- Konu Sahibi Cherry Mom
-
- #24.801
biraz anlaşılıyor sanırım nasıl kilo aldığım
normal yiyebilseydim kilo verimi oluyordu
allahtan bu kadar la atlatmam iyi
ooofffff offffalsanaalsanasmileya arkadaşlar bir yılın sonunda paylaşım yapalım,birbirimize destek olalım diye siteye üye olduk.her fırsatta klübe geliyoruz kimsecikler yok.Kim ne yiyor ne sporu yapıyor nasıl gidiyor konuşamıyoruz.senağlamaBak yine kimsecikler yok:sm_confusedfffff of-tatlicadiarzu-
tesekkür ederim leyscigim seninde kutlu olsun sekerim..Şeniz
seninde kutlu olsun mersacigim.. sende benim gibi öksüz yetimsin anlasilan.
rica ederim canim bahsetsene kendinden kaptanimiz bu aksam girmeye firsat bulursa okuyabilir yazdiklarini..zemuszemus
bozun bozun siz ben bir sey demiyecegim..şakkıdı hafta sonu verdigim kilolari görüp catlayin..naniknanik
saolasın ablacım.öksüz yetim ne ararsan var bende...dün bir ara girdim yazılanları okudum ama yazacak vaktim olmadı çıktım.
valla ne desn haklısın ben yine duraklama dönemine girdim.kendimide çok sıkıya alamıyorum ama çokta bozmuyorum.bir öğün kaçırsam bir öğün telafi etmeye çalışıyorum.ama dün çok büyük bir suç işledim.gece bir yarısı fındıklı çikolatalı likör içtim hemde bayağı tahminim kaloriside çok yüksek.canım çok sıkkındı baktım evde bir yerlerde onu buldum.hiç yapmadığım bişey yaptım dün...
çok güzel ...
gözlerim yaşla okudum bu kadar güzel anlatılmaz bu kadar güzel yaşatılmaz teşekkür ederim paylaştığın için tek kelimeyle muhteşem söyleyecek başka bir söz bulamıyorum ...
evet bende okuyunca çok etkilendim ve sizlerle paylaşmak istedim.
dağıttın beni mersacım ya neymiş bu böyle kim yazmış özellikle hiçbir tebrik almadığım gün için çok acı geldi bana
tombilim bende onu yazdığımda çok dağılmış durumdaydım.çok duygusal bir anımdaydım.sizleride üzdüm heralde.
.......
slm arkadaşlar dün patetesti diyeti bugünse bezelyeli havuçlu bir sebze yemeği yanında salatayla yiyeceğim tüm gün
sabah 1 saatlik yürüyüşümde tamam:)
olucak inş. sabah tartıda 1 kilo eksildiğini gördüm acaip mutluyum inş. yağdandır tamamı olmasa bile
motive ediyorya beni oda yeter
a e olunn...
hoşgeldin cnm takıma
ben bu takımda değilim
7.takımdayım
paylaşımı seviyorum
candy için geldim buraya
ama takımdakileri de çok sevdim
ben sadece misafirim burada
banucan ben o diyetle 8-9 kilo verdim 3 haftada
nasıl aldın diye sorma çok çektim ama şuan iyiyim ya kısa sürede gidecek hepsi
zaten ödemmdir olsa olsa bendeki 86 kiloyum şimdi 10 kilo aldım hemde 15 günde
hoşgeldin cnm takıma
ben bu takımda değilim
7.takımdayım
paylaşımı seviyorum
candy için geldim buraya
ama takımdakileri de çok sevdim
ben sadece misafirim burada
yine verirsin canım bi iyi ol da.. iki üç haftada temiz zemuszemus
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?