Cuma Zayıflama Yarışması 5. Takım

Kızlar 2 lt suyumu içtim, yeşil çayımı içtim, kahvelerimi içtim. 42 dk iwalk strong yaptım, 10 dk spacial AB kickbox umu yaptım. Şimdi de bi kahve daha yapcam, sonra çalışma masası almıştık odaya kurdukta geçen, odayı yerleştircem sonra da. Bu arada sabah omlet, Öğlende yulaf ezmesi yedim ve kaçamak yapmadım

Van un maşallah sana güne erken baslamissin
betusum oo sporlar yapilmis

rakip vakvak olunca yapiim dedim :))

Günaydın kızlar..
4 kilo fazlalıgımın 1 kilosu gitmis bile.
Bugün wendicigimin wendy paylastıgı listeyi uygulayacagim insallah..

Düzeltiyorum 2 kilosu gitmis..

ohh ohhhh ne güzel maşallah.....

ama sen de çok hızlı geliyosun..... aaaaaa ben yarın fazla çıkarım ayran içtim... ayran içince ben illaki fazla çıkıyorum kilo aldığımdan değil alerjim olduğundan :) sonra gidiyo....

Menüm;
Uyanınca 1buyuk t.kahvesi ve 500ml su

10:00
Bol maydanozlu ve baharatlı h.yumurta
3 yk zeytin salatası
Yarım dilim cavdar ekmegi
Salatalık,domates,biber ve çay

12:00
1 kupa nescafe(yarı yarıya süt ve su)

16:00
5 yk ruseymli tambugday makarna(bol peynirli,baharatlı)
4 yk semizotlu yogurt

3 t.kahvesi
3 L su

Spor;
45 dk denizde yuzme ve su icinde egzersiz
20 dk eliptik

Aslında hesapta makarna yoktu tavuk alacaktim aksam icin..
Gorumcem aradi denize gidicez sende gel dedi.Kolay diye kızıma makarna yapim dedim normal makarma kalmamis tambugdayli ruseymli vardi ondan yaptim ee artik bende yiyim dedim. Aksami erken kapattim. Canim isterse yiyebilirsem pulbiberli,zencefilli,limonlu yogurt kurunden yerim.
Insallah yarin fazlaligim 1 kiloya inmis olur..

Son düzenleme:
Aslında Ferahcigim IHE organik ekmegi var. Ekşi mayalı. Kesekagidinda satılıyor. 2 dilim minicik ekmek doyuruyor. Ama benim bünye katkısız doğal şeylere alışık değil. Birde bizimkiler yemiyorlar. Ben da tek tuketemiyorum

ondan mı yaaa valla baldır mı diyorlar şu dizden aşağısı arka kısım feci et kesiği değil bildiğin ağrıyor.... sanki hiç oturmadan çok yol yürümüşüm gibi...
Tamam işte hoplayıp zıpladıkça baldır kasların parçalanıyor. Sonra o parçalar kendini tamir ediyor. Bu arada da sen ağrı çekiyorsun. Vücut geliştirme ile uğraşanlar o yüzden kaslar ağrıyınca ya kadar spor yaparlar ki kaslar gelişsin. Köyü birşey değil. Ilk gün müydü çok yuklenmisin canım.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…