- 15 Şubat 2016
- 15.901
- 44.815
- 598
- Konu Sahibi Cherry Mom
-
- #248.421
wendy tam sıkı yönetim oldu ama biz sanki birbirimizi gaza getiriyoruz baksana herkes süt dökmüş kedi pozisyonunda
Olmaz olur mu ortim olur tabi kiananas bulmam imkansız burdaolsun bol bol yeşil çay içerim olmam mı
Tavsiyen yok ama tatlişay çok güldüm kız bende varım ya
Sankı uyuyor da bebeler bız uyumuyoruzBirdewendy senden mi rica etsem bilemedim. Benim evde of yok cepten zor oluyor. Bu kararları bir liste haline getirsek nasıl olur? Bu arada aklıma gelmişken fancynancy servey ve gece geç yatanlar. Çocukları alıyoruz yanımıza erkenden yatıyoruz. 11den sonra kimse ayakta kalmıyor ki saat 2ye kadar uykuda yağ yakalım
Canım nasılsa nota alacagız dendıgı için bıldırımde bulunayım dedım eger nota almayacak durumdaysak bıldırmeseydık benım rezıl kg muaynen servey bildirimde bulunmadan önceydi o durum şu an hiç bir anlamı kalmadı aysenin kg vermesinin
Çok üzgünüm nedenını ben de anlamadım
Herkes yattığında yatmıyor mu?Sankı uyuyor da bebeler bız uyumuyoruz
Karar verebildim mi canımHahah ya inanır mısın aynı notu yazacaktım kendime ama cepten eklediğim icin yüzde falan hesaplayamadımeline sağlık, herkesin izin zamanını falan bulmussun :)
Gündüz uyumuyor ki Ferahcım. Uyusa gene o boş vakitte dinlenilir, yemek vs az da olsa yapılır. Az önce kucağımda uyudu, hayret ettim, kıpırdatmaya korkuyorum, mutfak sandalyesinde kaldım oylece. Uyanır gibi oldugu zaman da memeyi açıyorum kokusunu duysun diye, ana rahminin kokusuna benzer diye okumustum, öyle devam ediyor simdilik.
Sling alsam kullanabilir miyim diye cok düşündüm ya, tek başına baglayabiliyorsun di mi onu? Cok kompleks göründü gözüme ama insana özgürlük sağlıyor en azından. Bircok arkadaşım alıp kullanamadık dediler, ondan bi supheyle yaklaşıyorum ama denemeden bilemem sanırım. Belki de hayatımı kurtarır :) foto bulursan ozelden de olsa at merak ettim :)
Yaaa benim de kaçıncı izleyişim kimbilir, kac aydır da evdeyim zaten, sabahlarımın vazgecilmez dizisiydi. Simdi ne izlicem bilmiyorum :)
Kız nereye, olmaz öyle izin mizin, bak ben yüzsüz yüzsüz listeye devam ediyorum. Eğer listeden çıkarsam 85 kilo olurum yine garantitoplight kaptanım ben de sürekli sabit sabit çok huzursuzum. Beni de 3 hafta izne çıkarın. Liste yerlerde daha fazla eksi etkilemeyeyim. 3 hafa sonra dönerim o zaman kadar da bir ivme kazanmış olurum inşALLAH. Hergun spora başladım. Yemekler de zaten sıkıntı yoktu. Takımı toparlamak lazım
ben kullanamadım çokda güzel almıştım ön tarafıma takınca bel ağrısından duramadım sırtımdada hiç kullanmadım
Maşallah valla, benim uyku bölününce anlamıyorum uyuduğumuAkşam yemekten sonra uyku bastırıyor.sa iyorum 8.5 9 arası uyudum gece spor için kalkıyorum. Işimi gücümü de yapıyorum.sonra 1 saat uyku yetiyor. Bir de Zeynep uyanmasa daha iyi olacak.
aman fahriye de iyice kezban ne o öyle eveeet diye bağırma. magazin izliyom da şimdi de. burakla fahriye evlenmişler.
