- 23 Ağustos 2012
- 14.766
- 39.052
- 798
- Konu Sahibi Cherry Mom
-
- #248.501
canım yoğurt kürü yemekten 1 saat uyudan 3 saat önceydi. bunlar minimum süre. yoğurt kürünü haftada 2 gün öneriyorlar. 3günden sonra etki de etmiyor bildiğim kadarıyla. kürün yapıldıktan sonra mutlaka 4-5 bardak su ve spor yapılacak. ben yutmakta zorlandığım için 1 bardak su ile yutuyordum ilaç niyetine.evet hanımlar; bugün yepyeni başlangıç hepimize;
fancynancy sporları takip edecek; canım dün yazamadım haftalık yapalım Cuma'dan Cuma'ya ki sonuçlar ortada olsun.
Moni ablacım olsaydı o da haftalık hedef koydurtur takip ederdi;lydznp koysak mı hedef?
lydznp ile bende menü ve sıkı yönetimci başıyız.
Cikilatacanavari sen napıosan devam canım. Sadece akşamları çok geç yeme, düğüne az kaldı, eksilebildiniz kadar eksil o fotolara yıllarca bakıcaz
nilsub listede değilim diye salmak yok, amaç kilo vermek, bu hafta karpuza dayanamıyorum falan da yok, hele bi kilo ver, yersin sonra. Yetti çok kaldın 77'lerde.
@matilda34 sevalcim yoğun olmasan sende destek olurdun bize ama olsun, bu hafta dikkat et listeye gir bari, kimse kalmadı bak.
servey en umutlu olduğum sensin, isteyince neler yaptığını göster bize yine, bu kadar artı anında gider rekor kırarsın hadi yüzümüzü kara çıkarma :)
morordek sende iyi gidiyorsun aslında ama 2. Ayda Doğum öncesi kilosuna ulaşan var, haberin olsun, 6. Aya kadar ne kadar çok verirsen o kar, bol protein, bol su, tatlılar sabah, yap bi plan kendine, annen gidince daha kolay gerçi dikkat etmen.
0zlem bu hafta sporda sana yetişmeye çalışacaz bakalım, sende bizim dediklerimizi uygulamaya çalış bakalım, gerçi menüler falan iyi ama.
Gelelim yapılacaklara;:
1. Bol bol spor kızlar, yapabildiğimiz kadar, kas mı artıyo? Artsın metabolizma hızımız artar, yap Yalım'ına yönelik şeyler de yapıcaz ilerleyen günlerde. Bişey yapamıcam diyen çıksın yürüsün, açsın Leslie yapsın. Kaçış yok o sporlar yapılacak.
2. Karbonhidrat sıfıra yakın lütfen, bu haftalık bari. Ekmek sabah/öğle yensin, meyve de. Kaçamak bu haftalık olmasın, isteyince oluyo mu ona bakalım, motivasyon artınca tişörtlerin üstüne ceket giymek istemeyince mutlu olcaz.
Kahvaltılar; mutlaka yumurtalı. Bol yeşillik.
Öğleyin; yoğurt/ayran mutlaka. Bol yeşillik.
Akşam yoğurt ve protein ağırlıklı menüler. Yoğurdu yatmadan önceye çekebiliriz. İçine zerdeçal, tarçın, pulbiber ekleyelim. İğrenç olabilir ama moni ablam hep yiyo, pıtır pıtır verio bak. Maşallah ona. Alolıcaz tadına.
3. Ödem tutmaya müsait bi hafta, bol spor ve bizim metolar saolsun anca ödemleniyoruz. O nedenle bol bol yeşil çay ve bol bol su. En az 3 lt diyoruz. Altı kabul değil, için anacım. Ananas bulabilen çayını demlesin, bana da çay tarifini yeniden verin. Moni ablam bide enginar suyu içiyordu. @moni Hazır mıydı ablacım o?
