- 7 Ocak 2008
- 14.855
- 37.253
- 1.123
- Konu Sahibi Cherry Mom
-
- #248.141
valla öyle yapsak fena olmayacak baksana in cin top oynuyor belki biraz hareket gelirtoplight kaptanım takıma yeni kan lazım mı? çağırsak mı yeni birilerini bizde??
valla öyle yapsak fena olmayacak baksana in cin top oynuyor belki biraz hareket gelir
tamam tatlım bende bakınırım ama böyle azimli kg vermeye niyetli birileri olsun 2-3 kg için gelenler listeye giremeden mezun olurlargörürsem davet ederim o zaman bende.
3kg sahnurkaç oldun serveyim dökül bakalım bak bende 2 kg fazla var
Basla basla ıyıngelıryaa ben yine kendi kendime konuşmaya başlayayım
Bizim kı 7 yı bıtırıyor 8 in içinde yeni dokuyor dahagünaydınlarrrr
normal canım bizimki dökmedi 6 yaşında ama arkadaşlarının çoğu döktü süt dişlerini
tamam tatlım bende bakınırım ama böyle azimli kg vermeye niyetli birileri olsun 2-3 kg için gelenler listeye giremeden mezun olurlar
3kg sahnur
kızım ben nerdeyse 2 aydır izindeyim 2 kg aldım sen 3 gün bayramda nasıl 3 kg aldın izne ayırırım valla seni eğer 73 olduysan3kg sahnur
ceza kesecez de hatun gelmiyor bir laf deyip kaçıyortamamdır kaptanım, mesaj alındı
kız zaten artıdaydın daha da mı artıya geçtin
ceza kesecez de hatun gelmiyor bir laf deyip kaçıyor
aynen daha 7 hafta var açıkcası ben de derece bekliyorum ama bu sessizlik hiç hoşuma gitmiyorKızlar performans yarışının ilk haftasından nota aldık
Buralardayım kaptanım, Umut'u yıkadık bi de bugun memeden inmiyor paşamız ondan pek yazamadım. Takımda in cin top oynuyor hakkaten, azimli birilerini bulursak kapalımumut paşam izin vermiyor mu ördeğim gelmene uğrardın sen
Geçmiş olsunCanim valla kayboldum ya beni hatrlaman cok onure etti benicuma gunu ameliyata giriyorum bahsettimmi bilmiyorum cene kemigim erimis onlarla ugrasiyorum kuzum ya ameliyattan sonra gelicem insallh kilo almadm bu arada 68 kgyum cok sukur siz neler yapiyorsunz degisiklik varmi bakem
Azıcık daha büyüsün annesi uyanma araları da uzayacak inşallahGünaydın, bugün de 4:30'da uyandıkbu bebekler güne hep erken mi başlarlar yoksa bizimki mi böyle?
Gecmis olsun krakerim, insallah sorunsuz geçer ameliyatın
Cuma günü kız, 2 gün varGünaydın kızlar
Hafta sonu gelmiş bense sanki bugün p.tesi gibi hissediyorum
Insan 3 gün izin verir çalışanların depresyona girmesin diye. Bayramda abartmadığımı düşünüyorum. InşALLAH öyledir. Yarın göreceğiz
Bende sabah 76,3 çıktım yaBayram sonrası bildirimleri görelim hanımlar. Cumanın gelişi çarşambadan belli olurmus
Ben 69 çıktım bu sabah
Az önce yazdım kaptanım, +300 üm ama cumaya kadar hallederim diye düşünüyorum. İnşalaahhhh.fancynancy tatlım yazmışmıydın bayram sonunda kg durumu nasıl?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?