- 20 Eylül 2009
- 5.996
- 13.512
- 448
- Konu Sahibi Cherry Mom
-
- #249.421
Bence çok güzel oldu. Keşke daha önce kırılsaymış. Bence o doğruda tartmıyordu.Kızlarr tartım kırıldı!!
Ay merak etme ben de verdiklerimi geri almışımdır, misafirler olunca kacamaklar da fena olduama sen de çok hızlı geliyosun..... aaaaaa ben yarın fazla çıkarım ayran içtim... ayran içince ben illaki fazla çıkıyorumkilo aldığımdan değil alerjim olduğundan :) sonra gidiyo....
Tabi canımm misafir ağırlama + cocuk bakma sporu yaptım bensporlar yapılıyor muuuuuu?
Tabi ki yoksa seker detoksu benden sorulurAman ördeğim herşeyin tam ama bir uyku sıkıntı oldu.
Bence çok güzel oldu. Keşke daha önce kırılsaymış. Bence o doğruda tartmıyordu.
Ovvv görümcede akşam yemeği ile evlilik yıl dönümü kutlaması, cidden böyle romantizm olamaz :)Bu arada kızlar bugün evlenme yıldönümümüzdü. E5 kapalı olduğu için eşim ben bırakayım. Zeynep'i de alırım dedi. Ben de tamam akşama supriz var yemeğe gideceğiz galiba dedim ve yükseldim azıcık. Neyse akşam da beni almaya geldiler ve yemeğe gittik. Görümceme. Tamam kadın gerçekten çok iyi ben seviyorum. Ama kadincanızın 5 tane oğlu ve çocuk gibi bir kocası var. Ona yemeğe gittiğimizde genelde yemeği ben yapıyorum o da bana yardım ediyor. Ve kadının hicbirseyden haberi yok. Olsa ne yapacak o kadar cocukla. Neyse çok romantik bir akşam yemeğiydi. Romantizmden ölmek üzereydim. Eve gelince elimi tersi ile hediyesini verdim. Bana teşekkür ederim ama birdaha böyle şeyler yapma dedi. İşte o an romantizmin doruklarında nefessiz kaldım. Bir daha da oradan inmek istemiyorum. Eğer olurda birgün özel bir günden bahsedersem eşim ile ilgili hatırların bana lütfen. Zirvede bıraktın bu işleri diye
Inanirim ne olacak.Ay merak etme ben de verdiklerimi geri almışımdır, misafirler olunca kacamaklar da fena oldu
Tabi canımm misafir ağırlama + cocuk bakma sporu yaptım bendiceksiniz biz bunu hep yapıyoruz ama ilk olunca, vücut alışık degil malum, belki kalori yakmışımdır fazladan
Tabi ki yoksa seker detoksu benden sorulurduy da inanma
O da değişik bi bakış açısı olmuş
Yok canım ben çapımı biliyordum da sabah sabah nasıl böyle yükseldim onu anlamadım. Yoksa ben tam bir öküz ile evliyim. Kendi boğa burcu diyor ama asıl öküz oğlu öküz burcu. Bunun banası da böyle zaten.Ovvv görümcede akşam yemeği ile evlilik yıl dönümü kutlaması, cidden böyle romantizm olamaz :)
Iyi sabretmissin Aysecim, ben olsam kavga kıyamet kopardı evde :)
Çalışkan ortim benimGünaydın kızlar. Musmutlu bir dünün ardından musmutlu bir güne kalktım. Çamaşır yıkadım astım. Mutfağı temizledim. Diğerleri uyanmadan biraz jessica yapayım. Bugün de böyle geçsin. Ay kızlar bunları bdv ye yazmam gerek değil mi
Esimde diyordu bir gun kirilacak insallah kirilir falan diye. Tartilmamdan hoslanmiyor. Tartiya bakacagina aynaya bak aynı kiloda kalipta daha ince gorunebilirsin diyor. Yeni tartıyı gorunce şaşıracak kırıldıgınıda gormedi zaten.Bence çok güzel oldu. Keşke daha önce kırılsaymış. Bence o doğruda tartmıyordu.
Bence çok güzel oldu. Keşke daha önce kırılsaymış. Bence o doğruda tartmıyordu.
Bu arada kızlar bugün evlenme yıldönümümüzdü. E5 kapalı olduğu için eşim ben bırakayım. Zeynep'i de alırım dedi. Ben de tamam akşama supriz var yemeğe gideceğiz galiba dedim ve yükseldim azıcık. Neyse akşam da beni almaya geldiler ve yemeğe gittik. Görümceme. Tamam kadın gerçekten çok iyi ben seviyorum. Ama kadincanızın 5 tane oğlu ve çocuk gibi bir kocası var. Ona yemeğe gittiğimizde genelde yemeği ben yapıyorum o da bana yardım ediyor. Ve kadının hicbirseyden haberi yok. Olsa ne yapacak o kadar cocukla. Neyse çok romantik bir akşam yemeğiydi. Romantizmden ölmek üzereydim. Eve gelince elimi tersi ile hediyesini verdim. Bana teşekkür ederim ama birdaha böyle şeyler yapma dedi. İşte o an romantizmin doruklarında nefessiz kaldım. Bir daha da oradan inmek istemiyorum. Eğer olurda birgün özel bir günden bahsedersem eşim ile ilgili hatırların bana lütfen. Zirvede bıraktın bu işleri diye
Günaydın kızlar. Musmutlu bir dünün ardından musmutlu bir güne kalktım. Çamaşır yıkadım astım. Mutfağı temizledim. Diğerleri uyanmadan biraz jessica yapayım. Bugün de böyle geçsin. Ay kızlar bunları bdv ye yazmam gerek değil mi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?