- 23 Ağustos 2012
- 14.803
- 39.141
- 798
- Konu Sahibi Cherry Mom
-
- #249.481
Ya ben de aslında pek bi sey yapmadım ama giremedim buralara.
Kahve beni tam tersi acıktırıyor, sindirime de faydası var diyorlar ya kahve içtikten bi süre sonra midem kazınıyor resmen ama cok sevdigim icin yine de içiyordum :) her metabolizma farklı cidden :)
Slm kızlar bugün kampa geldik bismillah çocukların kavgası ile sinirlerim zipladi kuzenim vs de var 8 kişi geldik konya dan inşallah sakinlesirim değilse annemleri bırakıp çocuklarla otobüse atlayıp döneceğim offf yaa burayı gene dert ortağım yapıp anlattım iyi ki varsiniz
O kayıyor ben etrafında yürüyorum hafif bi başdönmesi var :)
Filtre kahveyi sen nasıl yapıyorsun? French presle mi kahve makinen var mı? Bi de süt koyuyor musun? Kahveyi nerden alıyorsun? Babam böyle pasta yapmayı nerden öğrendi :)
Gerçekten mi? Tam ters etki yapıyormuş sana canım.Ya ben de aslında pek bi sey yapmadım ama giremedim buralara.
Kahve beni tam tersi acıktırıyor, sindirime de faydası var diyorlar ya kahve içtikten bi süre sonra midem kazınıyor resmen ama cok sevdigim icin yine de içiyordum :) her metabolizma farklı cidden :)
Beni acıktırırrrrrr. Gerçi ben hep açımOlabilir canım, ben mesela meyve yiyince de acıkmam, bazılarını acıktırırmış.
Sadece öyle olsa iyi kendilerini de altın kaplama sananlar da var. Hiç girmeyeyim o konularaAleyküm selam canımAllah yardımcın olsun ve sabırlar versin canım kalabalıkla tatil çok çok zor biz haftasonları kızkardeşimle aynı anda bahçeye gittiğimizde bile bir kaç kereden sonra bana gelmeye başlıyorlar
Bazı insanlar kendi evlatlarını altın kaplama olarak görüyor ( herkesin yavrusu tabiki kendine özel ve güzel ) ama bizimkilerde tenekeden değil yani
Sadece öyle olsa iyi kendilerini de altın kaplama sananlar da var. Hiç girmeyeyim o konulara
Ben seni çok iyi anlıyorum tatlım seennn hiççççç meraklanma.Aaa o tartışılmaz o tipler miiiikemmmellldir ve evlatlarıda öyledir doğuştan dokunulmazlıkları varBenim kızkardeşimde onlardan biri dün bahçeye onsuz gittik inanılmaz rahat bir gün geçirdim akşam telefon açıp Annemlere bahçede kalırsanız yarın biz geliriz dedi ve ev olmayan bahçede hatun Annem ve Babamın çardakta kalmasını sağladılar bugünde 10 gibi oraya kahvaltıya gitmişler an
Geçenlerde bahçeye havuz mu alsak çocuklar serinler diyordum Annem acık alan çocuklar rüzgarda çarpılır falan dedi hatta bizim bayan miiikemmel aaay hayatta olmaz falan derken bugün şişme havuz götürmüş bahçeye çocuklarıda oturtmuş resim çekip facee atmışçok akıllıdır kendisi hep özgün fikirleri vardır hatta bugün eşime dedim valla şu köprüden atlayacağım desem sırf önce kendi yapmış olarak görünsün diye benden evvel atlar
İnsanın kardeşi de olsa bu tipler adamı sinir ediyorama insan atamıyorda satamıyorda
Istemeden oldu canim. Bu ay gectikten sonra almayi dusunuyorum. Üzerimde hem bir merak hemde bir hafifleme var.. Gercektende cok abartmistim tartilma olayini.. Uzak kalmak iyi gelecektir..Bakalim sonuc ne olacak.. Tartılmasamda saglikli beslenmeye ve spora devam!!!Sen sinirlenip kırmış olmabaşlarım senin ayarsızlığına, yeter nan, bıktım senden diyerek
Belki de gerçekten bozuktu kız tartın, bir öyle bir böyle çıkıyordun, olamaz mı? Yenisiyle yeni bir sayfa açarsın artık. En güzeli dijital olmayanlar valla. Ben bir tane de ondan alacağım bulduğumda.
Asıl ağrın varken yaparken yapacaksın şekerim. O zaman aşılıyor kaslar harekete, 20-30 dk yap zamanla arttırırsın canım.
Sağol canım, alıp deneyeceğim en kısa zamanda. Başladık di mi bugün şekersiz günlere?
