Cuma Zayıflama Yarışması 5. Takım

Bu hafta annemlerle urla ya gıdıcegız
Yazlık kıraladık 1 hafta kalacagız
Tartıyı da gotureyım yanımda
Cuma ıyı sonuc alamazsam benı cıkartın takımdan
Herkes ugrasıyor sonucta
Benım uykusuzlugum zarr vermesın kımseye

Sıvrıler yemıs her tarafını
Sıcaktan uyuyamıyor cocuk
Benım sorunum ıykusuzluktan bence
Yoksa kendıme soyle soz vermıstım su 1 ayda bıtırecegım su ısı dıye ama durum bu
Lavanta yağı doğal sinek kovucu bebekler için. yazık günah yaa... sivriler sıcaklar. uykusuzluk...
ALLAH yardımcınız olsun inşALLAH canım

saçmalama nereye çıkıyorsun. Yok öyle birşey takımdan çık 100kg ol dimi yok öyle..

süttür sütttsen paşayı emzirip öyle tartıl
Hahha olabilir bak, bir memeyi emzirip tartılmıştım, öteki doluyken fazla çıkmış olabilir
Veysos ya neden böyle bu Elacık? Yani baya artık 1 yaşına da gelmek üzere, uyku danışmanlığı veren kişilere mi danışsan napsan? Sana da yazık, ona da. Dinlenemez ki dogru düzgün.

Oğlum da boyleydı benım genetık sanırım
8 de kalktı az önce uyuttum yarım saat uyudu
Dınlenır mısın yemek mı yaprsın evı mı toplarsın dusunun artık
Aksama kdr da uyumaayacak sabaha kdr da dedıgım gıbı

Tamam canım sabahki çayını bire düşürüp denesene birde Şeymacım belki faydası olur. Daha çok küçük, etkiliyor olabilir kuzucum.

Milupa nın bebekler için Rezene çayları var kızlar, hatta hipp'in de var. Hipp in tadı daha güzeldi sanki. servey morordek

çocuklar insanın bütün enerjisini emdikleri için işimiz çok zor canım hak veriyorum sana sinirlerim yıprandıkça ben tatlı arıyodum

Günayyddıınnn, forumdan ayılmayalım kaçamak yapmayalım, yapana ceza keselimmmmmm. Kendimi ateşe mi attım şu anda acaba ki?
hahaha sorma hafta sonu geldi hadi bakalım

Günaydın kızlar, yatağımızda çişle uyandık bakalım, ne zor bu çiş eğitimi yaa
Aaayyy temizlemesi çok dert o işin yaaa, çok şükür bizim kız kaçırmıyor son 2 haftadır ama hala tetikteyim, gece yatmadan birde Mert'e süt vermek için kalkınca kızı götürüyorum tuvalete, şimdilik iyi gidiyoruz. Gündüzde hiç sıkıntımız yok ama akşamlar fenaaaaa
Kolay gelsin canım

Kuzum allahtan tedbirliyim, altta alezler extra koruyucular falan, hiç sevmem yoksa. Bizimki tam aslan ya, öle kaldırıp çişe gitmez kendi istiyo geldiyse gider.

Bende arada yiyordum bırakmıştım, yine başlarım canım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…