4. Leptin diye bişi var, yemekten 4 saat sonra salgılanıyo, ben ona dikkat edicem, az be kalorisiz ara öğün yani. Yapabilen denesin bakalım. Olmazsa hafif ara öğünler lütfen. Ama akşamları leptini bozmama çalışalım olmaz mı, gece yaksın dursun yağı
Bu hafta extra dikkat istiyoruz herkesten, sonuç olarak bi yarışmadayız ve yapılan herşey bizim için. Kilo vermek hepimizin istediği şey. Eğer çoğunluk oke derse perşembe de saf protein yapalım derim ben. @lydznp yoğurt kürü dediğin akşam yatmadan yediğimiz zencefilli yoğurtlar mı?
canım yoğurt kürü yemekten 1 saat uyudan 3 saat önceydi. bunlar minimum süre. yoğurt kürünü haftada 2 gün öneriyorlar. 3günden sonra etki de etmiyor bildiğim kadarıyla. kürün yapıldıktan sonra mutlaka 4-5 bardak su ve spor yapılacak. ben yutmakta zorlandığım için 1 bardak su ile yutuyordum ilaç niyetine.
http://www.mavikadin.com/gobek-eriten-yogurt-zencefil-zerdecal-tarcin-karisimi-kuru-tarifi
tarifte z.yağı var. yağlı yoğurt ile yapılırsa z.yağına gerek yok. bu kürü aslında ev yoğurdu ile yaptığında etkisi artıyor.
birde ben akşamları sebze tükettiğimde daha hızlı kilo veriyorum. bu şeklide kendinizde bildiğiniz bir özellik varsa onu uygulayın arkadaşlar. birde ekmek konusuna geleceğim. ille ekmek tüketmemiz gerekmiyor. 1 avuç haşlanmış nohut, kurufasulye, yeşil mercimeği salatalarımıza koyarak tahıl grubunu tüketmiş oluruz. tahillar sağlıklı kh'lar sonuçta. ekmek gibi işlenmiş değil.
Supersinwendy
Sabah biraz kacamagim oldu. Bizim burada Ramazan'da kombe yapilir. Kurabiye gibi bisey ondan yedim kahvenin yaninda. O kahvaltim olsun. Su andan itibaren dikkate edicem.
2 gundur kendimi cok yordum.bugun spor yapmayim diyorum sadece esneme hareketleri yapim Ebru Salli'nin streching videosu vardi 20 dakika onu yaparim. Insallahh..
https://sagligabiradim.com/enginar-suyunun-faydalarini-kesfedin/
burada enginar suyunun faydaları ve nasıl yapıldığı yazıyor. henüz mevsimi geçmedi alınıp yapılabilir. ama çok zamanı kalmadı sanırım
ben varım kızzzzzevet hanımlar; bugün yepyeni başlangıç hepimize;
fancynancy sporları takip edecek; canım dün yazamadım haftalık yapalım Cuma'dan Cuma'ya ki sonuçlar ortada olsun.
Moni ablacım olsaydı o da haftalık hedef koydurtur takip ederdi;lydznp koysak mı hedef?
lydznp ile bende menü ve sıkı yönetimci başıyız.
Cikilatacanavari sen napıosan devam canım. Sadece akşamları çok geç yeme, düğüne az kaldı, eksilebildiniz kadar eksil o fotolara yıllarca bakıcaz
nilsub listede değilim diye salmak yok, amaç kilo vermek, bu hafta karpuza dayanamıyorum falan da yok, hele bi kilo ver, yersin sonra. Yetti çok kaldın 77'lerde.
@matilda34 sevalcim yoğun olmasan sende destek olurdun bize ama olsun, bu hafta dikkat et listeye gir bari, kimse kalmadı bak.
servey en umutlu olduğum sensin, isteyince neler yaptığını göster bize yine, bu kadar artı anında gider rekor kırarsın hadi yüzümüzü kara çıkarma :)
morordek sende iyi gidiyorsun aslında ama 2. Ayda Doğum öncesi kilosuna ulaşan var, haberin olsun, 6. Aya kadar ne kadar çok verirsen o kar, bol protein, bol su, tatlılar sabah, yap bi plan kendine, annen gidince daha kolay gerçi dikkat etmen.
