Cuma Zayıflama Yarışması 5. Takım

yazmayacaktım ama çatlardım
iyi iyi hadi sohbet etmişsiniz
şaka kız takılıyorum. aferin bak dışarda olmana rağmen kaçamak yapmamışsın, tebrik ederim canım. ben öyle yerlerde dayanamıyorum yaaa

aman kaptanım almamış ol ne olur. kolay alınıp zor veriliyor bu meret. yani veriliyorda uğraşıyoruz işte. ama sende yoğunlukta var, oraya git buraya git, çocuklar bir taraftan, kolay değil işin. artık birazcık dikkat edersin, sadece şekeri bile çıkarsan 2-3 ayda insan kilo veriyor. kaçamak yapmaaaa hamur işine de çok yüklenme kaptanım. kaç kiloydun en son?

hadi menümü de yazıp kaçayım, yatayım. gecce inşallah ateş derdimiz olmaz da uyurum artık birazcık. gece ateşlerini takip edeyim diye 02:00 de yattım, sabah mert 05:30 da kalktı kıkır kıkır cilveyle, uyumayacağını anlayınca bende kalktım mecburen. öğlen uyuduğunda bende 1 saat kestirdim, toplamda 4,5 saat uyku uyudum yani bir ilk yaşadık inşallah son kez bu kadar erken kalkmış olur süte kalkıyor da böyle ayaklanmıyordu.
hadi kızlar öpüyorum herkesi. iyi geceleeerrr

menü yazmaya ne gerek var baştan di mi wendiciğimin tüm listesine uydum, aralarda 1 filtre kahve, ananas çayı ve karma tükettim. 40 dk da yürüdüm, bakalım yarın sabah kaç gösterecek tartı.
İnşallah hepimiz azda olsa eksi çıkarız. görüşürüüzzzz

Sen koruma dönemindesin sanırım. Sürekli keyif verici tatlılar yediğine gore

Bende çocukları emziremedigim için vicdan yapıyordum. Hiç gerek yokmuş

Çok geçmiş olsun canım. Bu gece nasıllardı?

Kaptanım senin hatan bu işte. Izindeyim diye tartılmıyorsun. Oysa tartılsan bir yerde frenlersin kendini. Tartı senden korksun ağır çıkacaksın diye. Sen biraz dikkat et. Toparlayacaktır inşALLAH.

servey (71,6 / / /%)
0zlem (73,2/ / /% )
moni (91,5/ / /% )
fancynancy (75,9/ / /% )
Cikilatacanavari (77,3/ / /%)
lydznp (83,8/ 83.2/0.6 /%0.72 )

hedef38beden (80,8/ / /%)

nilsub (77,6/ / /%)
morordek (69/ / /%)
wendigo (66,3/ / /% )

matilda34 (65,9/ / /% )
toplight (70,4/ / /% )
inatettimolacak (60,8/ / /% )

Oynakbasi34 (102.4/ / /%) fahri üye

***5. Takım 525. Etap***

servey (71,6 / / /% )
0zlem (73,2/ / /% )
moni (91,5/ / /% )
fancynancy (75,9/ / /% )
Cikilatacanavari (77,3/ / /% )
lydznp (83,8/83.2/0.6/%0.72)

5. Takım Ortalama:

nilsub (77,6/ / /% ) 480. etapta 74,1 ile izne ayrıldı.
morordek (69/ / /% ) Mezun olan üye.
wendigo (66,3/ / /% ) 496. etapta 60,5 ile izne ayrıldı.
matilda34 (65,9/ / /% ) 512. etapta 65,5 ile izne ayrıldı.
toplight (70,4/ / /% ) 514. etapta 2. defa bildirimde bulunmadan izne ayrıldı.
inatettimolacak (60,8/ / /% ) 519 etapta 60,8 ile izne ayrıldı.
hedef38beden (81,2/80,8/0,4/%0,49) 524. etapta 80,8 ile izne ayrıldı.(2017 1. izin hakkı)
Oynakbasi34 (102,8/102,4/0,4/%0,39) fahri üye

Günaydınlaar

antibiyotiğinizi düzenli kullanın canım, kaptanımın dediği gibi 3. güne kalmaz ateşi. oğlanı da mı gösterseydin gitmişken? ara bi olmazsa doktorunu.

Mısırda koydum haşlanmışının çok kalorisi yok kız, koymasamıydım yoksa?

ya ben diyette mısır komple yasak gibi düşünüyorum, bilmem olmamalı gibi geliyo bana ama kızlar söylesin.

Heeeee akşama göbüş kontrolü mü var o zaman

sen var yaaa

bravo kuzucum, hindi kuru oluyo evet, olsun ama proteini almışsın.

kaptanım sağlığına dikkat et öyle asılmak falan yok sana. sağlıkla ver veriyosan, hedefi 70'e çek sen, 70'de kalmaya çalış.

Veeeeee günaydınnnnn
Bugünde piyango oğlumdan vurdu. 39
Saçını başını ıslattım, şurup verdim, biraz düşerse uyuyacağım inşallah.

kuzuum yaaaa

Sen koruma dönemindesin sanırım. Sürekli keyif verici tatlılar yediğine gore

hahaha

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…