Cuma Zayıflama Yarışması 5. Takım

Ayy bu altı yüksek bel olup üstü normal olanlar harikaymış yahu. Ben en cok altı kırmızı olan retro tarzındakini begendim, o tarz şeyleri cok seviyorum :) mayo almaktansa öyle bi sey almak daha iyi sanırım. Senin aldıkların da cok guzel nereden aldın peki?
Evet tankini de mantıklı aslında haklısın, o da aklımda olsun :)

Bende katılmak isterim canım..
Yine takildim kaldim izinemi ayrilsam diyordum bende.

Kahvaltı
Muzlu sütlü yulaf ezmesi

Ara
Filtre kahve

Öğle
5 yk taze fasulye
4 yk közlenmiş patlıcan biber domates karışımı
1 yk yoğurt
1 dilim çok tahıllı ekmek

Ara
1 susamlı çubuk
Türk kahvesi

2 saat sonra
Ananas çayı

Akşam
Steak burger (ekmeğin 1 dilimini yedim)
Birkaç tane patates

Gece
2 maden suyu

Su: 3,5 lt
Spor: 45 dk Leslie 5 k, 30 dk Leslie burn body fat, 10 dk kickbox

Şeymacım wish diye bir uygulama var, teline yüklüyorsun, Çin'den alışveriş yapıyorsun ben birçok şey aldım, güvenilir bir yer. Ulaşmayan ya da beğenmediğin şeyde para iadesi de yapıyorlar.

wendy , @nilsub , lydznp , fancynancy , @servey , morordek kızlar nerelerdesiniz yahuu
özlem netim bitmek üzere anca akşamları demişti
Bitti canim.. Esimden veya kim varsa ondan giriyorum.
Dün misafirim vardi bakamadim.
En bastakini Aliexpres'te begenmistim.

Kızlar instada biri spor programi paylasiyor. Hergun ayri bir program. 5 gundur onu uyguluyorum. Menulerle beraber paylastigim liste. Dun dinlenme gunuydu.Bugun devam edicem.1 ay hergun farkli bir liste paylasicak. Kendiside onceden sismanmıs..Sonradan kendini bu ise vermis. Denemek isterseniz sizde bakin..

Selamın Aleyküm kızlarrrrrr

Herkese hayırlı sabahlar

Dün Annemin teyzesini hiç denize gitmedim çok görmek isterdim dediği için denize götürdük hatun 92 yaşında hani Allah korusun son isteklerinden olabilir diye düşündük ve inanılmaz mutlu oldu tabi o bahaneyle bizde denize gireriz dedik Karadenize gittiğimiz için pek fazla yüzemedim ama baya bir debelendik ve sonrasında da bahçede baya iş yaptık akşam üzere en son çimlerin fıskiyesi çalışınca nasıl bir moda girdiysem fıskiyelerin altında deli gibi dans edip zıpladım eşim halime nasıl gülüyor hatun hızını alamadı diye

Şükür kaçamak sayılacak hiç bir şey yemedim ama şu anda her yerim ağrıyor ( artık ödem mi var yoksa kaslardan mıdır bilmiyorum gerçi tartılmadım da )
Bugün dinlenip bol suyla yeşil çay kombosu yapacağım malum yarın hem cuma hemde sibelde kontrolümüz var ( gerçi Ayşeyi daha aramadım döndü mü yoksa bir sonraki hafta mı gelecek kontrole )

Umarım çok güzel bir rakam görürüm orada
Herkese bol eksili bir gün olur inşallah

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…