Cuma Zayıflama Yarışması 5. Takım

Kızlar annemsiz ilk misafirlerimi ağırladım. Sağolsun eşim yardım etti tabi, yoksa kendi başıma imkansız gibi bi şeydi. Umut da sağolsun 8.30da uyuyan çocuk, 9.30u falan buldu uyuması bir ümit belki geç uyanır yarın diyorum ama cok da bel baglayamiyorum. Misafir olunca tabi ben de bu saate kaldım. Yarın gün nasıl geçecek bakalım. Neyse ki pazar da eşim evde..

ama sen de çok hızlı geliyosun..... aaaaaa ben yarın fazla çıkarım ayran içtim... ayran içince ben illaki fazla çıkıyorum kilo aldığımdan değil alerjim olduğundan :) sonra gidiyo....
Ay merak etme ben de verdiklerimi geri almışımdır, misafirler olunca kacamaklar da fena oldu
sporlar yapılıyor muuuuuu?
Tabi canımm misafir ağırlama + cocuk bakma sporu yaptım ben diceksiniz biz bunu hep yapıyoruz ama ilk olunca, vücut alışık degil malum, belki kalori yakmışımdır fazladan
Aman ördeğim herşeyin tam ama bir uyku sıkıntı oldu.
Tabi ki yoksa seker detoksu benden sorulur duy da inanma
Bence çok güzel oldu. Keşke daha önce kırılsaymış. Bence o doğruda tartmıyordu.

O da değişik bi bakış açısı olmuş

Bu arada kızlar bugün evlenme yıldönümümüzdü. E5 kapalı olduğu için eşim ben bırakayım. Zeynep'i de alırım dedi. Ben de tamam akşama supriz var yemeğe gideceğiz galiba dedim ve yükseldim azıcık. Neyse akşam da beni almaya geldiler ve yemeğe gittik. Görümceme. Tamam kadın gerçekten çok iyi ben seviyorum. Ama kadincanızın 5 tane oğlu ve çocuk gibi bir kocası var. Ona yemeğe gittiğimizde genelde yemeği ben yapıyorum o da bana yardım ediyor. Ve kadının hicbirseyden haberi yok. Olsa ne yapacak o kadar cocukla. Neyse çok romantik bir akşam yemeğiydi. Romantizmden ölmek üzereydim. Eve gelince elimi tersi ile hediyesini verdim. Bana teşekkür ederim ama birdaha böyle şeyler yapma dedi. İşte o an romantizmin doruklarında nefessiz kaldım. Bir daha da oradan inmek istemiyorum. Eğer olurda birgün özel bir günden bahsedersem eşim ile ilgili hatırların bana lütfen. Zirvede bıraktın bu işleri diye

Ovvv görümcede akşam yemeği ile evlilik yıl dönümü kutlaması, cidden böyle romantizm olamaz :)
Iyi sabretmissin Aysecim, ben olsam kavga kıyamet kopardı evde :)

Inanirim ne olacak.

Ovvv görümcede akşam yemeği ile evlilik yıl dönümü kutlaması, cidden böyle romantizm olamaz :)
Iyi sabretmissin Aysecim, ben olsam kavga kıyamet kopardı evde :)
Yok canım ben çapımı biliyordum da sabah sabah nasıl böyle yükseldim onu anlamadım. Yoksa ben tam bir öküz ile evliyim. Kendi boğa burcu diyor ama asıl öküz oğlu öküz burcu. Bunun banası da böyle zaten.
Adam zamanı da sevgililere yapmış bitirmiş beynindeki fikirleri. Kendini tekrarlamak istemiyor. Bir çizgisi var yani. Bu yaştan sonra ne uğraşacağım zaten evlenmişim beynimi zorlayıp nöronlarımı çoğaltmaya gerek yok diyor.
Neyse o yatsın kalksın şükretsin ki bu konuları çok büyütmüyorum

Selamın Aleyküm kızlarrrrrrrrrrrr

Herkese hayırlı geceler

Çok şükür bahçeden evimize döndük veeee ben günü kaçamaksız atlattım
Listeme uygun öğlen ve akşam yemeğimi de orada yaptım hatta Annem Lahmacun yaptı ve ben kesinlikle yemedim Bir ara eşim ısrar etti aşkım ya ufak zaten bir tanecik ye en azından yarım ye diye bende baştan tamam şu işim bitsin yerim dedim ama sonra çaktırmadan aradan kaynattım olayı

Babamla Annem bahçede kaldılar kızkardeşim gelmedi bugün bizimle kayınvalidesi rahatsız diye ( çatlaklar gelmediler ama KVsine de gitmemişler sadece telefonla hal hatır sormuşlar sonra da telefon açtı yarına kadar kalırsanız biz sabah geliriz dedi tabi ben kalmam dedim sonuçta bahçede çardağın kenarları kapalı da olsa serin olur
Babam hatta çok ısrar etti sizlerde kalın diye ama Anneme regleyim zaten zor duruyorum eve gitmem lazım dedim ve kendimizi hemen eve attık
Şimdide son bir bitkisel çayla az su içip ufaktan yatarım olmadı :)

Günaydın kızlar. Musmutlu bir dünün ardından musmutlu bir güne kalktım. Çamaşır yıkadım astım. Mutfağı temizledim. Diğerleri uyanmadan biraz jessica yapayım. Bugün de böyle geçsin. Ay kızlar bunları bdv ye yazmam gerek değil mi

Esimde diyordu bir gun kirilacak insallah kirilir falan diye. Tartilmamdan hoslanmiyor. Tartiya bakacagina aynaya bak aynı kiloda kalipta daha ince gorunebilirsin diyor. Yeni tartıyı gorunce şaşıracak kırıldıgınıda gormedi zaten.
Ama izine ayrılmısken bir sure tarti almayim diyorum en azindan surekli tartilma aliskanligim ortadan kalkar.
Cok abartmistim tartilma isini!! Adam hakli soylenmekte..

Bende ay o fikirdeyim, yenisi daha iyi olacak.

Of ki ne of. Bende senin gibiyim ya, takılmam özel günlere. Saolsun kv çağırır he Doğum günümde kesilen pasta eşim için de geçerlidir :)

Ben dün resmen pert olmuşum ya, evi komple hallettim çamaşır sil süpür derken gece ağrıdan uyuyamadım. O kadar yorulduğumu bilmiyordum. fancynancy kuzucum 30 dk da yürüyüş yaptım dün.

Sporumu yaptim,kahvaltimi ettim,evimi temizledim,dusumu aldım..
Kalhvaltı olarak yarım ince dilim karpuz,peynir,1 dilimde cavdar ekmegi yedim.. Karpuz serbestmiydi?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…