Cuma Zayıflama Yarışması 5. Takım

merhaba kızlar valla ben ipin ucunu iyice kaçırdım kendimi tanıyamıyorum şiştim de şitim buraya da uğramak istemiyorum maşallah çok güzel gidiyorsunuz çünkü sizlerin motivasyonunu da bozmak istemiyorum ama 5 gün 5 kilo diyetleriniz iyi valla devam ediyorsunuz harikasınız bu cumadan çok korkuyorum ben kilomu yazmamak için izin istemeyi bile düşündüm o derece yani acayip bir motivasyonsuzluk var aşamıyorum bir türlü ye babam ye ye babam ye durumlarındayım allahım bir an evvel kurtarsın beni bu durumdan inşallah kesin 2 kilo fazlayım fazlası vardır eksiği yoktur yani bugün yazılacaktım spora gidemedim bir türlü burda işler vardı sağlık raporu falan alınacak onlar olmasa hemen giderim de sağlık ocağımız da uzak neyse yarın inşallah bi spora başlasam hemen geri gelecek motivasyonum sanki öyle hissediyorum o zaman tekrar patates diyetine dönüş yapabilirim reyhan ablam bile şakır şakır veriyor allah nazarlardan saklasın ben de veririm diyorum azcık eziyeti de olacak mecbur napalım bu ayki hedefim belli aslında 70 e inmek ama son aldığım kilolardan sonra ne our ne biter bilmiyorum ama her gün 2 saat sporda kararlıyım bir gidebilsem beni hiçbişey 2 saat çalışmadan o kulüpten çıkaramaz
offff işte böyle gelmedi demeyin diye geldim aslında biraz ayıp kaçacak ama yüzüm yok yani biraz bahsettim işte durumlarımı

canım yaa hoşgeldin sıkma canını bende bu hafta reglyim diye yürüyüşü serdim bu hafta ancak bir aşkam 30 dk yürüdüm onun harici sabahları ve akşamları bıraktım yürümeyi tekrar kendimi toplamam gerek yürüyüş için yani oluyor öyle zamanlar bişeyleri bahane ediyoruz hep kendimize ama bir süre sonra toparlanırsın hele bir başla spora bak nasıl daha gayretli yapıcaksın hem diyet hem spor hoşunada gidecek orada arkadaşta olursun bir çok kişiyle ohhh muhabbet için bile gidersin vakit buldukça spora ama tabi amaç zayıflamak aklinialirimsmile kaydirigubbakcemile3 70 e de inersin 60 a da hiç üzülme canım hep birlikte yapıcaz başarıcaz inşalalh hem bak bende söz verdim bu sene 20 kilo vericem en az reyhan ablama sözüm var ama bu diyetle ama başka diyetle hemde yürüyüşle gidecek bu kilolar önce 2 li rakamlara düşelim tabi kaydirigubbakcemile3 opuyorumnanaktan

canim benim cok haklisin. baslangic bir gelse sonra istesende duramiyorsun zaten..güzel ince zarif olacagiz yaza zaten cok az kaldi..kaydirigubbakcemile5

tabiki düseceksin canim niye düsmiyesin ben bile kilo veriyorum sen niye veremiyesinki.. bakin her yil daha yaslaniyoruz ve gecen her yil ile kilo vermek daha zorlasiyor. gencliginizin avantajlarindan faydalanin..

ah be tombisim.. okadar istikrarli gidiyordunki.. ben senden utaniyordum biliyormusun? neden böyle tozuttun be canim? cikolatanin denetlemesi azalinca sende cozuttun.. ben sana demedimmi aman gülüm harika kilo veriyorsun sonra arasanda bu hizi yakaliyamazsin ilerde sakin ara verme ne olur bu diyeti devam et demedimmi?
sen diyet yaparken ay orucmusumda azcik kacamak yaparsam orucum bozulacakmis gibi geliyor demistinde ne kadar hosuma gitmisti. ancak böyle düsünen biri kilo verir hedefine kisa zamanda varir demistim.
güzelim bak yapma ben sana hala güveniyorum hala ayni istikrarla bu diyeti götürecek kapasiteye sahipsin.. nerden dönersen kar.. hemen daha fazla kilo almadan dogru yoluna yönel yaptigin kacamaklari kapatman zaten bir haftani alir..
canim bizim gibiler iki gün abartir o iki günün günahini iki hafta ceker cekerde bitiremez..tamammi tombisim ayni hizla dön bekliyorum seni öptüm kocaman Şeniz

