Cuma Zayıflama Yarışması 5. Takım

Aynı dusunceden dolayı aylardır ıcmıyorum nilguncum
2 gundur ıceyım dedım sankı 2 gundur daha ıyı uyuyor
Nescafe kafeınsız benımkı de

Amaan ben aksam Umut'la birlikte sızıp kalmışım ya saat 8 miydi 8:30 muydu... Arada kalkıp bi seyler yaptım ama hatırlamıyorum bile ne yaptığımı :)
Sankı uyuyor da bebeler bız uyumuyoruz
Ahahah dogru demissin Veysos, leptin falan hak getire :) senin Ela bi duzene gireydi yapardın belki de..
morordek bak bunu söylemeyi unuttum canım, kanguru kullanırken benim de belim çok ağrırdı.
Kanguru daha buyukken kullanılıyor ya ondan herhalde di mi? Ben o zamanlar için düşünmüyorum zaten bende bel fıtığı var ama şu ilk aylar sürekli kucak istediğinden sling daha uygun olur diye düşündüm. Dur bakalım seninle bu mevzuyu açıklığa kavusturacagiz :)
O zaman pc başında bunu kararları listeleyecek bir gönüllü aranıyor canlar. Bende iyi yürüdüm bugün markete gittim ananaslarin hepsini soymuşlar almadım. Ne işgüzar insanlar var ya.
Ah ben eski ben olaydım listeyi de yapar, herkesi kontrol bile ederdim umut'a diyeyim o yapsın kerata :)
bu kadar kahve içip emzirirseniz tabi uyumaz bebeler
Yaa ben de günde 1 fincan içiyorum içersem onda bile korkuyorum ya uyumazsa diye. Sabah kahvaltıda da normal çayı çok iciyorum 3 bardak falan, acaba gündüz ondan mı uyumuyor ki...
Aynı dusunceden dolayı aylardır ıcmıyorum nilguncum
2 gundur ıceyım dedım sankı 2 gundur daha ıyı uyuyor
Nescafe kafeınsız benımkı de
Kafeinsiz nescafe mi var? Nerde satılıyor ya hic denk gelmedimm

Kız ben kafeinsiz içiyorummmm sürekli yazmaya üşendiğimden sadece kahve yazıyorum
iyi bari yazmayınca normal kahve sandım
Sana da iyi geceleeerrr canım
buz gibiymiş bi yattık şimdi uyandım
45 dk eliptik yapılmıştır. Bilginize
zy ben kaç gündür yapmıyorum çok sıcak
Esım karsımda dumanı tuten karpuz yıyor, burnumun dıregı sızladı yavvv
O nasıl kırmızı o nasıl cekırdek allah yarabbiiii
Esımı camdan atasım var bır soda ıceyım barıı
ay hiç dayanamıyorum kavun karpuza hele yanında peynire
yok ya çayın çok etkisi olmaz galiba ama

günaydınnnnnnn herkese hayırlı bir gün olsun inşALLAH
hafta sonu rehavetine kapılmayın ona göre
Ne rehaveti kuzucugum. Sanki takım derece yapmış rehavet olacak. Aslında bunlara (ben de dahil) yagmurlu havada su yok da neyse... aç aç kilo verilmez diye birşey demiyorum
Bu arada uykusuz bebelerin anneleri sanki bebek çayları vardi sakinleştirip uykuya geçişi sağlayan

Günaydın hatunlar
Bugün sifirdan başlıyoruz değil mi? Aslında dün başlamıştık ama...
Akşam 10 gibi uyumuşum saat 1e doğru uyandım ve sizi kontrol ettim kimler ayaktayakta diye. Neyse herkes umuyorum saatinde yatmış. servey o kocayı bence de at camdan o saatte şekerli şekerli ne karpuzu yaaa... O tüten kokuda esanstir inanma. Boyalı karpuz bunlar. (Aha da karpuzu gömdüm. Karpuzun ne kabahati var. Suç kocanın)
Sabah 5:20de uyandım ve 30dk jessica burn fat yaptım ama 10.dk da bırakmak istedim. Ne zorlandım. Hâlâ ateş ediyorum tam yaktı. Tabiki sonuna kadar yaptım. Akşama da başka birşeyler inşALLAH. Uyusamda gece kalkıp yapacağım artık. Kahvaltı için yumurta haşladım evde unuttum. Onu yiyip çıkacaktım. Tühh

Günaydın kızlar..

Benimde bugun yuzum,gozum,ellerim ve ozelliklede gobegim coook sis..
Kabızlıgımda var..

Dün giremedim piknige gittik.. Denizde bol bol yuzdum,hareketler yaptim.. Voleybol,badminton falan oynadık.. Sadece yemek yerken oturdum.
Kolumda akıllı saat olsaydı yeter dinlen uyayırdı beni
Ama gel gorki artıdayım.. (cokta yemedim)
--
Sıkı yönetim ilan edilmis.Hadi bakalım bu hafta birincilik icin ugrasalım..

ne rehaveti olcak bize bahane mi yok

Günaydın kızlar, yatağımızda çişle uyandık bakalım, ne zor bu çiş eğitimi yaa
Günaydın canım kolay gelsin.. Gece bebek bezini cekmekle iyi etmissin.
Bir tanidik once gunduz alistirim dedim.Gece takmaya devam etti cocugu okula baslicak yine gece bebek bezi takmaya devam ediyor.