Neyse bu bize kırbaç etkisi yapsın ve artık harekete geçelim. Bu hafta savaş ilan ediyoruz kilolara. Yenilmek yok. (Ben çok mu gaza geldim. Kendimi hiç bu kadar hırslı görmemiştimCanım nasılsa nota alacagız dendıgı için bıldırımde bulunayım dedım eger nota almayacak durumdaysak bıldırmeseydık benım rezıl kg mu
Bırkac defa yazdım bunu
Uzuldum şimdı bakkk
Neyse o şoku atlattık canım. Sende hemen şoktan çıkıyorsun ekibe tam destek veriyorsun.Çok üzgünüm nedenını ben de anlamadım
Kaptaaan vesile ile bir olur kulaklarını çekeriz. Gidecek o kilolarAyse ve vesile cok guzel seyler paylasmissiniz elinize saglik ben muhtemelen bahcede nete giremeyecegim girebilirsem yazarim
servey canım kuzum hergun menü bildiriyorsun sana ultimatom dediklerine azami dikkat edeceksin haftaya kimse sabit olmayacak en az 500 gr verecek servey ise min 1.5 kg verecek ki bu haftaki 1.8 ı azalsin su an yoldayiz 15 temmuzda kamptan donecegim bende dondukten sonra listeye girecegim o yuzden su an 2 kg fazlam var onu vermem lazim
demek ki dibe vurmak gerekiyormus canim iyi oldu bize bu sokBenim içime ne kaçti kızlar? Kendimi eli silahlı gestapo subayı gibi hissettim. Yakında yat, Sürün falan diyeceğim galiba. Amma da dominantmisim
demek ki dibe vurmak gerekiyormus canim iyi oldu bize bu sokBenim içime ne kaçti kızlar? Kendimi eli silahlı gestapo subayı gibi hissettim. Yakında yat, Sürün falan diyeceğim galiba. Amma da dominantmisim
İnşallah kuzucum, nasıl kilo verdim ve almadımı anlatırsın herkese inşallah :)
Sorma canım bizim takımda da bu ara gelen giden yokayy banum bi çare bulmamız lazım durumumuz hiç parlak değil
Yapılabildiği kadar, en az 1 saat diyelim o zaman.spor sabah akşam çalışanlar için zor olabilir (benim için) en az 1 saat olsun.
bildirimler aksatılmıyor. hergün azami dikkat ediliyor. en azından liste dışına çıkılmıyor. bence ögün araları 5 saat sıfır kalori olmasın. ayran ve yoğurt hızlı kilo erdiriyor. 1.ara kuru meyva kahve ile 2. ara ayran/yoğurt. 3.ara olursa taze meyva olsun. şeker oranı az ananas mesela
wendy tam sıkı yönetim oldu ama biz sanki birbirimizi gaza getiriyoruz baksana herkes süt dökmüş kedi pozisyonunda
ananas bulmam imkansız burdaolsun bol bol yeşil çay içerim olmam mı
Birdewendy senden mi rica etsem bilemedim. Benim evde of yok cepten zor oluyor. Bu kararları bir liste haline getirsek nasıl olur? Bu arada aklıma gelmişken fancynancy servey ve gece geç yatanlar. Çocukları alıyoruz yanımıza erkenden yatıyoruz. 11den sonra kimse ayakta kalmıyor ki saat 2ye kadar uykuda yağ yakalım
Zaten spor listesi yapıyorduk wendigocum ama araya ramazan girdi bayram bitsin demiştik. 15 günlük yapıyorduk listeyi, aynen devam edelim mi canım yarından itibaren? Haftalık falan mı yapalım yoksa?topu bana attın yani :) dinlerler mi beni sence?
dinler misiniz kızlar? izinli listede olan herkes ama? biri de bana yardımcı olup sporları listelesin meselafancynancy bende menülere el atayım, sıfıra yakın kh ile bi hafta deneyelim ne dersiniz??
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?