Cuma Zayıflama Yarışması 5. Takım

1 kilo artıdayım!!
Birazdan görümceme kalvaltıya gidecez.Orada abartmadan guzel bir kahvaltı ederim.
Aksamıda yogurt ve salatayla gecistirmeyi düsünüyorum.
insallah.

Kızlarrr tecrubeli anneler.. Kızım 6 yasını doldurmadan dis dökmeye basladı.. Normal mi bu?
Bence normal. Her çocuğun yapısı aynı olmuyor. Nasıl ilk çıkan diş zamanı değişiyorsa dökülme zamanı da değişir. Hatta dökülen dışın çıkma zamanı bile çocuktan çocuğa değişiyor. Yi e Baha'dan örnek vereceğim. 6 yaşında ilk dışı düştü ve ne kadar hatırlamıyorum şimdi uzunca bir süre dışı çıkmadı. Hatta 2. düşen dişi çıktı ilki hala yoktu. Dış hekimine gittik. Oluşmamış olabilir bir röntgen alalım dedi. Panoranik röntgen çektirdik. Ağzının içi yaratık ağzı gibi 2 sıra diş vardı. Dr. dişi var çıkar acele etmeyin dedi. Ayrıca 5-6 yaşında da dökülebilirmis.

1 kilo artıdayım!!
Birazdan görümceme kalvaltıya gidecez.Orada abartmadan guzel bir kahvaltı ederim.
Aksamıda yogurt ve salatayla gecistirmeyi düsünüyorum.
insallah.
Bende kendimi riske atmak istemiyorum. Bugün tartılmadım ama....
Daha doğrusu cesaret edemedi.

Günaydınlaar..

morordek kilo veriosun tabi, öle hadi bakalım diye paylaşırsın kilonu.
Ama haftalardır sabittim wendicim, bildirim bile yapmıyordum, o kadarcık hakkım olsun
Süpersin canım darısı benimde başıma
Ben 2 gündür yine suyu ihmal ettim ödemim var ama bugün yarın bol suyla devam edersem az da olsa eksi görürüm inşallah
Suyu ihmal etme canım, ödemler gitmez yoksa, gereksiz artı çıkıyor insan :)
Harikasın tatlım..
Bakalım ben ne zaman 69'u görecegim.
En kısa sürede insallah canım :)

geçmiş olsun şimdiden tatlım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…