- 7 Ocak 2008
- 14.855
- 37.253
- 1.123
- Konu Sahibi Cherry Mom
-
- #248.381
listeyi düzeltiriz ama haftaya bildirim yapacaksan izinli kısmını kaldırayım değilse izin gececeğim haber verNasılsa nota alıyoruz ben de tam olayımmmm
71,6 olarak yaz sahnurumlisteyi düzeltiriz ama haftaya bildirim yapacaksan izinli kısmını kaldırayım değilse izin gececeğim haber ver
Yaa nasıl yapicam?? Kumas mı alayım ne yapayım? Likrali bi sey olması lazım. Ben de fiyatından dolayı almaya cekindim ya zaten. Alicam elimde kalırsa diye... Artık en kötü internette ikinci el satarim diye düşünüyorumKendın yapabılırsın cok basıt almaya kalkarsan cok pahallı
O kadar uzun șal almam lazım o zaman
Ya da kumascidan kestiriver bi kucak para verme kuzum :)O kadar uzun șal almam lazım o zaman
Haklısın öyle yapayım :)Ya da kumascidan kestiriver bi kucak para verme kuzum :)
hadi yapalım ama ne yapacağız?hahah, deli kız, 9. takıma uğradım bi, alıcam tüyoları ordan, takımca bişiler yapsak mı ne dersiniz? bi takım yapmıştı öyle, tüm herkesin yüzdesi %2'lerdeydi, bizim için de çok iyi olur aslında.
yukarıya yazdım, denesek mi ne dersin? birileri bizi gaza getirmeli, hepimiz ödemliyiz, bi verdik mi uçururuz listeyi. bu arada birilerini davet edeyim dedim ama tüm takımlarda eksiklik var sanırım, herkes bize yollayın yazıyor.
benim öyle nota mota bünye kaldırmadı. sarı kart falan sonunculuk... ayyy daraldım olamaz böyle ya.. sonuncu 2 hafta üst üste ne demek? baksana herkes sabit sabit. bayram kilosu ödemi vs. si. biz kendimizi ancak korumuşuz. yok öyle bundan sonra emzikli falan anlamam. kaçamakları yasaklıyorum.ay heyecanlandırma beniyayınlansa bile düzeltilebiliyo 8'den önce, sen bildir düzenlenir olmazsa. gerçi bu hafta liste uçmuş, sonunculuktan kaçamıcaz gibi ya.
bugün sırf tartı için 5de çıkacağım işten. ama evde pc olmadığı için ben yardımcı olamıyorum maalesefBen o saatler için kesin girerim ve listeyi düzeltirim diyemiyorum. Ne olur ne olmaz listeyi paylaşalım eğer o saatlerde biri burada olursa listede düzeltme yapalım diyorum ben? Çünkü çok riskli saatler, listeyi paylaşmayı unutmayalım
Olur valla, ben eskisi kadar sıkı sıkıya ilgilenemiyorum ama elimden geleni yapmaya çalışırım canımcım, sen bi araştır bakalım :)
inşALLAH benim şu 1 - 1,5kg ödem bu sefer de işe yararwendy tatlım sen listede düzeltme yapabilirmisin ördeğim ve ben giremezsek eğer ayşenin kg su 0,30 un üstüne çıkaracak gbiyse düzeltirsin değilse hiç uğraşma hatta ben bi hesap yapayım şimdi
eğer ayşe 0,9 kg ve üstü verirse notadan kurtuluyoruz değilse gene nota alıyoruz
lydznp canım eğer 0,9 ve üstü kg verdiysen listeyi düzenleyelim değilse bu şekilde kalsın
ben eksi gelirsem notadan kurtulabiliyoruz ama. senin artı mı?Duzeltme yapılabılıyorsa 71,6 kg olarak gır benı de
İzne cıkmayayım
kızlar mesajları alıntıladım ama yazamadım misafirim var gidince detaylı yazacam wendigom hep destek tam destek bu arada
wendy tatlım sen listede düzeltme yapabilirmisin ördeğim ve ben giremezsek eğer ayşenin kg su 0,30 un üstüne çıkaracak gbiyse düzeltirsin değilse hiç uğraşma hatta ben bi hesap yapayım şimdi
wendy canım takım olarak toplu detoks gibi bişey mi diyosun
O kadar uzun șal almam lazım o zaman
hadi yapalım ama ne yapacağız?
ben eksi gelirsem notadan kurtulabiliyoruz ama. senin artı mı?