0zlem bu hafta sporda sana yetişmeye çalışacaz bakalım, sende bizim dediklerimizi uygulamaya çalış bakalım, gerçi menüler falan iyi ama.
Gelelim yapılacaklara;:
1. Bol bol spor kızlar, yapabildiğimiz kadar, kas mı artıyo? Artsın metabolizma hızımız artar, yap Yalım'ına yönelik şeyler de yapıcaz ilerleyen günlerde. Bişey yapamıcam diyen çıksın yürüsün, açsın Leslie yapsın. Kaçış yok o sporlar yapılacak.
2. Karbonhidrat sıfıra yakın lütfen, bu haftalık bari. Ekmek sabah/öğle yensin, meyve de. Kaçamak bu haftalık olmasın, isteyince oluyo mu ona bakalım, motivasyon artınca tişörtlerin üstüne ceket giymek istemeyince mutlu olcaz.
Kahvaltılar; mutlaka yumurtalı. Bol yeşillik.
Öğleyin; yoğurt/ayran mutlaka. Bol yeşillik.
Akşam yoğurt ve protein ağırlıklı menüler. Yoğurdu yatmadan önceye çekebiliriz. İçine zerdeçal, tarçın, pulbiber ekleyelim. İğrenç olabilir ama moni ablam hep yiyo, pıtır pıtır verio bak. Maşallah ona. Alolıcaz tadına.
3. Ödem tutmaya müsait bi hafta, bol spor ve bizim metolar saolsun anca ödemleniyoruz. O nedenle bol bol yeşil çay ve bol bol su. En az 3 lt diyoruz. Altı kabul değil, için anacım. Ananas bulabilen çayını demlesin, bana da çay tarifini yeniden verin. Moni ablam bide enginar suyu içiyordu. @moni Hazır mıydı ablacım o?
4. Leptin diye bişi var, yemekten 4 saat sonra salgılanıyo, ben ona dikkat edicem, az be kalorisiz ara öğün yani. Yapabilen denesin bakalım. Olmazsa hafif ara öğünler lütfen. Ama akşamları leptini bozmama çalışalım olmaz mı, gece yaksın dursun yağı
Bu hafta extra dikkat istiyoruz herkesten, sonuç olarak bi yarışmadayız ve yapılan herşey bizim için. Kilo vermek hepimizin istediği şey. Eğer çoğunluk oke derse perşembe de saf protein yapalım derim ben. @lydznp yoğurt kürü dediğin akşam yatmadan yediğimiz zencefilli yoğurtlar mı?
ben burda enginarda bulamam ki zati kalsınEvet aynen, ben kabızlık sebebiyle ekmeksiz olmaz diyenler için yazdım, herkes kendini bilir, illa dediğim olacak değil yazdığım. Ama full dikkat istiyoruz. Sen bu kürü ne zaman yapalım dersen uygulamaya hazırım.
Biliyorum kömbeyi. Olsun sabah yemişsin. Sen yemedin mi full kesiyorsun iyi olmuş :) akşama güzel sağlıklı ye bişiler.
O zaman enginarı şimdilik geçelim. Bol su yeşil çay olsun amaç.
ben varım kızzzzzzaten ekmeği sadece kahvaltıda tüketiyorum
olmaz yeme itiraz ediyorum hakime hanımSupersinwendy
Sabah biraz kacamagim oldu. Bizim burada Ramazan'da kombe yapilir. Kurabiye gibi bisey ondan yedim kahvenin yaninda. O kahvaltim olsun. Su andan itibaren dikkate edicem.
