Cuma Zayıflama Yarışması 5. Takım

Sporumu yaptim,kahvaltimi ettim,evimi temizledim,dusumu aldım..
Kalhvaltı olarak yarım ince dilim karpuz,peynir,1 dilimde cavdar ekmegi yedim.. Karpuz serbestmiydi?
Günde bir defa serbest hemde sabah yemişsin akşama bırakmıyoruz bende güzel bir kahvaltı ile başladım domates ve peynirli sandviç yaptım tam tane ekmeği ne öğlende yumurtalı salata yapıcam

Kızlarr tartım kırıldı!!
Sen sinirlenip kırmış olma başlarım senin ayarsızlığına, yeter nan, bıktım senden diyerek
Belki de gerçekten bozuktu kız tartın, bir öyle bir böyle çıkıyordun, olamaz mı? Yenisiyle yeni bir sayfa açarsın artık. En güzeli dijital olmayanlar valla. Ben bir tane de ondan alacağım bulduğumda.

bu gün yok yapamadım spor mpor ağrıdan.... yaşlanmışım valla....
Asıl ağrın varken yaparken yapacaksın şekerim. O zaman aşılıyor kaslar harekete, 20-30 dk yap zamanla arttırırsın canım.

Sağol canım, alıp deneyeceğim en kısa zamanda. Başladık di mi bugün şekersiz günlere?

Ay öyle o jessica. Bazen başladığım gibi bırakmak istiyorum ama kendime yenilgiyi yediremiyorum
Ya sorma uyuz oluyorum, ben nefes nefese kalmışım hatun vırvır konuşuyor birde. Bende bırakmamak için epey mücadele ediyorum

Aman ördeğim herşeyin tam ama bir uyku sıkıntı oldu.
Hehehe valla aynı fikirdeyim morordek cim

Evde biri olunca iyi oluyor, en azından destek kuvvet var deyip psikolojik olarak rahatlıyor insan. Nasıl geçiyor pazarınız bakalımmm?

Hahahaaaa yakmışsınız bence, ama alışınca rutin kabul ediyor vücut bak bana günde 2 saat oturuyorumdur totomun üstünde toplamda, çocukların peşinde tığ gibi olmam lazımdı benim ama nerdeeee? İlk zamanlarının avantajını kullan bebeeem, valla bak çok ciddiyim kız

Oha diyebilir miyim Ayşecim? Ay adamlardan kısmetsiz kuzum benim.

Selamlaar
Haha çok güldüm tepkilerine
Ya özel günlere ben de cok anlam yüklemem aslında ama bari o gün gidip yemek yapmasaymıssın diye dedim :)
Evde biri olunca iyi oluyor, en azından destek kuvvet var deyip psikolojik olarak rahatlıyor insan. Nasıl geçiyor pazarınız bakalımmm?
Güzel gidiyor şimdilik, sabah dayadım Umut'a memeyi zorla 8.30'a kadar uyuttum sonra kahvaltı ve ailecek yürüyüşe gittik

Bence de.

Sabah 68.5 çıktım yakmışım cidden

btlbetul duy kız

Günaydın hayırlı pazarlar herkese :)

Günaydın kızlar..

Günaydıınnnnnn

Oh temizlikle beraber duble olmuştur o canım

bildiğin gibi değildi... bu gün süper iyiyim birazdan çarşı pazar turu yapıcam bol yürüyüş yani dönüştede ip atlarım gayrı :)

Yok ya alma dijital olmayanlar gr doğru göstermiyor ben aldıydım herzaman ki gibi kaptanım olmaz dijital al dediydi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…