- 15 Şubat 2016
- 15.901
- 44.815
- 598
- Konu Sahibi Cherry Mom
-
- #249.441
Günde bir defa serbest hemde sabah yemişsin akşama bırakmıyoruz bende güzel bir kahvaltı ile başladım domates ve peynirli sandviç yaptım tam tane ekmeği ne öğlende yumurtalı salata yapıcamSporumu yaptim,kahvaltimi ettim,evimi temizledim,dusumu aldım..
Kalhvaltı olarak yarım ince dilim karpuz,peynir,1 dilimde cavdar ekmegi yedim.. Karpuz serbestmiydi?
Sen sinirlenip kırmış olmaKızlarr tartım kırıldı!!
Asıl ağrın varken yaparken yapacaksın şekerim. O zaman aşılıyor kaslar harekete, 20-30 dk yap zamanla arttırırsın canım.bu gün yok yapamadım spor mpor ağrıdan.... yaşlanmışım valla....
Sağol canım, alıp deneyeceğim en kısa zamanda. Başladık di mi bugün şekersiz günlere?Aslında Ferahcigim IHE organik ekmegi var. Ekşi mayalı. Kesekagidinda satılıyor. 2 dilim minicik ekmek doyuruyor. Ama benim bünye katkısız doğal şeylere alışık değil. Birde bizimkiler yemiyorlar. Ben da tek tuketemiyorum
Ya sorma uyuz oluyorum, ben nefes nefese kalmışım hatun vırvır konuşuyor birde. Bende bırakmamak için epey mücadele ediyorumAy öyle o jessica. Bazen başladığım gibi bırakmak istiyorum ama kendime yenilgiyi yediremiyorum
Hehehe valla aynı fikirdeyimAman ördeğim herşeyin tam ama bir uyku sıkıntı oldu.
Aman çok tehlikeli valla. Gelmedi dimi bir yerlerinize?Su siparis etmistim. Nasil bir dalginlikla damacanayi iceri cektiysem tartim damacana ile duvar arasinda kaldi ve paramparca oldu camlar.
4-5 yıl once 40 yada 45 TL'ye almistim. Simdiki alacagimi cam almam.
Evde biri olunca iyi oluyor, en azından destek kuvvet var deyip psikolojik olarak rahatlıyor insan. Nasıl geçiyor pazarınız bakalımmm?Kızlar annemsiz ilk misafirlerimi ağırladım. Sağolsun eşim yardım etti tabi, yoksa kendi başıma imkansız gibi bi şeydi. Umut da sağolsun 8.30da uyuyan çocuk, 9.30u falan buldu uyumasıbir ümit belki geç uyanır yarın diyorum ama cok da bel baglayamiyorum. Misafir olunca tabi ben de bu saate kaldım. Yarın gün nasıl geçecek bakalım. Neyse ki pazar da eşim evde..
Hahahaaaa yakmışsınız bence, ama alışınca rutin kabul ediyor vücutAy merak etme ben de verdiklerimi geri almışımdır, misafirler olunca kacamaklar da fena oldu
Tabi canımm misafir ağırlama + cocuk bakma sporu yaptım bendiceksiniz biz bunu hep yapıyoruz ama ilk olunca, vücut alışık degil malum, belki kalori yakmışımdır fazladan
Tabi ki yoksa seker detoksu benden sorulurduy da inanma
O da değişik bi bakış açısı olmuş
Oha diyebilir miyim Ayşecim? Ay adamlardan kısmetsiz kuzum benim.Bu arada kızlar bugün evlenme yıldönümümüzdü. E5 kapalı olduğu için eşim ben bırakayım. Zeynep'i de alırım dedi. Ben de tamam akşama supriz var yemeğe gideceğiz galiba dedim ve yükseldim azıcık. Neyse akşam da beni almaya geldiler ve yemeğe gittik. Görümceme. Tamam kadın gerçekten çok iyi ben seviyorum. Ama kadincanızın 5 tane oğlu ve çocuk gibi bir kocası var. Ona yemeğe gittiğimizde genelde yemeği ben yapıyorum o da bana yardım ediyor. Ve kadının hicbirseyden haberi yok. Olsa ne yapacak o kadar cocukla. Neyse çok romantik bir akşam yemeğiydi. Romantizmden ölmek üzereydim. Eve gelince elimi tersi ile hediyesini verdim. Bana teşekkür ederim ama birdaha böyle şeyler yapma dedi. İşte o an romantizmin doruklarında nefessiz kaldım. Bir daha da oradan inmek istemiyorum. Eğer olurda birgün özel bir günden bahsedersem eşim ile ilgili hatırların bana lütfen. Zirvede bıraktın bu işleri diye
Haha çok güldüm tepkilerineYok canım ben çapımı biliyordum da sabah sabah nasıl böyle yükseldim onu anlamadım. Yoksa ben tam bir öküz ile evliyim. Kendi boğa burcu diyor ama asıl öküz oğlu öküz burcu. Bunun banası da böyle zaten.
Adam zamanı da sevgililere yapmış bitirmiş beynindeki fikirleri. Kendini tekrarlamak istemiyor. Bir çizgisi var yani. Bu yaştan sonra ne uğraşacağım zaten evlenmişim beynimi zorlayıp nöronlarımı çoğaltmaya gerek yok diyor.
Neyse o yatsın kalksın şükretsin ki bu konuları çok büyütmüyorum
Güzel gidiyor şimdilik, sabah dayadım Umut'a memeyi zorla 8.30'a kadar uyuttumEvde biri olunca iyi oluyor, en azından destek kuvvet var deyip psikolojik olarak rahatlıyor insan. Nasıl geçiyor pazarınız bakalımmm?