2 gundur kendimi cok yordum.bugun spor yapmayim diyorum sadece esneme hareketleri yapim Ebru Salli'nin streching videosu vardi 20 dakika onu yaparim. Insallahh..
yürüdüm ki bu sabah hemde 1 lt suyumu bile içtim aç karnınaSabahın 6sı olmadan kalkmışsın, sabah ve akşam soğukluğunda yürüyüş istiyorum senden, bu hafta neler yaparsın göster bize. Bi de hem öğle hem akşam aynı yemeği istemiyorum senden. Ertesi gün ye atılmasın ama akşama başka yemek lütfen. Bende aynı hatayı yaptığımdan verememiştim
Çayda da var ya kafein ondan dedimdi ama nispeten az tabi, bence de bi sey olmaz. Bi çay keyfim var, onu da elimden almasınlaryok ya çayın çok etkisi olmaz galiba ama
Onu çocuğa mı iciriyorsun? Ben su an bi sey koymam çocuğun ağzınaNe rehaveti kuzucugum. Sanki takım derece yapmış rehavet olacak. Aslında bunlara (ben de dahil) yagmurlu havada su yok da neyse... aç aç kilo verilmez diye birşey demiyorum
Bu arada uykusuz bebelerin anneleri sanki bebek çayları vardi sakinleştirip uykuya geçişi sağlayan
Hadi ya neymiş o marka yaz kız bi sey olmaz :)
Onlar benim gibi hamilelikte homili gırtlak olmayanlardır canımmorordek sende iyi gidiyorsun aslında ama 2. Ayda Doğum öncesi kilosuna ulaşan var, haberin olsun, 6. Aya kadar ne kadar çok verirsen o kar, bol protein, bol su, tatlılar sabah, yap bi plan kendine, annen gidince daha kolay gerçi dikkat etmen.
yoğurt kürü akşam yapıldığında sabaha 400-600gr eksi gösteriyor. bu kalıçı bir kilo kaybı bu arada. onun için perşembe akşamı mutlaka yapılmalı. diğerini de p.tesi yapalım diyorum. h.sonu kaçamak vs. yok diye düşünürek diyorum bunu. ama yok ben hafta sonu sapıttım galiba deme cesareti olan varsa pazar akşamı yapsınEvet aynen, ben kabızlık sebebiyle ekmeksiz olmaz diyenler için yazdım, herkes kendini bilir, illa dediğim olacak değil yazdığım. Ama full dikkat istiyoruz. Sen bu kürü ne zaman yapalım dersen uygulamaya hazırım.
Biliyorum kömbeyi. Olsun sabah yemişsin. Sen yemedin mi full kesiyorsun iyi olmuş :) akşama güzel sağlıklı ye bişiler.
O zaman enginarı şimdilik geçelim. Bol su yeşil çay olsun amaç.
kahvaltıyı yeni yapmadın mı sen ne açlığı bu? 1 tane yumurta yeseydin o bile bu saate kadar aşırı tokluk verirdi sanaolmaz yeme itiraz ediyorum hakime hanımwendy çok severim kömbeyi okuyunca burnuma kokusu geldi hayır gardımı düşürüyo özlem kesin cezasını açım aççççç
evet aslında bebekler içinde anason çayları var var hemde kiyonlu olanlarıda var gaz atabilsin diye 2 çk kaşığı veriyodum ben sıpalarımaGünaydınlar
Çayda da var ya kafein ondan dedimdi ama nispeten az tabi, bence de bi sey olmaz. Bi çay keyfim var, onu da elimden almasınlar
Onu çocuğa mı iciriyorsun? Ben su an bi sey koymam çocuğun ağzına
Hadi ya neymiş o marka yaz kız bi sey olmaz :)
Onlar benim gibi hamilelikte homili gırtlak olmayanlardır canımcok pişmanım. Artık dikkat edeyim ben de, tatlıları kessem daha iyi olur heralde. Sabah tartıda gene artı gördüm
yok gelince su içip uzandım şimdi yapıcam kahvaltımı hazırladım çay demleniyokahvaltıyı yeni yapmadın mı sen ne açlığı bu? 1 tane yumurta yeseydin o bile bu saate kadar aşırı tokluk verirdi sana
bu sabah içtim canım çörek otu yağını ama sirkeli su içmedimnilsub Corek otu ve aspir yagina devam ediyormusun canim?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?