- 18 Kasım 2015
- 14.137
- 45.342
- 598
- Konu Sahibi Cherry Mom
-
- #248.401
Sen kendini haftaya sakla Ayşecim, belki derece yapar sarı kartımızı sildiririz.bugün sırf tartı için 5de çıkacağım işten. ama evde pc olmadığı için ben yardımcı olamıyorum maalesef
Benim gibi bi beceriksizin elinde çok mümkün valla. Yarın bi gidip bakıcam artık kararımı veririm alıp almamayaçocuk düşer müşer içinden korkarım ben yaa, yapılmışını al bence.
wendi cim sen hazırla planı ben haftasonu bahcede olacağım orda net pek çekmiyor ama okumaya çalışacağım konuşuruztamamdır, planı akşam yazıyorum inşallah, birlikte planlayalım.
kaptanım sanki artık bi anlamı kalmayacak? eksideyiz yine.
yok canım detox gibi değil ama spor ağırlıklı kh sıfıra yakın, bol protein falan işte.
kuzum birlikte belirleyelim yapacakları, yapalım, bence sen böyle kal kiloda da kesin nota alıcaz çünkü, haftaya güzel eksi verirsin inşallah.
wendi cim sen hazırla planı ben haftasonu bahcede olacağım orda net pek çekmiyor ama okumaya çalışacağım konuşuruz
wendy sen planı bi yap bakalım, ben de sağlıklı beslenme kısmına uymaya çalışayım bari. Spor henüz pek mümkün değil benim. Kh sıfırlayamam ama minimuma indirmeye çalışsam o bile etkiler. Listeye bile girerim belki hem
***5. Takım 524. Etap***
servey (69.8/ / /% ) bildirim yapmadı izne ayrılmak istiyor (2017 1. izin hakkı)
0zlem (73,2/ / /% ) sabit
moni (91,5/ / /% ) sabit
fancynancy (76/ 75,9/0,10 /%0,13 )
Cikilatacanavari (77,7/77,3/0,4/%0,51)
lydznp (83,8/ / /% ) sabit
hedef38beden (81,2/80,8/0,4/%0,49) izne ayrılmak istiyor (2017 1. izin hakkı)
5. Takım Ortalama: %0,161
nilsub (77,5/77,6/-0,1/-%0,12) 480. etapta 74,1 ile izne ayrıldı.
morordek (70,5/69/1,5/%1,06) geçen hafta bildirimde bulunmadı, kilosu 2'ye bölündümezun olan üye.
wendigo (66,3/ / /% ) sabit 496. etapta 60,5 ile izne ayrıldı.
matilda34 (65,9/ / /% ) 512. etapta 65,5 ile izne ayrıldı.
toplight (70,4/ / /% ) 514. etapta 2. defa bildirimde bulunmadan izne ayrıldı.
inatettimolacak (60,8/ / /% ) 519 etapta 60,8 ile izne ayrıldı.
Oynakbasi34 (102,8/102,4/0,4/%0,39) fahri üye
seni yazmayı nasıl unutmuşum banucum, seni de takip etmeliyizoynakbasi34
http://iyigelenyiyecekler.com/hizli-kilo-vermenin-yollari/
burada dengeli beslenerek nasıl hızlı kilo verileceği yazıyor. Özetlersek günde -500kalori ye ve hareket et. kh azalt, şekeri kes. bu şekilde 1 - 1,5kg diyor. bu min. hedef olsun.
