- 25 Ocak 2017
- 7.175
- 22.507
- 348
- Konu Sahibi Cherry Mom
-
- #248.461
Tamam 12de olur. Ama 1de kimseyi görmeyeceğim ayakta kırarım bacağınızı. Kontrol edeceğimAyyy Ayşecim 12 den sonraya kalmasak? Valla uymaya çalışırım ana 11 i garanti edemem
Di mi amaAy çok güldüm ama yaaaa hahahaa işgüzar insanlara bak sen hiç düşünmüyorlar di mi ödem atmak isteyen olur mu olmaz mııııı, peeehhh
Canım bende aynı durumdaydım. Sıcak ödem yapıyor. Sonra ramazan ardı da yediklerimizi vücut tutuyor. Ben arefe gününden beri neredeyse gn aşırı spor yapıyorum ancak sabit geldim. Sebep bunlar diye düşünüyorum. Spor olmayınca artı geldin demek. Toparlayacağız. Bu durumun tek sorumlusu sen değilsin sakın bunu unutma. Bu güne kadar sabit gelen ben de senin kadar sorumluyum. Sonuçta biz takımız başarıda başarısızlıkta hepimizin. Şimdi herkes boğazından ve yan yatmaktan fedakarlık edip çaba harcayacak ve şu notaları sarı kartları temizleyeceğiz. Yoksa notalar birleşe birleşe senfoni besteleyeceğizKızlar bısey oldu ama ne
Ramazanı emzırdıgım be gece ıyumadıgım halde kılo almadan kapattık burası tamam
Bayramda bursadaydım
İnanın ne yemegı kacırdım ne de tatlıyı
Snr bır tartıldım kı 73,8ben ssokk
2 gunde dıkkat ettım bol su içtım 71,6 geldım bu sabah
Hazır durum cok kotuyken herkesın bıldıreyım de ızne cıkmayayım cıkarsam bu moral bozuklugu ıle salarım dıye dusundum
Nerdeyse 2 kusur gıtmiş gebe ama nasıl bu kg ya geldım bılmıyorum
Bu hafta yazlık kıraladık annemlerle 1 haftalıgına urla ya gıtcez
Dıkkat edecegım bu hafta daha da
Donuste eskısı gıbı yuruyuslere baslıyorum
Bu ay bu iş bıtmelı artık cok sıkıldım
Snr korumaya gecmelıyım
Köylü fatma bacı tarlada çalışırken bebesine kim bakıyordu? Sırtına bağlayıp çalışıyordu. Sizde bebeleri ya sırtınıza alıp yürüyeceksiniz yada koyununuza alıp uyuyacaksınızBenım bebe ne olcak acaba
Haklısın hemen toparlayalımCanım bende aynı durumdaydım. Sıcak ödem yapıyor. Sonra ramazan ardı da yediklerimizi vücut tutuyor. Ben arefe gününden beri neredeyse gn aşırı spor yapıyorum ancak sabit geldim. Sebep bunlar diye düşünüyorum. Spor olmayınca artı geldin demek. Toparlayacağız. Bu durumun tek sorumlusu sen değilsin sakın bunu unutma. Bu güne kadar sabit gelen ben de senin kadar sorumluyum. Sonuçta biz takımız başarıda başarısızlıkta hepimizin. Şimdi herkes boğazından ve yan yatmaktan fedakarlık edip çaba harcayacak ve şu notaları sarı kartları temizleyeceğiz. Yoksa notalar birleşe birleşe senfoni besteleyeceğiz
Yurume kısmı tamam arabaya koyup yuruyorum da uyuma kısmını bılememKöylü fatma bacı tarlada çalışırken bebesine kim bakıyordu? Sırtına bağlayıp çalışıyordu. Sizde bebeleri ya sırtınıza alıp yürüyeceksiniz yada koyununuza alıp uyuyacaksınız
serveyciim emzirirken yeşil çay içmeyi önermiyorlar bebeklerde uykusuzluk ve kilo almama gibi şeyler yapıyomuş bilgin var mı araştırdın mı hiç.. ben emzirirken bebek hemşiremiz içme demişti elanın uykusuzluğu yeşil çaydan kaynaklı olabilirmiSabah 1 bardak su
1,5 yumurta, 3 cevız,peynır,yoğurt,salatalık, zeytın,2 b yesılcay
Ara sade tkahvesi,su
Öğlen bol Domates, bıber ve peynır,
Sütlü nescafe,1 dılım karpuz,2 kayısı
Aksam mercimek corbası,2 dılım kıymalı börek,domates sosu, ayran
Sade tkahvesi,1 kkayısı
3 lt su
Hahaaaa tamam patronTamam 12de olur. Ama 1de kimseyi görmeyeceğim ayakta kırarım bacağınızı. Kontrol edeceğim
Menün gayet iyi duruyor canım, akşamki böreği öğlen yeseydin daha da güzel olurdu sanki. Gerçi bende aynısını yaptım ama yarın daha güzel bir menüyle geleceğim inşallah.Sabah 1 bardak su
1,5 yumurta, 3 cevız,peynır,yoğurt,salatalık, zeytın,2 b yesılcay
Ara sade tkahvesi,su
Öğlen bol Domates, bıber ve peynır,
Sütlü nescafe,1 dılım karpuz,2 kayısı
Aksam mercimek corbası,2 dılım kıymalı börek,domates sosu, ayran
Sade tkahvesi,1 kkayısı
3 lt su
bu kadar kahve içip emzirirseniz tabi uyumaz bebelerKahvaltı
1 haşlanmış yumurta
Çay şekersiz
Ara
Filtre kahve
Öğle
1,5 tost
1 kepçe yayla çorbası
Ara
Yeşil çay
2 saat sonra
Türk kahvesi
1 bardak kefir
Akşam
1 tabak kıymalı makarna
1 bardak ayran
Gece
1 filtre kahve
Su: 3 lt bitiririm yatana kadar
Spor: 12 dk kol ağırlık çalışması ve şu an eliptik yapılıyor ayrıca bildireceğim :)
Kız ben kafeinsiz içiyorummmm sürekli yazmaya üşendiğimden sadece kahve yazıyorumbu kadar kahve içip emzirirseniz tabi uyumaz bebeler
Sana da iyi geceleeerrr canımherkese hayırlı geceler
çok sıcak yav pijamalarımı suya sokup öyle giycembalkona yatak serdim çocuklar uyudu bende yanlarına
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?