Bence de.Yok canım ben çapımı biliyordum da sabah sabah nasıl böyle yükseldim onu anlamadım. Yoksa ben tam bir öküz ile evliyim. Kendi boğa burcu diyor ama asıl öküz oğlu öküz burcu. Bunun banası da böyle zaten.
Adam zamanı da sevgililere yapmış bitirmiş beynindeki fikirleri. Kendini tekrarlamak istemiyor. Bir çizgisi var yani. Bu yaştan sonra ne uğraşacağım zaten evlenmişim beynimi zorlayıp nöronlarımı çoğaltmaya gerek yok diyor.
Neyse o yatsın kalksın şükretsin ki bu konuları çok büyütmüyorum
Sabah 68.5 çıktım yakmışım ciddenHahahaaaa yakmışsınız bence, ama alışınca rutin kabul ediyor vücutbak bana günde 2 saat oturuyorumdur totomun üstünde toplamda, çocukların peşinde tığ gibi olmam lazımdı benim ama nerdeeee? İlk zamanlarının avantajını kullan bebeeem, valla bak çok ciddiyim kız
Benimdir o ben, leptinlerine suikast yapayım dediydimbir katil sivrisinek tarafından uyandırıldım
Günaydın kızlar. Musmutlu bir dünün ardından musmutlu bir güne kalktım. Çamaşır yıkadım astım. Mutfağı temizledim. Diğerleri uyanmadan biraz jessica yapayım. Bugün de böyle geçsin. Ay kızlar bunları bdv ye yazmam gerek değil mi
Günaydın hayırlı pazarlar herkese :)
Günaydın kızlar..
Oh temizlikle beraber duble olmuştur o canımBende ay o fikirdeyim, yenisi daha iyi olacak.
Of ki ne of. Bende senin gibiyim ya, takılmam özel günlere. Saolsun kv çağırır he Doğum günümde kesilen pasta eşim için de geçerlidir :)
Ben dün resmen pert olmuşum ya, evi komple hallettim çamaşır sil süpür derken gece ağrıdan uyuyamadım. O kadar yorulduğumu bilmiyordum.fancynancy kuzucum 30 dk da yürüyüş yaptım dün.
Bizımla değılsınSporumu yaptim,kahvaltimi ettim,evimi temizledim,dusumu aldım..
Kalhvaltı olarak yarım ince dilim karpuz,peynir,1 dilimde cavdar ekmegi yedim.. Karpuz serbestmiydi?
Ohhh misssSelamlaar
Haha çok güldüm tepkilerine
Ya özel günlere ben de cok anlam yüklemem aslında ama bari o gün gidip yemek yapmasaymıssın diye dedim :)
Güzel gidiyor şimdilik, sabah dayadım Umut'a memeyi zorla 8.30'a kadar uyuttumsonra kahvaltı ve ailecek yürüyüşe gittik
Sen sinirlenip kırmış olmabaşlarım senin ayarsızlığına, yeter nan, bıktım senden diyerek
Belki de gerçekten bozuktu kız tartın, bir öyle bir böyle çıkıyordun, olamaz mı? Yenisiyle yeni bir sayfa açarsın artık. En güzeli dijital olmayanlar valla. Ben bir tane de ondan alacağım bulduğumda.
Asıl ağrın varken yaparken yapacaksın şekerim. O zaman aşılıyor kaslar harekete, 20-30 dk yap zamanla arttırırsın canım.
Sağol canım, alıp deneyeceğim en kısa zamanda. Başladık di mi bugün şekersiz günlere?
Ya sorma uyuz oluyorum, ben nefes nefese kalmışım hatun vırvır konuşuyor birde. Bende bırakmamak için epey mücadele ediyorum
Hehehe valla aynı fikirdeyimmorordek cim
Almayan almıyor canım ya, benim dana da almadı, almıyor, almayacakBu arada Umut kauçuk emzik de almadı. Sanırım Turkiye pazarındaki tüm emzik uç ve materyallerini denemiş ve başarısız olmuş bulunuyoruz
Atla atlabildiğin gibi değildi... bu gün süper iyiyim birazdan çarşı pazar turu yapıcam bol yürüyüş yani dönüştede ip atlarım gayrı :)
Yok ya alma dijital olmayanlar gr doğru göstermiyor ben aldıydım herzaman ki gibiSen sinirlenip kırmış olmabaşlarım senin ayarsızlığına, yeter nan, bıktım senden diyerek
Belki de gerçekten bozuktu kız tartın, bir öyle bir böyle çıkıyordun, olamaz mı? Yenisiyle yeni bir sayfa açarsın artık. En güzeli dijital olmayanlar valla. Ben bir tane de ondan alacağım bulduğumda.
Asıl ağrın varken yaparken yapacaksın şekerim. O zaman aşılıyor kaslar harekete, 20-30 dk yap zamanla arttırırsın canım.
Sağol canım, alıp deneyeceğim en kısa zamanda. Başladık di mi bugün şekersiz günlere?
Ya sorma uyuz oluyorum, ben nefes nefese kalmışım hatun vırvır konuşuyor birde. Bende bırakmamak için epey mücadele ediyorum
Hehehe valla aynı fikirdeyimmorordek cim
Haha ordekim emzir emzire bildiğin kadar asıl çatırtı memeden ayırırken çıkacakBu arada Umut kauçuk emzik de almadı. Sanırım Turkiye pazarındaki tüm emzik uç ve materyallerini denemiş ve başarısız olmuş bulunuyoruz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?