Cuma Zayıflama Yarışması 5. Takım

Aynı dertten muzdaribiz, şimdi göndereceklerimi şekil itibariyle beğeneceğine inanıyorum

Aynen ordegim bende bu sessizlikten rahatsız durumdayız ınş gene nota yemeyiz

Biz avm ye gittik kızlar değiştireceklerimiz vardı, ancak geldik. Ama gerçekten kimsenin olmaması pek iyi durmuyor

Aaaaaa hala kimse yok kızımın nöbetini bitirdim oğlumunki başladı. 5:30dan beri 39 ateşle ayaktayız. simdi daha iyi, kahvaltimizi yapacağız. İşim var demiştim ama şu durumda çıkmayacağım için menülere rahat uyarım wendy
Sabah sabah tartıldım sinir oldum, uykusuzluk ve gece yaptığım sporlara bağlıyorum, hayırlısı

Geçmiş olsun kuzum. Kızdan geçmiştir. ALLAH şifa versin oğluşuna inşALLAH. Ben de dün ananas aldım sabah sabah çay yaptım. Doldurdum termosa işe gidiyoruz beraber. Mamalarımı da aldım yanıma. Yarında tartımı yanıma almayı düşünüyorum

Günaydın hanımlar :)

Canım aslolan protein zaten, menüye uyacağına sevindim, artıları atalım inşallah.

birde sitede de giyiyorum ya, cocuklari havuza indirdigim zaman, sortlu mayolarim var 2 tane, bunlari burda da rahat giyerim diye düşündüm.

Hahahaa tebrik ediyorum canım bende dun yaptmistim ananas cayi.

Günaydın hanımlar :)

Canım aslolan protein zaten, menüye uyacağına sevindim, artıları atalım inşallah.
Ben dünden başladım açıkçası. Akşam zencefilli zerdecalli tavuk yaptım. Yogurtlu semizotu salatasi ile yedim. Bugün sade yapacağım. Yanına zencefilli zerdecalli yoğurt yiyeceğim. Biraz zorlanıyorum yemekte ama....

Eki Görüntüle 2017108 Benimde favorim bu bikini ama keşke 59 olsam ah.
Ben de hasamami mi paylaşsam bilemedim şimdi.
eskindendi kızlar bende böyle mayo bikini vs... hatta ben mayo giyemeyenlerdendim. Kilom kaç olursa olsun bikinim olsun diyenlerden. Sanıyorum onun içi 6senedir denize gitmiyorum. Hasama giymemek için

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…