Cuma Zayıflama Yarışması 5. Takım

Bende sizle kahvaltı tatifleri paylaşacaktım. Valla yulaf tarifini çok beğeniyorum. Diğerlerini henüz denemedim ama haftaya onları da denemeyi düşünüyorum. Buyurun kızlar, umarım sizde beğenirsiniz.

Öncelikle bugün hepimiz en az 1 saat spor yapıyoruz. vay uyudum, çocuklar durmadı halim yoktu, hava sıcaktı dinlemem. yarın ödem tutmamak adına fazla spor yapamıcaz çünkü.

Perşembe menüsü; (saf protein + yoğurt kürü günü)

Sabah; 2 hşl. yumurta, domates, salatalık, kk peynir, 3-4 zeytin, isteyenler 1 dl ekmek (çekebilenlerden tabak fotosu istiyorum ) (tatlı/reçel yok! bugün meyve de yok!)

Ara; şekersiz türk kahvesi

Öğle: bol yoğurt, ton balıklı salata (çalışanlar evden götürücez napalım)

Ara: şekersiz nescafe / filtre kahve / ayran / kefir / süt (light olursa iyi olur)

Akşam; tavuk sote (dilediğiniz kadar) biraz domates biber olabilir içinde, yağsız pişicek, tavuk gögüsten. yanında bol yoğurt yoğurdun içinde tarçın/zencefil/zerdeçal/pulbiber olacak.

su:3 lt
Spor: hafif bi yürüyüş olabilir, ödem istemiyoruz.

fancynancy lydznp nilsub nilgün sen kesinlikle uyacaksın bize, bi gün 76'yı belki 75'i görmeni görelim noolour... 0zlem özlemcim bize takılmak ister misin? sen zaten düzenli besleniyosun diye çok kısıtlamak istemiyorum açıkcası.

Son düzenleme:

ördekim menü belli, sen yanına biraz sebze ekleyerek ve sabah/öğle birinde bi porsiyon meyve yiyerek katılmak ister misin bize?

ayşecim ben yoğurt kürünü daha önce denemedim ama spor ödemi korkusundan bu şekilde yapsak olur mu sence? düzenlebilecek yerleri düzeltiyim, fikir verin sizde. lydznp

tamam canım uyacağım yarın merkeze ineceğim eksiklerimi alırım telimde tamirde onuda alıcam

tamam canım uyacağım yarın merkeze ineceğim eksiklerimi alırım telimde tamirde onuda alıcam

sabahı atlama da, eksikleri merkezden tamamlarsın. sen şu 70'i kırana kadar azıcık protein ağırlıklı beslensen var yaaaa, yazlığa bomba gidersin. bak çiklata, maşallah sıfır fazlalık olmuş elbiselerle.

ay sorma bende sıkıldım artık kendimden bir türlü veremedim gitti şu kiloları

ördekim menü belli, sen yanına biraz sebze ekleyerek ve sabah/öğle birinde bi porsiyon meyve yiyerek katılmak ister misin bize?
Eşime söyleyeyim tavuk alsın madem sote yapayım. Ben ton balığı sevmem ama, öğleyin sebze yemeği falan yesem onun yerine olmaz mı? Sadece salata ile zor olabilir hem benim için

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…