- Konu Sahibi Cherry Mom
-
- #24.901
canım ben girdiğimde sizler olmuyorsunuz genelde akşam girebiliyorum yani bugünlerde öyle sonra düzelecek inşallah, kuzu uykusuz kaşınıyo,diş çıkarıyo ama hamd olsun daha iyiyiz maşlallahhıfzıys banucan esmeralda neredesiniz sizler? hıfzıys yavrun nasıl oldu canım? esmeralda uğramayacak herhalde bi daha..
ben iş yerinde de yedim karpuz aklinialirimsmile
iigeceler millet
bu gün eet günüm aksadı biraz sadece sabah yiyebildim ama abartmadım
bunada şükür
yarın meyve günüm karpuz erik elma armut derken gün biticek inş..
a e olun
canım ben girdiğimde sizler olmuyorsunuz genelde akşam girebiliyorum yani bugünlerde öyle sonra düzelecek inşallah, kuzu uykusuz kaşınıyo,diş çıkarıyo ama hamd olsun daha iyiyiz maşlallah,teşekkürederizopuyorumnanaktanolumunekankayizsmilebenim diyet son hız devam ediyor pazar başlamıştım bugün bitirdim 3hafta 5 günde 5kilo diyeti yaptım bu hafta farklı bir diyet yapacağım bakalım neler olacak,aslında çokda hızlı vermeyi artık istemiyorum sağlıklı vereyimde yani hepberaberopuyorumnanaktana.s.
afiyet olsun canım,dışarıda çıkamadık karpuz çıkmış çok severimcokacimcoookkaydirigubbakcemile2opuyorumnanaktan
Hayırlı cumalar efem ..
GÜnAydınlar.......
bu hafta 81.1le başladım maşallah 79.7oldumkilo bildirimimi gününde yapmış oldum öpüldünüz kızlar:)))
bu hafta 81.1le başladım maşallah 79.7 YENİ ÜYE DİMİ.?geçen hafta kilom 82.8 şimdi 81.8 kolay gelsin herkese
candy_candy 105,4süt yoğurt peynir günümü sıfır kaçamakla bitirdim.. bi dilim çavdar ekmeği kaçamak sayılmıyorsa tabi bilmiyorumkismile neyse tartıya yansımadı ama.. bence tartım bozuk benim artış yansıyor düşüş yansımıyor.. daha iyi bi marka alayım YENA nın dediği gibi belki daha az tartar beni kaydirigubbakcemile3
neyse bu gün regl günüm.. tartıda gördüğüm rakam 105,4 akannehir şişkinliğime vermek istiyorum.. bu hafta başladığım elma diyetinde hergün 1 kilo aldım.. benim diyetle 2 sini vermişim anladığım kadarıyla.. 1 i hatıra kaldı işte boshayallersmile .. neyse regl sonu ödemle birlikte atarım onu da.. pazar günü başlayacağım yine meyve-makarna(patates yerine gl si düşük diye denicez bir hafta)-sebze-et-yumurta sıralamasıyla..
midem bulanıyo kafamçokkarıştı tatlı sensorlerimi kapattım kaydirigubbakcemile3
ferihann 100,5günaydın canım takımım bugün kilo bildirimimi yapayım bu sabah itibariyle tam 100,5 im iki haftadır bu kiloda sabitlendim niye hala 100 ün altına inemiyorum bilmiyorum ama diyete devam vücut şuan direniyor olabilir ama en sonunda pes edecektir inşallah ayrıca bugün yoğurt günüm sabah bir kase naneli ve pul biberli yoğurdumu afiyetle yedim inşallah bir aksilik olmadan bugünüde tamamlarım canım hep tatlı şeyler çekiyor(
SENİ SABİT GEÇİÇEZ GALİBA ABLAM .??günaydinlarrrrrr.
kallisim hic giremedin bu hafta cok yogun herhalde isleriniz..
ben yarini bekliyorum tartilmak icin.. cok heyecanliyim..eyvahedigeldismile
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?