Cuma Zayıflama Yarışması 5. Takım

Allah analı babalı büyütsün gözün aydıııın :))

wendy lydznp nilsub kızlar kahvaltı standart ama ben arada omlet falan yemek isterim ya da yulaf, haşlanmış yumurta yemekten her sabah gına geldi, biraz çeşitlendirsek, isteyen yine standart yapar ama alternatifimiz olsun. Mesela akşamları da salata yemiştim bu hafta 2 gün, beni güzel doyurup tok tuttu. Nilgüşün dediği gibi öğlen ızgara vs ağırlıklı akşamda salata yesek? Ya da o öğünler de alternatifli olsa?

Her ne yaptın bakayım sen anlat 2-3gundur takip edemedim

Sana atlatıyoz da dinleyen var mı

tamam o zaman, meyve/şeker yok! sen 80, ferah 70 ben 62 olana kadar!!!

pazartesi diyete başladım 71,2 ile bu gün 68,8 iiiim alın beni yaaa :)

kız ne ara 7'lere çıktın sen yaaa, 64'tün sanki.

Her ne yaptın bakayım sen anlat 2-3gundur takip edemedim
Her öğün protein ve salata yanında ayran, kefir, yoğurt. ekmek yemedim gerek duymadım sabah yumurta 2 tane yiyince çok doyuyorsun. öğlende 2 küçük kutu light ton balıkla salata, akşam tavuk göğüs sote. tavuğa zerdeçal ve zencefil koydum yanında salata sabah peynir öğlen akşam yoğurt yada ayran yada kefir. ara öğünler kahve bitki çayı. ara öğünlerde de birşey yemek istemedi canım. günde 3,5-4lt de su içince yenmiyor zaten

selam beybiler ben geldiiiim :))

yer var mı bana hariçten katılayım mı :))) söz artık zayıflıcem :))
Sana her zaman yer var da bi görünüp bi kayboluyosun, nerelerdesin gene :)

Benim vakvakı bekliyodun sözde, 2 aylık olacak, ortada yoksun :) Büyüttüm ayaklandı nerdeyse çocuk
Allah analı babalı büyütsün gözün aydıııın :))
Tenk yu şekerim :)

kesinlikle canım standart menü yok!

sabah yine omlet ye sen, hatta omlet baharatlanınca ya da peynirli olunca iyi oluyo, bende öyle yapıyorum arada. menemen de olur, hepsi olur.

öğle sebze yemeği + yoğurt ya da protein + yoğurt

akşam salata + yoğurt ya da sebze yemeği ya da yoğurt. öğle akşam yer değiştirebilir, kahvaltıda yumurta yemek istemezsen öğlen ya da akşam çılbır yaparız mesela. yulaf yediğin gün ekmek yeme ama. karıştıralım işte, sıkılmadan yapçaz.

Canim ya uyuya kalmisim..
Hem bugun esim evde o olmasa komsular var. Onlardan girer eklerim.

tamam kuzucum

Hayatım standart olan yumurta. Onu istediğin şeklide yapabilirsin ister omlet ister menemen. Bence öğünler yer değiştirilebilir. arada sebze olmalı akşamları hep protein hep protein bağırsakları zorluyor. Benim çevrem dukancı dolu hepsi bağırsak sorunu yaşıyor. ve hiç biri tavsiye etmiyor. mesela bir akşam pro. bir akşam sebze olabilir. salata yoğurt ayran kefir her öğüne az az da olsa koyalım. c vitamini yağ direncini çözüyor. kalsiyumda yağ yakımını hızlandırıyor.

Bazı şeyleri çıkarıp ya da değiştirip uygulasan Nilgüncüm.
evet çorbayı çıkarmak lazım kalan lar doyurucu gibi ay kilo alırken koşa koşa geliyolar verirken gıdım gıdım
Ay işte benim kadınım bu ayça kaya. Bende en güzel kiloları o şekilde verdim
başlayayım mı yani ortim
selam beybiler ben geldiiiim :))

yer var mı bana hariçten katılayım mı :))) söz artık zayıflıcem :))
gel kız gel banada veremeyen bir arkadaş lazım dı
bende tavaya kırdım bu sabah yumurtamı

Sana her zaman yer var da bi görünüp bi kayboluyosun, nerelerdesin gene :)

Benim vakvakı bekliyodun sözde, 2 aylık olacak, ortada yoksun :) Büyüttüm ayaklandı nerdeyse çocuk

Tenk yu şekerim :)

ayy evet ramazan mamazan kösüldük valla bir de kpss derdine düştüm kopmuşum iyice :)) ayyy vakvakçım ne tatlıdır o maşallah ona :) nasıl bi duygu yaaa anlatsana evde bir bıdık :))

Süper ne yaptında gitti 2,4kg?

karatay ve spor yaptım ilk giden ödemdir de olsun yani aldığım kiloydu yerleşmeden yolladım....

sabah 2 kaşık lor + 2 yum.

öğlen : salata

akşam : yoğurt tavuk

bu ayarda gittim bu gün 5. gün...

spor olarak

1000 ip talama hedefledim ama nerdeeee
birinci gün 200 ikinci gün 300 3. gün 350 dün de 400 zıplayabildim 1000 zor yaaa nasıl olur ki...
bacak hareketleri
az bisiklet hatta pek pek az 10 dk falan :)) saymasam mı acep

Sana atlatıyoz da dinleyen var mı

tamam o zaman, meyve/şeker yok! sen 80, ferah 70 ben 62 olana kadar!!!

kız ne ara 7'lere çıktın sen yaaa, 64'tün sanki.
bana bu hafta kızma canım gerçekten ağrım çoktu kafamı kaldıramadım birde böbreklerim başlayınca mide bulantısıda başlıyo beraberinde yoksa dinlememekten değil kuzucum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…