- 21 Mart 2011
- 30.279
- 64.505
- 798
- Konu Sahibi Cherry Mom
-
- #248.981
Bizde karı koca romantik bir akşam geçireceğiz hazır büyük halasında küçükte Anannesinde kalmaya karar vermişkenbu kadar romantizm bana fazla ama sinemaya gideceğiz TRANSFORMERS izleyeceğiz
Bu adamın baş başa birşeyler yapalım dediğimde önerileri beni benden alıyorama hiç yoktan iyidir
Transformers çok romantik bir filmdir. Dikkat et romantizimin doruklarında kaybolmaBizde karı koca romantik bir akşam geçireceğiz hazır büyük halasında küçükte Anannesinde kalmaya karar vermişkenbu kadar romantizm bana fazla ama sinemaya gideceğiz TRANSFORMERS izleyeceğiz
Bu adamın baş başa birşeyler yapalım dediğimde önerileri beni benden alıyorama hiç yoktan iyidir
Degilmi bu çok romantikAz romantik bişi seçseymiş :) olsun önemli olan birlikte keyif alabildiğin bişiler yapmak.
Çok kötü bir durum savaşın ortasında olmakValla Şahnurcuğum ilk zamanlar kıştı pek anlamadım. Ama yaz geldiğinde o kadar zorlandım ki... Baygınlık geçirdiğim zamanlar oldu. Hala daha oluyor ne yalan söyleyeyim. Ama benim kapanma şeklim biraz trejedi olunca açılmak gelmedi içimden.
Ben Libyada çalışıyordum iç savaş çıktığında. Oradan gelemeyeceğimi düşündüm. Çok korkmuştum oralarda ölmekten. İstanbula geldiğimde travma devam etti bahsettiğim kokoşluktan eser kalmadı. Her an ölebilirim korkusu vardı. Ve öldüğümde çekileceğim hesapta ne cvp vereceğim. Ben ki kandil günü bile 2 rekat namaz kılamazdım ojelerimi çıkarmak fönümün bozulması büyük problemdi. Bunları düşündükçe ne diyecektim ALLAH'a? Hepsi birleşti ve önce namaza başladım. Çantada namaz kıyafeti taşımak zor geldi kıyafetlerime çeki düzen verdim. Sonra komşumuzun 38 yaşındaki oğlu aniden beyin kanamasından öldü. 1 hafta sonra 35 yaşında komşumuzun beyninde ur varmış ameliyat masasında kaldı. ondan 1 hafta sonrada benim orta okul arkadaşım sezeryanda mikrop kapmış ve o da öldü. travma üstüne travma ve ben kapandım. Bunun içindir ki ALLAH korkusundan açılamadım.
Biraz uzun oldu ama...
