Cuma Zayıflama Yarışması 5. Takım

Birde wendy senden mi rica etsem bilemedim. Benim evde of yok cepten zor oluyor. Bu kararları bir liste haline getirsek nasıl olur? Bu arada aklıma gelmişken fancynancy servey ve gece geç yatanlar. Çocukları alıyoruz yanımıza erkenden yatıyoruz. 11den sonra kimse ayakta kalmıyor ki saat 2ye kadar uykuda yağ yakalım

Sankı uyuyor da bebeler bız uyumuyoruz

aynen servey bildirimde bulunmadan önceydi o durum şu an hiç bir anlamı kalmadı aysenin kg vermesinin
Canım nasılsa nota alacagız dendıgı için bıldırımde bulunayım dedım eger nota almayacak durumdaysak bıldırmeseydık benım rezıl kg mu
Bırkac defa yazdım bunu
Uzuldum şimdı bakkk

Karar verebildim mi canım

Kız nereye, olmaz öyle izin mizin, bak ben yüzsüz yüzsüz listeye devam ediyorum. Eğer listeden çıkarsam 85 kilo olurum yine garanti

ben kullanamadım çokda güzel almıştım ön tarafıma takınca bel ağrısından duramadım sırtımdada hiç kullanmadım
morordek bak bunu söylemeyi unuttum canım, kanguru kullanırken benim de belim çok ağrırdı.

Akşam yemekten sonra uyku bastırıyor.sa iyorum 8.5 9 arası uyudum gece spor için kalkıyorum. Işimi gücümü de yapıyorum.sonra 1 saat uyku yetiyor. Bir de Zeynep uyanmasa daha iyi olacak.
Maşallah valla, benim uyku bölününce anlamıyorum uyuduğumu

aman fahriye de iyice kezban ne o öyle eveeet diye bağırma. magazin izliyom da şimdi de. burakla fahriye evlenmişler.

Canım nasılsa nota alacagız dendıgı için bıldırımde bulunayım dedım eger nota almayacak durumdaysak bıldırmeseydık benım rezıl kg mu
Bırkac defa yazdım bunu
Uzuldum şimdı bakkk
Neyse bu bize kırbaç etkisi yapsın ve artık harekete geçelim. Bu hafta savaş ilan ediyoruz kilolara. Yenilmek yok. (Ben çok mu gaza geldim. Kendimi hiç bu kadar hırslı görmemiştim )

Ayse ve vesile cok guzel seyler paylasmissiniz elinize saglik ben muhtemelen bahcede nete giremeyecegim girebilirsem yazarim
servey canım kuzum hergun menü bildiriyorsun sana ultimatom dediklerine azami dikkat edeceksin haftaya kimse sabit olmayacak en az 500 gr verecek servey ise min 1.5 kg verecek ki bu haftaki 1.8 ı azalsin su an yoldayiz 15 temmuzda kamptan donecegim bende dondukten sonra listeye girecegim o yuzden su an 2 kg fazlam var onu vermem lazim

Kaptaaan vesile ile bir olur kulaklarını çekeriz. Gidecek o kilolar

İnşallah kuzucum, nasıl kilo verdim ve almadımı anlatırsın herkese inşallah :)

İnşallah hepimiz hiç artı yüzü görmeyiz ve hep daha aşağıları görürüz ...Aminnnnnnnnnnnnnnn

ayy banum bi çare bulmamız lazım durumumuz hiç parlak değil
Sorma canım bizim takımda da bu ara gelen giden yok hadi Ramazan dedim de Bayram bitti hala kimsecikler yok desem yeridir hadi bazıları köyde falan ama gelenler sayılı ve açıkçası sürüden ayrılanı kurt kapar felsefesini benimsemiş biri olarak motivasyonlarının düştüğünü o yüzden girmediklerini düşünüyorum

Normalde düzenli paylaşım olmayınca diskalifiye sebebi ama işte kıyamıyorum da hepsini çok sevdiğim için üstelik tatilde olanlarda var yada sıkıntısı olanlar böyle bir durumda bende çok sıkboğaz etmek istemiyorum kimseyi
Bakalım bu haftasonu için son çağrımı yaparım olmadı bende lale devrini bitirip yükselme devrine geçerim yapacak bir şey yok

spor sabah akşam çalışanlar için zor olabilir (benim için) en az 1 saat olsun.
Yapılabildiği kadar, en az 1 saat diyelim o zaman.

Leptin salgılanması açısından 5 saat demiştim, herkes kendine göre ara öğün yapmalı/yapmamalı, kararlaşlaştıralım o zaman. Akşam yemeği uykudan en erken 4 saat önce yenmeli,, leptin salgısı adına yemek sonrası bişi yenmemeli?

wendy tam sıkı yönetim oldu ama biz sanki birbirimizi gaza getiriyoruz baksana herkes süt dökmüş kedi pozisyonunda

Olsun ayşecim, biz yarışır biz kazanırız senle nolcak ki :)

ananas bulmam imkansız burda olsun bol bol yeşil çay içerim olmam mı

Olur, olmaz mı?

Tamam canım, bende cepteyim ama akşam listeyi belirlerim. Bende acayip gaza geldim. 45 dk yürüdüm.

Zaten spor listesi yapıyorduk wendigocum ama araya ramazan girdi bayram bitsin demiştik. 15 günlük yapıyorduk listeyi, aynen devam edelim mi canım yarından itibaren? Haftalık falan mı yapalım yoksa?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…