- 15 Şubat 2016
- 15.901
- 44.815
- 598
- Konu Sahibi Cherry Mom
-
- #249.161
yok kız sen değilBen artık onu yeme bunu yeme demeyeceğim karar aldım. Bundan sonra istediğinizi yiin gari
Bu mesaji simdi gordum canim..
Evet coook artıdayım malesef. Bir tahminde bulunun ne kadar artida olabilirim sizce?
tabi inekler benim sütleride benim oluyo ondanKendi sütün ?
tamam canım, haftaya mecbursun 76'larda bildirim yapmaya.
tamam tamam, 1 hafta yemeseniz nolur acaba, 2 ay yemedim ben 10 kg verdim. beni de caydırıyosunuz ya.
bencede bu konuda seni tutuyorum benHahahaa sen şekersizlerinden ye vitamin kız vitamin
oğluşun nasıl oldu şimdiHahahaa sen şekersizlerinden ye vitamin kız vitamin
İyi hatırlattın kız bende demeliyim şincikyeşil çaylar içiliyo mu yok mu bana eşlik eden :)
Hmmmm anlatayım mı ister misin cidden? Sonra çocuk fikrinden soğumaayy evet ramazan mamazan kösüldük valla bir de kpss derdine düştüm kopmuşum iyice :)) ayyy vakvakçım ne tatlıdır o maşallah ona :) nasıl bi duygu yaaa anlatsana evde bir bıdık :))
Kız sen bunlara bakma. Baksana Nilgun'e hanımefendi Betül 'ün gelmesiyle bana da kilo veremeyen biri lazımdı diyor, bunların kilo veresi yok. Eti senin kemigi de senin acıma hic :) derece yapalım diyoruz, hiiic nerde...tamam tamam, 1 hafta yemeseniz nolur acaba, 2 ay yemedim ben 10 kg verdim. beni de caydırıyosunuz ya
Ay kuzum eline sağlık bu liste işi de sana kaldı bugün. O değil de listemizdeki kişiler baya azaldı, Özlem de izne çıkıyor***5. Takım 525. Etap***
servey (71,6/ / /% )
0zlem (73,2/ / /% ) bildirimde bulunmadı, izne ayrılmak istiyor. (2017 1. izin hakkı)
moni (91,5/ / /% )
fancynancy (75,9/75,2/0,7/%0,92)
Cikilatacanavari (77,3/ / /% )
lydznp (83,8/83.2/0.6/%0.72)
5. Takım Ortalama:
nilsub (77,6/77/0,6/%0,77) 480. etapta 74,1 ile izne ayrıldı.
morordek (69/ / /% ) sabit. Mezun olan üye.
wendigo (66,3/65,9/0,4/%0,60) 496. etapta 60,5 ile izne ayrıldı.
matilda34 (65,9/ / /% ) 512. etapta 65,5 ile izne ayrıldı.
toplight (70,4/ / /% ) 514. etapta 2. defa bildirimde bulunmadan izne ayrıldı.
inatettimolacak (60,8/ / /% ) 519 etapta 60,8 ile izne ayrıldı.
hedef38beden (80,8/ / /% ) 524. etapta 80,8 ile izne ayrıldı.(2017 1. izin hakkı)
betulbtl (71,2/68,8/2,4/%3,37)
Oynakbasi34 (102,4/ / /% ) Fahri üye
Aahhh kahkaha atarak güldüm bunaaaa, vuuuu çok korkutucuGündüz çalışıyorum. korkma kız o benim kızımberaber yatıyoruz. gece benim yatakta olmadığımı anlayınca kalkıp kapının arkasında hareketsiz bekliyor. Halkadaki kız gibi
Benim dünden kalma sotem var onu yerim akşama da salata, ohhhh. Aslında kocamı da alıştırsam yemek yapma dersinnoratada kalkacak diycem ammmaaaa çocuklar taş mı yiycek acabaşimdi ben gider salatamı tavuğumu yapayımöğlene işlerimi bitirince gelirim
ayşe gitti sen geldinolsun bizede böylesi lazım yol bizi
ben birde yoğurdu kendi sütüm ile mayalıyorum missssen organiğinden
Hemde hiç ses çıkarmadan. kapı birde kumlu cam karanlığın içinde beyaz bir gölge kapının ardından chaky mi dersin halka kız mı artık ne istersen. aklıma herşey geliyor
yarım asır önce idi
Bu mesaji simdi gordum canim..
