- 21 Mart 2011
- 30.279
- 64.505
- 798
- Konu Sahibi Cherry Mom
-
- #248.641
Kızlar dün yazamadım ama 10 dk karın egzersizi yaptım, toplamda 1 saat 10 dk spor yapmış oldum. Kızım gece ateşlendi, şimdi biraz daha iyi çok şükür.
Veee herkese günaydın, abartısız, tatlısız, mutluuuuu ve sağlıklı bir pazar olsun inşallah.
slm kızlar dün akşamdan beri böbrek ağrısı çekiyorum sabah acile gittik taş olmuş yine iğne yaptılar serum taktılar geldim rahatladım duş aldım uzanıcam akşama gelirim
Onun ağrısı da fenadır ya, çok geçmiş olsun canımslm kızlar dün akşamdan beri böbrek ağrısı çekiyorum sabah acile gittik taş olmuş yine iğne yaptılar serum taktılar geldim rahatladım duş aldım uzanıcam akşama gelirim
Teşekkür ederim canımmÇok çok geçmiş olsun canım umarım kızın çabucak toparlanır
Canım sanada çok geçmiş olsunRabbim yardımcın olsun bol bol su içi canım susuz kalmaya gelmiyor böbrek taşı felaket ağrı yapar yeterli su içilmeyince biz eşimden alıştık artık ama şükür 2 senedir rahat
Canım annemlerdeyim evet çok sıcak son 2 hafta sınava yoğunlaştım sınavdan sonra daha çok katilirim yoğunluk geçecekGünaydınlar :)
Teşekkür ederiz canım, 3 yakın arkadaş gebeliğinden 2si düşük oldu
Canım özledimm, ses ver arada ya. Çok sıcak hava, napıosun Kayseri'de?
Ne güzel anlatmışsın. Maalesef benim ikisinde de öyle bir şansım olmadı. Oğlum da tam iletişime geçmiştik göz göze. Sütüm kesildi. Stres vs. dayanamadı. kızım hiç ağzına bile almadı. Ben inat ettim emzireceğim diye yeterli beslenemedigi için sarılık oldu. Mecbur sağıp biberonla verdim.Ohhhh iyi iyiuyusun paşa orda, ben bebeğin anneyle sürekli birlikte olmasının işte ne bileyim kucakta olsun böyle slingde olsun o anne kokusunu almasının rahatlatıcı olduğunu okumuştum. Bebek ilk zamanlar uyandığı anda bile annesini görmeliymiş, kendini güvende hisseder ve uykuları kolaylaşırmış. Bilirmiş ki annesi, o uyusa da yanında olacak. Onların şu anda tek derdi kaygısı anneden ayrı kalmak. Nasıl süt içerken gözünün içine bakıyorlar annelerinin değil mi? O yüzden hayatımızın 1-2 yılını tamamen onlara adamak durumundayız. Bilmiyorum benim fikrim bu. Çalışırkende eşimle öyle konuşurduk, en azından 3 yaşına kadar kendim bakmak isterim diye, çok şükür ikisine de kendim bakıyorum. Bazen çok zorlanıyorum ama geçiyor işteeee.
Yok canım fazla su içmekten. Dışarısı eritiyor insanı ev biraz esiyor ama su içindeyiz. Güya masukiyeye gidecektik bugün korktuk çıkmaya. Pazara gitmeme lazım onu bile gözüm yemiyorAy kıyamam, sıcaktan bunalıyor çocuk herhalde. Mikrobik bir durum değildir inşallah.
Ah canim çok geçmiş olsun. ALLAH sana şifa versi insALLAH. Ben 1 kere taş düşürdüm bilirim. Çok çok geçmiş olsunslm kızlar dün akşamdan beri böbrek ağrısı çekiyorum sabah acile gittik taş olmuş yine iğne yaptılar serum taktılar geldim rahatladım duş aldım uzanıcam akşama gelirim
Canım olsun, sağlıklı olsunlar yeter. Senin varlığın yeter onlara kuzummm. Allah çocuklarımıza bağışlasın hepimiziNe güzel anlatmışsın. Maalesef benim ikisinde de öyle bir şansım olmadı. Oğlum da tam iletişime geçmiştik göz göze. Sütüm kesildi. Stres vs. dayanamadı. kızım hiç ağzına bile almadı. Ben inat ettim emzireceğim diye yeterli beslenemedigi için sarılık oldu. Mecbur sağıp biberonla verdim.
