- 20 Eylül 2009
- 5.996
- 13.512
- 448
- Konu Sahibi Cherry Mom
-
- #248.601
Evet canım icli kofte. Corba kaynamaya baslayinca icine atiyoruz beraber pisiyor.1,63 kuzucum, kısayım ya54-64 arasına idealin diyo bana.
Canım emzirmeyi kesince azıcık toparlayıp küçültüyor ama sarkıklık çokta geçmiyo maalesef2. De doğurayım toparlanma estetiği düşünmüyo değilim.
Zamanla kırmızılığı gidiyo kuzum, ama yokolmuyolar maalesef. Göbek çizgisi bende olmadı ya.
Dün 45 dk yürüyüş, bugün henüz bişi yok, hiç olmadı evde Leslie yapçam. Kızım bırakmıyor peşimi bebek arabamız da ananede kaldı.
içli köfteli çorba mı? Allahım daha neler duyucam. İçindeki köfte mi dicektin yoksa.
1 taneyle birakabilmis olman cok iyi canim. Arkadasinada gecmis olsun..Ben menümü yazsam mı bilemedim ya
Sabah; 2 yumurtalı peynirli omlet, dukan krep
Öğle; sütlü şekersiz nescafe, 10 minik erik
Ara; bi minik Elmalı pasta (arkadaşım düşük yaptı, ona aldım, pastaları kızıma yedirip kendim yemediğimi görünce çok ısrar etti, mecburen yedim cezama razıyım)
Akşam; ızgara tavuk göğüs, azıcık acı sos, azıcık yoğurt, şekersiz limonata.
Su; 3 lt
Spor; yapılacak.
@lydznpmorordek
Yok kız olur mu hiç öyle şey, fıstık gibi annesin zaten daha da fıstık olacaksın inşallah canımYa ne bileyim sanki hiç eskiye donemicekmisim gibi geliyor :)
öğle yemeği yok mu kuzucum?Kizlar sabah kombe yemistim.
Aksamda sadece 1 tabak yogurt corbası ve icinde bulunan 3 tane minik icli kofteyi yedim.
3 L su
Buyuk 1 kupa kayısılı form cay
Buyuk 1 kupa 7 otlu bitki cayı
Ve 3 büyük t.kahvesi ictim.
Sabah ogle arasiydi kombeler canim. Bol sıvı tukettim heryerim şiş şiş uyandim bugun. Yarın daha duzenli yerim.Yok kız olur mu hiç öyle şey, fıstık gibi annesin zaten daha da fıstık olacaksın inşallah canım
öğle yemeği yok mu kuzucum?
Havalardan mıdır nedir benimde acayip uykum var yarın da böyle halsiz olursam vitamin alayım diyorum. Çocuklarda uyumuyor yaaa, ooofff.Sabah ogle arasiydi kombeler canim. Bol sıvı tukettim heryerim şiş şiş uyandim bugun. Yarın daha duzenli yerim.
Meyve yiyor bizimkiler simdi elimi atip tadina bile bakasim yokk.Hem canim istemiyor hemde uykum geldii bugun erkenden..
