Cuma Zayıflama Yarışması 5. Takım

Evet canım icli kofte. Corba kaynamaya baslayinca icine atiyoruz beraber pisiyor.

1 taneyle birakabilmis olman cok iyi canim. Arkadasinada gecmis olsun..

Ya ne bileyim sanki hiç eskiye donemicekmisim gibi geliyor :)
Yok kız olur mu hiç öyle şey, fıstık gibi annesin zaten daha da fıstık olacaksın inşallah canım
Kizlar sabah kombe yemistim.
Aksamda sadece 1 tabak yogurt corbası ve icinde bulunan 3 tane minik icli kofteyi yedim.

3 L su
Buyuk 1 kupa kayısılı form cay
Buyuk 1 kupa 7 otlu bitki cayı
Ve 3 büyük t.kahvesi ictim.
öğle yemeği yok mu kuzucum?

Yok kız olur mu hiç öyle şey, fıstık gibi annesin zaten daha da fıstık olacaksın inşallah canım

öğle yemeği yok mu kuzucum?
Sabah ogle arasiydi kombeler canim. Bol sıvı tukettim heryerim şiş şiş uyandim bugun. Yarın daha duzenli yerim.
Meyve yiyor bizimkiler simdi elimi atip tadina bile bakasim yokk.Hem canim istemiyor hemde uykum geldii bugun erkenden..

Kahvaltı
1,5 tost
Çay

Ara
Yeşil çay

Öğle
1,5 kase havuç çorbası bol pul biber ve zerdeçal ile
2 yk kaşığı kıymalı patates
Yarım kaşık tadımlık pilav

Ara
1 nektarin
Çeyrek muz

Yarım saat kadar sonra
1 kupa şekersiz filtre kahve

Akşam
4 ızgara köfte
1 ufak ızgara biftek
1 dilim ekmek
Fırında patates
Şekersiz ice tea
(Ya valla kocamın suçu, cezayı ona kesin)

Günü kapattım, neden bilmiyorum ama hala aç hissediyorum kendimi garip bir şekilde.

Su: 3 lt
Spor: 45 dk eliptik, 15 dk yüzme (babamız normalinden erken gelince küçüğü babaya kitleyip, kızımla kaçtık )
Veletler uyusun karın da çalışcam, yazarım yine kızlar.

Havalardan mıdır nedir benimde acayip uykum var yarın da böyle halsiz olursam vitamin alayım diyorum. Çocuklarda uyumuyor yaaa, ooofff.
Öğün atlamamaya çalış sen yine de şekercim

Selamın Aleyküm kızlarrrrrrrrrrr
Fahri yarışmacınız geldiiii

Herkese hayırlı geceler

Çok şükür sonunda eve gelebildik ama yine her zamanki gibi çoooook yorulduk karı koca
Görümcem ve onun görümcesi tam kadro geldiler ve inanılmaz eğlenceli geçti tabi benim toto yer görmedi her zamanki gibi
Bir sürü şey vardı ( görümcemin böreğinin tadına dahi bakmadım benim poğçayı da denemedim ama çocuklar bayıldı ve Görümcenin böreğine kimse bakmadı diyebilirim benim poğçalardan sadece 4 tane kaldı onları da yarın evdekiler yer zaten
Bir ara dondurma dahi aldılar ama herkes yerken ben ağzıma sürmedim

Hatta aklımdayken yediklerimide sayayım;

Sabah kahvaltıda; 09:30
3 dilime yakın peynir ( biraz fazla oldu ama fırından alınan ekmek ve simidi ağzıma sürmedim )
1 /2 yumurta
3 parça biber
2 minik salatalık
1 adet domates

Öğlen; 13:00
3 adet gün kurusu ve bol şekersiz çay

Akşam; 18:30
3 adet köfte
2 tavuk kanat
2 minik but ( şu parmak kadar olanlardan sanırım but deniyordu )
5 kaşık kadar patates salatası

gece; 20:00
1 adet şekersiz nescafe

Aslında şu anda Yeşil çay içip yatacaktım ama akıllı kızım nescafe anlamış neyse kahvemi içer bol suyla kapanışı yapar yatarım şu anda her yerim ağrıyor

Gün içinde de rahat 3 litre su içmişimdir şişe elimden düşmedi
Bu arada defalarca bulaşık yıkadım, nanelerimizi kestim, Biberlerimizi ve kalan bahçeyi suladım, eşimle birlikte çimleri biçtim ve bütün bahçeyi misafirlerimizi uğurladıktan sonra bir güzel temizledim tek çöp bırakmadan

Eşim eve gelir gelmez bana teşekkür etti hiç yerinde oturmadın Allah razı olsun dedi
Bu arada birde eşimin Eniştesinin arabası benim hayalimdeki araba ; Subaru Forester Cip bahçenin az ötesinde yapılan ama henüz trafiğe açılmamış bir yol var sağ olsun orada arabasını deneme amaçlı kullanmama müsaade etti ve resmen arabaya bir kere daha aşık oldum İnanılmaz zevkli bir sürüç keyfi yaşatıyor araba ( tabi ben onun gibi sıfır alamam ama araba bir harika ve Rabbim nasip kısmet ederse arabayı değiştirdiğimde ya o araçtan yada VW Tiguan istiyorum İnşallah Rabbim nasip eder en kısa zamanda

Helal banu sana bende bugün çapa sulama bir sürü iş yaptim

medusa38 tatlım daha bitmedi mı sınavların sayfayı okuduğunu görüyorum ama hiç yazıyorsun kaptan yardımcısı olarak biraz destek bekliyorum senden
Okuyorum evet kaptanın sınav çalışırken giriyorum 16 temmuzda alan sınavım var simdi bi yazsam devamını getiremem çok kopmamak için bakıyorum
KPSS den 77.5 aldim alan çalışmak için kayseriye geldim
Kaptanım benim size yardımcı olarak hic faydam olmadı isterseniz daha yoğun katılan arkadaşlardan birine devrede bilirim hedefini tutturursam bu seferde mülakatı atanmaydi ugrasacagim

Tatlı dışında kötü değil menün, onu da sporla telafi et canım. Yürüyüş falan yap 30 dakika :)
Fancy wendi ve ayse ve ozlem haftasonuna ragmen guzel m menü
Nilgün cnn çok sıcak buralarda
Ordegim sanırım göbek çizgisi erkek bebek olunca oluyor
Alla alla ilginçmiş vallahi :)

Günaydınlar :)

1 taneyle birakabilmis olman cok iyi canim. Arkadasinada gecmis olsun..

Teşekkür ederiz canım, 3 yakın arkadaş gebeliğinden 2si düşük oldu

Canım özledimm, ses ver arada ya. Çok sıcak hava, napıosun Kayseri'de?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…