Cuma Zayıflama Yarışması 5. Takım

Ay durun bu ne çene yetişemiyorum vallahi azcık yavas konuşun
ayy evet ramazan mamazan kösüldük valla bir de kpss derdine düştüm kopmuşum iyice :)) ayyy vakvakçım ne tatlıdır o maşallah ona :) nasıl bi duygu yaaa anlatsana evde bir bıdık :))
Hmmmm anlatayım mı ister misin cidden? Sonra çocuk fikrinden soğuma
Tatlı olmaya tatlı tabi ama zormuş be Betüs :)
tamam tamam, 1 hafta yemeseniz nolur acaba, 2 ay yemedim ben 10 kg verdim. beni de caydırıyosunuz ya
Kız sen bunlara bakma. Baksana Nilgun'e hanımefendi Betül 'ün gelmesiyle bana da kilo veremeyen biri lazımdı diyor, bunların kilo veresi yok. Eti senin kemigi de senin acıma hic :) derece yapalım diyoruz, hiiic nerde...
Ay kuzum eline sağlık bu liste işi de sana kaldı bugün. O değil de listemizdeki kişiler baya azaldı, Özlem de izne çıkıyor

ayşe gitti sen geldin olsun bizede böylesi lazım yol bizi

moni ablam gelene kadar yolma işi bizde.

ben birde yoğurdu kendi sütüm ile mayalıyorum missssen organiğinden

hiç kıskanmadın

Hemde hiç ses çıkarmadan. kapı birde kumlu cam karanlığın içinde beyaz bir gölge kapının ardından chaky mi dersin halka kız mı artık ne istersen. aklıma herşey geliyor

ay kuzuuum, öp yerime akşam.

yarım asır önce idi

hiç mi girmedi cidden?

Bu mesaji simdi gordum canim..

Evet coook artıdayım malesef. Bir tahminde bulunun ne kadar artida olabilirim sizce?

+2??

ben listede değildim ben hariçten gazel okuyordum ggene listeye girmicem zaten böyle takılcam :)) liste beni bozuyo :)

kız cidden hiç mi girmedin listeye, anladık bozuyo liste de.

Tabi tabi. Sen arada bir reçel de ye. Yokluk çekme

Ben artık onu yeme bunu yeme demeyeceğim karar aldım. Bundan sonra istediğinizi yiin gari

Hahahaa sen şekersizlerinden ye vitamin kız vitamin

canan hocam onlarda hormondan vitamin kalmadı diyo, bende direkt vitamin alıyom. dayanamıyorum gerçi meyveye de o ayrı.

ben birde yoğurdu kendi sütüm ile mayalıyorum missssen organiğinden
Piisss, bende yapcam artık evde ama herşeye yetişemiyorum anacım. Şu veletler acık büyüsün bakarım. Bu arada kızlar sek marka çiftlik yoğurdu çıkarmış, ben bayıldım, tam benlik. Yoğurt böyle taş gibi, birde lezzetli. Denk gelirseniz deneyin derim.

Kız sen bunlara bakma. Baksana Nilgun'e hanımefendi Betül 'ün gelmesiyle bana da kilo veremeyen biri lazımdı diyor, bunların kilo veresi yok. Eti senin kemigi de senin acıma hic :) derece yapalım diyoruz, hiiic nerde...

acımıcam yaa, cidden bende yoldan çıkıyorum bunlar yüzünden, medusa ayşem olsaydı yeme derdi, hepimiz caymaya meraklıyız ya.

Ay kuzum eline sağlık bu liste işi de sana kaldı bugün. O değil de listemizdeki kişiler baya azaldı, Özlem de izne çıkıyor

ya takımlarda hep bi eksiklik var, yazamıyorum ondan, yoksa davet etçem de, bizde mi yazsak gelen olursa yönlendirebilir misiniz diye??

ben denerim o zaman, sek'in çiflik olanı. bulabilirim inşallah. şokta olur heralde.

eeee olcek o kadar.... saksıdaki çiçek bile emek istiyo bebe tabi yorcak :)) olsun olsun güzel şeyler bunlar :))

2012 yılında 9. takımdaydım en son sonra bi ayrılıp gene orda girdim listeye bi daha da beni almadılar zaten :)))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…