- 28 Kasım 2008
- 7.706
- 22.773
- 548
- Konu Sahibi Cherry Mom
-
- #249.001
çok sağol canımcanım ant etkisini gösterir ateş de 3.gun düşer geçmiş olsun
Selamın Aleyküm kızlarrrrrrrrrrrr
Herkese hayırlı geceler
Eşimle hesapta sinemaya gidecektik yalan oldu
Önce yemek yiyelim öyle girelim dedik ama seansa çok az olunca hadi sonrakine gireriz o arada birde kahve içeriz dedik ve şansımıza 21.00 seansı alt yazılıymışvazgeçti eşim çünkü 3 D izlemek istiyordu
Büyük kızın ahı tuttu sanırımbiz giderken öyle olsun beni götürmeyi teklif bile etmeyin demişti şakasına bizde hadi yarın bari kızlarla gidelim dedik aynı filme gündüz matinesine tabi benim önce diyetisyen kontrolüm bir geçsin ondan sonra çok geç olmadan gideriz hem cimcimede çok seviyor o filmi
Bahtsız bedeviliğimiz tuttu ama yinede keyifli bir akşamdıbirlikte yemek yedik ( sipariş verirken garsona normalde tabağa koydukları makarnayı istemediğimi söyledim onun yerine salatayı fazla koyun dedim ve tavuk salatayla kaçamaksız atlattım )
Sonrasında da oturup şekersiz filtre kahvesi içip bol bol sohbet ettikiyi geldi
Kız sen çok yaşa emigece gece kahkaha atmamak için zor tuttum kendimi
Valla eşim görse ne bu böyle ağzını kapatarak gülüyor diyecek
Yeminle gözümden yaş geldi
aman kaptanım almamış ol ne olur. kolay alınıp zor veriliyor bu meret.Kızlar size birşey itiraf edeyim sanırım ben kg aldım ayrılmaya korkuyorum canım sıkıldı yarın şehir dışına çıkacağım ayın 17 'sinde döneceğim o zamana kadar da tartilmayacagim ama ankara'ya döndükten sonra sıkı bir şekilde bu ise basılıp kurban bayramına bitirmek niyetim
Âmin canım hepimize inşALLAHÇok kötü bir durum savaşın ortasında olmakCanım Allah kalbini böyle ferahlatmanı sağlamış, kendini nasıl mutlu huzurlu hissediyorsa insan öyle yaşamalı. Başka üzüntüler dertler vermesin Rabbim canım.
Sen koruma dönemindesin sanırım. Sürekli keyif verici tatlılar yediğine goreEvet olmaz tabi Ayşecimama hayatta kısıtlamalardan ibaret değil, arada izin ver kendine ama şimdi değiiiillll ideal kilomuza ulaşalım, inşallah korumayı da atlatıp dengeli beslenme ile bir daha kilo almadan d cam ederiz hayatlarımızaaa
Bende çocukları emziremedigim için vicdan yapıyordum. Hiç gerek yokmuşBende kesinlikle yapamadım o işleri.ben çalışmadığım için bu konuda pek yardımcı olamayacağım canım, annem ne zaman ağlasa emzir diyordu bende öyle yaptım. Kızım biberonla emzik aldığı için memeye çok düşkün değildi 13 aylıkken kendi bıraktı. Ama oğlum maşallah bana da geldiler bir gün memeyi tıkıverdim ağzına iki cok cok yaptı atıverdi yere. Ben dışarı çıkamıyorum, biryere gidemiyorum rahatça çünkü yakamı çekiştirip elini göğsüme falan sokup çekiştiriyor, bildiğin rezillik yani, 40 takla atıyorum millet görmesin diye bugün hastanede de emzirme odasında takılıp bekledim düşün yani :)
İki koltuğu birleştirip kızımı oraya yatırdım, zaten biraz halsiz, oğlana da verdim memeyi :) orda muslukta vardı açtı kapadı, alt değiştirme yerinin çekmeceleriyle falan oynadı oyalandı. Kafeterya da otursam kıyamet kopardı, memeyi vermeyince de benim arsız yere atıyor kendini, bir ağlıyor ki anlatılmaz yaşanır
Sözün özü senin için pek iyi örnek değilim sanırım.
