- 25 Ocak 2017
- 7.175
- 22.507
- 348
- Konu Sahibi Cherry Mom
-
- #248.961
Bende tracy hoggun kitabı vardı. Akşam bir inceleyeyim bakalım ne diyor bebeklere fısıldayan ablamız:) :)Sonuç ne oldu peki kuzum? Senin kız da mı meme bağımlısıydı? Her türlü örneğe ihtiyacım var, ben de şu an kıyamayanlardanım çünkü
Canım o bende de var. Uykuya dalma ritueli var ablamızın. Oda loş olacakmış, once kucağımda hic ses çıkarmadan tutacakmıșım 5 dakika kadar (durursa tabi), sonra uyumaya yakın ama uyumadan yatağına koyacakmıșım orda uyuyacakmıș. Tabi hemen dalamayacak uyandığında gene alıp sırtına pat vururken kulağına șșt dicekmisim. Bunu denemeye kalktım, tabi ki olmadı. Çığlık çığlığa gecen dakikalardı benim içinBende tracy hoggun kitabı vardı. Akşam bir inceleyeyim bakalım ne diyor bebeklere fısıldayan ablamız:) :)
Sonuç ne oldu peki kuzum? Senin kız da mı meme bağımlısıydı? Her türlü örneğe ihtiyacım var, ben de şu an kıyamayanlardanım çünkü
Teşekkür ederim canım. Evet bütün yaşam tarzım ve arkadaş çevrem değişti. Kimseye kendimi anlatmak istemedim. Ailem bile benim bulunduğum durumu anlamadı. Bundan dolayı araya mesafe girdi. Bende kendime yeni bir çevre yaptım. Ne yapalım zor bir yol bu. :)
Canım o bende de var. Uykuya dalma ritueli var ablamızın. Oda loş olacakmış, once kucağımda hic ses çıkarmadan tutacakmıșım 5 dakika kadar (durursa tabi), sonra uyumaya yakın ama uyumadan yatağına koyacakmıșım orda uyuyacakmıș. Tabi hemen dalamayacak uyandığında gene alıp sırtına pat vururken kulağına șșt dicekmisim. Bunu denemeye kalktım, tabi ki olmadı. Çığlık çığlığa gecen dakikalardı benim için
Evet tamamen aynı durumdayım. Arabada da durmadıgında meme veriyorum. Zaten emzirdikce süt artıyor. Mamaya gerek kalmıyor şu an. Gece uykusu neyse ki iyi, o yüzden mama vereyim 4 saat uyusun modunda değilim. Derdim gündüz uykusu benim. Bir de işte her şeye meme vermeye alıştım, çünkü doktor falan da ilk 3 ay istediginde emzir dedi ama cidden bunaldıgım zamanlar oluyor iste boyle. Bi de korkum işe başlayacağım, o zaman ne olacak?yani kontrole götürürken bile yolda arabada emziriyodum öle düşün, eşim gıcık oluyodu artık heryerde emzirmemden. susmuyodu ama napim. ama bol anne sütünün faydasını da bol bol gördük dişti vs kolay geçti hep.
ben açıkcası mamaya karşı değilim, hiç anne sütü almayıp mamayla büyüyen bissürü çocuk var, illa günde 1 kez vereyim söyle 4 saat uyusun istedim ama sıpam asla asla almadısütüm de geliyodu iyice artık, öle biberondan çok gelir de beni istemez diye düşünmemiştim valla
Evet tamamen aynı durumdayım. Arabada da durmadıgında meme veriyorum. Zaten emzirdikce süt artıyor. Mamaya gerek kalmıyor şu an. Gece uykusu neyse ki iyi, o yüzden mama vereyim 4 saat uyusun modunda değilim. Derdim gündüz uykusu benim. Bir de işte her şeye meme vermeye alıştım, çünkü doktor falan da ilk 3 ay istediginde emzir dedi ama cidden bunaldıgım zamanlar oluyor iste boyle. Bi de korkum işe başlayacağım, o zaman ne olacak?
Peki gene soruyorum siz nasıl aştınız? Yani sen ne zaman işe başladın bilmiyorum ama o bağımlılık kısmı nasıl azaldı?
Çoğu yerde ben de okuyorum cevreyle etkileşim arttıkça memeye olan ilgileri azalır diye ama kendim de düzene sokmalı mıyım diye düşünmüyor değilim işte. Kendiliğinden azalıyorsa şu an emsin dediğin gibi. Hayırlısı olsun ne diyelim :)10 aylıktı ben işe başladığımda. sıkıntı yaşamadık hiç. zamanla azaldı aştık işte. normal bu durumlar canım. merak etme zamanla düzelecektir. evdeyken memeyi kokunu alsın bol bol.
Çoğu yerde ben de okuyorum cevreyle etkileşim arttıkça memeye olan ilgileri azalır diye ama kendim de düzene sokmalı mıyım diye düşünmüyor değilim işte. Kendiliğinden azalıyorsa şu an emsin dediğin gibi. Hayırlısı olsun ne diyelim :)
Ben oleyım o zaman ördegımÇoğu yerde ben de okuyorum cevreyle etkileşim arttıkça memeye olan ilgileri azalır diye ama kendim de düzene sokmalı mıyım diye düşünmüyor değilim işte. Kendiliğinden azalıyorsa şu an emsin dediğin gibi. Hayırlısı olsun ne diyelim :)
Ben oğlumu da boyle buyutmustumSonuç ne oldu peki kuzum? Senin kız da mı meme bağımlısıydı? Her türlü örneğe ihtiyacım var, ben de şu an kıyamayanlardanım çünkü
Evet yaa sabahları tadından yenmiyor, uykusunu almış karnı da tok olunca başlıyor muhabbete, gülücükler saçmaya :) dayanamıyorum işte o zaman :)ya evet şimdi sabah uyanınca falan gülmelere başlar, etrafı izlemeye başlar falan derken hemencecik büyüyolar zaten. azıcık sabır annesi, aç dizilerini izle. game of thrones başlıyomuş zaten.
Kuzum zaten hep sen geliyosun aklıma valla ne yalan söyleyeyimBen oleyım o zaman ördegım
En axından gece uyuyor senın kı
Benım ne gecem var ne gunduzum
Şükret ördegım
Zeynep'te etkili oldu. Gece ayakta, gündüz hep uyuyan bir bebekti.Canım o bende de var. Uykuya dalma ritueli var ablamızın. Oda loş olacakmış, once kucağımda hic ses çıkarmadan tutacakmıșım 5 dakika kadar (durursa tabi), sonra uyumaya yakın ama uyumadan yatağına koyacakmıșım orda uyuyacakmıș. Tabi hemen dalamayacak uyandığında gene alıp sırtına pat vururken kulağına șșt dicekmisim. Bunu denemeye kalktım, tabi ki olmadı. Çığlık çığlığa gecen dakikalardı benim için
iyi sonuçlar alırsınız inşALLAH canım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?