***5. Takım 524. Etap***
servey (69.8/71,6 /1,80 /-% 2,58)
0zlem (73,2/ / /% ) sabit
moni (91,5/ / /% ) sabit
fancynancy (76/ 75,9/0,10 /%0,13 )
Cikilatacanavari (77,7/77,3/0,4/%0,51)
lydznp (83,8/ / /% ) sabit
hedef38beden (81,2/80,8/0,4/%0,49) izne ayrılmak istiyor (2017 1. izin hakkı)
5. Takım Ortalama: -%0,207
nilsub (77,5/77,6/-0,1/-%0,12) 480. etapta 74,1 ile izne ayrıldı.
morordek (70,5/69/1,5/%1,06) geçen hafta bildirimde bulunmadı, kilosu 2'ye bölündümezun olan üye.
wendigo (66,3/ / /% ) sabit 496. etapta 60,5 ile izne ayrıldı.
matilda34 (65,9/ / /% ) 512. etapta 65,5 ile izne ayrıldı.
toplight (70,4/ / /% ) 514. etapta 2. defa bildirimde bulunmadan izne ayrıldı.
inatettimolacak (60,8/ / /% ) 519 etapta 60,8 ile izne ayrıldı.
Oynakbasi34 (102,8/102,4/0,4/%0,39) fahri üye
veysiyem sayende hayatımızın en kötü sonucunu aldık kız 2 haftadır batırıyon bizi haftaya dikkatli ol haberin olsun gözüm üzerinde
ben varım canım listede değilim ama hem katılım fazla olsun diye hemde kilo vermek için yaparım sizinletamamdır, planı akşam yazıyorum inşallah, birlikte planlayalım.
kaptanım sanki artık bi anlamı kalmayacak? eksideyiz yine.
yok canım detox gibi değil ama spor ağırlıklı kh sıfıra yakın, bol protein falan işte.
çocuk düşer müşer içinden korkarım ben yaa, yapılmışını al bence.
kuzum birlikte belirleyelim yapacakları, yapalım, bence sen böyle kal kiloda da kesin nota alıcaz çünkü, haftaya güzel eksi verirsin inşallah.
hadi yapalım ama ne yapacağız?
benim öyle nota mota bünye kaldırmadı. sarı kart falan sonunculuk... ayyy daraldım olamaz böyle ya.. sonuncu 2 hafta üst üste ne demek? baksana herkes sabit sabit. bayram kilosu ödemi vs. si. biz kendimizi ancak korumuşuz. yok öyle bundan sonra emzikli falan anlamam. kaçamakları yasaklıyorum.fancynancy duydun mu? wendi'nin dediği gibi olmadı akşam kolumu değil ama göbeğimi basenimi keseceğim o eksi gelecek buraya...
bugün sırf tartı için 5de çıkacağım işten. ama evde pc olmadığı için ben yardımcı olamıyorum maalesef
canım ksama kendini 5 te çıkacam diye servey kilosunu bildirdi sen 5 kg versen ancak kurtuluruz notadan o yüzden acele etme tatlımben eksi gelirsem notadan kurtulabiliyoruz ama. senin artı mı?
canım ksama kendini 5 te çıkacam diye servey kilosunu bildirdi sen 5 kg versen ancak kurtuluruz notadan o yüzden acele etme tatlım
aynen servey bildirimde bulunmadan önceydi o durum şu an hiç bir anlamı kalmadı aysenin kg vermesinintamamdır, planı akşam yazıyorum inşallah, birlikte planlayalım.
kaptanım sanki artık bi anlamı kalmayacak? eksideyiz yine.
yok canım detox gibi değil ama spor ağırlıklı kh sıfıra yakın, bol protein falan işte.
çocuk düşer müşer içinden korkarım ben yaa, yapılmışını al bence.
kuzum birlikte belirleyelim yapacakları, yapalım, bence sen böyle kal kiloda da kesin nota alıcaz çünkü, haftaya güzel eksi verirsin inşallah.
ben varım canım listede değilim ama hem katılım fazla olsun diye hemde kilo vermek için yaparım sizinle
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?