- 28 Kasım 2008
- 7.706
- 22.773
- 548
- Konu Sahibi Cherry Mom
-
- #248.481
Saat 7 de kapattım dukkanıMenün gayet iyi duruyor canım, akşamki böreği öğlen yeseydin daha da güzel olurdu sanki. Gerçi bende aynısını yaptım ama yarın daha güzel bir menüyle geleceğim inşallah.
Aynı dusunceden dolayı aylardır ıcmıyorum nilguncumserveyciim emzirirken yeşil çay içmeyi önermiyorlar bebeklerde uykusuzluk ve kilo almama gibi şeyler yapıyomuş bilgin var mı araştırdın mı hiç.. ben emzirirken bebek hemşiremiz içme demişti elanın uykusuzluğu yeşil çaydan kaynaklı olabilirmi
Ahahah dogru demissin Veysos, leptin falan hak getire :) senin Ela bi duzene gireydi yapardın belki de..Sankı uyuyor da bebeler bız uyumuyoruz
Kanguru daha buyukken kullanılıyor ya ondan herhalde di mi? Ben o zamanlar için düşünmüyorum zaten bende bel fıtığı var ama şu ilk aylar sürekli kucak istediğinden sling daha uygun olur diye düşündüm. Dur bakalım seninle bu mevzuyu açıklığa kavusturacagiz :)morordek bak bunu söylemeyi unuttum canım, kanguru kullanırken benim de belim çok ağrırdı.
Ah ben eski ben olaydım listeyi de yapar, herkesi kontrol bile ederdimO zaman pc başında bunu kararları listeleyecek bir gönüllü aranıyor canlar. Bende iyi yürüdüm bugün markete gittim ananaslarin hepsini soymuşlar almadım. Ne işgüzar insanlar var ya.
Yaa ben de günde 1 fincan içiyorum içersem onda bile korkuyorum ya uyumazsa diye. Sabah kahvaltıda da normal çayı çok iciyorum 3 bardak falan, acaba gündüz ondan mı uyumuyor ki...bu kadar kahve içip emzirirseniz tabi uyumaz bebeler
Kafeinsiz nescafe mi var? Nerde satılıyor ya hic denk gelmedimmAynı dusunceden dolayı aylardır ıcmıyorum nilguncum
2 gundur ıceyım dedım sankı 2 gundur daha ıyı uyuyor
Nescafe kafeınsız benımkı de
iyi bari yazmayınca normal kahve sandımKız ben kafeinsiz içiyorummmm sürekli yazmaya üşendiğimden sadece kahve yazıyorum
buz gibiymiş bi yattık şimdi uyandımSana da iyi geceleeerrr canım
zy ben kaç gündür yapmıyorum çok sıcak45 dk eliptik yapılmıştır. Bilginize
ay hiç dayanamıyorum kavun karpuza hele yanında peynireEsım karsımda dumanı tuten karpuz yıyor, burnumun dıregı sızladı yavvv
O nasıl kırmızı o nasıl cekırdek allah yarabbiiii
Esımı camdan atasım var bır soda ıceyım barıı
yok ya çayın çok etkisi olmaz galiba amaAmaan ben aksam Umut'la birlikte sızıp kalmışım ya saat 8 miydi 8:30 muydu... Arada kalkıp bi seyler yaptım ama hatırlamıyorum bile ne yaptığımı :)
Ahahah dogru demissin Veysos, leptin falan hak getire :) senin Ela bi duzene gireydi yapardın belki de..
Kanguru daha buyukken kullanılıyor ya ondan herhalde di mi? Ben o zamanlar için düşünmüyorum zaten bende bel fıtığı var ama şu ilk aylar sürekli kucak istediğinden sling daha uygun olur diye düşündüm. Dur bakalım seninle bu mevzuyu açıklığa kavusturacagiz :)
Ah ben eski ben olaydım listeyi de yapar, herkesi kontrol bile ederdimumut'a diyeyim o yapsın kerata :)
Yaa ben de günde 1 fincan içiyorum içersem onda bile korkuyorum ya uyumazsa diye. Sabah kahvaltıda da normal çayı çok iciyorum 3 bardak falan, acaba gündüz ondan mı uyumuyor ki...
Kafeinsiz nescafe mi var? Nerde satılıyor ya hic denk gelmedimm
Ne rehaveti kuzucugum. Sanki takım derece yapmış rehavet olacak. Aslında bunlara (ben de dahil) yagmurlu havada su yok da neyse... aç aç kilo verilmez diye birşey demiyorumgünaydınnnnnnn herkese hayırlı bir gün olsun inşALLAH
hafta sonu rehavetine kapılmayın ona göre
ne rehaveti olcak bize bahane mi yokNe rehaveti kuzucugum. Sanki takım derece yapmış rehavet olacak. Aslında bunlara (ben de dahil) yagmurlu havada su yok da neyse... aç aç kilo verilmez diye birşey demiyorum
Bu arada uykusuz bebelerin anneleri sanki bebek çayları vardi sakinleştirip uykuya geçişi sağlayan
Günaydın canım kolay gelsin.. Gece bebek bezini cekmekle iyi etmissin.Günaydın kızlar, yatağımızda çişle uyandık bakalım, ne zor bu çiş eğitimi yaa
Günaydın kızlar..
Benimde bugun yuzum,gozum,ellerim ve ozelliklede gobegim coook sis..
Kabızlıgımda var..
Dün giremedim piknige gittik.. Denizde bol bol yuzdum,hareketler yaptim.. Voleybol,badminton falan oynadık.. Sadece yemek yerken oturdum.
Kolumda akıllı saat olsaydı yeter dinlen uyayırdı beni
Ama gel gorki artıdayım..(cokta yemedim)
--
Sıkı yönetim ilan edilmis.Hadi bakalım bu hafta birincilik icin ugrasalım.../QUOTE]
InşALLAH ortim
Günaydın canım kolay gelsin.. Gece bebek bezini cekmekle iyi etmissin.
Bir tanidik once gunduz alistirim dedim.Gece takmaya devam etti cocugu okula baslicak yine gece bebek bezi takmaya devam ediyor.
Artık bahane yok tatlım.ne rehaveti olcak bize bahane mi yok
Biz başlayamıyoruz bile. Küçük hanim su ile oynamak için çişi kullanıyor. Klozete yada lazimliga yapmışligi yok henüzGünaydın kızlar, yatağımızda çişle uyandık bakalım, ne zor bu çiş eğitimi yaa
Biz başlayamıyoruz bile. Küçük hanim su ile oynamak için çişi kullanıyor. Klozete yada lazimliga yapmışligi yok henüz
ALLAH yardımcın olsun. Cidden çok zor.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?