Cuma Zayıflama Yarışması 5. Takım

sen dün uyabildin mi listeye?

amin hep birlikte gülelim inşallah
Yok sabah uydum sonra çıktık dışarı dişçiye gittim oğluşumda kansızlık bar onun tahlilleri oldu sonra alışveriş dışarda yedik geç geldik çenem ağrıyodu dişimin altından 20'lik diş çıkıyomuş çeneme röntgen çektiler bahane çok işte

Merak etme Ayşeciğim ben nasılsa Sibelden sana naklen yayın yapınca kilo aklına gelir hatırlatırım tabiki seve seve

0zlem canım inşallah net bulursun da listeyi eklersin. kaptanlarım özlemin no'su var mı sizde?

Canım merak etmeyin ben bakarım olmadı eklerim listenizi öğleden sonra

Geçmiş olsun canım, böbrekler ne alem?

Canım merak etmeyin ben bakarım olmadı eklerim listenizi öğleden sonra

listeyi hallederiz banuş teşekkürler, yine de eklememiş olursak gözün üstümüzde olsun :)

Müsait olunca ayça kayanın 1ayda 8kilo diye listesi var bi baksan onumu yapsam faydası olurmu şok diyet değil

bakim bi.

Plan mı? Ben aynen devam ediyorum canım. Durmak yok. Hazır aşağı doğru bir ivme kazanmışken bırakmak olmaz

kesinlikle aynen devam da, neyle devam.

yok öyle dukan isveç. böyle iyi. akşamları 1gün sebze 1 gün protein yaparız. Kahvaltı standart olsun. öğlen akşam arada yer değiştiriz. Yoksa benim hergün ton balıklı salata yemek durumunda kalacağım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…