- 23 Ağustos 2012
- 14.779
- 39.076
- 798
- Konu Sahibi Cherry Mom
-
- #248.621
Kızlar dün yazamadım ama 10 dk karın egzersizi yaptım, toplamda 1 saat 10 dk spor yapmış oldum. Kızım gece ateşlendi, şimdi biraz daha iyi çok şükür.
Veee herkese günaydın, abartısız, tatlısın, mutluuuuu ve sağlıklı bir pazar olsun inşallah.
Afiyet olsunnnnn canım
Sağol canım. Havuzdan mikrop mu kaptı acaba diyorum wendicim.Geçmiş olsun fancycim, bu çocuklar terleyip mi üşüyorlar acaba ya.
Sağol canım. Havuzdan mikrop mu kaptı acaba diyorum wendicim.Gerçi ufaklıkta girdi dün hariç ama çok şükür o iyi.
Geçmiş olsun kuzucum.Kızlar dün yazamadım ama 10 dk karın egzersizi yaptım, toplamda 1 saat 10 dk spor yapmış oldum. Kızım gece ateşlendi, şimdi biraz daha iyi çok şükür.
Veee herkese günaydın, abartısız, tatlısız, mutluuuuu ve sağlıklı bir pazar olsun inşallah.
Evet ya ben de sabah okudum, gün geçmiyor ki paylaşımda olay çıkmasın :) herkes bi alem ciddenBu sefer de 10. Takım paylaşımda coşmuş, yani Burda sohbet kardeşlik var da sonrası düşman olunacak ne var Allah aşkına, girmezsin okumazsın olur biter. Sosyal mecralar çok garipleşmeye başladı artık.
Geçmiş olsun kuzucum.
Bu arada Umut 'u slinge sokamıyorumpaşamız girmeye çalışırken keyfi bozuluyor diye ağlıyor. Icinde cok daha rahat edecek haberi yok sıpa, delirtti beni sabahtan :)
Evet ya ben de sabah okudum, gün geçmiyor ki paylaşımda olay çıkmasın :) herkes bi alem cidden
Dün dışarı çıkınca aldım canım, kendim yapmadım. Önce bağlıyorsun kendine kumaşı, sonra da çocuğu icine koyuyorsun. Koyarken biraz sıkıntı işte, çocuğun huysuz anına gelmemesi lazım :) az önce uyku arasında yeniden denedim bu kez başardım, su an kucağımda uyuyor :)Evde mi yaptın slingi? En son içine mi girmek istemedi yoksa yapılış aşamasında ona ihtiyaç mı var?
Aleyküm selâm Banuş. InşALLAH ALLAH gönlüne göre versin canım:)Selamın Aleyküm kızlarrrrrrrrrrr
Fahri yarışmacınız geldiiii
Herkese hayırlı geceler
Çok şükür sonunda eve gelebildik ama yine her zamanki gibi çoooook yorulduk karı koca
Görümcem ve onun görümcesi tam kadro geldiler ve inanılmaz eğlenceli geçtitabi benim toto yer görmedi her zamanki gibi
Bir sürü şey vardı ( görümcemin böreğinin tadına dahi bakmadımbenim poğçayı da denemedim ama çocuklar bayıldı ve Görümcenin böreğine kimse bakmadı diyebilirim benim poğçalardan sadece 4 tane kaldı onları da yarın evdekiler yer zaten
Bir ara dondurma dahi aldılar ama herkes yerken ben ağzıma sürmedim
Hatta aklımdayken yediklerimide sayayım;
Sabah kahvaltıda; 09:30
3 dilime yakın peynir ( biraz fazla oldu ama fırından alınan ekmek ve simidi ağzıma sürmedim )
1 /2 yumurta
3 parça biber
2 minik salatalık
1 adet domates
Öğlen; 13:00
3 adet gün kurusu ve bol şekersiz çay
Akşam; 18:30
3 adet köfte
2 tavuk kanat
2 minik but ( şu parmak kadar olanlardan sanırım but deniyordu)
5 kaşık kadar patates salatası
gece; 20:00
1 adet şekersiz nescafe
Aslında şu anda Yeşil çay içip yatacaktım ama akıllı kızım nescafe anlamışneyse kahvemi içer bol suyla kapanışı yapar yatarım şu anda her yerim ağrıyor