Günaydın canım kolay gelsin.. Gece bebek bezini cekmekle iyi etmissin.
Bir tanidik once gunduz alistirim dedim.Gece takmaya devam etti cocugu okula baslicak yine gece bebek bezi takmaya devam ediyor.

3. Günümüz bugün kaçağımız oldu, o da dün kuzenleriyle çok oyun oynadı şımardı tuvalete gitmek istemedi ondan.

ne rehaveti olcak bize bahane mi yok
Artık bahane yok tatlım.
Sabah sabah kendimi öldürdüm. Adım atacak dermanim yok. Üst geçidi zor geçtim. Hergun böyle bundan sonra. Tavsiye ederim kızlar link bulup atarım gün içinde. 26 dk ama ben 1 saat sporda bun kadar yorulmuyorum.

Günaydın kızlar, yatağımızda çişle uyandık bakalım, ne zor bu çiş eğitimi yaa
Biz başlayamıyoruz bile. Küçük hanim su ile oynamak için çişi kullanıyor. Klozete yada lazimliga yapmışligi yok henüz
ALLAH yardımcın olsun. Cidden çok zor.

Biz başlayamıyoruz bile. Küçük hanim su ile oynamak için çişi kullanıyor. Klozete yada lazimliga yapmışligi yok henüz
ALLAH yardımcın olsun. Cidden çok zor.

Teşekkürler canım, insanın sabrının sınırlarını zorlayan bi süreç, sabırlı olmazsan iş uzuyor işte

evet hanımlar; bugün yepyeni başlangıç hepimize;

fancynancy sporları takip edecek; canım dün yazamadım haftalık yapalım Cuma'dan Cuma'ya ki sonuçlar ortada olsun.

Moni ablacım olsaydı o da haftalık hedef koydurtur takip ederdi; lydznp koysak mı hedef?

lydznp ile bende menü ve sıkı yönetimci başıyız.

Cikilatacanavari sen napıosan devam canım. Sadece akşamları çok geç yeme, düğüne az kaldı, eksilebildiniz kadar eksil o fotolara yıllarca bakıcaz

nilsub listede değilim diye salmak yok, amaç kilo vermek, bu hafta karpuza dayanamıyorum falan da yok, hele bi kilo ver, yersin sonra. Yetti çok kaldın 77'lerde.

matilda34 sevalcim yoğun olmasan sende destek olurdun bize ama olsun, bu hafta dikkat et listeye gir bari, kimse kalmadı bak.

servey en umutlu olduğum sensin, isteyince neler yaptığını göster bize yine, bu kadar artı anında gider rekor kırarsın hadi yüzümüzü kara çıkarma :)

morordek sende iyi gidiyorsun aslında ama 2. Ayda Doğum öncesi kilosuna ulaşan var, haberin olsun, 6. Aya kadar ne kadar çok verirsen o kar, bol protein, bol su, tatlılar sabah, yap bi plan kendine, annen gidince daha kolay gerçi dikkat etmen.

0zlem bu hafta sporda sana yetişmeye çalışacaz bakalım, sende bizim dediklerimizi uygulamaya çalış bakalım, gerçi menüler falan iyi ama.

Gelelim yapılacaklara;:

1. Bol bol spor kızlar, yapabildiğimiz kadar, kas mı artıyo? Artsın metabolizma hızımız artar, yap Yalım'ına yönelik şeyler de yapıcaz ilerleyen günlerde. Bişey yapamıcam diyen çıksın yürüsün, açsın Leslie yapsın. Kaçış yok o sporlar yapılacak.

2. Karbonhidrat sıfıra yakın lütfen, bu haftalık bari. Ekmek sabah/öğle yensin, meyve de. Kaçamak bu haftalık olmasın, isteyince oluyo mu ona bakalım, motivasyon artınca tişörtlerin üstüne ceket giymek istemeyince mutlu olcaz.

Kahvaltılar; mutlaka yumurtalı. Bol yeşillik.

Öğleyin; yoğurt/ayran mutlaka. Bol yeşillik.

Akşam yoğurt ve protein ağırlıklı menüler. Yoğurdu yatmadan önceye çekebiliriz. İçine zerdeçal, tarçın, pulbiber ekleyelim. İğrenç olabilir ama moni ablam hep yiyo, pıtır pıtır verio bak. Maşallah ona. Alolıcaz tadına.

3. Ödem tutmaya müsait bi hafta, bol spor ve bizim metolar saolsun anca ödemleniyoruz. O nedenle bol bol yeşil çay ve bol bol su. En az 3 lt diyoruz. Altı kabul değil, için anacım. Ananas bulabilen çayını demlesin, bana da çay tarifini yeniden verin. Moni ablam bide enginar suyu içiyordu. @moni Hazır mıydı ablacım o?

4. Leptin diye bişi var, yemekten 4 saat sonra salgılanıyo, ben ona dikkat edicem, az be kalorisiz ara öğün yani. Yapabilen denesin bakalım. Olmazsa hafif ara öğünler lütfen. Ama akşamları leptini bozmama çalışalım olmaz mı, gece yaksın dursun yağı

Bu hafta extra dikkat istiyoruz herkesten, sonuç olarak bi yarışmadayız ve yapılan herşey bizim için. Kilo vermek hepimizin istediği şey. Eğer çoğunluk oke derse perşembe de saf protein yapalım derim ben. @lydznp yoğurt kürü dediğin akşam yatmadan yediğimiz zencefilli yoğurtlar mı?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…