- 28 Kasım 2008
- 7.706
- 22.773
- 548
- Konu Sahibi Cherry Mom
-
- #249.081
Ay işte benim kadınım bu ayça kaya. Bende en güzel kiloları o şekilde verdimKızlar birde dk ayça kaya ızgarayı öğlen sebze yemeğini (etsiz) akşam yiyin diyor
Bugün de 7'ye kadar keyif yaptım aslında. Altını değiştirdim, keyifli keyifli emdi paşamız. Yatarak emziriyorum zaten gece ve sabahları, ben de iyice dinlenmis oluyorum :)
Sabah baba gitmeden banyosunu da yaptırdık, bakalım mayıșık biraz. Herkes gece uyusun diye banyoyu aksam yaptırır ben gündüz uyusun diye sabahın köründe yaptırıyorum
Canim uyuya kalmisim..0zlem canım inşallah net bulursun da listeyi eklersin. kaptanlarım özlemin no'su var mı sizde?
wawww hoşgeldinn tatlım gel hadipazartesi diyete başladım 71,2 ile bu gün 68,8 iiiim alın beni yaaa :)
Her ne yaptın bakayım sen anlat 2-3gundur takip edemedim
yok öyle dukan isveç. böyle iyi. akşamları 1gün sebze 1 gün protein yaparız. Kahvaltı standart olsun. öğlen akşam arada yer değiştiriz. Yoksa benim hergün ton balıklı salata yemek durumunda kalacağım
pazartesi diyete başladım 71,2 ile bu gün 68,8 iiiim alın beni yaaa :)
Her öğün protein ve salata yanında ayran, kefir, yoğurt. ekmek yemedim gerek duymadımHer ne yaptın bakayım sen anlat 2-3gundur takip edemedim
Sana her zaman yer var da bi görünüp bi kayboluyosun, nerelerdesin gene :)selam beybiler ben geldiiiim :))
yer var mı bana hariçten katılayım mı :))) söz artık zayıflıcem :))
Tenk yu şekerim :)Allah analı babalı büyütsün gözün aydıııın :))
Süper ne yaptında gitti 2,4kg?pazartesi diyete başladım 71,2 ile bu gün 68,8 iiiim alın beni yaaa :)
wendy lydznp nilsub kızlar kahvaltı standart ama ben arada omlet falan yemek isterim ya da yulaf, haşlanmış yumurta yemekten her sabah gına geldi, biraz çeşitlendirsek, isteyen yine standart yapar ama alternatifimiz olsun. Mesela akşamları da salata yemiştim bu hafta 2 gün, beni güzel doyurup tok tuttu. Nilgüşün dediği gibi öğlen ızgara vs ağırlıklı akşamda salata yesek? Ya da o öğünler de alternatifli olsa?
Canim ya uyuya kalmisim..
Hem bugun esim evde o olmasa komsular var. Onlardan girer eklerim.
Hayatım standart olan yumurta. Onu istediğin şeklide yapabilirsin ister omlet ister menemen. Bence öğünler yer değiştirilebilir. arada sebze olmalı akşamları hep protein hep protein bağırsakları zorluyor. Benim çevrem dukancı dolu hepsi bağırsak sorunu yaşıyor. ve hiç biri tavsiye etmiyor. mesela bir akşam pro. bir akşam sebze olabilir. salata yoğurt ayran kefir her öğüne az az da olsa koyalım. c vitamini yağ direncini çözüyor. kalsiyumda yağ yakımını hızlandırıyor.wendy lydznp nilsub kızlar kahvaltı standart ama ben arada omlet falan yemek isterim ya da yulaf, haşlanmış yumurta yemekten her sabah gına geldi, biraz çeşitlendirsek, isteyen yine standart yapar ama alternatifimiz olsun. Mesela akşamları da salata yemiştim bu hafta 2 gün, beni güzel doyurup tok tuttu. Nilgüşün dediği gibi öğlen ızgara vs ağırlıklı akşamda salata yesek? Ya da o öğünler de alternatifli olsa?
evet çorbayı çıkarmak lazım kalan lar doyurucu gibi ay kilo alırken koşa koşa geliyolar verirken gıdım gıdımBazı şeyleri çıkarıp ya da değiştirip uygulasan Nilgüncüm.
başlayayım mı yani ortimAy işte benim kadınım bu ayça kaya. Bende en güzel kiloları o şekilde verdim
gel kız gel banada veremeyen bir arkadaş lazım dıselam beybiler ben geldiiiim :))
yer var mı bana hariçten katılayım mı :))) söz artık zayıflıcem :))
bende tavaya kırdım bu sabah yumurtamıwendy lydznp nilsub kızlar kahvaltı standart ama ben arada omlet falan yemek isterim ya da yulaf, haşlanmış yumurta yemekten her sabah gına geldi, biraz çeşitlendirsek, isteyen yine standart yapar ama alternatifimiz olsun. Mesela akşamları da salata yemiştim bu hafta 2 gün, beni güzel doyurup tok tuttu. Nilgüşün dediği gibi öğlen ızgara vs ağırlıklı akşamda salata yesek? Ya da o öğünler de alternatifli olsa?
Benim vakvakı bekliyodun sözde, 2 aylık olacak, ortada yoksun :) Büyüttüm ayaklandı nerdeyse çocuk
Şeker yok meyve de şekersiz meyveler olabilir. ananas kivi yeşil elma erikSana atlatıyoz da dinleyen var mı
tamam o zaman, meyve/şeker yok! sen 80, ferah 70 ben 62 olana kadar!!!
kız ne ara 7'lere çıktın sen yaaa, 64'tün sanki.
Sana her zaman yer var da bi görünüp bi kayboluyosun, nerelerdesin gene :)
Benim vakvakı bekliyodun sözde, 2 aylık olacak, ortada yoksun :) Büyüttüm ayaklandı nerdeyse çocuk
Tenk yu şekerim :)
Süper ne yaptında gitti 2,4kg?
bana bu hafta kızma canım gerçekten ağrım çoktu kafamı kaldıramadım birde böbreklerim başlayınca mide bulantısıda başlıyo beraberindeSana atlatıyoz da dinleyen var mı
meyvedemi yemicez kız bari 1 tane olsaSana atlatıyoz da dinleyen var mı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?