- 28 Kasım 2008
- 7.706
- 22.773
- 548
- Konu Sahibi Cherry Mom
-
- #249.401
Ben katılırdım da uykusuz kalmayın diyornilsub aslında wendy ile yapılan programda şeker orucuna çok aykırı değil. ben 2si bir arada yapacağım.
fancynancy 0zlem ve katılmak isteyen diğerleri
Van un maşallah sana güne erken baslamissin
betusum oo sporlar yapilmis
Günaydın kızlar..
4 kilo fazlalıgımın 1 kilosu gitmis bile.
Bugün wendicigiminwendy paylastıgı listeyi uygulayacagim insallah..
Düzeltiyorum 2 kilosu gitmis..
Herkeslere gunaydin :)
Maşallah diyelim de boşta kalmasın o zaman :)
3 cocukla prof olunur mu? Bence olunmaz
Supersin Veysosum, iyi tatiller
Hatırladım tabi şarkımızı. Yalnız ben bu sabah tartıldım, 68.8 geldim, ona göre
Kaptanım Almancaya başlamışsın yinefancynancy
Ozlemcim senin metabolizmayı anlayan doktora Nobel ödülü falan versinler ya, bu kadar hızlı kilo alıp vermek nedir :)
fısıtk fıstık
atlamak ağrıtır
bir anda yüklendin herhalde canım, azar azar başlasaydın keşke :)ondan mı yaaa valla baldır mı diyorlar şu dizden aşağısı arka kısım feci et kesiği değil bildiğin ağrıyor.... sanki hiç oturmadan çok yol yürümüşüm gibi...
Kızlarr tartım kırıldı!!
bir anda yüklendin herhalde canım, azar azar başlasaydın keşke :)
Kızlarr tartım kırıldı!!
Aslında Ferahcigim IHE organik ekmegi var. Ekşi mayalı. Kesekagidinda satılıyor. 2 dilim minicik ekmek doyuruyor. Ama benim bünye katkısız doğal şeylere alışık değil. Birde bizimkiler yemiyorlar. Ben da tek tuketemiyorumBende aynı şeyi düşünüyorum nilgüncüm. Diyette de aslında farklı bir şey yapmamalıyız ama şeytana uyuyoruz işte.lydznp ayşecim sağol uğraşmış bizle paylaşmışsın. Bizde kendimize göre uyarlayıp makarna ve balı çıkartalım. Zaten hakiki balı nerde bulacağız, bulsakta saçma derecede ateş pahası. Ki o da ne kadar doğru ne kadar organik. Ben artık ticari olan hiçbir şeye inanmıyorum. pekmezle, hurmayla idare ederiz dediği gibi krizlerimizde, ne dersiniz? Pekmezin organiği daha bulunabilir sanki imalat bakımından.
Nilgüncüm ekmeğe gelince bende en çok uno alıyorum, çok tahıllı, tam buğday vs ama doygunu daha bir methediyorlar da buralarda bulunamıyorum. Bize diyorlar ki bu tam buğday, bu kepekli vs bizde yiyoruz, artık senin tabirinle Mevlam kayıra.
Kızlar 2 lt suyumu içtim, yeşil çayımı içtim, kahvelerimi içtim. 42 dk iwalk strong yaptım, 10 dk spacial AB kickbox umu yaptım. Şimdi de bi kahve daha yapcam, sonra çalışma masası almıştık odaya kurdukta geçen, odayı yerleştircem sonra da. Bu arada sabah omlet, Öğlende yulaf ezmesi yedim ve kaçamak yapmadım
Ay öyle o jessica. Bazen başladığım gibi bırakmak istiyorum ama kendime yenilgiyi yediremiyorumYalnız bu Jessica çok hızlı kadın ya, totomdan ter akıyor yetişecem diye
Aman ördeğim herşeyin tam ama bir uyku sıkıntı oldu.Ben katılırdım da uykusuz kalmayın diyor
Tamam işte hoplayıp zıpladıkça baldır kasların parçalanıyor. Sonra o parçalar kendini tamir ediyor. Bu arada da sen ağrı çekiyorsun. Vücut geliştirme ile uğraşanlar o yüzden kaslar ağrıyınca ya kadar spor yaparlar ki kaslar gelişsin. Köyü birşey değil. Ilk gün müydü çok yuklenmisin canım.ondan mı yaaa valla baldır mı diyorlar şu dizden aşağısı arka kısım feci et kesiği değil bildiğin ağrıyor.... sanki hiç oturmadan çok yol yürümüşüm gibi...
Su siparis etmistim. Nasil bir dalginlikla damacanayi iceri cektiysem tartim damacana ile duvar arasinda kaldi ve paramparca oldu camlar.AA noldu ki?
4-5 yıl once 40 yada 45 TL'ye almistim. Simdiki alacagimi cam almam.aman 20 liraya aldımdı ablamlara yıllardır kullanıyorlar al ucuzlarından bir tane
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?