Helal banu sana bende bugün çapa sulama bir sürü iş yaptimSelamın Aleyküm kızlarrrrrrrrrrr
Fahri yarışmacınız geldiiii
Herkese hayırlı geceler
Çok şükür sonunda eve gelebildik ama yine her zamanki gibi çoooook yorulduk karı koca
Görümcem ve onun görümcesi tam kadro geldiler ve inanılmaz eğlenceli geçtitabi benim toto yer görmedi her zamanki gibi
Bir sürü şey vardı ( görümcemin böreğinin tadına dahi bakmadımbenim poğçayı da denemedim ama çocuklar bayıldı ve Görümcenin böreğine kimse bakmadı diyebilirim benim poğçalardan sadece 4 tane kaldı onları da yarın evdekiler yer zaten
Bir ara dondurma dahi aldılar ama herkes yerken ben ağzıma sürmedim
Hatta aklımdayken yediklerimide sayayım;
Sabah kahvaltıda; 09:30
3 dilime yakın peynir ( biraz fazla oldu ama fırından alınan ekmek ve simidi ağzıma sürmedim )
1 /2 yumurta
3 parça biber
2 minik salatalık
1 adet domates
Öğlen; 13:00
3 adet gün kurusu ve bol şekersiz çay
Akşam; 18:30
3 adet köfte
2 tavuk kanat
2 minik but ( şu parmak kadar olanlardan sanırım but deniyordu)
5 kaşık kadar patates salatası
gece; 20:00
1 adet şekersiz nescafe
Aslında şu anda Yeşil çay içip yatacaktım ama akıllı kızım nescafe anlamışneyse kahvemi içer bol suyla kapanışı yapar yatarım şu anda her yerim ağrıyor
Gün içinde de rahat 3 litre su içmişimdirşişe elimden düşmedi
Bu arada defalarca bulaşık yıkadım, nanelerimizi kestim, Biberlerimizi ve kalan bahçeyi suladım, eşimle birlikte çimleri biçtim ve bütün bahçeyi misafirlerimizi uğurladıktan sonra bir güzel temizledim tek çöp bırakmadan
Eşim eve gelir gelmez bana teşekkür ettihiç yerinde oturmadın Allah razı olsun dedi
Bu arada birde eşimin Eniştesinin arabası benim hayalimdeki araba ; Subaru Forester Cipbahçenin az ötesinde yapılan ama henüz trafiğe açılmamış bir yol var sağ olsun orada arabasını deneme amaçlı kullanmama müsaade etti ve resmen arabaya bir kere daha aşık oldum İnanılmaz zevkli bir sürüç keyfi yaşatıyor araba ( tabi ben onun gibi sıfır alamam ama araba bir harika ve Rabbim nasip kısmet ederse arabayı değiştirdiğimde ya o araçtan yada VW Tiguan istiyorum İnşallah Rabbim nasip eder en kısa zamanda
Okuyorum evet kaptanın sınav çalışırken giriyorum 16 temmuzda alan sınavım var simdi bi yazsam devamını getiremem çok kopmamak için bakıyorummedusa38 tatlım daha bitmedi mı sınavların sayfayı okuduğunu görüyorum ama hiç yazıyorsun kaptan yardımcısı olarak biraz destek bekliyorum senden
Tatlı dışında kötü değil menün, onu da sporla telafi et canım. Yürüyüş falan yap 30 dakika :)Ben menümü yazsam mı bilemedim ya
Sabah; 2 yumurtalı peynirli omlet, dukan krep
Öğle; sütlü şekersiz nescafe, 10 minik erik
Ara; bi minik Elmalı pasta (arkadaşım düşük yaptı, ona aldım, pastaları kızıma yedirip kendim yemediğimi görünce çok ısrar etti, mecburen yedim cezama razıyım)
Akşam; ızgara tavuk göğüs, azıcık acı sos, azıcık yoğurt, şekersiz limonata.
Su; 3 lt
Spor; yapılacak.
@lydznpmorordek
Alla alla ilginçmiş vallahi :)Fancy wendi ve ayse ve ozlem haftasonuna ragmen guzel m menü
Nilgün cnn çok sıcak buralarda
Ordegim sanırım göbek çizgisi erkek bebek olunca oluyor
Benim kızda da olmuştu kaptanım, kimisinde olmuyormuş.Fancy wendi ve ayse ve ozlem haftasonuna ragmen guzel m menü
Nilgün cnn çok sıcak buralarda
Ordegim sanırım göbek çizgisi erkek bebek olunca oluyor
1 taneyle birakabilmis olman cok iyi canim. Arkadasinada gecmis olsun..
Okuyorum evet kaptanın sınav çalışırken giriyorum 16 temmuzda alan sınavım var simdi bi yazsam devamını getiremem çok kopmamak için bakıyorum
KPSS den 77.5 aldim alan çalışmak için kayseriye geldim
Kaptanım benim size yardımcı olarak hic faydam olmadı isterseniz daha yoğun katılan arkadaşlardan birine devrede bilirim hedefini tutturursam bu seferde mülakatı atanmaydi ugrasacagim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?