Cuma Zayıflama Yarışması 5. Takım

aynen öyle canım zamanla

tabi zamanla canım, göbek çizginde hemen geçmez. benim de çatlaklarım var ve kilo verdikçe böyle buruşuk bişi oldu göbeğim ya ne yapcaz? Bikini falan giymem ben böyle ona göre şeymacım, bak dikkat et, kilo falan alma, tatlı işini bırak artık şekerim. su güzel süt yapıyor, senin şimdi canın çeker tabi, haftada 1 veya 2 defa sütlü tatlı veya iki top sade dondurma yiyebilirsin demişti bana kızımda ilk gittiğim diyetisten. gözünün önünde biz gibi örnekler var maalesef

Evet şu an benim göbeğim de buruş buruş bak onu yazmayı unutmuşum. Spora başlarsam belki sıkılasır umidindeydim ama öyle olmuyor mu? Şu an bikini giysem igrenirim kendimden yani, cidden bikini sezonunu ömrümün sonuna kadar kapamış olabilirim
Ya evet benim ciddi ciddi toparlanmam lazım. 50 gün oldu neredeyse doğum yapalı. Artık yeter, canım çok cekerse yerim azıcık

telim bozulduğu için eliptik yaparken mp3 çalara müzik yüklemeye çalışıyorum

şimdi senin buruşuk olması çoook ama çok normal canım. doğum sonrası olduğu için öyle, vücuduna biraz zaman ver toparlanması için ama şeker vermeeeee yoksa ilerde gerçekten buruşabilirrrrr

bu sabah bu video yapıldı fancynancy son 10dk da yine Zeynep'e yakalandım. "Anne naggun" diyor bana
"Anne ne yapıyorsun" demek oluyor
30.06.2017 de yapılan spor (dün)
40dk jessica yapmıstım.
ay yerim ben onun zeynepçesini naggun he, çok komik ya, ısırasım geldi çok fena. gidip benimkilerden birini ısırayım barriii

Kizlar sabah kombe yemistim.
Aksamda sadece 1 tabak yogurt corbası ve icinde bulunan 3 tane minik icli kofteyi yedim.

3 L su
Buyuk 1 kupa kayısılı form cay
Buyuk 1 kupa 7 otlu bitki cayı
Ve 3 büyük t.kahvesi ictim.

Boy kaçtı bacım? Bende 74 olunca saçımı boyayacağım güya, istediğim rengi aldım kendim yapcam, gittiğim kuaför yapamıyo istediğim gibi.

1,63 kuzucum, kısayım ya 54-64 arasına idealin diyo bana.

Canım emzirmeyi kesince azıcık toparlayıp küçültüyor ama sarkıklık çokta geçmiyo maalesef 2. De doğurayım toparlanma estetiği düşünmüyo değilim.

Zamanla kırmızılığı gidiyo kuzum, ama yokolmuyolar maalesef. Göbek çizgisi bende olmadı ya.

Dün 45 dk yürüyüş, bugün henüz bişi yok, hiç olmadı evde Leslie yapçam. Kızım bırakmıyor peşimi bebek arabamız da ananede kaldı.

Kizlar sabah kombe yemistim.
Aksamda sadece 1 tabak yogurt corbası ve icinde bulunan 3 tane minik icli kofteyi yedim.

3 L su
Buyuk 1 kupa kayısılı form cay
Buyuk 1 kupa 7 otlu bitki cayı
Ve 3 büyük t.kahvesi ictim.

içli köfteli çorba mı? Allahım daha neler duyucam. İçindeki köfte mi dicektin yoksa.

Ben menümü yazsam mı bilemedim ya

Sabah; 2 yumurtalı peynirli omlet, dukan krep

Öğle; sütlü şekersiz nescafe, 10 minik erik

Ara; bi minik Elmalı pasta (arkadaşım düşük yaptı, ona aldım, pastaları kızıma yedirip kendim yemediğimi görünce çok ısrar etti, mecburen yedim cezama razıyım)

Akşam; ızgara tavuk göğüs, azıcık acı sos, azıcık yoğurt, şekersiz limonata.

Su; 3 lt
Spor; yapılacak.

lydznp morordek

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…