- 25 Ocak 2017
- 7.175
- 22.507
- 348
- Konu Sahibi Cherry Mom
-
- #248.581
aynen öyle canım zamanlaBu arada vücut demişken aklıma geldi. Müthiş çatlaklarım olmuştu hamilelikte, hatırlarsınız. Su anda onlar da hala kahverengimsi renkte, aşırı belli. Göbek çizgisi de halen belli. Bunlar zamanla kaybolacak değil mi? Çatlaklar gri/beyaz renge dönüşür diyorlardı ama zamanla mı oluyor? Bu halde cok feci çünkü
tabi zamanla canım, göbek çizginde hemen geçmez. benim de çatlaklarım var ve kilo verdikçe böyle buruşuk bişi oldu göbeğim ya ne yapcaz? Bikini falan giymem ben böyleBu arada vücut demişken aklıma geldi. Müthiş çatlaklarım olmuştu hamilelikte, hatırlarsınız. Su anda onlar da hala kahverengimsi renkte, aşırı belli. Göbek çizgisi de halen belli. Bunlar zamanla kaybolacak değil mi? Çatlaklar gri/beyaz renge dönüşür diyorlardı ama zamanla mı oluyor? Bu halde cok feci çünkü
"hocam rüyada yiyince de alıyor muyuz acaba kilo?" kıvamına gelmiş bulunmaktayız galibaaaakesin 1 kilo alırız. hindistan cevizi yağı ve kalitesiz kh.
ben bir öncekinden alıntıladım galibaaaa, pardon canım7 Temmuz Hedefleri;
servey 71,6 ----70,6
0zlem 73,2 ---- 72,5
lydznp 83,8 ----82,8
fancynancy 75,9 ---- 75,3
nilsub 77,6 ----
wendy 66,3 ---- 65,0
Cikilatacanavari 77,3 ----
morordek 69 ----
benim bildirim yine silinmiş
biz alırız canım. buna zerre şüphem yok artık"hocam rüyada yiyince de alıyor muyuz acaba kilo?" kıvamına gelmiş bulunmaktayız galibaaaa
Evet şu an benim göbeğim de buruş buruş bak onu yazmayı unutmuşum. Spora başlarsam belki sıkılasır umidindeydim ama öyle olmuyor mu? Şu an bikini giysem igrenirim kendimden yani, cidden bikini sezonunu ömrümün sonuna kadar kapamış olabilirimtabi zamanla canım, göbek çizginde hemen geçmez. benim de çatlaklarım var ve kilo verdikçe böyle buruşuk bişi oldu göbeğim ya ne yapcaz? Bikini falan giymem ben böyleona göre şeymacım, bak dikkat et, kilo falan alma, tatlı işini bırak artık şekerim. su güzel süt yapıyor, senin şimdi canın çeker tabi, haftada 1 veya 2 defa sütlü tatlı veya iki top sade dondurma yiyebilirsin demişti bana kızımda ilk gittiğim diyetisten. gözünün önünde biz gibi örnekler var maalesef
telim bozulduğu için eliptik yaparken mp3 çalara müzik yüklemeye çalışıyorum
şimdi senin buruşuk olması çoook ama çok normal canım. doğum sonrası olduğu için öyle, vücuduna biraz zaman ver toparlanması için ama şeker vermeeeeeEvet şu an benim göbeğim de buruş buruş bak onu yazmayı unutmuşum. Spora başlarsam belki sıkılasır umidindeydim ama öyle olmuyor mu? Şu an bikini giysem igrenirim kendimden yani, cidden bikini sezonunu ömrümün sonuna kadar kapamış olabilirim
Ya evet benim ciddi ciddi toparlanmam lazım. 50 gün oldu neredeyse doğum yapalı. Artık yeter, canım çok cekerse yerim azıcık
ay yerim ben onun zeynepçesini naggun he, çok komik ya, ısırasım geldi çok fena. gidip benimkilerden birini ısırayım barriiibu sabahbu video yapıldı fancynancy son 10dk da yine Zeynep'e yakalandım. "Anne naggun" diyor bana
"Anne ne yapıyorsun" demek oluyor
30.06.2017 de yapılan spor (dün)
40dk jessica yapmıstım.
kızlar ben kaçar. bugün sizlerle çok bile vakit geçirdim.
Ya ne bileyim sanki hiç eskiye donemicekmisim gibi geliyor :)şimdi senin buruşuk olması çoook ama çok normal canım. doğum sonrası olduğu için öyle, vücuduna biraz zaman ver toparlanması için ama şeker vermeeeeeyoksa ilerde gerçekten buruşabilirrrrr
Boy kaçtı bacım? Bende 74 olunca saçımı boyayacağım güya, istediğim rengi aldım kendim yapcam, gittiğim kuaför yapamıyo istediğim gibi.
Ya kuzum nasıl dayanıyorsun? Ben Umut gündüz uyumayınca bile helak oluyorum.. Bi de büyük oglusun var, helal valla. Bu cocuk işi bana göre değil sanırım
Aaa deneyeyim bakalım ya eger ondansa atayım kendimi
Yok canım haklı olabilirsin, memeler 2 kg gelebilir yani. Sarktı da zaten. Eski vücudumdan eser kalmadı
Bilmem ben hala 2'yi yapanların mantığını çözemedim
Zamanla kırmızılığı gidiyo kuzum, ama yokolmuyolar maalesef. Göbek çizgisi bende olmadı ya.Bu arada vücut demişken aklıma geldi. Müthiş çatlaklarım olmuştu hamilelikte, hatırlarsınız. Su anda onlar da hala kahverengimsi renkte, aşırı belli. Göbek çizgisi de halen belli. Bunlar zamanla kaybolacak değil mi? Çatlaklar gri/beyaz renge dönüşür diyorlardı ama zamanla mı oluyor? Bu halde cok feci çünkü
Kizlar sabah kombe yemistim.
Aksamda sadece 1 tabak yogurt corbası ve icinde bulunan 3 tane minik icli kofteyi yedim.
3 L su
Buyuk 1 kupa kayısılı form cay
Buyuk 1 kupa 7 otlu bitki cayı
Ve 3 büyük t.kahvesi ictim.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?