- 23 Ağustos 2012
- 14.779
- 39.076
- 798
- Konu Sahibi Cherry Mom
-
- #248.921
Selamın Aleyküm kızlarrrrrr
Herkese hayırlı sabahlar
Dün Annemin teyzesini hiç denize gitmedim çok görmek isterdim dediği için denize götürdükhatun 92 yaşında hani Allah korusun son isteklerinden olabilir diye düşündük ve inanılmaz mutlu oldu tabi o bahaneyle bizde denize gireriz dedik Karadenize gittiğimiz için pek fazla yüzemedim ama baya bir debelendik ve sonrasında da bahçede baya iş yaptık akşam üzere en son çimlerin fıskiyesi çalışınca nasıl bir moda girdiysem fıskiyelerin altında deli gibi dans edip zıpladım eşim halime nasıl gülüyor hatun hızını alamadı diye
Şükür kaçamak sayılacak hiç bir şey yemedim ama şu anda her yerim ağrıyor ( artık ödem mi var yoksa kaslardan mıdır bilmiyorum gerçi tartılmadım da)
Bugün dinlenip bol suyla yeşil çay kombosu yapacağım malum yarın hem cuma hemde sibelde kontrolümüz var ( gerçi Ayşeyi daha aramadım döndü mü yoksa bir sonraki hafta mı gelecek kontrole)
Umarım çok güzel bir rakam görürüm orada
Herkese bol eksili bir gün olur inşallah
canım baıldım mayolarına wish i de yeni duydum ben daha önce alışveriş yapmışsın anlaşılan ben haftasonu gideceğim burdan istesem yetişmezŞeymacım wish diye bir uygulama var, teline yüklüyorsun, Çin'den alışveriş yapıyorsunben birçok şey aldım, güvenilir bir yer. Ulaşmayan ya da beğenmediğin şeyde para iadesi de yapıyorlar.
canım ne güzel teyzenizi mutlu etmişiniz hadi bakalım yarın senden güzel bir performans bekliyorumSelamın Aleyküm kızlarrrrrr
Herkese hayırlı sabahlar
Dün Annemin teyzesini hiç denize gitmedim çok görmek isterdim dediği için denize götürdükhatun 92 yaşında hani Allah korusun son isteklerinden olabilir diye düşündük ve inanılmaz mutlu oldu tabi o bahaneyle bizde denize gireriz dedik Karadenize gittiğimiz için pek fazla yüzemedim ama baya bir debelendik ve sonrasında da bahçede baya iş yaptık akşam üzere en son çimlerin fıskiyesi çalışınca nasıl bir moda girdiysem fıskiyelerin altında deli gibi dans edip zıpladım eşim halime nasıl gülüyor hatun hızını alamadı diye
Şükür kaçamak sayılacak hiç bir şey yemedim ama şu anda her yerim ağrıyor ( artık ödem mi var yoksa kaslardan mıdır bilmiyorum gerçi tartılmadım da)
Bugün dinlenip bol suyla yeşil çay kombosu yapacağım malum yarın hem cuma hemde sibelde kontrolümüz var ( gerçi Ayşeyi daha aramadım döndü mü yoksa bir sonraki hafta mı gelecek kontrole)
Umarım çok güzel bir rakam görürüm orada
Herkese bol eksili bir gün olur inşallah
Ohooo sen kime anlatiyon benm hızıma zor yetişirsabahı atlama da, eksikleri merkezden tamamlarsın. sen şu 70'i kırana kadar azıcık protein ağırlıklı beslensen var yaaaa, yazlığa bomba gidersin. bak çiklata, maşallah sıfır fazlalık olmuş elbiselerle.
Ben de istiyorum bikini ama göbüşü Mevlüt mu bilmemBir bikini buldum, akşam foto atıp alıp almama konusunda fikirlerinizi almak istiyorum kızlar
Çok guzeller bayildimmorordek canm buyur, göbüşü çatlamışlara, yeni doğum yapmışlara, benim gibi iki sezeyanle şişip sonra da kilo verip buruşmuşa vs vs vs
Eki Görüntüle 2017041 Eki Görüntüle 2017042 Eki Görüntüle 2017043 Eki Görüntüle 2017044 Eki Görüntüle 2017045 Eki Görüntüle 2017046 Eki Görüntüle 2017047 Eki Görüntüle 2017048 Eki Görüntüle 2017049 Eki Görüntüle 2017050
Hadi kuzular fikirlerinizi söyleyin, şunları aldım;
Eki Görüntüle 2017051 Eki Görüntüle 2017052 Eki Görüntüle 2017053 Eki Görüntüle 2017054
Evi götürecen yakında yanındaGeçmiş olsun kuzum. Kızdan geçmiştir. ALLAH şifa versin oğluşuna inşALLAH. Ben de dün ananas aldım sabah sabah çay yaptım. Doldurdum termosa işe gidiyoruz beraber. Mamalarımı da aldım yanıma. Yarında tartımı yanıma almayı düşünüyorum
Geçmiş olsun kuzucumKizimin dun geceden beri cok sukur atesi yok. Uyuyor, birazdan yine kontrol edecegim. Oglusumun da gece hafif vardi sabaha karsi cikmis, bakalin nasil seyredecek
Aa onu duymamıştım, ali express'i biliyorum da.. Orası da geç mi gönderiyor peki?Şeymacım wish diye bir uygulama var, teline yüklüyorsun, Çin'den alışveriş yapıyorsunben birçok şey aldım, güvenilir bir yer. Ulaşmayan ya da beğenmediğin şeyde para iadesi de yapıyorlar.
