- 28 Kasım 2008
- 7.706
- 22.773
- 548
- Konu Sahibi Cherry Mom
-
- #249.021
Günaydınlaar
antibiyotiğinizi düzenli kullanın canım, kaptanımın dediği gibi 3. güne kalmaz ateşi. oğlanı da mı gösterseydin gitmişken? ara bi olmazsa doktorunu.
ya ben diyette mısır komple yasak gibi düşünüyorum, bilmem olmamalı gibi geliyo bana ama kızlar söylesin.
sen var yaaa
bravo kuzucum, hindi kuru oluyo evet, olsun ama proteini almışsın.
kaptanım sağlığına dikkat et öyle asılmak falan yok sana. sağlıkla ver veriyosan, hedefi 70'e çek sen, 70'de kalmaya çalış.
kuzuum yaaaa
hahaha
canım sabah senin bu lafını okuyunca hemen tartılayım bakayım kaç olmşuşum diye ama temizlikçi yerini değiştirmiş heralde bulamadım sabahın köründe de arayamadım kızıKaptanım senin hatan bu işte. Izindeyim diye tartılmıyorsun. Oysa tartılsan bir yerde frenlersin kendini. Tartı senden korksun ağır çıkacaksın diye. Sen biraz dikkat et. Toparlayacaktır inşALLAH.
canım sabahları çörekotu bal zeytinyağı ritülim vardı spora gidiyordum onları falan da bıraktım bu yoğunlukta öyle olunca herşey iptal oldu bakalım düzenli sağlıklı beslenme moduna geçeceğimGünaydınlaar
antibiyotiğinizi düzenli kullanın canım, kaptanımın dediği gibi 3. güne kalmaz ateşi. oğlanı da mı gösterseydin gitmişken? ara bi olmazsa doktorunu.
ya ben diyette mısır komple yasak gibi düşünüyorum, bilmem olmamalı gibi geliyo bana ama kızlar söylesin.
sen var yaaa
bravo kuzucum, hindi kuru oluyo evet, olsun ama proteini almışsın.
kaptanım sağlığına dikkat et öyle asılmak falan yok sana. sağlıkla ver veriyosan, hedefi 70'e çek sen, 70'de kalmaya çalış.
kuzuum yaaaa
hahaha
O arada bir dediğin arada 1 olur canım hergun olmazNe yiyorum kız, arada 1 tatlı kaşığı reçelime mi laf atıyosun bakim
Âmin canım. ALLAH şifa versin tüm hastalara ve yavrucuklarinaOğlanı da muayene ettirdim wendicim, dr kızına yaptığımız kan tahlili yeter oğlunu boşuna ağlatmayalım, aynı tedaviyi uygularız ikisine de dedi. Ona da antibiyotikle, ibufen veriyorum. Birkaç gün daha sürünürüm böyle uykusuz sonra düzeliriz inşallah. Allah dermansız dert vermesin kimseyeeeee
Sen yerini unutmuşsundur. Aylardır kullanmaya kullanmayacanım sabah senin bu lafını okuyunca hemen tartılayım bakayım kaç olmşuşum diye ama temizlikçi yerini değiştirmiş heralde bulamadım sabahın köründe de arayamadım kızı
bu arada eline sağlık listeyi de eklemişsin canım
canım sabahları çörekotu bal zeytinyağı ritülim vardı spora gidiyordum onları falan da bıraktım bu yoğunlukta öyle olunca herşey iptal oldu bakalım düzenli sağlıklı beslenme moduna geçeceğim
bu arada kaç kg oldun tatlım tartıldın mı
amin canımm.Oğlanı da muayene ettirdim wendicim, dr kızına yaptığımız kan tahlili yeter oğlunu boşuna ağlatmayalım, aynı tedaviyi uygularız ikisine de dedi. Ona da antibiyotikle, ibufen veriyorum. Birkaç gün daha sürünürüm böyle uykusuz sonra düzeliriz inşallah. Allah dermansız dert vermesin kimseyeeeee
canım sabahları çörekotu bal zeytinyağı ritülim vardı spora gidiyordum onları falan da bıraktım bu yoğunlukta öyle olunca herşey iptal oldu bakalım düzenli sağlıklı beslenme moduna geçeceğim
bu arada kaç kg oldun tatlım tartıldın mı
Gündüz uyusun diye gece uykusundan olmayayım Aysecim, ben su an kendimi öyle avutuyorum en azından gece düzgün uyuyor ben de dinlenebiliyorum diye napayim gündüz de uyumasın..Zeynep'te etkili oldu. Gece ayakta, gündüz hep uyuyan bir bebekti.