Evet olmaz tabi AyşecimSorma dün kan verdim kahvaltı yapıp tekrar vermem lazım dışarıda ne yiyeceğimi şaşırdım. Neyse ki kepekli sandiviç buldum ayranla onu yedim. İnsan acıyor emeğine. (fancynancy duy sesimi) o kadar emekle ver kiloları sonra yiyecek birşey bulamadım diye ye poğaçaları börekleri. olmaz dedim arkadaşım
Bende kesinlikle yapamadım o işleri.Canım o bende de var. Uykuya dalma ritueli var ablamızın. Oda loş olacakmış, once kucağımda hic ses çıkarmadan tutacakmıșım 5 dakika kadar (durursa tabi), sonra uyumaya yakın ama uyumadan yatağına koyacakmıșım orda uyuyacakmıș. Tabi hemen dalamayacak uyandığında gene alıp sırtına pat vururken kulağına șșt dicekmisim. Bunu denemeye kalktım, tabi ki olmadı. Çığlık çığlığa gecen dakikalardı benim için
Hiç yoktan iyi imiş transformers boşver tadını cikarBizde karı koca romantik bir akşam geçireceğiz hazır büyük halasında küçükte Anannesinde kalmaya karar vermişkenbu kadar romantizm bana fazla ama sinemaya gideceğiz TRANSFORMERS izleyeceğiz
cnm sonuçlar ne zaman çıkacak haber verBende kesinlikle yapamadım o işleri.ben çalışmadığım için bu konuda pek yardımcı olamayacağım canım, annem ne zaman ağlasa emzir diyordu bende öyle yaptım. Kızım biberonla emzik aldığı için memeye çok düşkün değildi 13 aylıkken kendi bıraktı. Ama oğlum maşallah bana da geldiler bir gün memeyi tıkıverdim ağzına iki cok cok yaptı atıverdi yere. Ben dışarı çıkamıyorum, biryere gidemiyorum rahatça çünkü yakamı çekiştirip elini göğsüme falan sokup çekiştiriyor, bildiğin rezillik yani, 40 takla atıyorum millet görmesin diye bugün hastanede de emzirme odasında takılıp bekledim düşün yani :)
İki koltuğu birleştirip kızımı oraya yatırdım, zaten biraz halsiz, oğlana da verdim memeyi :) orda muslukta vardı açtı kapadı, alt değiştirme yerinin çekmeceleriyle falan oynadı oyalandı. Kafeterya da otursam kıyamet kopardı, memeyi vermeyince de benim arsız yere atıyor kendini, bir ağlıyor ki anlatılmaz yaşanır
Sözün özü senin için pek iyi örnek değilim sanırım.
Mikrop çıktı kuzumun kanında antibiyotiğe başladık wendicim. Çok yorucu bir gün oldu benim için niyeyse bugün. Hastane kafeteryasından kızıma ayıptır söylemesi kurabiye kek falan aldım, hastane ritüelimizdir kendileri, şekilli şeker hamurlu cicibici cupcake ler ve kurabiyeler var gitmek için onlarla kandırıyorum kuzumu. Bende onlardan yememek için koska nın karması var ondan aldım. Kayısıları merto yedi gerisini de ben. Tek fazlalığım bu olacakfancynancy sen ne alemsin?
Canım gecmis olsun..Mikrop çıktı kuzumun kanında antibiyotiğe başladık wendicim. Çok yorucu bir gün oldu benim için niyeyse bugün. Hastane kafeteryasından kızıma ayıptır söylemesi kurabiye kek falan aldım, hastane ritüelimizdir kendileri, şekilli şeker hamurlu cicibici cupcake ler ve kurabiyeler var gitmek için onlarla kandırıyorum kuzumu. Bende onlardan yememek için koska nın karması var ondan aldım. Kayısıları merto yedi gerisini de ben. Tek fazlalığım bu olacak
Eki Görüntüle 2017295
Mısırda koydumMısır mı koydun kız
Hadi sonucu yaz bize de.
Heeeee akşama göbüş kontrolü mü var o zamanBizde karı koca romantik bir akşam geçireceğiz hazır büyük halasında küçükte Anannesinde kalmaya karar vermişkenbu kadar romantizm bana fazla ama sinemaya gideceğiz TRANSFORMERS izleyeceğiz
iyi sonuçlar alırsınız inşALLAH canım
Mısır mı koydun kız
Hadi sonucu yaz bize de.
Hayırlı haberlerini alırız inşallah
Çok sağol kaptanım, crp yüksek çıkmış. Bakalım haftaya nasıl olacağız.Hiç yoktan iyi imiş transformers boşver tadını cikar
cnm sonuçlar ne zaman çıkacak haber ver
Teşekkür ederim ÖzlemcimCanım gecmis olsun..
canım ant etkisini gösterir ateş de 3.gun düşer geçmiş olsunÇok sağol kaptanım, crp yüksek çıkmış. Bakalım haftaya nasıl olacağız.
Heeeee akşama göbüş kontrolü mü var o zaman
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?