- 15 Şubat 2016
- 15.901
- 44.815
- 598
- Konu Sahibi Cherry Mom
-
- #249.461
Hadi yaaa, e almiim boşuna o zamanYok ya alma dijital olmayanlar gr doğru göstermiyor ben aldıydım herzaman ki gibikaptanım olmaz dijital al dediydi
Icmeseydin ayran o zamanben 69.5 çıktım ama kilo aldığımı sanmıyorum ayran etkisi :) sevinme yani....
Buna sevinmeli miyim?Almayan almıyor canım ya, benim dana da almadı, almıyor, almayacak
Artık o bir meme bağımlısı.
Memeden ayırmaya daha cok var, bunu o zaman düşünürümHaha ordekim emzir emzire bildiğin kadar asıl çatırtı memeden ayırırken çıkacakbunlar iyi günlerin
Hahha öcümü alıyorum daha hamile olmadan bir sen şikayetçisin çocuktan diyordun o zaman ferah falanda yoktu tek kaldıydım haha nasılmışIcmeseydin ayran o zaman
Buna sevinmeli miyim?
Memeden ayırmaya daha cok var, bunu o zaman düşünürüm
Sen de habire felaket tellallığı yapıyorsun. Hamileyken de bunlar iyi günlerin diyordun :)
Gereksiz eşya müdürü olarak alma diyorumHadi yaaa, e almiim boşuna o zaman
Kızlar şimdi köftenin içindeki ekmeği napcaz? Kullanabiliyor muyuz acaba?
Slm kızlar bugün kampa geldik bismillah çocukların kavgası ile sinirlerim zipladi kuzenim vs de var 8 kişi geldik konya dan inşallah sakinlesirim değilse annemleri bırakıp çocuklarla otobüse atlayıp döneceğim offf yaa burayı gene dert ortağım yapıp anlattım iyi ki varsiniz
He ya ağzından bi güzel söz çıksınHahha öcümü alıyorum daha hamile olmadan bir sen şikayetçisin çocuktan diyordun o zaman ferah falanda yoktu tek kaldıydım haha nasılmışşaka bir yana betuş boşuna vasfiye demiyo demek ki
Anlat tabi kaptanım ben hep anlatıyorum size bugün böyle oldu diye :) Bosver keyfini bozma düzelir onlar daSlm kızlar bugün kampa geldik bismillah çocukların kavgası ile sinirlerim zipladi kuzenim vs de var 8 kişi geldik konya dan inşallah sakinlesirim değilse annemleri bırakıp çocuklarla otobüse atlayıp döneceğim offf yaa burayı gene dert ortağım yapıp anlattım iyi ki varsiniz
ay ama çocuğun olduğu yerde kavga illa ki oluyor canım, sinirlenmekte de haklısın ama biraz uzaklaşsalar birbirlerinden acaba?Slm kızlar bugün kampa geldik bismillah çocukların kavgası ile sinirlerim zipladi kuzenim vs de var 8 kişi geldik konya dan inşallah sakinlesirim değilse annemleri bırakıp çocuklarla otobüse atlayıp döneceğim offf yaa burayı gene dert ortağım yapıp anlattım iyi ki varsiniz
Canım yulaf kepeği kullanabilirsin ya da kendine azıcık ayırıp ekmeksiz yapabilirsin, ya da yiyeceğim 3-5 köfte diyip sallamayabilirsin bilemiyorum
hımmm azıcık koysam mı acaba, sen denedin mi canım daha önce? Çocuklar falan da yiyek şimdi, mundar etmiyim kıymayıen iyisi azıcık ekmek koyayım. Valla o kadar açımmmm ki, kefir koydum midem yatışsın diye ama kabahat bende, öğünümü atladım merti ben nevayı da babası uyuttu sonra gitti yanlarına da yattı, hazır ev sakinken spor yapayım dedim tabi öğle yemeğim kaynadı.... spordan sonra da midem kazınınca azıcık türlü ısıtıp yedim patateslerini ayırıp, şimdi de kefir içiyorum (( aaahhhh akşam yemeği çok uzaktaymış gibi geliyyooorrrrr.
ne yazmışım yaawwwneyse ızgara köfte, salata, bulgur, birde yoğurt kürü menü. nasıl kızlar? ekmek yok, bulguru da 2-3 kaşık yerim.
İnşallah yürüyüş yaptırır sana minik kuzu.Ben burdayım da yazamıyorum ya, ara ara okuyorum ama.
Yürüyüşe geldik kızım illa spor aletlerini yapılan diye tutturdu, azıcık oynasın yorulsun bende yürüyüşümü yaparım o bebek arabasındayken. Hadi bakalım. Günü erken kapatamadım günler uzadı ya hu.
Kesinlikle, kahve zaten tok tutar canım, benim diyet desteğim olur kendisiKesin eminim ki kahve benim iştahımı azaltıyor. Evdeki nescafem bitsin filtre kahveye başlıcam, en azından zarar az olur.
İnşallah yürüyüş yaptırır sana minik kuzu.
Kesinlikle, kahve zaten tok tutar canım, benim diyet desteğim olur kendisi
Kahve beni tam tersi acıktırıyor, sindirime de faydası var diyorlar ya kahve içtikten bi süre sonra midem kazınıyor resmen ama cok sevdigim icin yine de içiyordum :) her metabolizma farklı cidden :)Kesin eminim ki kahve benim iştahımı azaltıyor. Evdeki nescafem bitsin filtre kahveye başlıcam, en azından zarar az olur.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?