Cuma Zayıflama Yarışması 5. Takım

canım yoğurt kürü yemekten 1 saat uyudan 3 saat önceydi. bunlar minimum süre. yoğurt kürünü haftada 2 gün öneriyorlar. 3günden sonra etki de etmiyor bildiğim kadarıyla. kürün yapıldıktan sonra mutlaka 4-5 bardak su ve spor yapılacak. ben yutmakta zorlandığım için 1 bardak su ile yutuyordum ilaç niyetine.
http://www.mavikadin.com/gobek-eriten-yogurt-zencefil-zerdecal-tarcin-karisimi-kuru-tarifi
tarifte z.yağı var. yağlı yoğurt ile yapılırsa z.yağına gerek yok. bu kürü aslında ev yoğurdu ile yaptığında etkisi artıyor.
birde ben akşamları sebze tükettiğimde daha hızlı kilo veriyorum. bu şeklide kendinizde bildiğiniz bir özellik varsa onu uygulayın arkadaşlar. birde ekmek konusuna geleceğim. ille ekmek tüketmemiz gerekmiyor. 1 avuç haşlanmış nohut, kurufasulye, yeşil mercimeği salatalarımıza koyarak tahıl grubunu tüketmiş oluruz. tahillar sağlıklı kh'lar sonuçta. ekmek gibi işlenmiş değil.

Supersin wendy

Sabah biraz kacamagim oldu. Bizim burada Ramazan'da kombe yapilir. Kurabiye gibi bisey ondan yedim kahvenin yaninda. O kahvaltim olsun. Su andan itibaren dikkate edicem.
2 gundur kendimi cok yordum.bugun spor yapmayim diyorum sadece esneme hareketleri yapim Ebru Salli'nin streching videosu vardi 20 dakika onu yaparim. Insallahh..

Evet aynen, ben kabızlık sebebiyle ekmeksiz olmaz diyenler için yazdım, herkes kendini bilir, illa dediğim olacak değil yazdığım. Ama full dikkat istiyoruz. Sen bu kürü ne zaman yapalım dersen uygulamaya hazırım.

Biliyorum kömbeyi. Olsun sabah yemişsin. Sen yemedin mi full kesiyorsun iyi olmuş :) akşama güzel sağlıklı ye bişiler.

https://sagligabiradim.com/enginar-suyunun-faydalarini-kesfedin/
burada enginar suyunun faydaları ve nasıl yapıldığı yazıyor. henüz mevsimi geçmedi alınıp yapılabilir. ama çok zamanı kalmadı sanırım

O zaman enginarı şimdilik geçelim. Bol su yeşil çay olsun amaç.

ben varım kızzzzz zaten ekmeği sadece kahvaltıda tüketiyorum

ben burda enginarda bulamam ki zati kalsın

ben varım kızzzzz zaten ekmeği sadece kahvaltıda tüketiyorum

Sabahın 6sı olmadan kalkmışsın, sabah ve akşam soğukluğunda yürüyüş istiyorum senden, bu hafta neler yaparsın göster bize. Bi de hem öğle hem akşam aynı yemeği istemiyorum senden. Ertesi gün ye atılmasın ama akşama başka yemek lütfen. Bende aynı hatayı yaptığımdan verememiştim

olmaz yeme itiraz ediyorum hakime hanım wendy çok severim kömbeyi okuyunca burnuma kokusu geldi hayır gardımı düşürüyo özlem kesin cezasını açım aççççç

yürüdüm ki bu sabah hemde 1 lt suyumu bile içtim aç karnına

Günaydınlar
yok ya çayın çok etkisi olmaz galiba ama
Çayda da var ya kafein ondan dedimdi ama nispeten az tabi, bence de bi sey olmaz. Bi çay keyfim var, onu da elimden almasınlar
Onu çocuğa mı iciriyorsun? Ben su an bi sey koymam çocuğun ağzına
Bebek ürünleri firmasının ürünü olan bedtime duş jeli var kızlar. Uykusuz bebeklere akşam banyosunda kullanıp uykuya geçişi kolaylastiriyormus.
servey morordek
Hadi ya neymiş o marka yaz kız bi sey olmaz :)
Onlar benim gibi hamilelikte homili gırtlak olmayanlardır canım cok pişmanım. Artık dikkat edeyim ben de, tatlıları kessem daha iyi olur heralde. Sabah tartıda gene artı gördüm

yoğurt kürü akşam yapıldığında sabaha 400-600gr eksi gösteriyor. bu kalıçı bir kilo kaybı bu arada. onun için perşembe akşamı mutlaka yapılmalı. diğerini de p.tesi yapalım diyorum. h.sonu kaçamak vs. yok diye düşünürek diyorum bunu. ama yok ben hafta sonu sapıttım galiba deme cesareti olan varsa pazar akşamı yapsın

olmaz yeme itiraz ediyorum hakime hanım wendy çok severim kömbeyi okuyunca burnuma kokusu geldi hayır gardımı düşürüyo özlem kesin cezasını açım aççççç
kahvaltıyı yeni yapmadın mı sen ne açlığı bu? 1 tane yumurta yeseydin o bile bu saate kadar aşırı tokluk verirdi sana

evet aslında bebekler içinde anason çayları var var hemde kiyonlu olanlarıda var gaz atabilsin diye 2 çk kaşığı veriyodum ben sıpalarıma

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…