Cuma Zayıflama Yarışması 5. Takım

amin banucumm, sende dinlen, bol bol sıvı al da ödemin falan olmasın, düş çift hanelere inşallah.

günaydınlarrrr
Şeymacım wish diye bir uygulama var, teline yüklüyorsun, Çin'den alışveriş yapıyorsun ben birçok şey aldım, güvenilir bir yer. Ulaşmayan ya da beğenmediğin şeyde para iadesi de yapıyorlar.
canım baıldım mayolarına wish i de yeni duydum ben daha önce alışveriş yapmışsın anlaşılan ben haftasonu gideceğim burdan istesem yetişmez

canım ne güzel teyzenizi mutlu etmişiniz hadi bakalım yarın senden güzel bir performans bekliyorum

Günaydın tatlislar
Ohooo sen kime anlatiyon benm hızıma zor yetişir nilsub

Bir bikini buldum, akşam foto atıp alıp almama konusunda fikirlerinizi almak istiyorum kızlar
Ben de istiyorum bikini ama göbüşü Mevlüt mu bilmem

Çok guzeller bayildim

Evi götürecen yakında yanında

Kizimin dun geceden beri cok sukur atesi yok. Uyuyor, birazdan yine kontrol edecegim. Oglusumun da gece hafif vardi sabaha karsi cikmis, bakalin nasil seyredecek
Geçmiş olsun kuzucum

Ya ben günaydın dememişim, akıl mı kaldı günaydın herkese

Şeymacım wish diye bir uygulama var, teline yüklüyorsun, Çin'den alışveriş yapıyorsun ben birçok şey aldım, güvenilir bir yer. Ulaşmayan ya da beğenmediğin şeyde para iadesi de yapıyorlar.
Aa onu duymamıştım, ali express'i biliyorum da.. Orası da geç mi gönderiyor peki?
Evet cok guzel.. Bende Aliexpres'ten bir mayo siparis ettim.2 Hafta olacak bakalim ne zaman gelir.
Senin siparisler nekadar zamanda geliyor.
Ben aliexpress'ten hep telefon kılıfı aldım, kıyafet almadım ama 1 ayı bulduğu oldu siparişlerin elime ulaşması. Geç geliyor genelde.

Wendicim wish diye bir uygulama var oradan yapıyorum ben alışverişimi canım.

hangi kargoyla geliyor peki? ya kızıma istediğim kostümler var aslında, fiyatları inanılmaz uygun, ama çin malı naylondur, çocuk için uygun değildir diye alasım gelmiyo, hoş burda aldıklarımız da çin malı ya

günaydınlarrrr

canım baıldım mayolarına wish i de yeni duydum ben daha önce alışveriş yapmışsın anlaşılan ben haftasonu gideceğim burdan istesem yetişmez
Evet kaptanım, epey alışveriş yaptım ordan. Dediğin gibi yetişmez, bulunabileceğin veya senin adına teslim alabilecek birilerinin adresini ver Şahnurcum.

Hepsinin ulaşma süreleri aynı, daha önce de PayPal bizde kalkmadan önce ebay dan yapıyordum alışverişimi, orada iade konusu çok sıkıntılıydı ama burası süper.

Aynen öyleee, buradakilerde Çin'den geliyor. PTT kargoyla geldi bütün aldıklarım canım.

Sanada günaydın tatlış. Asıl niyet evi buraya getirmekti zaten ama olmadı kısmet. Bende parça parça getireyim dedim

beni dinleyip mamalarını yanında götürdüğün için teşekkür ederim

fancynancy fancym de yapçak, nilgün sattı kesin merkeze gitçem diyodu. 3müz yapalım bakalım.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…