herkese iyi akşamlarr opuyorumnanaktan
benim hala mide bulantılarım geçmedi. hamile kaldığımdan beri de 6 kilo almış görünüyorum. ebe hemşire karnın çok su toplamış dedi. ilaç ve serumlardan muhtemelen. varsın olsun hiç sorun değil halledilir.
sizleri de takip ediyorum ara sıra. herkesi de kocaman öpüyorummmmm Şeniz

iyi aksamlar bijom.. merak ettik seni canim.. bulantilarinin gecmesi lazim yavas yavas ama demek biraz daha sürecek. saglik olsun ne yapacaksin. kolay degil anne olmak.. allah saglik versin canim hayirlisiyla kavus yavruna.opuyorumnanaktan

ah canım ablacım valla ben de sizden utandım o satırları yazarken ama numara da yapılmıyor ki anca beraber kanca beraber hep tökezlediğimizde birbirimizi kurtarıcaz ben demesem rahat edemezdimd edim kurtuldum valla hem de sizlerden de böyle motive edici mesaj alamazdım zaten haklısın ablacım çikolatım bana çok yardımcı oluyordu kaydirigubbakcemile3 suçu da ona atalım rahatlayalım biraz kaydirigubbakcemile3
dedin dedin de ablacım ben abla sözü dinlemedim bu hale geldim işte olmazsa yarın bi şok diyet yapsam 2 günlük azcık toparlar belki 1 günde ondan sonra pazartesi devam edecem kimseyi de dinlemeyecem 5 gün diyetine devam en azimli bendim dediğin gibi heyecanlanıyordum falan fıs çıktım onun da utancı var ben de neyse çok haklısın dur ben bu iki günü değerlendirecek bişeyler buluyum ondan sonra pazartesi katılıyorum tekrar aranıza olumunekankayizsmile

valla canım şu ara beni heyecanlandıran ve güvendiğim tek şey spor bol bol yüzücem kısa sürede toparlarım inşallah sen de bi bahsetmiştin sakın ihmal etme yürüyüşünü ben 2 ay yürüyüş yaptım ne selülit kaldı ne bişey taş gibi oldum valla ama ne zaman yürüyüşü bıraktım sarkmalar o zaman başladı sen kimseyi arkadaş olacak diye bekleme tak kulağına müzik şeylerini mp3 müdür nedir çık yürüyüşüne ben inanıyorum zaten hem sana hem candy me hem de kendime kaydirigubbakcemile3 en kısa zamanda göreceksiniz 2li rakamları mutlaka :sm_cool:

ilaçlardandır bijocum yoksa o kadar sürede hiçbişey yiyemeden o kilo alınmaz ama sen takma kafana ben lohusalığımda 45. gün kontrole gittim 20 kilo vermiştim bile ama o gün oğlumun hastalığını öğrendim nasıl saldırdım yemeklere hemen gider yani meraklanam allah sağlık versin bundan sonraki hamileliğini en az benim kadar kolay geçirsin inşallah her hamileye bunu diliyorum ben seni de hiç unutmuyorum

iste bu benim tombisim..alkisalkisalkisalkisalkisalkisalkisalkisalkis
bu diyet beni bile sardi inan cok zor degil ablam.. bes gün olunca bana cok kisa geliyor. ve her günü ayri macera. bilmem ben severek yapiyorum hele her hafta kilo kaybi olunca cok keyifli oluyor hepimiz payimizi alalim bu keyiften istiyorum.. amac kilo vermek degilmi saglikli bir sekilde incelip güzellesmek degilmi? bunu keyifli bir hale getirelim buda beraberlikle oluyor birlikle oluyor herkes karninin gurultusundan bile bahsetse paylasilmis bir dert oluyor ve yazar yazmaz o dert azaliyor.
pazartesiye bomba gibi bekliyorum tombisimi..Şeniz
cikolatama az izin ver oda dönecek insallah aslanlar gibi.. birtanedir benim bülbülüm.Şeniz

