- 15 Şubat 2016
- 15.901
- 44.815
- 598
- Konu Sahibi Cherry Mom
-
- #249.381
3 çocukla anca çocuk bakım profu olursunHerkeslere gunaydin :)
Maşallah diyelim de boşta kalmasın o zaman :)
3 cocukla prof olunur mu? Bence olunmaz
Supersin Veysosum, iyi tatiller
Hatırladım tabi şarkımızı. Yalnız ben bu sabah tartıldım, 68.8 geldim, ona göre
Kaptanım Almancaya başlamışsın yinefancynancy
Ozlemcim senin metabolizmayı anlayan doktora Nobel ödülü falan versinler ya, bu kadar hızlı kilo alıp vermek nedir :)
Ooooo maşallah kuzucum sana.Eki Görüntüle 2017842 Eki Görüntüle 2017842
Bir tatil şeysinde benden gelsin o zamanEki Görüntüle 2017842
Aaay çok iyi, vücudun ödem tutmaya meyilli o zaman özlemcim. Netten ödem yapabilecek şeyleri bir araştırıp şöyle bir inceleme altına alsan acaba iiine yarar mı ki?Düzeltiyorum 2 kilosu gitmis..
Evet evet farkettim bendeHerkeslere gunaydin :)
Maşallah diyelim de boşta kalmasın o zaman :)
3 cocukla prof olunur mu? Bence olunmaz
Supersin Veysosum, iyi tatiller
Hatırladım tabi şarkımızı. Yalnız ben bu sabah tartıldım, 68.8 geldim, ona göre
Kaptanım Almancaya başlamışsın yinefancynancy
Ozlemcim senin metabolizmayı anlayan doktora Nobel ödülü falan versinler ya, bu kadar hızlı kilo alıp vermek nedir :)
fısıtk fıstıkEki Görüntüle 2017842 Eki Görüntüle 2017842
atlamak ağrıtırben bu gün dışarlardayım uslu durcem.... baaazı vakvaklarra yem olmayacğım.... bazı vasfiyeleri sevindirmeyeceğim....
kuuu vakvakvak kuu vakvakvak
kuyruğum yok kuyruğum yok yüzerim deredeeee
bizim şarkımız hatırladın mııımorordek
ayyy dünkü spordan sonra yatcak yer begenemedim kendime bacacıklarım fena ağrıyordu.... hanigisi ağrıtıyor ip mi bisikletmi bilemedim ama hissediyorum yanıyor yağcıklarım beter olsunlar :)))
tatilciler maşallah size iyi eylenceler, bende eylülde gitcem inşallah iple çekiyorum o günleri...
fısıtk fıstıkEki Görüntüle 2017842 Eki Görüntüle 2017842
atlamak ağrıtırben bu gün dışarlardayım uslu durcem.... baaazı vakvaklarra yem olmayacğım.... bazı vasfiyeleri sevindirmeyeceğim....
kuuu vakvakvak kuu vakvakvak
kuyruğum yok kuyruğum yok yüzerim deredeeee
bizim şarkımız hatırladın mııımorordek
ayyy dünkü spordan sonra yatcak yer begenemedim kendime bacacıklarım fena ağrıyordu.... hanigisi ağrıtıyor ip mi bisikletmi bilemedim ama hissediyorum yanıyor yağcıklarım beter olsunlar :)))
tatilciler maşallah size iyi eylenceler, bende eylülde gitcem inşallah iple çekiyorum o günleri...
Bak gördün mü? O 1 kiloda yakında kalmayacak eksiye geçeceksinGünaydın kızlar..
4 kilo fazlalıgımın 1 kilosu gitmis bile.
Bugün wendicigimin @wendigo paylastıgı listeyi uygulayacagim insallah..
olsun o da birşeyDüzeltiyorum 2 kilosu gitmis..
Haha çok haklısın3 çocukla anca çocuk bakım profu olursun
Sağol kaptanTorku 'nun jöle kelle pacasi var evde koku olmadan yapabiliyorsun aklında olsun
ekmek serbest mi bu uno nun tam tane ekmeğini aldım21 gün boyunca yenmeyecekler:
Beyaz un
Şeker
Bal-reçel-pekmez
Pirinç
Patates
Fast food
Cips
Kızartmalar
Çikolata-Dondurma
Kurabiye, Bisküvi, gofret vb zımbırtılar
Hazır gıdalar
Ketçap vs soslar
Aşırı yağlı yiyecekler
Asitli içecekler
Alkol
Tüketilmesi serbest olan yiyecekler :
%100 tam buğday ve tam çavdar ekmekler, tam buğday makarna, bulgur, kurubaklagiller, yulaf
Badem, Fındık, Fıstık, Ceviz abartılmadan serbest
Meyve günde maksimum 2 porsiyon
Et-tavuk-balık-yumurta
Peynir-zeytin
Yoğurt-Laktozsuz veya light süt
Çiğ ve pişmiş sebzeler
Kurubaklagiller (max.haftada 1-2)
burada makarna demiş ama bazı yerlerde de bal yiyebilirsin makarna yiyemezsin diyor.
Bende tam taneli ekmek yiyordum yersem tabi. meyve 2 porsiyonu geçmeyecek ama. Yarın başlayalım. Bana zor görünmüyor açıkcası. makarna pirinç zaten tüketmiyorum. Hazır gıdayı bırakalı da çoookk uzun zaman oldu.ekmek serbest mi bu uno nun tam tane ekmeğini aldımfancynancy sende tam tahıllı yiyiyordun dimi acaba tam esmer ekmek mi yediklerimiz
ortim aslında ekmeği sabahları yedik mi gerisi diyetimize uygun meyve bile serbest yarın mı başlıyoruz
bencede zor değil o zaman ben kuru meyve yi ne yapayım kuru erik aldım doğal ekşi tatlı değil 2. ara için ayça kaya demişti ben varım hadi bakalımBende tam taneli ekmek yiyordum yersem tabi. meyve 2 porsiyonu geçmeyecek ama. Yarın başlayalım. Bana zor görünmüyor açıkcası. makarna pirinç zaten tüketmiyorum. Hazır gıdayı bırakalı da çoookk uzun zaman oldu.
hadi o zaman yarın başlıyoruz.
kuru meyva ya birşey dememiş. meyva olarak tüketirsin bence. tatlı da değil hembencede zor değil o zaman ben kuru meyve yi ne yapayım kuru erik aldım doğal ekşi tatlı değil 2. ara için ayça kaya demişti ben varım hadi bakalım
aslında bildiğimiz şeyler canım ama işte nevsimize hakim olsaknilsub aslında @wendigo ile yapılan programda şeker orucuna çok aykırı değil. ben 2si bir arada yapacağım.
fancynancy 0zlem ve katılmak isteyen diğerleri
Bende aynı şeyi düşünüyorum nilgüncüm. Diyette de aslında farklı bir şey yapmamalıyız ama şeytana uyuyoruz işte.ekmek serbest mi bu uno nun tam tane ekmeğini aldımfancynancy sende tam tahıllı yiyiyordun dimi acaba tam esmer ekmek mi yediklerimiz
ortim aslında ekmeği sabahları yedik mi gerisi diyetimize uygun meyve bile serbest yarın mı başlıyoruz
Aynen öyle, bende ikisini bir yaparım diye düşünüyordum.nilsub aslında @wendigo ile yapılan programda şeker orucuna çok aykırı değil. ben 2si bir arada yapacağım.
fancynancy 0zlem ve katılmak isteyen diğerleri
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?