- 23 Ağustos 2012
- 14.779
- 39.076
- 798
- Konu Sahibi Cherry Mom
-
- #248.841
Ay kıyamam yaaaafancynancy ben o saatlerde kaçıncı uykumda oluyorum kimbilir artık Umut yatar, ben de yatar modundayim, maksimum 10'da yataktayım :)
wendy aşk-ı memnu bitti ama yerine güllerin savaşı başlamış, o diziyi de cok severdim, süper oldu :)
TamammmKızlar yarın için menü hazırlıyorum, hepiniz uyacaksınız;
fancynancy lydznp nilsub
hep birlikte bi görelim bakalım ne olacak. menüyü yazayım şimdi, eksikleri alın sizde.
Öncelikle bugün hepimiz en az 1 saat spor yapıyoruz. vay uyudum, çocuklar durmadıhalim yoktu, hava sıcaktı dinlemem. yarın ödem tutmamak adın fazla spor yapamıcaz çünkü.
Perşembe menüsü; (saf protein + yoğurt kürü günü)
Sabah; 2 hşl. yumurta, domates, salatalık, kk peynir, 3-4 zeytin, isteyenler 1 dl ekmek (çekebilenlerden tabak fotosu istiyorum) (tatlı/reçel yok! bugün meyve de yok!)
Ara; şekersiz türk kahvesi
Öğle: bol yoğurt, ton balıklı salata (çalışanlar evden götürücez napalım)
Ara: şekersiz nescafe / filtre kahve / ayran / kefir / süt (light olursa iyi olur)
Akşam; tavuk sote (dilediğiniz kadar) biraz domates biber olabilir içinde, yağsız pişicek, tavuk gögüsten. yanında bol yoğurt yoğurdun içinde tarçın/zencefil/zerdeçal/pulbiber olacak.
su:3 lt
Spor: hafif bi yürüyüş olabilir, ödem istemiyoruz.
fancynancy lydznp nilsub nilgün sen kesinlikle uyacaksın bize, bi gün 76'yı belki 75'i görmeni görelim noolour... 0zlem özlemcim bize takılmak ister misin? sen zaten düzenli besleniyosun diye çok kısıtlamak istemiyorum açıkcası.
Öncelikle bugün hepimiz en az 1 saat spor yapıyoruz. vay uyudum, çocuklar durmadıhalim yoktu, hava sıcaktı dinlemem. yarın ödem tutmamak adına fazla spor yapamıcaz çünkü.
Sabah; 2 hşl. yumurta, domates, salatalık, kk peynir, 3-4 zeytin, isteyenler 1 dl ekmek (çekebilenlerden tabak fotosu istiyorum) (tatlı/reçel yok! bugün meyve de yok!)
Ara: şekersiz nescafe / filtre kahve / ayran / kefir / süt (light olursa iyi olur)
Akşam; tavuk sote (dilediğiniz kadar) biraz domates biber olabilir içinde, yağsız pişicek, tavuk gögüsten. yanında bol yoğurt yoğurdun içinde tarçın/zencefil/zerdeçal/pulbiber olacak.
fancynancy lydznp nilsub nilgün sen kesinlikle uyacaksın bize, bi gün 76'yı belki 75'i görmeni görelim noolour... 0zlem özlemcim bize takılmak ister misin? sen zaten düzenli besleniyosun diye çok kısıtlamak istemiyorum açıkcası.
tamam canım uyacağım yarın merkeze ineceğim eksiklerimi alırımÖncelikle bugün hepimiz en az 1 saat spor yapıyoruz. vay uyudum, çocuklar durmadıhalim yoktu, hava sıcaktı dinlemem. yarın ödem tutmamak adına fazla spor yapamıcaz çünkü.
tamam canım uyacağım yarın merkeze ineceğim eksiklerimi alırımtelimde tamirde onuda alıcam
birde kızlar acayip artıdayım eşimde serum ve ilaçlardandır diyomoralim bozuk saldım çayıra mevlam kayıra modundayım
tamam sabahı senin yazdığın gibi yerim öyle çıkarım canımsabahı atlama da, eksikleri merkezden tamamlarsın. sen şu 70'i kırana kadar azıcık protein ağırlıklı beslensen var yaaaa, yazlığa bomba gidersin. bak çiklata, maşallah sıfır fazlalık olmuş elbiselerle.
Salma çayıra mayıra nilgüş yaaaaa. Tamam artık, biraz sıkı tutmaya başla canımın içibirde kızlar acayip artıdayım eşimde serum ve ilaçlardandır diyomoralim bozuk saldım çayıra mevlam kayıra modundayım
ay sorma bende sıkıldım artık kendimdensabahı atlama da, eksikleri merkezden tamamlarsın. sen şu 70'i kırana kadar azıcık protein ağırlıklı beslensen var yaaaa, yazlığa bomba gidersin. bak çiklata, maşallah sıfır fazlalık olmuş elbiselerle.
tamam kızlar bugun güzel başladım kahvemi yapayım akşama kadarda dikkat ederimSalma çayıra mayıra nilgüş yaaaaa. Tamam artık, biraz sıkı tutmaya başla canımın içi
tamam kızlar bugun güzel başladım kahvemi yapayım akşama kadarda dikkat ederim
kaç gündür yapmıyorum zaten canım böbreğim ağrıyo diyesporu unutma, yarın çok yapmıcaz çünkü.
kaç gündür yapmıyorum zaten canım böbreğim ağrıyo diye
Eşime söyleyeyim tavuk alsın madem sote yapayım. Ben ton balığı sevmem ama, öğleyin sebze yemeği falan yesem onun yerine olmaz mı? Sadece salata ile zor olabilir hem benim içinördekim menü belli, sen yanına biraz sebze ekleyerek ve sabah/öğle birinde bi porsiyon meyve yiyerek katılmak ister misin bize?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?