- 20 Eylül 2009
- 5.996
- 13.512
- 448
- Konu Sahibi Cherry Mom
-
- #249.101
Şeker yok meyve de şekersiz meyveler olabilir. ananas kivi yeşil elma erik
wawww hoşgeldinn tatlım gel hadi
Sana atlatıyoz da dinleyen var mı
tamam o zaman, meyve/şeker yok! sen 80, ferah 70 ben 62 olana kadar!!!
kız ne ara 7'lere çıktın sen yaaa, 64'tün sanki.
Kızlarr benim icin bildirim yapmadi ve izine ayrilmak istiyor yazin...
Başla tabi ki. ama seni sabit tutan şeyi tespit edip listeden çıkar benceevet çorbayı çıkarmak lazım kalan lar doyurucu gibi ay kilo alırken koşa koşa geliyolar verirken gıdım gıdım
başlayayım mı yani ortim
gel kız gel banada veremeyen bir arkadaş lazım dı
bende tavaya kırdım bu sabah yumurtamı
bana bu hafta kızma canım gerçekten ağrım çoktu kafamı kaldıramadım birde böbreklerim başlayınca mide bulantısıda başlıyo beraberindeyoksa dinlememekten değil kuzucum
meyvedemi yemicez kız bari 1 tane olsa
vayyy aferin sana ortikimHer öğün protein ve salata yanında ayran, kefir, yoğurt. ekmek yemedim gerek duymadımsabah yumurta 2 tane yiyince çok doyuyorsun. öğlende 2 küçük kutu light ton balıkla salata, akşam tavuk göğüs sote. tavuğa zerdeçal ve zencefil koydum yanında salata sabah peynir öğlen akşam yoğurt yada ayran yada kefir. ara öğünler kahve bitki çayı. ara öğünlerde de birşey yemek istemedi canım. günde 3,5-4lt de su içince yenmiyor zaten
sarmısak yiyerek zayıflıyo oSüper ne yaptında gitti 2,4kg?
karatayda öğlen bişey yok ya ggıııayy evet ramazan mamazan kösüldük valla bir de kpss derdine düştüm kopmuşum iyice :)) ayyy vakvakçım ne tatlıdır o maşallah ona :) nasıl bi duygu yaaa anlatsana evde bir bıdık :))
karatay ve spor yaptım ilk giden ödemdir de olsun yani aldığım kiloydu yerleşmeden yolladım....
sabah 2 kaşık lor + 2 yum.
öğlen : salata
akşam : yoğurt tavuk
bu ayarda gittim bu gün 5. gün...
spor olarak
1000 ip talama hedefledim ama nerdeeee
birinci gün 200 ikinci gün 300 3. gün 350 dün de 400 zıplayabildim 1000 zor yaaa nasıl olur ki...
bacak hareketleri
az bisiklet hatta pek pek az 10 dk falan :)) saymasam mı acep
evet çorbayı çıkarmak lazım kalan lar doyurucu gibi ay kilo alırken koşa koşa geliyolar verirken gıdım gıdım
başlayayım mı yani ortim
gel kız gel banada veremeyen bir arkadaş lazım dı
bende tavaya kırdım bu sabah yumurtamı
bana bu hafta kızma canım gerçekten ağrım çoktu kafamı kaldıramadım birde böbreklerim başlayınca mide bulantısıda başlıyo beraberindeyoksa dinlememekten değil kuzucum
meyvedemi yemicez kız bari 1 tane olsa
olsun olsun say. 10dk spor yapamayanlarda var. Benim gibiayy evet ramazan mamazan kösüldük valla bir de kpss derdine düştüm kopmuşum iyice :)) ayyy vakvakçım ne tatlıdır o maşallah ona :) nasıl bi duygu yaaa anlatsana evde bir bıdık :))
karatay ve spor yaptım ilk giden ödemdir de olsun yani aldığım kiloydu yerleşmeden yolladım....
sabah 2 kaşık lor + 2 yum.
öğlen : salata
akşam : yoğurt tavuk
bu ayarda gittim bu gün 5. gün...
spor olarak
1000 ip talama hedefledim ama nerdeeee
birinci gün 200 ikinci gün 300 3. gün 350 dün de 400 zıplayabildim 1000 zor yaaa nasıl olur ki...
bacak hareketleri
az bisiklet hatta pek pek az 10 dk falan :)) saymasam mı acep
vayyy aferin sana ortikim
sarmısak yiyerek zayıflıyo o
karatayda öğlen bişey yok ya ggııı
şimdi nasıl oldun tatlımbana bu hafta kızma canım gerçekten ağrım çoktu kafamı kaldıramadım birde böbreklerim başlayınca mide bulantısıda başlıyo beraberindeyoksa dinlememekten değil kuzucum
olsun olsun say. 10dk spor yapamayanlarda var. Benim gibi
Ne oldu?Kızlarr benim icin bildirim yapmadi ve izine ayrilmak istiyor yazin...
evet. 1. yada 2. arada yapalımtamam canım, akşama meyve işini bırakmayalım ama.
evet çorba ve diğer şeyler çok geliyodu o yüzden bence korumada yapılabilir ama şimdi yoğun geliyo demekki çorbayı çıkartırım bu sıcakta çorba içmemBaşla tabi ki. ama seni sabit tutan şeyi tespit edip listeden çıkar bence
Benim evde hayalet var kız. Gece spor yapayım diye kalkıyorum sporun ortasında baskın yapıyor. Gece gece ...yap bacım yap valla 5 günde bile şekillendim çok şükür....
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?