Valla bence de çıkmayın dışarısı bildiğin yanıyorYok canım fazla su içmekten. Dışarısı eritiyor insanı ev biraz esiyor ama su içindeyiz. Güya masukiyeye gidecektik bugün korktuk çıkmaya. Pazara gitmeme lazım onu bile gözüm yemiyor
Cok pratik bir tarifmis canim dene begenirsen bizde yapalım..lydznp canım bende video yükleyemeyenlerdenim YouTube a üşendim. Tarifini yazayım
- 1 gün önceden buzlukta dondurulmuş 2 muz (veya istediğin başka bir meyve)
- 1 tatlı kaşığı bal
- 2 yemek kaşığı süt
- 1 tatlı kaşığı Vanilya
- Ceviz (üzerine süs için, başka bir şey de kullanabilirsin)
Rondo ya da mutfak robotu ne kullanıyorsan canım muzları içine dilimle, süt, vanilya ve balı da ekle, hepsini karıştır. Hiç buzlukla falan işi yok bunun anında servis ediyorsun :) çok pratik geldi bana, bize bile olur yarım yağlı sütle yapabilir ve balı da tatlı kaşığı değilde mesela çay kaşığı koyabiliriz.
Az önce ölçtük 39,2Cok pratik bir tarifmis canim dene begenirsen bizde yapalım..
Kızın nasil oldu?
Canım cokk gecmis olsun.Az önce ölçtük 39,2
Şurubunu verdim yine, ikinci kez banyoya sokacağım galiba. Çokta huysuz oluyorlar ateşliyken.
Aslında çok çok haklısın. Ben dogumdan önce çocuğun ayrı yatması gerektiğini, kucaga ve memeye alışmaması gerektiğini savunan biriydim. Hatta ne kitaplar okudum. Bırak ağlasın diyenlerden değil de bi nebze daha ılımlı olanlardandım yani. Tabi gerçek hayat oyle değilmiş. Insan kıyamıyor öncelikle ve özellikle de ilk 3 ay gerçekten anneye cok muhtaclar, tek avundukları yer kucak ve meme. Simdi de bunu savunan seyler okuyorum, kendime destekçi ariyormuscasina :) geceleri yanımda yatmıyor gerci, yatağına koyuyoruz ama şöyle bir sey okudum onda bile içim cız etti. Bebekler uykuya daldikları yerde uyanmak isterlermis, normal insan bile öyle aslında. Dusunsene bi odada uyuyorsun diyelim, uyandığında baska bi odadasin, nasıl panik olur insan. Hele ki bebekler zaten dunyaya alışmaya çalışıyorlar.. Gene de hala yatağında yatırıyorum ama en azından gündüzleri benimle olsun dedim. Bir de benim 2 yıl ara verme şansım da yok maalesef, doktoraya devam etmem lazım yeni dönem başlayıncaOhhhh iyi iyiuyusun paşa orda, ben bebeğin anneyle sürekli birlikte olmasının işte ne bileyim kucakta olsun böyle slingde olsun o anne kokusunu almasının rahatlatıcı olduğunu okumuştum. Bebek ilk zamanlar uyandığı anda bile annesini görmeliymiş, kendini güvende hisseder ve uykuları kolaylaşırmış. Bilirmiş ki annesi, o uyusa da yanında olacak. Onların şu anda tek derdi kaygısı anneden ayrı kalmak. Nasıl süt içerken gözünün içine bakıyorlar annelerinin değil mi? O yüzden hayatımızın 1-2 yılını tamamen onlara adamak durumundayız. Bilmiyorum benim fikrim bu. Çalışırkende eşimle öyle konuşurduk, en azından 3 yaşına kadar kendim bakmak isterim diye, çok şükür ikisine de kendim bakıyorum. Bazen çok zorlanıyorum ama geçiyor işteeee.
Cok gecmis olsun Nilgunumslm kızlar dün akşamdan beri böbrek ağrısı çekiyorum sabah acile gittik taş olmuş yine iğne yaptılar serum taktılar geldim rahatladım duş aldım uzanıcam akşama gelirim
Sağol canınCanım cokk gecmis olsun.