Evet coook artıdayım malesef. Bir tahminde bulunun ne kadar artida olabilirim sizce?
ben listede değildim ben hariçten gazel okuyordum ggene listeye girmicem zaten böyle takılcam :)) liste beni bozuyo :)
Tabi tabi. Sen arada bir reçel de ye. Yokluk çekme
Ben artık onu yeme bunu yeme demeyeceğim karar aldım. Bundan sonra istediğinizi yiin gari
Kendi sütün ?
Hahahaa sen şekersizlerinden ye vitamin kız vitamin
Piisss, bende yapcam artık evde ama herşeye yetişemiyorum anacım. Şu veletler acık büyüsün bakarım. Bu arada kızlar sek marka çiftlik yoğurdu çıkarmış, ben bayıldım, tam benlik. Yoğurt böyle taş gibi, birde lezzetli. Denk gelirseniz deneyin derim.ben birde yoğurdu kendi sütüm ile mayalıyorum missssen organiğinden
Benim eliptiği götürdüler bugüneliptik yapcaz dimi bugun
Pes dıyorum baskanda bısey demıyorumservey sen nerelerdesin? tartılabilecek misin?
Kız sen bunlara bakma. Baksana Nilgun'e hanımefendi Betül 'ün gelmesiyle bana da kilo veremeyen biri lazımdı diyor, bunların kilo veresi yok. Eti senin kemigi de senin acıma hic :) derece yapalım diyoruz, hiiic nerde...
Ay kuzum eline sağlık bu liste işi de sana kaldı bugün. O değil de listemizdeki kişiler baya azaldı, Özlem de izne çıkıyor
Piisss, bende yapcam artık evde ama herşeye yetişemiyorum anacım. Şu veletler acık büyüsün bakarım. Bu arada kızlar sek marka çiftlik yoğurdu çıkarmış, ben bayıldım, tam benlik. Yoğurt böyle taş gibi, birde lezzetli. Denk gelirseniz deneyin derim.
Ay durun bu ne çene yetişemiyorum vallahi azcık yavas konuşun
Hmmmm anlatayım mı ister misin cidden? Sonra çocuk fikrinden soğuma
Tatlı olmaya tatlı tabi ama zormuş be Betüs :)
Kız sen bunlara bakma. Baksana Nilgun'e hanımefendi Betül 'ün gelmesiyle bana da kilo veremeyen biri lazımdı diyor, bunların kilo veresi yok. Eti senin kemigi de senin acıma hic :) derece yapalım diyoruz, hiiic nerde...
Ay kuzum eline sağlık bu liste işi de sana kaldı bugün. O değil de listemizdeki kişiler baya azaldı, Özlem de izne çıkıyor
Hiçbir fikrim yok, sporların menülerinde harika. Bende hiç anlayamıyorum bu durumuBu mesaji simdi gordum canim..
moni ablam gelene kadar yolma işi bizde.
hiç kıskanmadın
ay kuzuuum, öp yerime akşam.
hiç mi girmedi cidden?
+2??
kız cidden hiç mi girmedin listeye, anladık bozuyo liste de.
canan hocam onlarda hormondan vitamin kalmadı diyo, bende direkt vitamin alıyom. dayanamıyorum gerçi meyveye de o ayrı.
Tabi tabi. Sen arada bir reçel de ye. Yokluk çekme
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?