Cuma Zayıflama Yarışması 5. Takım

bebeğe içiriyorsun galiba. benim ihtiyacım olmadığı için çok şükür. bilemiyorum. Ama bazı şeyleri anne içiyor süt ile geçiyor. tabi bu çay seni uyutup bebeği etkilemezse o kötü işte . vazgeçtim sen böyle devam et. servey içirsin
http://www.johnsonsbaby.com.tr/uyku-zamani
canım ürünler burada. alerjik içerik olabilir. kullanmadım bilemiyorum.

olmaz yeme itiraz ediyorum hakime hanım wendy çok severim kömbeyi okuyunca burnuma kokusu geldi hayır gardımı düşürüyo özlem kesin cezasını açım aççççç

Ya güzel şeyleri örnek alsana, milleti de yoldan çıkaracak.

yürüdüm ki bu sabah hemde 1 lt suyumu bile içtim aç karnına

Bravo.

Yaa artı mı olsun gider kuzum dünkü eksinin rehavetindendir. Bebişte anason rezene çayımdan bende 2 çay kaşığı veriyodum o kadarından bişi olmaz heralde . Kalanı ben içiyorum sonra birlikte uyuyoduk :)

Pazar yapalım Pazartesi tartısına etki etsin o zaman, bi de perşembe yaparız.

Gece uyuyor çok şükür, uyumasaydı deneyebilirdim her seyi :) gündüzler sıkıntı bizde, daha doğrusu cok erken uyanıp gündüz pek uyumadığı için öğleden sonra pert oluyorum, aksam gelsin diye dört gözle bekliyorum :)
Yaa artı mı olsun gider kuzum dünkü eksinin rehavetindendir. Bebişte anason rezene çayımdan bende 2 çay kaşığı veriyodum o kadarından bişi olmaz heralde . Kalanı ben içiyorum sonra birlikte uyuyoduk :)
Ya ben hiç stabil değilim bu ara, bi bakıyorum cok güzel eksilmiş, sonra bi çıkıyorum artı. Ödem falan mı oluyor bende de acaba

anacığım sen sabah 6da kalkıp 10da mı kahvaltı yapıyorsun? kahvaltı uyandıktan 1 saat sonra yapılması gerekiyor. bu saat ara öğün saati
yok canım bugun böyle oldu normalde yürüyüşten gelince hazırlayıp yapıyodum çok sıcak diye su içip geri yattım
Yedim bile.

Uzerinde acildiktan sonra 1 ay icinde tuketin yaziyor.Benimki 3 ay oldu..
benim ki buzdolabında ben baktım üzerinde yazmıyo benimkinin 1 ayda tüketin falan diye
kömbe diyo yahhuu hatun şimdi ben mi suçlu oldum

süttür sütttsen paşayı emzirip öyle tartıl

Son düzenleme:
kızlar az önce detoks sulara bakıyordum yağ yakıcı. Greyfurt güzel bir yağ yakıcı ama bu zamanda bulmak zor. Kışım greyfurtları alıp dilimleyip buzluğa atalım dilim dilim sularımızın içine atarız. harika olur. tabi ki biz kış gelmeden kilo vereceğiz ama sağlık için bu tavsiye

Sabah tartıldım 72 cıktım
Kızlar 1 saat aralıksı uyumadım ınanın bana
Sabaha kadar dondıçy durdu cocuk
Dıs de cıkarıyor
Sabaha kadar emzırmek cıldırtıcı
UYKUSUZLUK benı mahvetti
Normalde 7 de dukkanı kapatmıştım kesın eksı cıkardım ama artı cıkıyorsam baska bısey var bellı

senin bu bebişe bir çözüm bulmak lazım. sen ona cidden anason ver akşamları. Sana da yazık günah canım yaa...

veyso sen kaptanın dün yazdığını okumadın galiba. herkes en az 500gr, servey 1,5kg vermek zorunda dedi. hedefleri ona göre seçelim
Seker benım vucutta bır garıplık var cozemedıgım
Az önce de yazdım yaa
Anlayamıyorum
Okudum da aslında hedefı 69,9 koyacaktım kaptanın dedıgınden daha fazlasını ama tartı sabah 400 gr artı gosterdı

greyfurt suyunu sıkıp buz kalıplarına da koyabiliriz. limon vs de güzel olur. gün içinde bu sıcak havalarda fresh fresh

senin bu bebişe bir çözüm bulmak lazım. sen ona cidden anason ver akşamları. Sana da yazık günah canım yaa...
Kuzucum anasondan tut rezeneye papatyaya hersey verdım
Cocuk derın uyumuyor
2 de uyanıktım zaten
Sabaha kadar onu kolladım
Manisa dun aksam 6 da 47 dereceydı dıyorum gerısını sız dusunun

Sıvrıler yemıs her tarafını
Sıcaktan uyuyamıyor cocuk
Benım sorunum ıykusuzluktan bence
Yoksa kendıme soyle soz vermıstım su 1 ayda bıtırecegım su ısı dıye ama durum bu

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…