- 25 Ocak 2017
- 7.175
- 22.507
- 348
- Konu Sahibi Cherry Mom
-
- #248.441
O zaman pc başında bunu kararları listeleyecek bir gönüllü aranıyor canlar. Bende iyi yürüdüm bugün markete gittim ananaslarin hepsini soymuşlar almadım. Ne işgüzar insanlar var ya.Yapılabildiği kadar, en az 1 saat diyelim o zaman.
Leptin salgılanması açısından 5 saat demiştim, herkes kendine göre ara öğün yapmalı/yapmamalı, kararlaşlaştıralım o zaman. Akşam yemeği uykudan en erken 4 saat önce yenmeli,, leptin salgısı adına yemek sonrası bişi yenmemeli?
Olsun ayşecim, biz yarışır biz kazanırız senle nolcak ki :)
Olur, olmaz mı?
Tamam canım, bende cepteyim ama akşam listeyi belirlerim. Bende acayip gaza geldim. 45 dk yürüdüm.
Hadi sen istisna ol. Pasta yiyerek kilo veren kızBen şu süreçte çok dikkat edemem dediklerinize ama elimden geleni yaparım ağustosta tamamen elinizdeyim spora hiç vaktim yok gece gündüz kosusturuyorum
Kesinliklebu arada 12. takım bizden kötüymüş sonuncu değiliz malesef ama bu yüzde hiç sevinilecek bir yüzde değil
Duydum duydum benimkisi de bahane, olmuş eşek kadar, 19 aylık. Kaçamaklarımın kamuflesi oldu ama artık yok Ayşecim.hadi yapalım ama ne yapacağız?
benim öyle nota mota bünye kaldırmadı. sarı kart falan sonunculuk... ayyy daraldım olamaz böyle ya.. sonuncu 2 hafta üst üste ne demek? baksana herkes sabit sabit. bayram kilosu ödemi vs. si. biz kendimizi ancak korumuşuz. yok öyle bundan sonra emzikli falan anlamam. kaçamakları yasaklıyorum.fancynancy duydun mu? wendi'nin dediği gibi olmadı akşam kolumu değil ama göbeğimi basenimi keseceğim o eksi gelecek buraya...
bugün sırf tartı için 5de çıkacağım işten. ama evde pc olmadığı için ben yardımcı olamıyorum maalesef
yani bencede kocaman olmuş maşALLAHDuydum duydum benimkisi de bahane, olmuş eşek kadar, 19 aylık. Kaçamaklarımın kamuflesi oldu ama artık yok Ayşecim.
Amanınnnn çocuklara kim bakcek, destek kuvvet lazım banaO zaman herkes ananasını alıyo, yatmadan yoğurt zencefil zerdeçal tarçın pulbiber kombinasyonu yeniyo, sabah akşam 1 er saat Leslie,yürüyüş, zumba, Mahmut ne bulunursa yapılıyor, elimizden yeşil çay, ananas çayı vs düşmüyo, en az 3 er lt sular içiliyor . Unutmayın.
wendy tam sıkı yönetim oldu ama biz sanki birbirimizi gaza getiriyoruz baksana herkes süt dökmüş kedi pozisyonunda
Ayyy Ayşecim 12 den sonraya kalmasak? Valla uymaya çalışırım ana 11 i garanti edememBirdewendy senden mi rica etsem bilemedim. Benim evde of yok cepten zor oluyor. Bu kararları bir liste haline getirsek nasıl olur? Bu arada aklıma gelmişken fancynancy servey ve gece geç yatanlar. Çocukları alıyoruz yanımıza erkenden yatıyoruz. 11den sonra kimse ayakta kalmıyor ki saat 2ye kadar uykuda yağ yakalım
Çok saldık bizde ama yaaaBenim içime ne kaçti kızlar? Kendimi eli silahlı gestapo subayı gibi hissettim. Yakında yat, Sürün falan diyeceğim galiba. Amma da dominantmisim
Elimden gelenin fazlasını yapacagım soz kaptanımAyse ve vesile cok guzel seyler paylasmissiniz elinize saglik ben muhtemelen bahcede nete giremeyecegim girebilirsem yazarim
servey canım kuzum hergun menü bildiriyorsun sana ultimatom dediklerine azami dikkat edeceksin haftaya kimse sabit olmayacak en az 500 gr verecek servey ise min 1.5 kg verecek ki bu haftaki 1.8 ı azalsin su an yoldayiz 15 temmuzda kamptan donecegim bende dondukten sonra listeye girecegim o yuzden su an 2 kg fazlam var onu vermem lazim
Ay çok güldüm ama yaaaa hahahaa işgüzar insanlara bak sen hiç düşünmüyorlar di mi ödem atmak isteyen olur mu olmaz mııııı, peeehhhO zaman pc başında bunu kararları listeleyecek bir gönüllü aranıyor canlar. Bende iyi yürüdüm bugün markete gittim ananaslarin hepsini soymuşlar almadım. Ne işgüzar insanlar var ya.
Di miyani bencede kocaman olmuş maşALLAHbahanende kalmadı
Benım bebe ne olcak acabaAmanınnnn çocuklara kim bakcek, destek kuvvet lazım bana
Hadi kızlar kural listesini ben yapayım, wendigocum başlangıç olarak;
1- Kahvaltıda max 2 dilim tb ekmeği yenecek gün içinde başka tüketilmemeye özen gösterilecek.
2- protein ağırlıklı öğünler yenilecek
3-kaçamak kesinlikle yasak
4- yesilçay içilecek
5-min 3 lt su içilecek
6-yatmadan 4 saat önce yeme işlemine son verilcek
Hadi kızlar kural listesini ben yapayım, wendigocum başlangıç olarak;
1- Kahvaltıda max 2 dilim tb ekmeği yenecek gün içinde başka tüketilmemeye özen gösterilecek.
2- protein ağırlıklı öğünler yenilecek
3-kaçamak kesinlikle yasak
4-yeşilçay içilecek
Şimdilik bunlar ok mi?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?