- 23 Ağustos 2012
- 14.779
- 39.076
- 798
- Konu Sahibi Cherry Mom
-
- #248.861
Eşime söyleyeyim tavuk alsın madem sote yapayım. Ben ton balığı sevmem ama, öğleyin sebze yemeği falan yesem onun yerine olmaz mı? Sadece salata ile zor olabilir hem benim için
hayatım bence menü güzel olmuş. Yoğurt kürüne gelince sporla yapıldığında geri dönüşümsüz kilo verdirdiğini kendimde tespit ettim. gecede 500gr diyor ama bünyeye göre değişiyor. Spor ödemine gelince o gün hafif spor yaparız. biraz ısınma biraz hareket olabilir. Bu arada benim kramplar ve sabah ödemi için doktor varis ve dolaşım bozukluğu olabilir bir bakalım dedi. Testler sonucu bakacak bakalım.ayşecim ben yoğurt kürünü daha önce denemedim ama spor ödemi korkusundan bu şekilde yapsak olur mu sence? düzenlebilecek yerleri düzeltiyim, fikir verin sizde.lydznp
hayatım bence menü güzel olmuş. Yoğurt kürüne gelince sporla yapıldığında geri dönüşümsüz kilo verdirdiğini kendimde tespit ettim. gecede 500gr diyor ama bünyeye göre değişiyor. Spor ödemine gelince o gün hafif spor yaparız. biraz ısınma biraz hareket olabilir. Bu arada benim kramplar ve sabah ödemi için doktor varis ve dolaşım bozukluğu olabilir bir bakalım dedi. Testler sonucu bakacak bakalım.
2gün üst üste yapalım zarar gelmez sanırım.hayatım bence menü güzel olmuş. Yoğurt kürüne gelince sporla yapıldığında geri dönüşümsüz kilo verdirdiğini kendimde tespit ettim. gecede 500gr diyor ama bünyeye göre değişiyor. Spor ödemine gelince o gün hafif spor yaparız. biraz ısınma biraz hareket olabilir. Bu arada benim kramplar ve sabah ödemi için doktor varis ve dolaşım bozukluğu olabilir bir bakalım dedi. Testler sonucu bakacak bakalım.
2tüp kan verdim. aç ve tok. Diyabet için riskli gördü beni ve ona da bir bakalım dedi.Ne testi yapıyor peki? İnşallah çıkmaz ya, beslenmeye bağlı magnezyum eksikliği falan olsun bari. Ne zaman çıkacak sonuçlar?
Evet aynen yoğurt kürü sonrası hafif spor yapalım, sonra yine yapalım bu yoğurt kürünü.
2tüp kan verdim. aç ve tok. Diyabet için riskli gördü beni ve ona da bir bakalım dedi.
Iyi yapmışsın tatlım fırsatları değerlendir cnmBen pek giremedim kaptanım bugün. Suçu Umut'a da atamıyorum, bugün fena değildi. Fırsattan istifade evde birkaç iş yaptım.
Sanırım o 2. Aşama. Birde ben dahiliye ye gittim. Dr. tanıdık ve çok bilgili bir dr. Babamın yıllardır teşhis edilemeyen hast. o teşhis etmişti. Geç kaldık ama o başka. Beni yönlendireceğini düşünüyorum. Haftaya p.tesi ye kaldıAnladım canım, iyi olmuş tüm rutinlere baksın hem. Bende doppler Ya da o tarz bi test mi yaptı acaba dedim.
Çok geçmiş olsun canım. Inşallah test sonuçların güzel çıkar.hayatım bence menü güzel olmuş. Yoğurt kürüne gelince sporla yapıldığında geri dönüşümsüz kilo verdirdiğini kendimde tespit ettim. gecede 500gr diyor ama bünyeye göre değişiyor. Spor ödemine gelince o gün hafif spor yaparız. biraz ısınma biraz hareket olabilir. Bu arada benim kramplar ve sabah ödemi için doktor varis ve dolaşım bozukluğu olabilir bir bakalım dedi. Testler sonucu bakacak bakalım.
Gönder gönder benim de yazlığa giderken yeni mayo ya da bikini almam lazım fikir olsun bana da :) gerçi ben karnımın bu Türkiye haritası haliyle bikini giyemem büyük ihtimal, mayo tercih etsem daha hoş olur sanırım :) onceki mayolarıma da sigmayacagim icin...Bir bikini buldum, akşam foto atıp alıp almama konusunda fikirlerinizi almak istiyorum kızlar
Aynen ordegim bende bu sessizlikten rahatsız durumdayız ınş gene nota yemeyizAman Allahım saat 8'den beri kimse girmemis
Nerdesiniz kızlar? Bu sessizlik cidden hoş değil. Ben de bugün biraz geçe kaldım, yatmadan bakayım dedim ama kimseler yokhaydi iyi geceler, sabah 5.30da ayakta olacağım ben yine
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?