Ya sorma uyuz oluyorum, ben nefes nefese kalmışım hatun vırvır konuşuyor birde. Bende bırakmamak için epey mücadele ediyorum
Hehehe valla aynı fikirdeyim @morordek cim
Tatlım ben kofteyi kizartsamda firinlasamda hicc ekmek,bulgur,un gibi seyler koymuyorum.hımmm azıcık koysam mı acaba, sen denedin mi canım daha önce? Çocuklar falan da yiyek şimdi, mundar etmiyim kıymayıen iyisi azıcık ekmek koyayım. Valla o kadar açımmmm ki, kefir koydum midem yatışsın diye ama kabahat bende, öğünümü atladım merti ben nevayı da babası uyuttu sonra gitti yanlarına da yattı, hazır ev sakinken spor yapayım dedim tabi öğle yemeğim kaynadı.... spordan sonra da midem kazınınca azıcık türlü ısıtıp yedim patateslerini ayırıp, şimdi de kefir içiyorum (( aaahhhh akşam yemeği çok uzaktaymış gibi geliyyooorrrrr.
ne yazmışım yaawwwneyse ızgara köfte, salata, bulgur, birde yoğurt kürü menü. nasıl kızlar? ekmek yok, bulguru da 2-3 kaşık yerim.
Valla ya, kimseler yok bugün,Kızlarrrrr!!! Hani menuler!!! Hani sporlarrrr!!! Sabahtan beri giremedim diye sayfalar birikmistir menuler paylasilmistir dedim amafancynancy dısında kimsecikler paylasmamis!!
İsabet olmuş o zaman canım. Sen yine güzel menü ve sporlarına devam et tatlım. Güncel kilondan daha az kiloyla listeye geri döneceğine inanıyorummm.Istemeden oldu canim. Bu ay gectikten sonra almayi dusunuyorum. Üzerimde hem bir merak hemde bir hafifleme var.. Gercektende cok abartmistim tartilma olayini.. Uzak kalmak iyi gelecektir..Bakalim sonuc ne olacak.. Tartılmasamda saglikli beslenmeye ve spora devam!!!
Yaaa bende çok az koydum ekmeğini, daha önce hiç denemediğim için ekmeksiz tereddüt ettim ama Harika oldu valla, ekmek asıl kurutuyormuş köfteyi bugün anladım. Artık koyarsam da bugünkü kadar az koyarım, eşimde bayıldı. Izgarada yapmama rağmen sulu suluydu.Tatlım ben kofteyi kizartsamda firinlasamda hicc ekmek,bulgur,un gibi seyler koymuyorum.
Gece gece canim cekti yarin bende yapim.
Hatırlanmak yetiyor bana :)Bende ay o fikirdeyim, yenisi daha iyi olacak.
Of ki ne of. Bende senin gibiyim ya, takılmam özel günlere. Saolsun kv çağırır he Doğum günümde kesilen pasta eşim için de geçerlidir :)
Ben dün resmen pert olmuşum ya, evi komple hallettim çamaşır sil süpür derken gece ağrıdan uyuyamadım. O kadar yorulduğumu bilmiyordum.fancynancy kuzucum 30 dk da yürüyüş yaptım dün.
Sağol canımGünaydın kızlar :)
Ayşecim sakın bdv ye gitme banlanırsın, kal anlat bize.
Kız en azından bu evine bağlı sadık bir adam da çekiyorum. Oburu özel günleri hatırlardı kutlardı ama sadece göz boyamak yediği haltlari kapatmak içinmiş. Aman bende artık kocadan gülmeyecekmiş yüzüm bu da benim sınavım diyerek geçiyorumOha diyebilir miyim Ayşecim? Ay adamlardan kısmetsiz kuzum benim.
Memeni kes ver ağzınaBu arada Umut kauçuk emzik de almadı. Sanırım Turkiye pazarındaki tüm emzik uç ve materyallerini denemiş ve başarısız olmuş bulunuyoruz
Herkeslere gunaydin :)
Maşallah diyelim de boşta kalmasın o zaman :)
3 cocukla prof olunur mu? Bence olunmaz
Supersin Veysosum, iyi tatiller
Hatırladım tabi şarkımızı. Yalnız ben bu sabah tartıldım, 68.8 geldim, ona göre
Kaptanım Almancaya başlamışsın yinefancynancy
Ozlemcim senin metabolizmayı anlayan doktora Nobel ödülü falan versinler ya, bu kadar hızlı kilo alıp vermek nedir :)
Canım yulaf kepeği kullanabilirsin ya da kendine azıcık ayırıp ekmeksiz yapabilirsin, ya da yiyeceğim 3-5 köfte diyip sallamayabilirsin bilemiyorum
Kaptanım çocuk onlar, 5 dk sonra unutur oyuna dalarlar, hiç takılma keyfini kaçırma.
He ya ağzından bi güzel söz çıksın
Anlat tabi kaptanım ben hep anlatıyorum size bugün böyle oldu diye :) Bosver keyfini bozma düzelir onlar da
ay ama çocuğun olduğu yerde kavga illa ki oluyor canım, sinirlenmekte de haklısın ama biraz uzaklaşsalar birbirlerinden acaba?
kizlar iyi dileklerini için sağolun neyseki akşama doğru rahatladık çocuklar da yaptıkları hatayı farketti inşallah bugünden itibaren duzelirler beni cildirtmazlarAleyküm selam canımAllah yardımcın olsun ve sabırlar versin canım kalabalıkla tatil çok çok zor biz haftasonları kızkardeşimle aynı anda bahçeye gittiğimizde bile bir kaç kereden sonra bana gelmeye başlıyorlar
Bazı insanlar kendi evlatlarını altın kaplama olarak görüyor ( herkesin yavrusu tabiki kendine özel ve güzel ) ama bizimkilerde tenekeden değil yani
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?