- 28 Eylül 2013
- 8.072
- 16.316
- 298
- Konu Sahibi Cherry Mom
-
- #248.541
Yasayan bılır su uykusuzlugu yemın ederım sersem gıbıyımsenin bu bebişe bir çözüm bulmak lazım. sen ona cidden anason ver akşamları. Sana da yazık günah canım yaa...
Kuzucum anasondan tut rezeneye papatyaya hersey verdım
Cocuk derın uyumuyor
2 de uyanıktım zaten
Sabaha kadar onu kolladım
Manisa dun aksam 6 da 47 dereceydı dıyorum gerısını sız dusunun
Lavanta yağı doğal sinek kovucu bebekler için. yazık günah yaa... sivriler sıcaklar. uykusuzluk...Sıvrıler yemıs her tarafını
Sıcaktan uyuyamıyor cocuk
Benım sorunum ıykusuzluktan bence
Yoksa kendıme soyle soz vermıstım su 1 ayda bıtırecegım su ısı dıye ama durum bu
saçmalama nereye çıkıyorsun. Yok öyle birşey takımdan çık 100kg ol dimi yok öyle..Bu hafta annemlerle urla ya gıdıcegız
Yazlık kıraladık 1 hafta kalacagız
Tartıyı da gotureyım yanımda
Cuma ıyı sonuc alamazsam benı cıkartın takımdan
Herkes ugrasıyor sonucta
Benım uykusuzlugum zarr vermesın kımseye
Hahha olabilir bak, bir memeyi emzirip tartılmıştım, öteki doluyken fazla çıkmış olabilirsüttür sütttsen paşayı emzirip öyle tartıl
Veysos ya neden böyle bu Elacık? Yani baya artık 1 yaşına da gelmek üzere, uyku danışmanlığı veren kişilere mi danışsan napsan? Sana da yazık, ona da. Dinlenemez ki dogru düzgün.Sabah tartıldım 72 cıktım
Kızlar 1 saat aralıksı uyumadım ınanın bana
Sabaha kadar dondıçy durdu cocuk
Dıs de cıkarıyor
Sabaha kadar emzırmek cıldırtıcı
UYKUSUZLUK benı mahvetti
Normalde 7 de dukkanı kapatmıştım kesın eksı cıkardım ama artı cıkıyorsam baska bısey var bellı
Bende erken kapatmaya başliyim yaa, geç kalıyormuşumSaat 7 de kapattım dukkanı
Kız yiyeydin bi çatal, kocanı atmaya değer miEsım karsımda dumanı tuten karpuz yıyor, burnumun dıregı sızladı yavvv
O nasıl kırmızı o nasıl cekırdek allah yarabbiiii
Esımı camdan atasım var bır soda ıceyım barıı
Oğlum da boyleydı benım genetık sanırımHahha olabilir bak, bir memeyi emzirip tartılmıştım, öteki doluyken fazla çıkmış olabilir
Veysos ya neden böyle bu Elacık? Yani baya artık 1 yaşına da gelmek üzere, uyku danışmanlığı veren kişilere mi danışsan napsan? Sana da yazık, ona da. Dinlenemez ki dogru düzgün.
Tamam canımAmaan ben aksam Umut'la birlikte sızıp kalmışım ya saat 8 miydi 8:30 muydu... Arada kalkıp bi seyler yaptım ama hatırlamıyorum bile ne yaptığımı :)
Ahahah dogru demissin Veysos, leptin falan hak getire :) senin Ela bi duzene gireydi yapardın belki de..
Kanguru daha buyukken kullanılıyor ya ondan herhalde di mi? Ben o zamanlar için düşünmüyorum zaten bende bel fıtığı var ama şu ilk aylar sürekli kucak istediğinden sling daha uygun olur diye düşündüm. Dur bakalım seninle bu mevzuyu açıklığa kavusturacagiz :)
Ah ben eski ben olaydım listeyi de yapar, herkesi kontrol bile ederdimumut'a diyeyim o yapsın kerata :)
Yaa ben de günde 1 fincan içiyorum içersem onda bile korkuyorum ya uyumazsa diye. Sabah kahvaltıda da normal çayı çok iciyorum 3 bardak falan, acaba gündüz ondan mı uyumuyor ki...