Ben aliexpress'ten hep telefon kılıfı aldım, kıyafet almadım ama 1 ayı bulduğu oldu siparişlerin elime ulaşması. Geç geliyor genelde.Evet cok guzel.. Bende Aliexpres'ten bir mayo siparis ettim.2 Hafta olacak bakalim ne zaman gelir.
Senin siparisler nekadar zamanda geliyor.
Benimkilerde 2 hafta - 1 ay arası değişiyor canım. Bir defasında 1 hafta olmadan gelmişti çok şaşırmıştık :)Evet cok guzel.. Bende Aliexpres'ten bir mayo siparis ettim.2 Hafta olacak bakalim ne zaman gelir.
Senin siparisler nekadar zamanda geliyor.
Evet, katı çok yiyemiyorum, bir de tadı yavan geldiği için baharat ekliyorum bolcaAllah allah, ateş çok kötü bişi bende çok korkarım..
afiyet olsun facycim, o sulu olan şey yumurta mı?
Wendicim wish diye bir uygulama var oradan yapıyorum ben alışverişimi canım.fancynancy kuzucum ben mayolarına baaayıııılllldımmmmm, aliexpressten mi alıosunuz? bi başlayamadım oraya ya. diğer siteler bende hep
Evet, katı çok yiyemiyorum, bir de tadı yavan geldiği için baharat ekliyorum bolca
Wendicim wish diye bir uygulama var oradan yapıyorum ben alışverişimi canım.
Evet kaptanım, epey alışveriş yaptım ordan. Dediğin gibi yetişmez, bulunabileceğin veya senin adına teslim alabilecek birilerinin adresini ver Şahnurcum.günaydınlarrrr
canım baıldım mayolarına wish i de yeni duydum ben daha önce alışveriş yapmışsın anlaşılan ben haftasonu gideceğim burdan istesem yetişmez
Sağol canımmmmGünaydın tatlislar
Ohooo sen kime anlatiyon benm hızıma zor yetişirnilsub
Ben de istiyorum bikini ama göbüşü Mevlüt mu bilmem
Çok guzeller bayildim
Evi götürecen yakında yanında
Geçmiş olsun kuzucum
Hepsinin ulaşma süreleri aynı, daha önce de PayPal bizde kalkmadan önce ebay dan yapıyordum alışverişimi, orada iade konusu çok sıkıntılıydı ama burası süper.Ya ben günaydın dememişim, akıl mı kaldıgünaydın herkese
Aa onu duymamıştım, ali express'i biliyorum da.. Orası da geç mi gönderiyor peki?
Ben aliexpress'ten hep telefon kılıfı aldım, kıyafet almadım ama 1 ayı bulduğu oldu siparişlerin elime ulaşması. Geç geliyor genelde.
Tamam tamam sıfır kaçamak bugünafiyet olsun kuzucum, bol protein alcaz bugün, sakın tatlı bişi atma ağzına, emzirme kaçarın olmaz bak bugün :)
Aynen öyleee, buradakilerde Çin'den geliyor. PTT kargoyla geldi bütün aldıklarım canım.hangi kargoyla geliyor peki? ya kızıma istediğim kostümler var aslında, fiyatları inanılmaz uygun, ama çin malı naylondur, çocuk için uygun değildir diye alasım gelmiyo, hoş burda aldıklarımız da çin malı ya
Sanada günaydın tatlış. Asıl niyet evi buraya getirmekti zaten ama olmadı kısmet. Bende parça parça getireyim dedimGünaydın tatlislar
Evi götürecen yakında yanında
Sanada günaydın tatlış. Asıl niyet evi buraya getirmekti zaten ama olmadı kısmet. Bende parça parça getireyim dedim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?