- 15 Şubat 2016
- 15.901
- 44.815
- 598
- Konu Sahibi Cherry Mom
-
- #249.141
vasfiyem benim
evet dukan yapıp bırakanlar zorlanıyor bu konuda ben sana katılıyorumŞekere okey ama haftada 2-3 defa meyve yiyelim barriiiiara öğünlerde. Şakan bir yana, vücut çok yokluk çekmesin, sonra yiyince de kiloya çevirmesin derdindeyim ben kızlar.
4. hafta dönebiliyorsun galiba2 hafta sonra mı donebilirim tekrar ?@wendigo
ayşe gitti sen geldinben demliyorum az sonra.
ne biçim de kızmışımm, taam nilgünüm illa şekerli yicen meyveyi, neyse hergün yeme bari.
taam hergün değil o zaman, öyle diyelim.
Evet canım kefir ve yoğurdu eksik etmemek lazım.Hayatım standart olan yumurta. Onu istediğin şeklide yapabilirsin ister omlet ister menemen. Bence öğünler yer değiştirilebilir. arada sebze olmalı akşamları hep protein hep protein bağırsakları zorluyor. Benim çevrem dukancı dolu hepsi bağırsak sorunu yaşıyor. ve hiç biri tavsiye etmiyor. mesela bir akşam pro. bir akşam sebze olabilir. salata yoğurt ayran kefir her öğüne az az da olsa koyalım. c vitamini yağ direncini çözüyor. kalsiyumda yağ yakımını hızlandırıyor.
Afiyet olsun canım benimevet çorbayı çıkarmak lazım kalan lar doyurucu gibi ay kilo alırken koşa koşa geliyolar verirken gıdım gıdım
başlayayım mı yani ortim
gel kız gel banada veremeyen bir arkadaş lazım dı
bende tavaya kırdım bu sabah yumurtamı
ben birde yoğurdu kendi sütüm ile mayalıyorum missssEvet canım kefir ve yoğurdu eksik etmemek lazım.
Hemde hiç ses çıkarmadan. kapı birde kumlu cam karanlığın içinde beyaz bir gölge kapının ardından chaky mi dersin halka kız mı artık ne istersen. aklıma herşey geliyorkız ben gelip spor yapıyo sanıyom bekliyomu öylevalla tırsılır gece
eliptik yapcaz dimi bugunAfiyet olsun canım benim
Bu mesaji simdi gordum canim..çok mu artıdasın? neden ama neden, herkesi çözdüm seni çözemedim özlem
Ne oldu?
Evet coook artıdayım malesef. Bir tahminde bulunun ne kadar artida olabilirim sizce?istersen ayrılma, zorlanıyosun diye azıcık dinlen istedim, her cuma stres oluyosun.
btlbetul kız sen ne zaman yarıştın, geçmiş bilgilerini bulamıyom.
Tabi tabi. Sen arada bir reçel de ye. Yokluk çekmeŞekere okey ama haftada 2-3 defa meyve yiyelim barriiiiara öğünlerde. Şakan bir yana, vücut çok yokluk çekmesin, sonra yiyince de kiloya çevirmesin derdindeyim ben kızlar.
ay bende korkarım gece spor yapma uyu sen bariHemde hiç ses çıkarmadan. kapı birde kumlu cam karanlığın içinde beyaz bir gölge kapının ardından chaky mi dersin halka kız mı artık ne istersen. aklıma herşey geliyor
ay ben reçeli bıraktım iyi olduTabi tabi. Sen arada bir reçel de ye. Yokluk çekme
yarım asır önce idi
eliptik yapcaz dimi bugun
zayıflayamıyorum demiyoda liste beni bozuyo diyoben listede değildim ben hariçten gazel okuyordum ggene listeye girmicem zaten böyle takılcam :)) liste beni bozuyo :)
Ben artık onu yeme bunu yeme demeyeceğim karar aldım. Bundan sonra istediğinizi yiin gari
evet dukan yapıp bırakanlar zorlanıyor bu konuda ben sana katılıyorum
4. hafta dönebiliyorsun galiba
ayşe gitti sen geldinolsun bizede böylesi lazım yol bizi
Bu mesaji simdi gordum canim..
Evet coook artıdayım malesef. Bir tahminde bulunun ne kadar artida olabilirim sizce?
Kendi sütün ?ben birde yoğurdu kendi sütüm ile mayalıyorum missssen organiğinden
yok ondada var eliptik beraber yapıyoz gııııyok milattan önce tı tıı tıı :)
izin mi istiyon..... yapabilirsin :))
zayıflayamıyorum demiyoda liste beni bozuyo diyo
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?