Kafeinsiz nescafe mi var? Nerde satılıyor ya hic denk gelmedimm
Günayyddıınnn, forumdan ayılmayalım kaçamak yapmayalım, yapana ceza keselimmmmmm. Kendimi ateşe mi attım şu anda acaba ki?günaydınnnnnnn herkese hayırlı bir gün olsun inşALLAH
hafta sonu rehavetine kapılmayın ona göre
Milupa nın bebekler için Rezene çayları var kızlar, hatta hipp'in de var. Hipp in tadı daha güzeldi sanki.Ne rehaveti kuzucugum. Sanki takım derece yapmış rehavet olacak. Aslında bunlara (ben de dahil) yagmurlu havada su yok da neyse... aç aç kilo verilmez diye birşey demiyorum
Bu arada uykusuz bebelerin anneleri sanki bebek çayları vardi sakinleştirip uykuya geçişi sağlayan
çocuklar insanın bütün enerjisini emdikleri için işimiz çok zor canım hak veriyorum sana sinirlerim yıprandıkça ben tatlı arıyodumOğlum da boyleydı benım genetık sanırım
8 de kalktı az önce uyuttum yarım saat uyudu
Dınlenır mısın yemek mı yaprsın evı mı toplarsın dusunun artık
Aksama kdr da uyumaayacak sabaha kdr da dedıgım gıbı
hahaha sorma hafta sonu geldi hadi bakalımGünayyddıınnn, forumdan ayılmayalım kaçamak yapmayalım, yapana ceza keselimmmmmm. Kendimi ateşe mi attım şu anda acaba ki?
Aaayyy temizlemesi çok dert o işin yaaa, çok şükür bizim kız kaçırmıyor son 2 haftadır ama hala tetikteyim, gece yatmadan birde Mert'e süt vermek için kalkınca kızı götürüyorum tuvalete, şimdilik iyi gidiyoruz. Gündüzde hiç sıkıntımız yok ama akşamlar fenaaaaaGünaydın kızlar, yatağımızda çişle uyandık bakalım, ne zor bu çiş eğitimi yaa
Erken kapattım da ne oldu 400 gr artıBende erken kapatmaya başliyim yaa, geç kalıyormuşum
Aynen canım ama ınanın bu kdr artı cıkacak kdr kacamagım tatlı yemem olmadı ona yanıyorumçocuklar insanın bütün enerjisini emdikleri için işimiz çok zor canım hak veriyorum sana sinirlerim yıprandıkça ben tatlı arıyodum
hahaha sorma hafta sonu geldi hadi bakalım
Aaayyy temizlemesi çok dert o işin yaaa, çok şükür bizim kız kaçırmıyor son 2 haftadır ama hala tetikteyim, gece yatmadan birde Mert'e süt vermek için kalkınca kızı götürüyorum tuvalete, şimdilik iyi gidiyoruz. Gündüzde hiç sıkıntımız yok ama akşamlar fenaaaaa
Kolay gelsin canım
Bende arada yiyordum bırakmıştım, yine başlarım canımcanım yoğurt kürü yemekten 1 saat uyudan 3 saat önceydi. bunlar minimum süre. yoğurt kürünü haftada 2 gün öneriyorlar. 3günden sonra etki de etmiyor bildiğim kadarıyla. kürün yapıldıktan sonra mutlaka 4-5 bardak su ve spor yapılacak. ben yutmakta zorlandığım için 1 bardak su ile yutuyordum ilaç niyetine.
http://www.mavikadin.com/gobek-eriten-yogurt-zencefil-zerdecal-tarcin-karisimi-kuru-tarifi
tarifte z.yağı var. yağlı yoğurt ile yapılırsa z.yağına gerek yok. bu kürü aslında ev yoğurdu ile yaptığında etkisi artıyor.
birde ben akşamları sebze tükettiğimde daha hızlı kilo veriyorum. bu şeklide kendinizde bildiğiniz bir özellik varsa onu uygulayın arkadaşlar. birde ekmek konusuna geleceğim. ille ekmek tüketmemiz gerekmiyor. 1 avuç haşlanmış nohut, kurufasulye, yeşil mercimeği salatalarımıza koyarak tahıl grubunu tüketmiş oluruz. tahillar sağlıklı kh'lar sonuçta. ekmek gibi işlenmiş değil.
Ya süpersin wendigocum bizi böyle ateşleyecek biri lazımmış
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?