Cuma Zayıflama Yarışması 5. Takım

Selamın Aleyküm kızlarrrrrrr

Herkese hayırlı sabahlar ve mutlu bir hafta diliyorum

İnşallah cumaya kadar hepimiz kaçamaksız ve bol hareketli devam edip çok çok güzel rakamlar görürüz cuma tartıda
Güne şekersiz Türk Kahvemle başladım ve biraz sonrada kahvaltımı yaparım Eminönüne gitmeden
Hem kaçamak olasılığı olmaz tok olursam hemde zaten diyetisyenim de aç karnına yürüme demişti minik ilaç poşetleri var eşimin çırtlı onlardan birine de chiamı koyayım da ara öğün saati dışarda olurum hemen bir kutu ayran alıp içine karıştırır listeme uygun ara öğünümü de yapmış olurum

Kızlar inanılmaz heycanlıyım yaaa 2li rakamları bu hafta görebileceğim inşallah bu sabah eksi görmeye başladım ama ne kadar olduğunu söylemem cuma sürpriz olsun herkese

Gunaydinlaaar
Gerçekten mi? Tam ters etki yapıyormuş sana canım.
Evet canım kahvaltıyı yapar okula giderdim ben de french press'te filtre kahvemi yapardım. Sonra ogle yemeğine kurt gibi açıkmış olurdum. Kahve icmeyince o kadar acikmazdim ama kahve keyfimi yapmak da ayrı güzeldi.. Ahh ahh özledim valla o günleri
Memeni kes ver ağzına

Bu gidişle öyle olacak. Memem ağzındayken mışıl mışıl uyuyor hem. Çıkarıyorum 10 dakika sonra gözler açılıyor. Napicam ben bu çocukla bilmiyorum valla

ne diyeyim canım, hayat şartları bu kadar zor olunca, bazı şeyler mecburiyetten oluyor işte... yanlış anlama olay sadece maddi değil, manevi olarak adam bulmakta zor.

Umut okula gidecek kadar büyüdüğünde ikinciyi yapmazsan tabi bu arada o günlerin geri gelecektir kuzucum

günaydın beybileeer,

haftasonu 1 top beyaz dondurma yedim.... ama çok yürüdüm akşam yemeği yemedim.... hemide topuklu ayakkabılarla yürüdüm.... gerçi ayakkabım rahattı ama bir önceki ayakkabım ayağımı parçaladığından fena oldu :) 10 cm uzun olmak bi harika dostum :))

dünkü menüm

sabah 3 parça peynir
3 ceviz
2 erik mor yuvarlak olandan

ara
2 erik
yarım paket etiform
2 bardak ayran --bitti daha da almıcam inşallah sıcaklardan herhalde çekiyor beni...

akşam 1 top beyaz dondurma 1 b sütlü şekersiz nescafe

su 1,5 lt
1 b soda
3 f kahve :)

spor
2 saat yürüyş güneşin altında ooohhh miss öldüm resmen.....

Icmeseydin ayran o zaman

Buna sevinmeli miyim?

Memeden ayırmaya daha cok var, bunu o zaman düşünürüm
Sen de habire felaket tellallığı yapıyorsun. Hamileyken de bunlar iyi günlerin diyordun :)

sıcaktan içiyoz tuzlu tuzlu ooohhh... paket olmasa evde yapsam böyle olmuyo bu paket ayranların içinde kesin bir şey var ve bana dokunuyor.... o her ne ise...

Hahha öcümü alıyorum daha hamile olmadan bir sen şikayetçisin çocuktan diyordun o zaman ferah falanda yoktu tek kaldıydım haha nasılmış şaka bir yana betuş boşuna vasfiye demiyo demek ki

betüş her zaman haklıdır

anam ne sosyetik hatunsun gıııı...... Guatemala grande brehh brehh brehhh bende öğreniyom sayenizde

kafeinsiz kahve nasıl tadı güzel mi sade mi içiliyor

Ay hadi bakalım inşallah şekerim

anam ne sosyetik hatunsun gıııı...... Guatemala grande brehh brehh brehhh bende öğreniyom sayenizde

kafeinsiz kahve nasıl tadı güzel mi sade mi içiliyor
Ay kız çok güldürdün beni, sosyetik nireee ben nireee. Adını öyle koymuşlar ben napim kız. Kapsül olan güzelde çekirdek olanı koyu yapınca gideri oluyor ben içine 1/3 süt koyuyorum hepsinin.

Canım benim senin bu menülerin hali nedir yavrucağzım? Dengeli beslenmen lazım kilo vermek için az yemen değil. Kahvaltın çok az, öğle yok, akşamda kötü. bence biraz düzeltmelisin öğünlerini canım.

Umut okula gidecek kadar büyüdüğünde ikinciyi yapmazsan tabi bu arada o günlerin geri gelecektir kuzucum
Umut okula gidecek kadar büyüdüğünde miii? Kuzum benim öyle bi lüksüm yok maalesef. Ücretsiz izin alsam bile doktora beklemez :)
tartıldım. 75,3. +100 gr ım
+100 'den bi sey olmaz kuzum, verirsin hemencik
sıcaktan içiyoz tuzlu tuzlu ooohhh... paket olmasa evde yapsam böyle olmuyo bu paket ayranların içinde kesin bir şey var ve bana dokunuyor.... o her ne ise...
Evde mayala yoğurdunu ondan yap, ben artık öyle yapıyorum. Hazır paketlerde vardır bi sey mutlaka
aa aaa kimseler yok huuuu uyumayın..... kim kaç kg yazın hadi....
Ben tartılmadım bu sabah ya

Eşek kadar topukla yürüyüş yapsam bende devrilirdim çok alemsin valla, çantanda 1 çift sneaker taşı kız bari lazım olunca değiştiriverirsin

sneaker deyince aklıma niye çukulata geldi :))) ayy bi de köstebek gibi her yeri kazmışlar bir tane düzz caddemiz yok heryer engebeli.... Türkiye de topuklu ayakkabıyla yürüyebilen hatunlara yüksek başarı ödülü vermek lazım.... bu günde +10 cm im :)) ama çok rahat gı .... ama engebeli arazi fena.....

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…