Cuma Zayıflama Yarışması 5. Takım

Olabilir canım, ben mesela meyve yiyince de acıkmam, bazılarını acıktırırmış.

Yeni eve geçiyoruz. Kızım uyudu arabasında. Adım sayar çalışmamış teldeki, aynı yerde döndüğümden heralde ama kaslar tık tık atıyo bence çalıştık hep beraber :)

Aleyküm selam canım Allah yardımcın olsun ve sabırlar versin canım kalabalıkla tatil çok çok zor biz haftasonları kızkardeşimle aynı anda bahçeye gittiğimizde bile bir kaç kereden sonra bana gelmeye başlıyorlar
Bazı insanlar kendi evlatlarını altın kaplama olarak görüyor ( herkesin yavrusu tabiki kendine özel ve güzel ) ama bizimkilerde tenekeden değil yani

Kahve makinasıyla yapıyorum canım. Eşim de benden sonra merak saldı kahveye kapsüllü olanından aldı. Arada bende kendime kapsül yapıyorum ama favorim klasik kahve makinasında yaptığım. Süt yarım yağlı Sütaş kullanıyorum, kafeinsiz kahvemi kahve dünyasından, normal olanını tchibo'dan Guatemala grande yumuşak içim alıyorum. Kapsülleri de yine kafeinsiz ve tchibo dan. Kapsüllü makine tchibo, filtre kahve makinesi kenwood şekerim, ikisinden de memnunum

Gerçekten mi? Tam ters etki yapıyormuş sana canım.

Olabilir canım, ben mesela meyve yiyince de acıkmam, bazılarını acıktırırmış.
Beni acıktırırrrrrr. Gerçi ben hep açım bahane aramayayım

Sadece öyle olsa iyi kendilerini de altın kaplama sananlar da var. Hiç girmeyeyim o konulara

Kahvaltı
1 haşlanmış yumurta
Beyaz peynir
2 zeytin
1,5 dilim tam buğday ekmeği
Biraz zartar

Ara
Filtre kahve
Maden suyu

Öğle
4 yk etsiz türlü
1 bardak kefir

Ara
Ananas çayı

Akşam
7 ızgara köfte
3 yk bulgur
Salata
Yoğurt kürü

Ara
Filtre kahve

Su: 2,5 lt
Spor: 42 dk Leslie iWalk strong, 10 dk Kickbox, 15 dk ağırlık çalışması.
Ekstra yaparsam ekleyeceğim.

Sadece öyle olsa iyi kendilerini de altın kaplama sananlar da var. Hiç girmeyeyim o konulara

Aaa o tartışılmaz o tipler miiiikemmmellldir ve evlatlarıda öyledir doğuştan dokunulmazlıkları var Benim kızkardeşimde onlardan biri dün bahçeye onsuz gittik inanılmaz rahat bir gün geçirdim akşam telefon açıp Annemlere bahçede kalırsanız yarın biz geliriz dedi ve ev olmayan bahçede hatun Annem ve Babamın çardakta kalmasını sağladılar bugünde 10 gibi oraya kahvaltıya gitmişler an
Geçenlerde bahçeye havuz mu alsak çocuklar serinler diyordum Annem acık alan çocuklar rüzgarda çarpılır falan dedi hatta bizim bayan miiikemmel aaay hayatta olmaz falan derken bugün şişme havuz götürmüş bahçeye çocuklarıda oturtmuş resim çekip facee atmış çok akıllıdır kendisi hep özgün fikirleri vardır hatta bugün eşime dedim valla şu köprüden atlayacağım desem sırf önce kendi yapmış olarak görünsün diye benden evvel atlar
İnsanın kardeşi de olsa bu tipler adamı sinir ediyor ama insan atamıyorda satamıyorda

Ben seni çok iyi anlıyorum tatlım seennn hiççççç meraklanma.

Istemeden oldu canim. Bu ay gectikten sonra almayi dusunuyorum. Üzerimde hem bir merak hemde bir hafifleme var.. Gercektende cok abartmistim tartilma olayini.. Uzak kalmak iyi gelecektir..Bakalim sonuc ne olacak.. Tartılmasamda saglikli beslenmeye ve spora devam!!!

Tatlım ben kofteyi kizartsamda firinlasamda hicc ekmek,bulgur,un gibi seyler koymuyorum.
Gece gece canim cekti yarin bende yapim.

Menüm;
Uyaninca 1 tk corekotu yagi
1 t.kahvesi
500ml su

09:30
Yarım dilim karpuz
Peynir
1 d. Cavdar ekmegi

12:00
1 yk aci biber salcasi

13:00

4 yk kabak
4 yk yogurt

17:00

Tavuk doner,az ekmek
Ayran

4 L su
3 buyuk t.kahvesi
1 kupa 7 otlu bitki cayı

Spor;

30 squat
30 burpees

60 dag tırmanısı
60 makas
60 sırt ustu uzanarak elleri topuklara degdirme

2 dk plank

30 dk eliptik

20 dk oyun konsolunda elle ayakla oynanan spor oyunu

Ve 3000 adım

Kızlarrrrr!!! Hani menuler!!! Hani sporlarrrr!!! Sabahtan beri giremedim diye sayfalar birikmistir menuler paylasilmistir dedim ama fancynancy dısında kimsecikler paylasmamis!!
Valla ya, kimseler yok bugün, wendy da paylaşır herhalde menü ve spor.

İsabet olmuş o zaman canım. Sen yine güzel menü ve sporlarına devam et tatlım. Güncel kilondan daha az kiloyla listeye geri döneceğine inanıyorummm.

Tatlım ben kofteyi kizartsamda firinlasamda hicc ekmek,bulgur,un gibi seyler koymuyorum.
Gece gece canim cekti yarin bende yapim.
Yaaa bende çok az koydum ekmeğini, daha önce hiç denemediğim için ekmeksiz tereddüt ettim ama Harika oldu valla, ekmek asıl kurutuyormuş köfteyi bugün anladım. Artık koyarsam da bugünkü kadar az koyarım, eşimde bayıldı. Izgarada yapmama rağmen sulu suluydu.
Yap tabi yaaa, köfte candır

Hatırlanmak yetiyor bana :)

Oha diyebilir miyim Ayşecim? Ay adamlardan kısmetsiz kuzum benim.
Kız en azından bu evine bağlı sadık bir adam da çekiyorum. Oburu özel günleri hatırlardı kutlardı ama sadece göz boyamak yediği haltlari kapatmak içinmiş. Aman bende artık kocadan gülmeyecekmiş yüzüm bu da benim sınavım diyerek geçiyorum

Gunaydinlarrr

He ya ağzından bi güzel söz çıksın

Anlat tabi kaptanım ben hep anlatıyorum size bugün böyle oldu diye :) Bosver keyfini bozma düzelir onlar da

ay ama çocuğun olduğu yerde kavga illa ki oluyor canım, sinirlenmekte de haklısın ama biraz uzaklaşsalar birbirlerinden acaba?

kizlar iyi dileklerini için sağolun neyseki akşama doğru rahatladık çocuklar da yaptıkları hatayı farketti inşallah bugünden itibaren duzelirler beni cildirtmazlar

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…