Cuma Zayıflama Yarışması 5. Takım

***5. Takım 524. Etap***

servey (69.8/71,6 /1,80 /-% 2,58)
0zlem (73,2/ / /% ) sabit
moni (91,5/ / /% ) sabit
fancynancy (76/ 75,9/0,10 /%0,13 )
Cikilatacanavari (77,7/77,3/0,4/%0,51)
lydznp (83,8/ / /% )
sabit
hedef38beden (81,2/80,8/0,4/%0,49) izne ayrılmak istiyor (2017 1. izin hakkı)

5. Takım Ortalama: -%0,207

nilsub (77,5/77,6/-0,1/-%0,12) 480. etapta 74,1 ile izne ayrıldı.
morordek (70,5/69/1,5/%1,06) geçen hafta bildirimde bulunmadı, kilosu 2'ye bölündü mezun olan üye.
wendigo (66,3/ / /% ) sabit 496. etapta 60,5 ile izne ayrıldı.

matilda34 (65,9/ / /% ) 512. etapta 65,5 ile izne ayrıldı.
toplight (70,4/ / /% ) 514. etapta 2. defa bildirimde bulunmadan izne ayrıldı.
inatettimolacak (60,8/ / /% ) 519 etapta 60,8 ile izne ayrıldı.

Oynakbasi34 (102,8/102,4/0,4/%0,39) fahri üye

veysiyem sayende hayatımızın en kötü sonucunu aldık kız 2 haftadır batırıyon bizi haftaya dikkatli ol haberin olsun gözüm üzerinde

Kendın yapabılırsın cok basıt almaya kalkarsan cok pahallı
Yaa nasıl yapicam?? Kumas mı alayım ne yapayım? Likrali bi sey olması lazım. Ben de fiyatından dolayı almaya cekindim ya zaten. Alicam elimde kalırsa diye... Artık en kötü internette ikinci el satarim diye düşünüyorum

hadi yapalım ama ne yapacağız?
ay heyecanlandırma beni yayınlansa bile düzeltilebiliyo 8'den önce, sen bildir düzenlenir olmazsa. gerçi bu hafta liste uçmuş, sonunculuktan kaçamıcaz gibi ya.
benim öyle nota mota bünye kaldırmadı. sarı kart falan sonunculuk... ayyy daraldım olamaz böyle ya.. sonuncu 2 hafta üst üste ne demek? baksana herkes sabit sabit. bayram kilosu ödemi vs. si. biz kendimizi ancak korumuşuz. yok öyle bundan sonra emzikli falan anlamam. kaçamakları yasaklıyorum. fancynancy duydun mu? wendi'nin dediği gibi olmadı akşam kolumu değil ama göbeğimi basenimi keseceğim o eksi gelecek buraya...
bugün sırf tartı için 5de çıkacağım işten. ama evde pc olmadığı için ben yardımcı olamıyorum maalesef

inşALLAH benim şu 1 - 1,5kg ödem bu sefer de işe yarar bu bünye 1 nota daha kaldıramayacak

kızlar mesajları alıntıladım ama yazamadım misafirim var gidince detaylı yazacam wendigom hep destek tam destek bu arada

tamamdır, planı akşam yazıyorum inşallah, birlikte planlayalım.

kaptanım sanki artık bi anlamı kalmayacak? eksideyiz yine.

wendy canım takım olarak toplu detoks gibi bişey mi diyosun

yok canım detox gibi değil ama spor ağırlıklı kh sıfıra yakın, bol protein falan işte.
O kadar uzun șal almam lazım o zaman

çocuk düşer müşer içinden korkarım ben yaa, yapılmışını al bence.

hadi yapalım ama ne yapacağız?

kuzum birlikte belirleyelim yapacakları, yapalım, bence sen böyle kal kiloda da kesin nota alıcaz çünkü, haftaya güzel eksi verirsin inşallah.

servey bu ne yaa...
yine mi, eksi

ben varım canım listede değilim ama hem katılım fazla olsun diye hemde kilo vermek için yaparım sizinle

ben eksi gelirsem notadan kurtulabiliyoruz ama. senin artı mı?
canım ksama kendini 5 te çıkacam diye servey kilosunu bildirdi sen 5 kg versen ancak kurtuluruz notadan o yüzden acele etme tatlım

aynen servey bildirimde bulunmadan önceydi o durum şu an hiç bir anlamı kalmadı aysenin kg vermesinin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…