reyhan ablacım ya ben senden utanıyordum ne demek ya insan sadece bu lafına kendine gelir bi sarsılır toparlanır canım ablam hiç unutmuycam bu lafını Şeniz

beni bekleyin o zaman duman edecem yine listeleri
yok ablam ben çikolatımı anlıyorum benim kilolar hiiiiiç önemli değil o hayatını bir rayına oturtsun hele o herşeye bedel bizler için

oglusun 40 i ciktiginda hastalandimi tombisim? kiyamam cok bebekmis daha ne olmustu soguk alginligi falanmi?

oglusun 40 i ciktiginda hastalandimi tombisim? kiyamam cok bebekmis daha ne olmustu soguk alginligi falanmi?

yok ablacım keşke soğuk algınlığı olsaydı ama çok şükür onu da atlattık gitti işte
kalça çıkığı gibi bişeydi tam kalça çıkığı da demiyordu doktor dediği kalça kemiği tam oturması gereken yere oturmamış 3 derecelik bi sapma oluşmuş işte tam 45 günlüktük o haberi alınca 2 ay boyunca bi alet taktık kalça çıkığı de google a görsellerde arat ilk resimdekinden taktık 2 ay her gün yıkanan oğlum haftada bir ve en fazla 15 dakika süreyle yıkanabildi o da aletin çıkmaması için yatarken falan hep takılıydı nasıl ağlıyordu altını değiştirirken tekrar takılmaması için 2 ay sonra düzeldi çok şükür ama doktor hayret etti oğlum o halde emekliyordu 2.5- 3 aylıkken yürüyünce tekrar getirin dedi 10 aylık oldu yürüdü gittik doktora şaşırdı kaldı 3 aylık emeklediğini duyuna hepten şaşırdı neyse 2 ay sonra çıkardık attık aleti ayaklarına dokununca 1 ay kadar boyunca ağladı oğlum tekrar takıcaz diye ben de ben mibişey yaptım acaba tutmayı kaldırmayı mı bilmedim oldu dedim onu dedim bunu dedim kendimi yedim o ağladıkça ben ağlamamak için yemeklere sarıldım verdiğim 20 kiloyu fazlasıyla aldım işte böyle bizim hikayemiz herşeyden kaynaklanabilirmiş genetik olabilirmiş ki eşimin dayısının bütün çocukları kalça çıkığı suyum fazla olduğu için olabilirmiş kendini suçlamana gerek yok demişti ama dinleyen kim o ağladı ben tıkındım

iyi aksamlar bijom.. merak ettik seni canim.. bulantilarinin gecmesi lazim yavas yavas ama demek biraz daha sürecek. saglik olsun ne yapacaksin. kolay degil anne olmak.. allah saglik versin canim hayirlisiyla kavus yavruna.opuyorumnanaktan
çoook teşekkürler reyhan ablacım, dr bu aydan sonra geçer dedi ama bakalım..

canım benim sağolasın valla napalım ben de şanssız gruptayım demek ki.. olsun reyhan ablamın dediği gibi sağlıklı olsun da katlanırız..

ben de size doğuma girerken dua edicem, dicem ki sağlıklı bir şekilde ipppince olsunlar kaydirigubbakcemile3

ah güzelim iste ilk bebegin ya duymamissinda daha önce onun icin sarsilmissin benim ilk kizimada dediler kalca cikigi. 6 hafta taktik bizde o dedigin aleti gecti gitti cok sükür.
ama digerlerinde olmadi. bende mahvolmustum ilk duydugumda

ay ozaman manken gibi oluruz bijom.. ama sakin unutma .::sempatiksalakcinni

ay ozaman manken gibi oluruz bijom.. ama sakin unutma .::sempatiksalakcinni

yokkk unutmam ama belki siz o zamana kadar manken gibi olursunuz bana gerek kalmadan zemuszemus

tombili canım oğlunla zor bir süreç geçirmişsin. ama maşallah diyelim atlatmış

benim de oğluşum olacak ismi de Toprak olacak

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…