- 23 Ağustos 2012
- 14.780
- 39.076
- 798
- Konu Sahibi Cherry Mom
-
- #249.041
Tebrikler wendy. Ama derece yapabilecek gibi değiliz henüz
Aynen ya :)
6 bile daha insani bi saat5:30 nedir yani psikolojim çöküyor
Amannn tamam tamam ondan da vazgeçtimO arada bir dediğin arada 1 olur canım hergun olmaz
Bugün de 7'ye kadar keyif yaptım aslında. Altını değiştirdim, keyifli keyifli emdi paşamız. Yatarak emziriyorum zaten gece ve sabahları, ben de iyice dinlenmis oluyorum :)6,30 olursa tadından yenmez. babayla yatakta 7'ye kadar sevseniz tamam işte.
Sağol Şeymacım, bugün daha iyiler, kıdurduklarına göreGünaydın herkese
Gündüz uyusun diye gece uykusundan olmayayım Aysecim, ben su an kendimi öyle avutuyorum en azından gece düzgün uyuyor ben de dinlenebiliyorum diye napayim gündüz de uyumasın..
Hahah ya evet servey ve sen maalesef iyi örnek degilsiniz banabizim oglus da öyle olursa valla işim var yani
Cok geçmiş olsun Ferahcım insallah gecer artık kuzuların hastalığı.
Biz her gün 5.30da kalkıyoruz
Bugün 6'da uyandı nasıl mutlu oldum anlatamam
Emzirmek iyi mi kötü mü işte bilemiyorum
8de uyansa göbek atarım yahuSağol Şeymacım, bugün daha iyiler, kıdurduklarına göre
İnşallah şööööyle 8e doğru uzar uykuları canım.
Merciii, sana da tebrikler canım.
Bu arada ben dün listeye uyamadim tabi kielime ne geçtiyse onu yedim gibi oldu. Cok felaket bi gündü. Akşam da umut uyuyunca ben de uyudum direkt, cok yorgundum. 9'u bile bulmamıştır yatmam.
Sabah da sabit çıktım ama kahvaltıdan sonra wc'ye çıktım. Daha eksi çıkar mıydım acaba...
Bugün de 7'ye kadar keyif yaptım aslında. Altını değiştirdim, keyifli keyifli emdi paşamız. Yatarak emziriyorum zaten gece ve sabahları, ben de iyice dinlenmis oluyorum :)
Sabah baba gitmeden banyosunu da yaptırdık, bakalım mayıșık biraz. Herkes gece uyusun diye banyoyu aksam yaptırır ben gündüz uyusun diye sabahın köründe yaptırıyorum
Merciii, sana da tebrikler canım.
Yapalım valla wendicim, iyi oluyor böyle sanki. Ne yiyeyim derdinden kurtuluyoruz.evet canım ama sabitte değiliz en azındanherhalde eksi olmayız bu hafta. haftaya bi plan daha yapalım mı?
Hahahaaa ay inşallah oda olur8de uyansa göbek atarım yahu
Tatlım yazlıktayım dönmedim henüz,bugün komşu köye geçicem tartı bulursam eczaneye bakıcam tartılırımmoni ablacım buralarda mısın? eve ne zaman dönüyosun?
Yapalım valla wendicim, iyi oluyor böyle sanki. Ne yiyeyim derdinden kurtuluyoruz.
wendy bugünde liste varmı pek giremedim dün
Günaydın hayırlı cumalar şekerlerim
Tatlım yazlıktayım dönmedim henüz,bugün komşu köye geçicem tartı bulursam eczaneye bakıcam tartılırım
Bildirimi biraz geç yaparım o yüzden,oldu da unutursam falan kaptanım ya da banuş cepten beni bi dürtsünler
Ay dalga geçme 69hayal gibi modum çok düşük bugündimi dimi :) bana bırakırsanız dukan üsulü olur :) kız 3 gün isveç mi yapsak?lydznp
var canım ekliyorum. 69'u ucundan yakalamışsın hadi.
tamam ablacım, dönerler heralde sana. aç aç mı gezeceksin ya eczaneye kadar.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?