Anammmm fahri üye de oldumkız üniversiteden sanki Fahrı Profesörlük almış gibi hissettim bir anda kendimi Kilo verememe profesörüyken artık kilo verme profesörü olacağım inşallah
İnşallah çok daha güzel rakamlarımı burada da kendi takımımda da eksi bildirimlerimi görürüm
toplight canım maalesef bayram sonrası diye herhalde daha kimse toparlanamadı çünkü bizde de barajı aşamadık bir nota da bize geliyor artık inşallah önümüzdeki hafta sıkı yönetim ilan edip fazlasını vermek için destek oluruz
ayy banum bi çare bulmamız lazım durumumuz hiç parlak değilAnammmm fahri üye de oldumkız üniversiteden sanki Fahrı Profesörlük almış gibi hissettim bir anda kendimi Kilo verememe profesörüyken artık kilo verme profesörü olacağım inşallah
İnşallah çok daha güzel rakamlarımı burada da kendi takımımda da eksi bildirimlerimi görürüm
toplight canım maalesef bayram sonrası diye herhalde daha kimse toparlanamadı çünkü bizde de barajı aşamadık bir nota da bize geliyor artık inşallah önümüzdeki hafta sıkı yönetim ilan edip fazlasını vermek için destek oluruz
ananas ödem atar. herkes ananas çayı yapıyor. haftada 2 gün yoğurt kürü. p.tesi ve perşembe akşamı. yatmadan 3saat önce 2-3yk yoğurt içine 1'er çay kaşığı toz tarçın zencefil zerdeçal sonra da 4-5 bardak su ve spor. Bu kür 500gr kadar yağ yakımını sağlıyor. Ben arada yapıyordum perşembe akşamları bıraktım bırakalı sabitimAynen ayşecim, bu hafta hedef min. kh, max. Spor ve protein, hatta hepimiz perşembe saf protein yapalım. Hepimizin motivasyonu artar hem. Epeydir takım sabitlerde, ödem falan çoktur iyi gaza geliriz.
ananas ödem atar. herkes ananas çayı yapıyor. haftada 2 gün yoğurt kürü. p.tesi ve perşembe akşamı. yatmadan 3saat önce 2-3yk yoğurt içine 1'er çay kaşığı toz tarçın zencefil zerdeçal sonra da 4-5 bardak su ve spor. Bu kür 500gr kadar yağ yakımını sağlıyor. Ben arada yapıyordum perşembe akşamları bıraktım bırakalı sabitim
O zaman herkes ananasını alıyo, yatmadan yoğurt zencefil zerdeçal tarçın pulbiber kombinasyonu yeniyo, sabah akşam 1 er saat Leslie,yürüyüş, zumba, Mahmut ne bulunursa yapılıyor, elimizden yeşil çay, ananas çayı vs düşmüyo, en az 3 er lt sular içiliyor . Unutmayın.
Her öğün 1 lokma proteinle başlıcaz, bu hafta leptini devreye sokucaz, öğün araları 5 saat kalorisiz içecekler harici bişi yemicez. Akşamları protein salata sebze yemeği yenicek, tatlı hiç yok (kimse krize girmesin) meyve günde 1 adet sabah yada öğlen.
spor sabah akşam çalışanlar için zor olabilir (benim için) en az 1 saat olsun.O zaman herkes ananasını alıyo, yatmadan yoğurt zencefil zerdeçal tarçın pulbiber kombinasyonu yeniyo, sabah akşam 1 er saat Leslie,yürüyüş, zumba, Mahmut ne bulunursa yapılıyor, elimizden yeşil çay, ananas çayı vs düşmüyo, en az 3 er lt sular içiliyor . Unutmayın.
ayrıca benim diyetisyen protein yanında hazmı kolaylaştırması için 1 bardak ayran yada 3yk yoğurt veriyordu.bildirimler aksatılmıyor. hergün azami dikkat ediliyor. en azından liste dışına çıkılmıyor. bence ögün araları 5 saat sıfır kalori olmasın. ayran ve yoğurt hızlı kilo erdiriyor. 1.ara kuru meyva kahve ile 2. ara ayran/yoğurt. 3.ara olursa taze meyva olsun. şeker oranı az ananas mesela
ananas bulmam imkansız burdaO zaman herkes ananasını alıyo, yatmadan yoğurt zencefil zerdeçal tarçın pulbiber kombinasyonu yeniyo, sabah akşam 1 er saat Leslie,yürüyüş, zumba, Mahmut ne bulunursa yapılıyor, elimizden yeşil çay, ananas çayı vs düşmüyo, en az 3 er lt sular içiliyor . Unutmayın.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?