- 28 Kasım 2008
- 7.706
- 22.773
- 548
- Konu Sahibi Cherry Mom
-
- #248.881
Aynı dertten muzdaribiz, şimdi göndereceklerimi şekil itibariyle beğeneceğine inanıyorumGönder gönder benim de yazlığa giderken yeni mayo ya da bikini almam lazım fikir olsun bana da :) gerçi ben karnımın bu Türkiye haritası haliyle bikini giyemem büyük ihtimal, mayo tercih etsem daha hoş olur sanırım :) onceki mayolarıma da sigmayacagim icin...
Aman Allahım saat 8'den beri kimse girmemis
Nerdesiniz kızlar? Bu sessizlik cidden hoş değil. Ben de bugün biraz geçe kaldım, yatmadan bakayım dedim ama kimseler yokhaydi iyi geceler, sabah 5.30da ayakta olacağım ben yine
Aynen ordegim bende bu sessizlikten rahatsız durumdayız ınş gene nota yemeyiz
Sağol canım. Ben kötü birşey beklemiyorum açıkçası.Çok geçmiş olsun canım. Inşallah test sonuçların güzel çıkar.
Kaptanım malûm sebeplerden dolayı akşamları giremiyorum biliyorsunuz. Maalesef Zeynep bir telefonkolik oldu. O istemesin diye bende elime almıyorum.Aynen ordegim bende bu sessizlikten rahatsız durumdayız ınş gene nota yemeyiz
Ben ilk önce 1.2. Diye begendiklerimi seçmeye başlamıştım ama hepsi çok güzel. Sırtı çapraz siyah ile transparan detayı olan siyaha bayıldım. Turunculu bir tane vardı onun üst kismi günlük kıyafet gibi ama o da güzel. Sabah denizde el yüz yıkamak isteyenler içinHadi kuzular fikirlerinizi söyleyin, şunları aldım;
Eki Görüntüle 2017051 Eki Görüntüle 2017052 Eki Görüntüle 2017053 Eki Görüntüle 2017054
Geçmiş olsun kuzum. Kızdan geçmiştir. ALLAH şifa versin oğluşuna inşALLAH. Ben de dün ananas aldım sabah sabah çay yaptım. Doldurdum termosa işe gidiyoruz beraber. Mamalarımı da aldım yanıma. Yarında tartımı yanıma almayı düşünüyorumAaaaaa hala kimse yokkızımın nöbetini bitirdim oğlumunki başladı. 5:30dan beri 39 ateşle ayaktayız. simdi daha iyi, kahvaltimizi yapacağız. İşim var demiştim ama şu durumda çıkmayacağım için menülere rahat uyarım wendy
Sabah sabah tartıldım sinir oldum, uykusuzluk ve gece yaptığım sporlara bağlıyorum, hayırlısı
Aaaaaa hala kimse yokkızımın nöbetini bitirdim oğlumunki başladı. 5:30dan beri 39 ateşle ayaktayız. simdi daha iyi, kahvaltimizi yapacağız. İşim var demiştim ama şu durumda çıkmayacağım için menülere rahat uyarım wendy
Sabah sabah tartıldım sinir oldum, uykusuzluk ve gece yaptığım sporlara bağlıyorum, hayırlısı
Ben ilk önce 1.2. Diye begendiklerimi seçmeye başlamıştım ama hepsi çok güzel. Sırtı çapraz siyah ile transparan detayı olan siyaha bayıldım. Turunculu bir tane vardı onun üst kismi günlük kıyafet gibi ama o da güzel. Sabah denizde el yüz yıkamak isteyenler için
Hahahaa tebrik ediyorum canımGeçmiş olsun kuzum. Kızdan geçmiştir. ALLAH şifa versin oğluşuna inşALLAH. Ben de dün ananas aldım sabah sabah çay yaptım. Doldurdum termosa işe gidiyoruz beraber. Mamalarımı da aldım yanıma. Yarında tartımı yanıma almayı düşünüyorum
Ben dünden başladım açıkçası. Akşam zencefilli zerdecalli tavuk yaptım. Yogurtlu semizotu salatasi ile yedim. Bugün sade yapacağım. Yanına zencefilli zerdecalli yoğurt yiyeceğim. Biraz zorlanıyorum yemekte ama....Günaydın hanımlar :)
Canım aslolan protein zaten, menüye uyacağına sevindim, artıları atalım inşallah.
Evet site havuzları. Orada maksat güneşlenmek değil :))birde sitede de giyiyorum ya, cocuklari havuza indirdigim zaman, sortlu mayolarim var 2 tane, bunlari burda da rahat giyerim diye düşündüm.
Kizimin dun geceden beri cok sukur atesi yok. Uyuyor, birazdan yine kontrol edecegim. Oglusumun da gece hafif vardi sabaha karsi cikmis, bakalin nasil seyredecekfancynancy kız tamamen iyilerimi? Oğlanın durumu ne? Aynı kızdaki gibi mi?
Aynen, cocuklar oynasin diye iniyorum bende, yazlik yer gibi olmuyor, konu komşu yani, garip geliyor niyeyseEvet site havuzları. Orada maksat güneşlenmek değil :))
Ben de hasamami mi paylaşsam bilemedim şimdi.Eki Görüntüle 2017108 Benimde favorim bu bikini ama keşke 59 olsam ah.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?