Mantıklı aslında canım kızım 5.5 yasinda dun odasinda uyudu cok sıcaktı icim rahat etmedi. Oturma odasinda klimanin sadece pervanesini actim azda olsa serinlesin diye uyanmisti getirdigimde elinden tuttum getirirken optum orttum tekrar. Gece yarisi uyanmis WC"ye gitmek icin yanima geldi annecigim odamda uyumustum nasil salona geldim koltuktaydim nasil oldu diyor şaşkın şaşkın.Aslında çok çok haklısın. Ben dogumdan önce çocuğun ayrı yatması gerektiğini, kucaga ve memeye alışmaması gerektiğini savunan biriydim. Hatta ne kitaplar okudum. Bırak ağlasın diyenlerden değil de bi nebze daha ılımlı olanlardandım yani. Tabi gerçek hayat oyle değilmiş. Insan kıyamıyor öncelikle ve özellikle de ilk 3 ay gerçekten anneye cok muhtaclar, tek avundukları yer kucak ve meme. Simdi de bunu savunan seyler okuyorum, kendime destekçi ariyormuscasina :) geceleri yanımda yatmıyor gerci, yatağına koyuyoruz ama şöyle bir sey okudum onda bile içim cız etti. Bebekler uykuya daldikları yerde uyanmak isterlermis, normal insan bile öyle aslında. Dusunsene bi odada uyuyorsun diyelim, uyandığında baska bi odadasin, nasıl panik olur insan. Hele ki bebekler zaten dunyaya alışmaya çalışıyorlar.. Gene de hala yatağında yatırıyorum ama en azından gündüzleri benimle olsun dedim. Bir de benim 2 yıl ara verme şansım da yok maalesef, doktoraya devam etmem lazım yeni dönem başlayıncao yüzden arasını bi sekilde bulmam gerek. Ay cok uzun yazdım kusura bakma, bi anda döküldüm resmen
Cok gecmis olsun Nilgunum
Evet tabi her şeyin farkındalar, 5.5 yaşında biri olarak da bunu cok guzel ifade etmis :)Mantıklı aslında canım kızım 5.5 yasinda dun odasinda uyudu cok sıcaktı icim rahat etmedi. Oturma odasinda klimanin sadece pervanesini actim azda olsa serinlesin diye uyanmisti getirdigimde elinden tuttum getirirken optum orttum tekrar. Gece yarisi uyanmis WC"ye gitmek icin yanima geldi annecigim odamda uyumustum nasil salona geldim koltuktaydim nasil oldu diyor şaşkın şaşkın.
Ay aşkolsun tatlım yaaa dökül tabiii. Sizin gibi çalışan ya da eğitime devam eden annelerin işi çok çok daha zor haklısınızAslında çok çok haklısın. Ben dogumdan önce çocuğun ayrı yatması gerektiğini, kucaga ve memeye alışmaması gerektiğini savunan biriydim. Hatta ne kitaplar okudum. Bırak ağlasın diyenlerden değil de bi nebze daha ılımlı olanlardandım yani. Tabi gerçek hayat oyle değilmiş. Insan kıyamıyor öncelikle ve özellikle de ilk 3 ay gerçekten anneye cok muhtaclar, tek avundukları yer kucak ve meme. Simdi de bunu savunan seyler okuyorum, kendime destekçi ariyormuscasina :) geceleri yanımda yatmıyor gerci, yatağına koyuyoruz ama şöyle bir sey okudum onda bile içim cız etti. Bebekler uykuya daldikları yerde uyanmak isterlermis, normal insan bile öyle aslında. Dusunsene bi odada uyuyorsun diyelim, uyandığında baska bi odadasin, nasıl panik olur insan. Hele ki bebekler zaten dunyaya alışmaya çalışıyorlar.. Gene de hala yatağında yatırıyorum ama en azından gündüzleri benimle olsun dedim. Bir de benim 2 yıl ara verme şansım da yok maalesef, doktoraya devam etmem lazım yeni dönem başlayıncao yüzden arasını bi sekilde bulmam gerek. Ay cok uzun yazdım kusura bakma, bi anda döküldüm resmen
Cok gecmis olsun Nilgunum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?