- 23 Ağustos 2012
- 14.766
- 39.050
- 798
- Konu Sahibi Cherry Mom
-
- #248.361
Valla dinlemeyen haftaya eksi gelme sözü versin mademben arkandayım, tam destek
Yaz geldi fireler başladı. Sürekli gelen 2-3 kişi var ciddenamaaan takıma uğramıyolar ki yaa, kendim kendime yaparım bu gidişle, moni ablam da yok saçlarını çekecek.
Tamam kaptancım liste dışı devam edeyim madem şimdilik tatilden dönüşte gireyimcanım sen evine dön sonra listeye gir şimdi tartı farkı yansımasın 2-3 hafta için ya da tartını yanında götür nasış istiyorsan
Kaptanım ben listeyi paylaşıyorum.kızlar mesajları alıntıladım ama yazamadım misafirim var gidince detaylı yazacam wendigom hep destek tam destek bu arada
yok ya benimkiler arabayı seviyorlardı ondan dedim tabi her çocuk aynı değilEvet mantıklıymış o bahane :) Yarın bi çıkalım bakalım bebe mağazalarına o zaman :)
Çocuk yetiştirmemiş gibi konuşma kız, duruyor mu sanki arabasında2 dakika bakınıyor sonra feryat figan. Yenidoğanlar sıcağı seviyorlar ve arıyorlar maalesef, ana karnı gibi sıcak yumuş yumuş olmak istiyorlar :) Ben de artık çıplak falan gezerim evde napayım
Aynen wendicim o 3 kiloyu 1 haftada nasıl vermiş bilemiyorum. Birinciler sırlarını açıklıyor'dan okuruz artık :) Şu anda kurallara uygun olmayan bi şey yok gibi...
Hahah sen de mi evdesin ya bu hafta? Aynı durumdayız vallahi, Neslihan Atagül'e özenmiş sanırım, gelinliği saçı falan da aynısı olmuş. Orjinal bi şey beklerdim ben kendisinden
Ben hala lohusayım çalışamam bu halde
1 hafta önce bizimki de seviyo gibiydi ama kucak ve meme foreveryok ya benimkiler arabayı seviyorlardı ondan dedim tabi her çocuk aynı değil
benimde bir öncesi sonrası fotom bile yokvalla bi haftada 4 kilo versem bende resmini çeker cümle aleme yayarım
sildiremezsek 4 hafta ellerinden öper listeler.
2 kişiymiş ya biri %5 biri %6 vermişben sadece birini görmüşüm. şu an naaptılarsa bende yapmak istiyorum, kolunu kes desinler keserim o derece
canım arkadaşında yok mu sling yada kanguru ödünç alsan denesenUyumuyor dediğim çocuk bugün 2. kez kucağımda uyudu
Yatağına bıraksam kesin uyanır, sanırım bana sling şart...
wendigom bişeyler yapalım ben bu sabah tartılmadım ama bende katılacağım sizetopu bana attın yani :) dinlerler mi beni sence?
dinler misiniz kızlar? izinli listede olan herkes ama? biri de bana yardımcı olup sporları listelesin mesela @fancynancy bende menülere el atayım, sıfıra yakın kh ile bi hafta deneyelim ne dersiniz??
Hepsi birilerine vermiş, bi şeyler olmuş anlamadım vallahicanım arkadaşında yok mu sling yada kanguru ödünç alsan denesen
Kendın yapabılırsın cok basıt almaya kalkarsan cok pahallıUyumuyor dediğim çocuk bugün 2. kez kucağımda uyudu
Yatağına bıraksam kesin uyanır, sanırım bana sling şart...
Sahnur ben kac hafta izinliyimbu arada 12. takım bizden kötüymüş sonuncu değiliz malesef ama bu yüzde hiç sevinilecek bir yüzde değil
Duzeltme yapılabılıyorsa 71,6 kg olarak gır benı dewendy tatlım sen listede düzeltme yapabilirmisin ördeğim ve ben giremezsek eğer ayşenin kg su 0,30 un üstüne çıkaracak gbiyse düzeltirsin değilse hiç uğraşma hatta ben bi hesap yapayım şimdi
eğer ayşe 0,9 kg ve üstü verirse notadan kurtuluyoruz değilse gene nota alıyoruz
lydznp canım eğer 0,9 ve üstü kg verdiysen listeyi düzenleyelim değilse bu şekilde kalsın
Nasılsa nota alıyoruz ben de tam olayımmmmwendy tatlım sen listede düzeltme yapabilirmisin ördeğim ve ben giremezsek eğer ayşenin kg su 0,30 un üstüne çıkaracak gbiyse düzeltirsin değilse hiç uğraşma hatta ben bi hesap yapayım şimdi
eğer ayşe 0,9 kg ve üstü verirse notadan kurtuluyoruz değilse gene nota alıyoruz
lydznp canım eğer 0,9 ve üstü kg verdiysen listeyi düzenleyelim değilse bu şekilde kalsın
haftaya bildirim yapabilecekmisin tatlım haftaya bildirim yapamayacaksan takım için kötü olacak tatlım şu an 524. etaptayız 527. etapta listeye girersinDuzeltme yapılabılıyorsa 71,6 kg olarak gır benı de
İzne cıkmayayım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?