Cuma Zayıflama Yarışması 5. Takım

servey stres yapma canım, elinde olmayan bişi, takımız biz eksiye seviniyorsak artıya da beraber çözüm bulucaz. Sıcaktan uyuyamayabilir yavrucak, yatmadan önce yıkasan azıcık etki etmez mi acaba? Bi de yatmadan mutlaka bişiler yedir ki acıkmasın da.

Dolapta 1 greyfurtum vardı ama maaalesef kendinden geçmiş, arkada kalmış garibim unutulmuş, vedalaştık kendisiyle bu sabah

Ay serveycim ya aşkolsun, çıkmayı düşünme bile, kıracağız inadını metabolizmanın

Yeşl çayımı içtim kızlar, çocukları yedirme vakti. Mertoş uyuyunca spor da yaparım diye umuyorum. Sonra çocukları yine havuza indircem, enerjilerini atsınlar kafam şişti sabahtan beri biri ağlıyor öbürü onu çekiştiriyor falan. Spor sonrası yerim yemeğimi de artık

Yapılıyor tabi isteyince, survivor ortamı yaratıp yarım kilo pirinçle mi idare etsek 1 hafta bir de bol bol Hindistan cevizi haha.

Kız sen bugün tam formundasın valla helal :) arada aslında söyle 15-20 günlüğüne zayıflama kampına mı yazılsam demiyo değilim, hem kafa dinlerim hem vücudumu. Düşünsene çocuktan uzak cıss sız yemekler, amacın sadece spor sohbet muhabbet olsun falan. Ne güzel. O kadar işin gücün derdin arasında diyet yapıoz bide ya.

Aahhh ahhhh çocuklara bakacak biri olsa ben evde de yaparım o kampı, sabahtan akşama bağdaş kurup oommmm diyerek zihin gücüyle bile zayıflarım kızzzz

Kendime yeni hedef koydum;

64'ün altına iner inmez kendime hemen bi beyaz pantolon alıcam. Yeni hedefim bu

64 Benin boyuma göre ideal kilomun en üst sınırı. Hadi bakalım kendime güveniyorum.

Kendime yeni hedef koydum;

64'ün altına iner inmez kendime hemen bi beyaz pantolon alıcam. Yeni hedefim bu

64 Benin boyuma göre ideal kilomun en üst sınırı. Hadi bakalım kendime güveniyorum.
Boy kaçtı bacım? Bende 74 olunca saçımı boyayacağım güya, istediğim rengi aldım kendim yapcam, gittiğim kuaför yapamıyo istediğim gibi.

Hahhahaha güldürdün beni, 2. Çocuğu hangi akla hikmet istiyorum acaba.
Ay böyle delirtiyorlar ama büyüyünce güzel oluyormuş, bakalım göreceğiz. Zamanın nasıl geçtiğini inan anlamıyorum. Ufaklıkta kızım kadar olunca inşallah rahat ederim diye düşünüyorum.

Ya kuzum nasıl dayanıyorsun? Ben Umut gündüz uyumayınca bile helak oluyorum.. Bi de büyük oglusun var, helal valla. Bu cocuk işi bana göre değil sanırım
Tamam canım sabahki çayını bire düşürüp denesene birde Şeymacım belki faydası olur. Daha çok küçük, etkiliyor olabilir kuzucum.
Aaa deneyeyim bakalım ya eger ondansa atayım kendimi
morordek dalga geçiyosun belki ama göğsünün dolu olmasının etkisi var. Tok bile olsan emzirme öncesi sonrası tartılsana anlarsın.
Yok canım haklı olabilirsin, memeler 2 kg gelebilir yani. Sarktı da zaten. Eski vücudumdan eser kalmadı
Hahhahaha güldürdün beni, 2. Çocuğu hangi akla hikmet istiyorum acaba.
Bilmem ben hala 2'yi yapanların mantığını çözemedim

Bu arada vücut demişken aklıma geldi. Müthiş çatlaklarım olmuştu hamilelikte, hatırlarsınız. Su anda onlar da hala kahverengimsi renkte, aşırı belli. Göbek çizgisi de halen belli. Bunlar zamanla kaybolacak değil mi? Çatlaklar gri/beyaz renge dönüşür diyorlardı ama zamanla mı oluyor? Bu halde cok feci çünkü

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…