Gün içinde de rahat 3 litre su içmişimdirşişe elimden düşmedi
Bu arada defalarca bulaşık yıkadım, nanelerimizi kestim, Biberlerimizi ve kalan bahçeyi suladım, eşimle birlikte çimleri biçtim ve bütün bahçeyi misafirlerimizi uğurladıktan sonra bir güzel temizledim tek çöp bırakmadan
Eşim eve gelir gelmez bana teşekkür ettihiç yerinde oturmadın Allah razı olsun dedi
Bu arada birde eşimin Eniştesinin arabası benim hayalimdeki araba ; Subaru Forester Cipbahçenin az ötesinde yapılan ama henüz trafiğe açılmamış bir yol var sağ olsun orada arabasını deneme amaçlı kullanmama müsaade etti ve resmen arabaya bir kere daha aşık oldum İnanılmaz zevkli bir sürüç keyfi yaşatıyor araba ( tabi ben onun gibi sıfır alamam ama araba bir harika ve Rabbim nasip kısmet ederse arabayı değiştirdiğimde ya o araçtan yada VW Tiguan istiyorum İnşallah Rabbim nasip eder en kısa zamanda
Benim kızda da olmuştu kaptanım, kimisinde olmuyormuş.
Bu arada günaydın
Günaydınlar :)
Teşekkür ederiz canım, 3 yakın arkadaş gebeliğinden 2si düşük oldu
Canım özledimm, ses ver arada ya. Çok sıcak hava, napıosun Kayseri'de?
Herkese günaydın tatlışlar. Bu havalar maalesef çocukları çok etkiliyor. Zeynepte sudan başka birşey içmiyor. Onuda çok aşırı içtiği için fazlasını çıkarıyor. sonra da ağlıyor. Bende ne yapacağım bilemiyorum.Günaydın kızlar geç mi
geçmiş olsun fancy cim idrar yolu iltihabimi oldu acaba
Herkese günaydınn :)
GünaydınGünaydin kızlar...
Teşekkür ederiz canımHavuzlar hiç sağlıklı değil de bakma şu sıcaklarda naapsın yawrucaklar. İnşallah en kısa sürede atlatın.
Burada bile kavga edecek şeyler bulabiliyorlar demek kiBu sefer de 10. Takım paylaşımda coşmuş, yani Burda sohbet kardeşlik var da sonrası düşman olunacak ne var Allah aşkına, girmezsin okumazsın olur biter. Sosyal mecralar çok garipleşmeye başladı artık.
Sağol canım, şimdilik sadece ateşimiz var, devam ederse böyle yarın doktora götüreceğim inşallah antibiyotiklik bir durum olmaz.Günaydın kızlar geç mi
geçmiş olsun fancy cim idrar yolu iltihabimi oldu acaba
Sağol canım benim.Geçmiş olsun kuzucum.
Bu arada Umut 'u slinge sokamıyorumpaşamız girmeye çalışırken keyfi bozuluyor diye ağlıyor. Icinde cok daha rahat edecek haberi yok sıpa, delirtti beni sabahtan :)
Evet ya ben de sabah okudum, gün geçmiyor ki paylaşımda olay çıkmasın :) herkes bi alem cidden
Ohhhh iyi iyiDün dışarı çıkınca aldım canım, kendim yapmadım. Önce bağlıyorsun kendine kumaşı, sonra da çocuğu icine koyuyorsun. Koyarken biraz sıkıntı işte, çocuğun huysuz anına gelmemesi lazım :) az önce uyku arasında yeniden denedim bu kez başardım, su an kucağımda uyuyor :)
Ay kıyamam, sıcaktan bunalıyor çocuk herhalde. Mikrobik bir durum değildir inşallah.Herkese günaydın tatlışlar. Bu havalar maalesef çocukları çok etkiliyor. Zeynepte sudan başka birşey içmiyor. Onuda çok aşırı içtiği için fazlasını çıkarıyor. sonra da ağlıyor. Bende ne yapacağım bilemiyorum.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?