Çok geçmiş olsun canım. Bu gece nasıllardı?Mikrop çıktı kuzumun kanında antibiyotiğe başladık wendicim. Çok yorucu bir gün oldu benim için niyeyse bugün. Hastane kafeteryasından kızıma ayıptır söylemesi kurabiye kek falan aldım, hastane ritüelimizdir kendileri, şekilli şeker hamurlu cicibici cupcake ler ve kurabiyeler var gitmek için onlarla kandırıyorum kuzumu. Bende onlardan yememek için koska nın karması var ondan aldım. Kayısıları merto yedi gerisini de ben. Tek fazlalığım bu olacak
Eki Görüntüle 2017295
Ay neleri hatırlıyor şuna bakHeeeee akşama göbüş kontrolü mü var o zaman
Kaptanım senin hatan bu işte. Izindeyim diye tartılmıyorsun. Oysa tartılsan bir yerde frenlersin kendini. Tartı senden korksun ağır çıkacaksın diye. Sen biraz dikkat et. Toparlayacaktır inşALLAH.Kızlar size birşey itiraf edeyim sanırım ben kg aldım ayrılmaya korkuyorum canım sıkıldı yarın şehir dışına çıkacağım ayın 17 'sinde döneceğim o zamana kadar da tartilmayacagim ama ankara'ya döndükten sonra sıkı bir şekilde bu ise basılıp kurban bayramına bitirmek niyetim
Ben ekledim kaptanım ama izinliler vs sen bir bakar düzenlersinGunaydinlar birazdan ise geçeceğim listeyi o zaman eklerim
Mikrop çıktı kuzumun kanında antibiyotiğe başladık wendicim. Çok yorucu bir gün oldu benim için niyeyse bugün. Hastane kafeteryasından kızıma ayıptır söylemesi kurabiye kek falan aldım, hastane ritüelimizdir kendileri, şekilli şeker hamurlu cicibici cupcake ler ve kurabiyeler var gitmek için onlarla kandırıyorum kuzumu. Bende onlardan yememek için koska nın karması var ondan aldım. Kayısıları merto yedi gerisini de ben. Tek fazlalığım bu olacak
Eki Görüntüle 2017295
Mısırda koydumhaşlanmışının çok kalorisi yok kız, koymasamıydım yoksa?
Heeeee akşama göbüş kontrolü mü var o zaman
Yoğurdu yiyemedim soteyle. Tavuk yerine hindiyle yaptım, biraz kuru oldu, tıkandım. Şimdi mertoş uyudu ilaçları alınca, yapıp yiycem. Ananas çayımı da yaptım, içcem onu da. Hastaneye de çocukları pusete atıp yürüyerek gittim. İki çocuğu hafif rampada iterek çıktığımı da hesaba katarsak kas çalıştım diyebilirim.Toplamda 40 dk git gel yürüyüş yapmış oldum.
Kızlar size birşey itiraf edeyim sanırım ben kg aldım ayrılmaya korkuyorum canım sıkıldı yarın şehir dışına çıkacağım ayın 17 'sinde döneceğim o zamana kadar da tartilmayacagim ama ankara'ya döndükten sonra sıkı bir şekilde bu ise basılıp kurban bayramına bitirmek niyetim
Veeeeee günaydınnnnn
Bugünde piyango oğlumdan vurdu.39
Saçını başını ıslattım, şurup verdim, biraz düşerse uyuyacağım inşallah.
Sen koruma dönemindesin sanırım. Sürekli keyif verici tatlılar yediğine gore
Ne yiyorum kız, arada 1 tatlı kaşığı reçelime mi laf atıyosun bakimSen koruma dönemindesin sanırım. Sürekli keyif verici tatlılar yediğine gore
Hahahaaa bence deBende çocukları emziremedigim için vicdan yapıyordum. Hiç gerek yokmuş
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?