 4:30'da uyandıkbu bebekler güne hep erken mi başlarlar yoksa bizimki mi böyle?
Gecmis olsun krakerim, insallah sorunsuz geçer ameliyatın
ozlem cim ne durumdasınGünaydın kızlar..
Kendimizi toparlamamız için son 2 gün!
Koskoca 2 gün!!
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?