- 15 Şubat 2016
- 15.901
- 44.815
- 598
- Konu Sahibi Cherry Mom
-
- #249.061
Ay dalga geçme 69hayal gibi modum çok düşük bugün
Yanlış oldu 69goremicen mi diyon:'(kız Allah mı yazdırdı acaba, 76 yazacaktım 69 yazmışım :) dalga geçmedim valla.
Kızlar birde dk ayça kaya ızgarayı öğlen sebze yemeğini (etsiz) akşam yiyin diyor
Yanlış oldu 69goremicen mi diyon:'(
Seviyorum kadını ama listelerini bire bir yapınca kilo veremiyorum sabit oluyorum hep çok dolu menulerisen bayaa takip ediyosun dimi ayça kayayı?
Haha güldürdün beni sende çok gül inşallahaşk olsun, hepsi sırayla diyom.
Seviyorum kadını ama listelerini bire bir yapınca kilo veremiyorum sabit oluyorum hep çok dolu menuleri
Haha güldürdün beni sende çok gül inşallah
Yok sabah uydum sonra çıktık dışarı dişçiye gittim oğluşumda kansızlık bar onun tahlilleri oldu sonra alışveriş dışarda yedik geç geldik çenem ağrıyodu dişimin altından 20'lik diş çıkıyomuş çeneme röntgen çektiler bahane çok iştesen dün uyabildin mi listeye?
amin hep birlikte gülelim inşallah
Günaydın hayırlı cumalar şekerlerim
Tatlım yazlıktayım dönmedim henüz,bugün komşu köye geçicem tartı bulursam eczaneye bakıcam tartılırım
Bildirimi biraz geç yaparım o yüzden,oldu da unutursam falan kaptanım ya da banuş cepten beni bi dürtsünler
0zlem canım inşallah net bulursun da listeyi eklersin. kaptanlarım özlemin no'su var mı sizde?
Müsait olunca ayça kayanın 1ayda 8kilo diye listesi var bi baksan onumu yapsam faydası olurmu şok diyet değil0zlem canım inşallah net bulursun da listeyi eklersin. kaptanlarım özlemin no'su var mı sizde?
Plan mı? Ben aynen devam ediyorum canım. Durmak yok. Hazır aşağı doğru bir ivme kazanmışken bırakmak olmazevet canım ama sabitte değiliz en azındanherhalde eksi olmayız bu hafta. haftaya bi plan daha yapalım mı?
Yok sabah uydum sonra çıktık dışarı dişçiye gittim oğluşumda kansızlık bar onun tahlilleri oldu sonra alışveriş dışarda yedik geç geldik çenem ağrıyodu dişimin altından 20'lik diş çıkıyomuş çeneme röntgen çektiler bahane çok işte
Canım merak etmeyin ben bakarım olmadı eklerim listenizi öğleden sonra
Müsait olunca ayça kayanın 1ayda 8kilo diye listesi var bi baksan onumu yapsam faydası olurmu şok diyet değil
Plan mı? Ben aynen devam ediyorum canım. Durmak yok. Hazır aşağı doğru bir ivme kazanmışken bırakmak olmaz
Ortaya karışık yapalımdimi dimi :) bana bırakırsanız dukan üsulü olur :) kız 3 gün isveç mi yapsak?lydznp
var canım ekliyorum. 69'u ucundan yakalamışsın hadi.
tamam ablacım, dönerler heralde sana. aç aç mı gezeceksin ya eczaneye kadar.
Her ne yaptın bakayım sen anlat 2-3gundur takip edemedimPlan mı? Ben aynen devam ediyorum canım. Durmak yok. Hazır aşağı doğru bir ivme kazanmışken bırakmak olmaz
Bazı şeyleri çıkarıp ya da değiştirip uygulasan Nilgüncüm.Seviyorum kadını ama listelerini bire bir yapınca kilo veremiyorum sabit oluyorum hep çok dolu menuleri
yok öyle dukan isveç. böyle iyi. akşamları 1gün sebze 1 gün protein yaparız. Kahvaltı standart olsun. öğlen akşam arada yer değiştiriz. Yoksa benim hergün ton balıklı salata yemek durumunda kalacağımdimi dimi :) bana bırakırsanız dukan üsulü olur :) kız 3 gün isveç mi yapsak?lydznp
var canım ekliyorum. 69'u ucundan yakalamışsın hadi.
tamam ablacım, dönerler heralde sana. aç aç mı gezeceksin ya eczaneye kadar.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?