Cuma Zayıflama Yarışması 5. Takım

1- Kahvaltıda max 2 dilim tb ekmeği yenecek gün içinde başka tüketilmemeye özen gösterilecek.
2- protein ağırlıklı öğünler yenilecek
3-kaçamak kesinlikle yasak
4-sabah akşam 1'er saat spor yapılacak. En az 1 saat olmak zorunda
5-en geç 12de yayılacak.
6-en az 3lt su tüketilecek
7-p.tesi ve perşembe akşamları yoğurt kuru yapılacak

Başka ne vardı @wendigo ?

Canım bende aynı durumdaydım. Sıcak ödem yapıyor. Sonra ramazan ardı da yediklerimizi vücut tutuyor. Ben arefe gününden beri neredeyse gn aşırı spor yapıyorum ancak sabit geldim. Sebep bunlar diye düşünüyorum. Spor olmayınca artı geldin demek. Toparlayacağız. Bu durumun tek sorumlusu sen değilsin sakın bunu unutma. Bu güne kadar sabit gelen ben de senin kadar sorumluyum. Sonuçta biz takımız başarıda başarısızlıkta hepimizin. Şimdi herkes boğazından ve yan yatmaktan fedakarlık edip çaba harcayacak ve şu notaları sarı kartları temizleyeceğiz. Yoksa notalar birleşe birleşe senfoni besteleyeceğiz

1- Kahvaltıda max 2 dilim tb ekmeği yenecek gün içinde başka tüketilmemeye özen gösterilecek.
2- protein ağırlıklı öğünler yenilecek
3-kaçamak kesinlikle yasak
4-sabah akşam 1'er saat spor yapılacak. En az 1 saat olmak zorunda
5-en geç 12de yayılacak.
6-en az 3lt su tüketilecek
7-p.tesi ve perşembe akşamları yoğurt kürü yapılacak
8-yeşil çay içilecek
9-yatmadan en az 4 saat önce yeme işlemi sona erecek

Başka ne vardı @wendigo

Haklısın hemen toparlayalım

Köylü fatma bacı tarlada çalışırken bebesine kim bakıyordu? Sırtına bağlayıp çalışıyordu. Sizde bebeleri ya sırtınıza alıp yürüyeceksiniz yada koyununuza alıp uyuyacaksınız
Yurume kısmı tamam arabaya koyup yuruyorum da uyuma kısmını bılemem
Benım kı uyuyan cınsten degıl

Sabah 1 bardak su
1,5 yumurta, 3 cevız,peynır,yoğurt,salatalık, zeytın,2 b yesılcay
Ara sade tkahvesi,su
Öğlen bol Domates, bıber ve peynır,
Sütlü nescafe,1 dılım karpuz,2 kayısı
Aksam mercimek corbası,2 dılım kıymalı börek,domates sosu, ayran
Sade tkahvesi,1 kkayısı
3 lt su

serveyciim emzirirken yeşil çay içmeyi önermiyorlar bebeklerde uykusuzluk ve kilo almama gibi şeyler yapıyomuş bilgin var mı araştırdın mı hiç.. ben emzirirken bebek hemşiremiz içme demişti elanın uykusuzluğu yeşil çaydan kaynaklı olabilirmi

Kahvaltı
1 haşlanmış yumurta
Çay şekersiz

Ara
Filtre kahve

Öğle
1,5 tost
1 kepçe yayla çorbası

Ara
Yeşil çay

2 saat sonra
Türk kahvesi
1 bardak kefir

Akşam
1 tabak kıymalı makarna
1 bardak ayran

Gece
1 filtre kahve

Su: 3 lt bitiririm yatana kadar
Spor: 12 dk kol ağırlık çalışması ve şu an eliptik yapılıyor ayrıca bildireceğim :)

Menün gayet iyi duruyor canım, akşamki böreği öğlen yeseydin daha da güzel olurdu sanki. Gerçi bende aynısını yaptım ama yarın daha güzel bir menüyle geleceğim inşallah.

bu kadar kahve içip emzirirseniz tabi uyumaz bebeler

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…