Cuma Zayıflama Yarışması 5. Takım

O zaman pc başında bunu kararları listeleyecek bir gönüllü aranıyor canlar. Bende iyi yürüdüm bugün markete gittim ananaslarin hepsini soymuşlar almadım. Ne işgüzar insanlar var ya.

Ben ev halkının yemeğini hazırlayayım kızlar. Benim akşam yemeğinde geç kaldı. salatalik yoğurt ikilisi artık bu saatte

evet bu kadar gaza günün ilk menüsü benden gelsin herkes yazsın menüsünü

kahvaltı domates salatalık 1 kk peynir 1 haş yumurta 3 parmak köy ekmeği

ara sade türk kahvesi 3 hurma

öğlen 4 yk sebzeli bulgur pilavı 4 yk kabak yemeği 1 kase yoğurtlu semizotu salatası

ara 4 küçük dilim kavun sade maden suyu

akşam 1 kase yoğurt 2 servis kaşığı kabak yemeği

su 3.5 lt
2 kupa yeşil çay

spor yürüyüş yaptım 40 dk kadar

Duydum duydum benimkisi de bahane, olmuş eşek kadar, 19 aylık. Kaçamaklarımın kamuflesi oldu ama artık yok Ayşecim.

Amanınnnn çocuklara kim bakcek, destek kuvvet lazım bana

Ayyy Ayşecim 12 den sonraya kalmasak? Valla uymaya çalışırım ana 11 i garanti edemem

Elimden gelenin fazlasını yapacagım soz kaptanım

O zaman pc başında bunu kararları listeleyecek bir gönüllü aranıyor canlar. Bende iyi yürüdüm bugün markete gittim ananaslarin hepsini soymuşlar almadım. Ne işgüzar insanlar var ya.
Ay çok güldüm ama yaaaa hahahaa işgüzar insanlara bak sen hiç düşünmüyorlar di mi ödem atmak isteyen olur mu olmaz mııııı, peeehhh

Kızlar bısey oldu ama ne
Ramazanı emzırdıgım be gece ıyumadıgım halde kılo almadan kapattık burası tamam
Bayramda bursadaydım
İnanın ne yemegı kacırdım ne de tatlıyı
Snr bır tartıldım kı 73,8ben ssokk
2 gunde dıkkat ettım bol su içtım 71,6 geldım bu sabah
Hazır durum cok kotuyken herkesın bıldıreyım de ızne cıkmayayım cıkarsam bu moral bozuklugu ıle salarım dıye dusundum
Nerdeyse 2 kusur gıtmiş gebe ama nasıl bu kg ya geldım bılmıyorum
Bu hafta yazlık kıraladık annemlerle 1 haftalıgına urla ya gıtcez
Dıkkat edecegım bu hafta daha da
Donuste eskısı gıbı yuruyuslere baslıyorum
Bu ay bu iş bıtmelı artık cok sıkıldım
Snr korumaya gecmelıyım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…