Hahah ya evet servey ve sen maalesef iyi örnek degilsiniz banaBende kesinlikle yapamadım o işleri.ben çalışmadığım için bu konuda pek yardımcı olamayacağım canım, annem ne zaman ağlasa emzir diyordu bende öyle yaptım. Kızım biberonla emzik aldığı için memeye çok düşkün değildi 13 aylıkken kendi bıraktı. Ama oğlum maşallah bana da geldiler bir gün memeyi tıkıverdim ağzına iki cok cok yaptı atıverdi yere. Ben dışarı çıkamıyorum, biryere gidemiyorum rahatça çünkü yakamı çekiştirip elini göğsüme falan sokup çekiştiriyor, bildiğin rezillik yani, 40 takla atıyorum millet görmesin diye bugün hastanede de emzirme odasında takılıp bekledim düşün yani :)
İki koltuğu birleştirip kızımı oraya yatırdım, zaten biraz halsiz, oğlana da verdim memeyi :) orda muslukta vardı açtı kapadı, alt değiştirme yerinin çekmeceleriyle falan oynadı oyalandı. Kafeterya da otursam kıyamet kopardı, memeyi vermeyince de benim arsız yere atıyor kendini, bir ağlıyor ki anlatılmaz yaşanır
Sözün özü senin için pek iyi örnek değilim sanırım.
Cok geçmiş olsun Ferahcım insallah gecer artık kuzuların hastalığı.Çok sağolun kızlar, antibiyotiğr başladık 1 hafta sonra kontrol. İnşallah rahatlatır biraz ilaçlar.
Biz her gün 5.30da kalkıyoruzhadi menümü de yazıp kaçayım, yatayım. gecce inşallah ateş derdimiz olmaz da uyurum artık birazcık. gece ateşlerini takip edeyim diye 02:00 de yattım, sabah mert 05:30 da kalktı kıkır kıkır cilveyle, uyumayacağını anlayınca bende kalktım mecburen. öğlen uyuduğunda bende 1 saat kestirdim, toplamda 4,5 saat uyku uyudum yanibir ilk yaşadık inşallah son kez bu kadar erken kalkmış olur süte kalkıyor da böyle ayaklanmıyordu.
hadi kızlar öpüyorum herkesi. iyi geceleeerrr
Emzirmek iyi mi kötü mü işte bilemiyorumBende çocukları emziremedigim için vicdan yapıyordum. Hiç gerek yokmuş
Biz her gün 5.30da kalkıyoruz
Bugün 6'da uyandı nasıl mutlu oldum anlatamam
yok kız yeri sabitti hiç değişmezdi lavabonun altuında dururdu ama banyoyu temizlerken kaldırmış anlaşılanSen yerini unutmuşsundur. Aylardır kullanmaya kullanmaya
Evet canım, yavas yavas kaydiriyorum bakalım. Bu sabah uyandığında hem kaka yapmadı, gece yapmıştı kakasını. Damlanın etkisi mi kendi düzeni mi çözemedim henüz :)damlanın saatini değiştirdin mi?
Evet canım, yavas yavas kaydiriyorum bakalım. Bu sabah uyandığında hem kaka yapmadı, gece yapmıştı kakasını. Damlanın etkisi mi kendi düzeni mi çözemedim henüz :)
Sağol canım seni bekliyoruz
Tebrikler wendy. Ama derece yapabilecek gibi değiliz henüz***5. Takım 525. Etap***
servey (71,6/ / /% )
0zlem (73,2/ / /% )
moni (91,5/ / /% )
fancynancy (75,9/75,2/0,7/%0,92)
Cikilatacanavari (77,3/ / /% )
lydznp (83,8/83.2/0.6/%0.72)
5. Takım Ortalama:
nilsub (77,6/ / /% ) 480. etapta 74,1 ile izne ayrıldı.
morordek (69/ / /% ) sabit. Mezun olan üye.
wendigo (66,3/65,9/0,4/%0,60) 496. etapta 60,5 ile izne ayrıldı.
matilda34 (65,9/ / /% ) 512. etapta 65,5 ile izne ayrıldı.
toplight (70,4/ / /% ) 514. etapta 2. defa bildirimde bulunmadan izne ayrıldı.
inatettimolacak (60,8/ / /% ) 519 etapta 60,8 ile izne ayrıldı.
hedef38beden (80,8/ / /% ) 524. etapta 80,8 ile izne ayrıldı.(2017 1. izin hakkı)
Oynakbasi34 (102,4/ / /% ) Fahri üye
Aynen ya :)iyi olsun da hangisi olursa olsun
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?