- 25 Ocak 2017
- 7.175
- 22.507
- 348
- Konu Sahibi Cherry Mom
-
- #248.901
Tekrardan geçmiş olsun. bitmedi bu hastalıklarKizimin dun geceden beri cok sukur atesi yok. Uyuyor, birazdan yine kontrol edecegim. Oglusumun da gece hafif vardi sabaha karsi cikmis, bakalin nasil seyredecek
Al benden de o kadar. Takım elbiseyle işe giderken gördüğün adam sort la karşın da oturuyor. Yada kadın farketmiyorA
Aynen, cocuklar oynasin diye iniyorum bende, yazlik yer gibi olmuyor, konu komşu yani, garip geliyor niyeyse
Ooo siyah olan çok güzelmiş. Ok wendicim, fikirlerin ii bekliyorummmmmEki Görüntüle 2017106
Mayo olarak favorim bu benim, şekillendiriciymiş üstelikte ama çok pahalı.
morordek tankinilere baksana, güneşlenirken arada göbeğini açıyorsun iyi oluyo. Mesela;
Eki Görüntüle 2017107
Fancycim işe gidince bakıcam seninkilere de
Ben de hasamami mi paylaşsam bilemedim şimdi.
eskindendi kızlar bende böyle mayo bikini vs... hatta ben mayo giyemeyenlerdendim. Kilom kaç olursa olsun bikinim olsun diyenlerden. Sanıyorum onun içi 6senedir denize gitmiyorum. Hasama giymemek için
Ay evet canım ya çok sağol, şimdi baktım kızın ateşi yine çıkmış. Doktora götüreceğim ikisini de bu kadar uzun sürmemesi lazım, adam grip demiş ama bu ateş neyin nesiTekrardan geçmiş olsun. bitmedi bu hastalıklar
Ayy bu altı yüksek bel olup üstü normal olanlar harikaymış yahu. Ben en cok altı kırmızı olan retro tarzındakini begendim, o tarz şeyleri cok seviyorum :) mayo almaktansa öyle bi sey almak daha iyi sanırım. Senin aldıkların da cok guzelHadi kuzular fikirlerinizi söyleyin, şunları aldım;
Eki Görüntüle 2017051 Eki Görüntüle 2017052 Eki Görüntüle 2017053 Eki Görüntüle 2017054
Evet tankini de mantıklı aslında haklısın, o da aklımda olsun :)Eki Görüntüle 2017106
Mayo olarak favorim bu benim, şekillendiriciymiş üstelikte ama çok pahalı.
morordek tankinilere baksana, güneşlenirken arada göbeğini açıyorsun iyi oluyo. Mesela;
Eki Görüntüle 2017107
Fancycim işe gidince bakıcam seninkilere de
Bende katılmak isterim canım..Öncelikle bugün hepimiz en az 1 saat spor yapıyoruz. vay uyudum, çocuklar durmadıhalim yoktu, hava sıcaktı dinlemem. yarın ödem tutmamak adına fazla spor yapamıcaz çünkü.
Perşembe menüsü; (saf protein + yoğurt kürü günü)
Sabah; 2 hşl. yumurta, domates, salatalık, kk peynir, 3-4 zeytin, isteyenler 1 dl ekmek (çekebilenlerden tabak fotosu istiyorum) (tatlı/reçel yok! bugün meyve de yok!)
Ara; şekersiz türk kahvesi
Öğle: bol yoğurt, ton balıklı salata (çalışanlar evden götürücez napalım)
Ara: şekersiz nescafe / filtre kahve / ayran / kefir / süt (light olursa iyi olur)
Akşam; tavuk sote (dilediğiniz kadar) biraz domates biber olabilir içinde, yağsız pişicek, tavuk gögüsten. yanında bol yoğurt yoğurdun içinde tarçın/zencefil/zerdeçal/pulbiber olacak.
su:3 lt
Spor: hafif bi yürüyüş olabilir, ödem istemiyoruz.
fancynancy lydznp @nilsub nilgün sen kesinlikle uyacaksın bize, bi gün 76'yı belki 75'i görmeni görelim noolour... 0zlem özlemcim bize takılmak ister misin? sen zaten düzenli besleniyosun diye çok kısıtlamak istemiyorum açıkcası.
Şeymacım wish diye bir uygulama var, teline yüklüyorsun, Çin'den alışveriş yapıyorsunAyy bu altı yüksek bel olup üstü normal olanlar harikaymış yahu. Ben en cok altı kırmızı olan retro tarzındakini begendim, o tarz şeyleri cok seviyorum :) mayo almaktansa öyle bi sey almak daha iyi sanırım. Senin aldıkların da cok guzelnereden aldın peki?
Evet tankini de mantıklı aslında haklısın, o da aklımda olsun :)
kızlar cumaya 2 gün kaldı nerdesiniz yaww bu sessizlik pek hayra alamet değil anlaşılan bu hafta derece almak yerine bir nota daha alacağız hadi bakalım sizlerle fazla ilgilenemiyorum şu ara gerek iş gerek özel hayatım sebebiyle ama 15 hatta 20 temmuzdan sonra elime düşeceksiniz sıkı yönetim başlayacak haberiniz ola
Bitti canim.. Esimden veya kim varsa ondan giriyorum.
En bastakini Aliexpres'te begenmistim.Hadi kuzular fikirlerinizi söyleyin, şunları aldım;
Eki Görüntüle 2017051 Eki Görüntüle 2017052 Eki Görüntüle 2017053 Eki Görüntüle 2017054
Yok öyle izin mizin kızlar, hepimizin takılma zamanları oluyor, bende 1 aydır yerimde sayıyorum. Hep birlikte hedeflerimize ulaşacağız, moral bozmak yok kuzucum.Bende katılmak isterim canım..
Yine takildim kaldim izinemi ayrilsam diyordum bende.
Güzel ama değil mi özlemcim? Hoşuma gitti, umarım çok ince birşey gelmezBitti canim.. Esimden veya kim varsa ondan giriyorum.
Dün misafirim vardi bakamadim.
En bastakini Aliexpres'te begenmistim.
Evet cok guzel.. Bende Aliexpres'ten bir mayo siparis ettim.2 Hafta olacak bakalim ne zaman gelir.Güzel ama değil mi özlemcim? Hoşuma gitti, umarım çok ince birşey gelmez
Ay evet canım ya çok sağol, şimdi baktım kızın ateşi yine çıkmış. Doktora götüreceğim ikisini de bu kadar uzun sürmemesi lazım, adam grip demiş ama bu ateş neyin nesi
kızlar dunku menumu de yazcam birazdan. Buyrun efenim kahvaltim
Eki Görüntüle 2017109
Bende katılmak isterim canım..
Yine takildim kaldim izinemi ayrilsam diyordum bende.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?