Cuma Zayıflama Yarışması 5. Takım

Geçmiş olsun fancycim, bu çocuklar terleyip mi üşüyorlar acaba ya.

Geçmiş olsun kuzucum.
Bu arada Umut 'u slinge sokamıyorum paşamız girmeye çalışırken keyfi bozuluyor diye ağlıyor. Icinde cok daha rahat edecek haberi yok sıpa, delirtti beni sabahtan :)
Evet ya ben de sabah okudum, gün geçmiyor ki paylaşımda olay çıkmasın :) herkes bi alem cidden

Evde mi yaptın slingi? En son içine mi girmek istemedi yoksa yapılış aşamasında ona ihtiyaç mı var?

Evde mi yaptın slingi? En son içine mi girmek istemedi yoksa yapılış aşamasında ona ihtiyaç mı var?
Dün dışarı çıkınca aldım canım, kendim yapmadım. Önce bağlıyorsun kendine kumaşı, sonra da çocuğu icine koyuyorsun. Koyarken biraz sıkıntı işte, çocuğun huysuz anına gelmemesi lazım :) az önce uyku arasında yeniden denedim bu kez başardım, su an kucağımda uyuyor :)

Aleyküm selâm Banuş. InşALLAH ALLAH gönlüne göre versin canım:)

Benim kızda da olmuştu kaptanım, kimisinde olmuyormuş.
Bu arada günaydın
Günaydınlar :)

Teşekkür ederiz canım, 3 yakın arkadaş gebeliğinden 2si düşük oldu

Canım özledimm, ses ver arada ya. Çok sıcak hava, napıosun Kayseri'de?
Günaydın kızlar geç mi
geçmiş olsun fancy cim idrar yolu iltihabimi oldu acaba
Herkese günaydın tatlışlar. Bu havalar maalesef çocukları çok etkiliyor. Zeynepte sudan başka birşey içmiyor. Onuda çok aşırı içtiği için fazlasını çıkarıyor. sonra da ağlıyor. Bende ne yapacağım bilemiyorum.

Sağol canım benim.
Haha ay kıyamam, azimle denemeye devam et, sonunda vazgeçer sesini çıkarmaz :)

Ohhhh iyi iyi uyusun paşa orda, ben bebeğin anneyle sürekli birlikte olmasının işte ne bileyim kucakta olsun böyle slingde olsun o anne kokusunu almasının rahatlatıcı olduğunu okumuştum. Bebek ilk zamanlar uyandığı anda bile annesini görmeliymiş, kendini güvende hisseder ve uykuları kolaylaşırmış. Bilirmiş ki annesi, o uyusa da yanında olacak. Onların şu anda tek derdi kaygısı anneden ayrı kalmak. Nasıl süt içerken gözünün içine bakıyorlar annelerinin değil mi? O yüzden hayatımızın 1-2 yılını tamamen onlara adamak durumundayız. Bilmiyorum benim fikrim bu. Çalışırkende eşimle öyle konuşurduk, en azından 3 yaşına kadar kendim bakmak isterim diye, çok şükür ikisine de kendim bakıyorum. Bazen çok zorlanıyorum ama geçiyor işteeee.

Ay kıyamam, sıcaktan bunalıyor çocuk herhalde. Mikrobik bir durum değildir inşallah.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…