Cuma Zayıflama Yarışması 5. Takım

Çok çok geçmiş olsun canım umarım kızın çabucak toparlanır

slm kızlar dün akşamdan beri böbrek ağrısı çekiyorum sabah acile gittik taş olmuş yine iğne yaptılar serum taktılar geldim rahatladım duş aldım uzanıcam akşama gelirim

Canım sanada çok geçmiş olsun Rabbim yardımcın olsun bol bol su içi canım susuz kalmaya gelmiyor böbrek taşı felaket ağrı yapar yeterli su içilmeyince biz eşimden alıştık artık ama şükür 2 senedir rahat

Teşekkür ederim canımm

Günaydınlar :)

Teşekkür ederiz canım, 3 yakın arkadaş gebeliğinden 2si düşük oldu

Canım özledimm, ses ver arada ya. Çok sıcak hava, napıosun Kayseri'de?
Canım annemlerdeyim evet çok sıcak son 2 hafta sınava yoğunlaştım sınavdan sonra daha çok katilirim yoğunluk geçecek

Ne güzel anlatmışsın. Maalesef benim ikisinde de öyle bir şansım olmadı. Oğlum da tam iletişime geçmiştik göz göze. Sütüm kesildi. Stres vs. dayanamadı. kızım hiç ağzına bile almadı. Ben inat ettim emzireceğim diye yeterli beslenemedigi için sarılık oldu. Mecbur sağıp biberonla verdim.

Ay kıyamam, sıcaktan bunalıyor çocuk herhalde. Mikrobik bir durum değildir inşallah.
Yok canım fazla su içmekten. Dışarısı eritiyor insanı ev biraz esiyor ama su içindeyiz. Güya masukiyeye gidecektik bugün korktuk çıkmaya. Pazara gitmeme lazım onu bile gözüm yemiyor

slm kızlar dün akşamdan beri böbrek ağrısı çekiyorum sabah acile gittik taş olmuş yine iğne yaptılar serum taktılar geldim rahatladım duş aldım uzanıcam akşama gelirim
Ah canim çok geçmiş olsun. ALLAH sana şifa versi insALLAH. Ben 1 kere taş düşürdüm bilirim. Çok çok geçmiş olsun

Canım olsun, sağlıklı olsunlar yeter. Senin varlığın yeter onlara kuzummm. Allah çocuklarımıza bağışlasın hepimizi

Yok canım fazla su içmekten. Dışarısı eritiyor insanı ev biraz esiyor ama su içindeyiz. Güya masukiyeye gidecektik bugün korktuk çıkmaya. Pazara gitmeme lazım onu bile gözüm yemiyor
Valla bence de çıkmayın dışarısı bildiğin yanıyor
Haberlerde ev yapımı dondurma tarifi gördüm tv de videoya çektim, yapılışı da çok basit. yüklemeye çalışayım bakim canım. Bana çocuklar için çok uygun gibi geldi, belki Zeynep dondurma seviyorsa o kadar çok su yerine onla oyalayabilir.

lydznp canım bende video yükleyemeyenlerdenim YouTube a üşendim. Tarifini yazayım
- 1 gün önceden buzlukta dondurulmuş 2 muz (veya istediğin başka bir meyve)
- 1 tatlı kaşığı bal
- 2 yemek kaşığı süt
- 1 tatlı kaşığı Vanilya
- Ceviz (üzerine süs için, başka bir şey de kullanabilirsin)

Rondo ya da mutfak robotu ne kullanıyorsan canım muzları içine dilimle, süt, vanilya ve balı da ekle, hepsini karıştır. Hiç buzlukla falan işi yok bunun anında servis ediyorsun :) çok pratik geldi bana, bize bile olur yarım yağlı sütle yapabilir ve balı da tatlı kaşığı değilde mesela çay kaşığı koyabiliriz.

Cok pratik bir tarifmis canim dene begenirsen bizde yapalım..
Kızın nasil oldu?

Günün ilk menüsü benden gelsin..

Menum;

08:00
1 h.yumurta
Minik 1 parca peynir
5 zeytin
Salatalik,domates,aci biber
2 yk yulaf+yarım b. Sut

12:00
1 kucuk yesil elma

16:00
1 kucuk yesil elma
1 yk chia+3 yk yogurt

17:30
4 yk menemen
1 yk acı biber salcası
1 dilim ekmek ve semiz otlu salata

19:00
1 cay bardagi dondurma

Su 4 L olmustur

250ml limonlu soda

1 kupa yesil cay

2 t.kahvesi

Spor;

270 ip
180 jumping jack
30 burpee

60 dumbell lunge
60 bulgarian split squat
60 Lying hip extension
60 glute kickback
40 dumbell romanian deadlift

30 dk eliptik

200 tekrar 2kilo dambılla kol

Ve az oncede AVM'de 7000 adım (74 dakika)

Aslında çok çok haklısın. Ben dogumdan önce çocuğun ayrı yatması gerektiğini, kucaga ve memeye alışmaması gerektiğini savunan biriydim. Hatta ne kitaplar okudum. Bırak ağlasın diyenlerden değil de bi nebze daha ılımlı olanlardandım yani. Tabi gerçek hayat oyle değilmiş. Insan kıyamıyor öncelikle ve özellikle de ilk 3 ay gerçekten anneye cok muhtaclar, tek avundukları yer kucak ve meme. Simdi de bunu savunan seyler okuyorum, kendime destekçi ariyormuscasina :) geceleri yanımda yatmıyor gerci, yatağına koyuyoruz ama şöyle bir sey okudum onda bile içim cız etti. Bebekler uykuya daldikları yerde uyanmak isterlermis, normal insan bile öyle aslında. Dusunsene bi odada uyuyorsun diyelim, uyandığında baska bi odadasin, nasıl panik olur insan. Hele ki bebekler zaten dunyaya alışmaya çalışıyorlar.. Gene de hala yatağında yatırıyorum ama en azından gündüzleri benimle olsun dedim. Bir de benim 2 yıl ara verme şansım da yok maalesef, doktoraya devam etmem lazım yeni dönem başlayınca o yüzden arasını bi sekilde bulmam gerek. Ay cok uzun yazdım kusura bakma, bi anda döküldüm resmen
Cok gecmis olsun Nilgunum

Mantıklı aslında canım kızım 5.5 yasinda dun odasinda uyudu cok sıcaktı icim rahat etmedi. Oturma odasinda klimanin sadece pervanesini actim azda olsa serinlesin diye uyanmisti getirdigimde elinden tuttum getirirken optum orttum tekrar. Gece yarisi uyanmis WC"ye gitmek icin yanima geldi annecigim odamda uyumustum nasil salona geldim koltuktaydim nasil oldu diyor şaşkın şaşkın.

Evet tabi her şeyin farkındalar, 5.5 yaşında biri olarak da bunu cok guzel ifade etmis :)

Ay aşkolsun tatlım yaaa dökül tabiii. Sizin gibi çalışan ya da eğitime devam eden annelerin işi çok çok daha zor haklısınız
Fırsat buldukça sarıp sarmalarsın sende annesi. Anneanne mi bakacak o zaman?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…