- 23 Ağustos 2012
- 14.766
- 39.052
- 798
- Konu Sahibi Cherry Mom
-
- #248.561
Dolapta 1 greyfurtum vardı ama maaalesef kendinden geçmiş, arkada kalmış garibim unutulmuş, vedalaştık kendisiyle bu sabahkızlar az önce detoks sulara bakıyordum yağ yakıcı. Greyfurt güzel bir yağ yakıcı ama bu zamanda bulmak zor. Kışım greyfurtları alıp dilimleyip buzluğa atalım dilim dilim sularımızın içine atarız. harika olur. tabi ki biz kış gelmeden kilo vereceğiz ama sağlık için bu tavsiye
Ay serveycim ya aşkolsun, çıkmayı düşünme bile, kıracağız inadını metabolizmanınBu hafta annemlerle urla ya gıdıcegız
Yazlık kıraladık 1 hafta kalacagız
Tartıyı da gotureyım yanımda
Cuma ıyı sonuc alamazsam benı cıkartın takımdan
Herkes ugrasıyor sonucta
Benım uykusuzlugum zarr vermesın kımseye
Yapılıyor tabi isteyince, survivor ortamı yaratıp yarım kilo pirinçle mi idare etsek 1 haftaYa kendim bile ne biçim gaza geldim :) dün kişi başı 4-5 kilo vermiş görünce onları inanamadım yaa, istenirse yapılmaz mı??
Yapılıyor tabi isteyince, survivor ortamı yaratıp yarım kilo pirinçle mi idare etsek 1 haftabir de bol bol Hindistan cevizi haha.
Aahhh ahhhh çocuklara bakacak biri olsa ben evde de yaparım o kampı, sabahtan akşama bağdaş kurup oommmm diyerek zihin gücüyle bile zayıflarım kızzzzKız sen bugün tam formundasın valla helal :) arada aslında söyle 15-20 günlüğüne zayıflama kampına mı yazılsam demiyo değilim, hem kafa dinlerim hem vücudumu. Düşünsene çocuktan uzak cıss sız yemekler, amacın sadece spor sohbet muhabbet olsun falan. Ne güzel. O kadar işin gücün derdin arasında diyet yapıoz bide ya.
Aahhh ahhhh çocuklara bakacak biri olsa ben evde de yaparım o kampı, sabahtan akşama bağdaş kurup oommmm diyerek zihin gücüyle bile zayıflarım kızzzz
Boy kaçtı bacım? Bende 74 olunca saçımı boyayacağım güya, istediğim rengi aldım kendim yapcam, gittiğim kuaför yapamıyo istediğim gibi.Kendime yeni hedef koydum;
64'ün altına iner inmez kendime hemen bi beyaz pantolon alıcam. Yeni hedefim bu
64 Benin boyuma göre ideal kilomun en üst sınırı. Hadi bakalım kendime güveniyorum.
Hahhahaha güldürdün beni, 2. Çocuğu hangi akla hikmet istiyorum acaba.
Ya kuzum nasıl dayanıyorsun? Ben Umut gündüz uyumayınca bile helak oluyorum.. Bi de büyük oglusun var, helal valla. Bu cocuk işi bana göre değil sanırımOğlum da boyleydı benım genetık sanırım
8 de kalktı az önce uyuttum yarım saat uyudu
Dınlenır mısın yemek mı yaprsın evı mı toplarsın dusunun artık
Aksama kdr da uyumaayacak sabaha kdr da dedıgım gıbı
Aaa deneyeyim bakalım ya eger ondansa atayım kendimiTamam canımsabahki çayını bire düşürüp denesene birde Şeymacım belki faydası olur. Daha çok küçük, etkiliyor olabilir kuzucum.
Yok canım haklı olabilirsin, memeler 2 kg gelebilir yani. Sarktı da zaten. Eski vücudumdan eser kalmadımorordek dalga geçiyosun belki ama göğsünün dolu olmasının etkisi var. Tok bile olsan emzirme öncesi sonrası tartılsana anlarsın.
Bilmem ben hala 2'yi yapanların mantığını çözemedimHahhahaha güldürdün beni, 2. Çocuğu hangi akla hikmet istiyorum acaba.
bu da demek oluyor ki bu artan kilo %90 ödem benceAynen canım ama ınanın bu kdr artı cıkacak kdr kacamagım tatlı yemem olmadı ona yanıyorum
kesin 1 kilo alırız. hindistan cevizi yağı ve kalitesiz kh.Yapılıyor tabi isteyince, survivor ortamı yaratıp yarım kilo pirinçle mi idare etsek 1 haftabir de bol bol Hindistan cevizi haha.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?