- 25 Ocak 2017
- 7.175
- 22.507
- 348
- Konu Sahibi Cherry Mom
-
- #249.501
Günaydın kaptanım.Gunaydinlarrr
kizlar iyi dileklerini için sağolun neyseki akşama doğru rahatladık çocuklar da yaptıkları hatayı farketti inşallah bugünden itibaren duzelirler beni cildirtmazlar
Evet canım kahvaltıyı yapar okula giderdim ben de french press'te filtre kahvemi yapardım. Sonra ogle yemeğine kurt gibi açıkmış olurdum. Kahve icmeyince o kadar acikmazdim ama kahve keyfimi yapmak da ayrı güzeldi.. Ahh ahh özledim valla o günleriGerçekten mi? Tam ters etki yapıyormuş sana canım.
Memeni kes ver ağzına
Günaydın kızlar..
Günaydın hanımlar
ne diyeyim canım, hayat şartları bu kadar zor olunca, bazı şeyler mecburiyetten oluyor işte... yanlış anlama olay sadece maddi değil, manevi olarak adam bulmakta zor.Kız en azından bu evine bağlı sadık bir adam da çekiyorum. Oburu özel günleri hatırlardı kutlardı ama sadece göz boyamak yediği haltlari kapatmak içinmiş. Aman bende artık kocadan gülmeyecekmiş yüzüm bu da benim sınavım diyerek geçiyorum
Umut okula gidecek kadar büyüdüğünde ikinciyi yapmazsan tabi bu arada o günlerin geri gelecektir kuzucumGunaydinlaaar
Evet canım kahvaltıyı yapar okula giderdim ben de french press'te filtre kahvemi yapardım. Sonra ogle yemeğine kurt gibi açıkmış olurdum. Kahve icmeyince o kadar acikmazdim ama kahve keyfimi yapmak da ayrı güzeldi.. Ahh ahh özledim valla o günleri
Bu gidişle öyle olacak. Memem ağzındayken mışıl mışıl uyuyor hem. Çıkarıyorum 10 dakika sonra gözler açılıyor. Napicam ben bu çocukla bilmiyorum valla
Icmeseydin ayran o zaman
Buna sevinmeli miyim?
Memeden ayırmaya daha cok var, bunu o zaman düşünürüm
Sen de habire felaket tellallığı yapıyorsun. Hamileyken de bunlar iyi günlerin diyordun :)
Hahha öcümü alıyorum daha hamile olmadan bir sen şikayetçisin çocuktan diyordun o zaman ferah falanda yoktu tek kaldıydım haha nasılmışşaka bir yana betuş boşuna vasfiye demiyo demek ki
Kahve makinasıyla yapıyorum canım. Eşim de benden sonra merak saldı kahveye kapsüllü olanından aldı. Arada bende kendime kapsül yapıyorum ama favorim klasik kahve makinasında yaptığım. Süt yarım yağlı Sütaş kullanıyorum, kafeinsiz kahvemi kahve dünyasından, normal olanını tchibo'dan Guatemala grande yumuşak içim alıyorum. Kapsülleri de yine kafeinsiz ve tchibo dan. Kapsüllü makine tchibo, filtre kahve makinesi kenwood şekerim, ikisinden de memnunum
Gerçekten mi? Tam ters etki yapıyormuş sana canım.
Beni acıktırırrrrrr. Gerçi ben hep açımbahane aramayayım
Atla atla
Ay hadi bakalım inşallah şekerimSelamın Aleyküm kızlarrrrrrr
Herkese hayırlı sabahlar ve mutlu bir hafta diliyorum
İnşallah cumaya kadar hepimiz kaçamaksız ve bol hareketli devam edip çok çok güzel rakamlar görürüz cuma tartıda
Güne şekersiz Türk Kahvemle başladım ve biraz sonrada kahvaltımı yaparım Eminönüne gitmeden
Hem kaçamak olasılığı olmaz tok olursam hemde zaten diyetisyenim de aç karnına yürüme demiştiminik ilaç poşetleri var eşimin çırtlı onlardan birine de chiamı koyayım da ara öğün saati dışarda olurum hemen bir kutu ayran alıp içine karıştırır listeme uygun ara öğünümü de yapmış olurum
Kızlar inanılmaz heycanlıyım yaaa 2li rakamları bu hafta görebileceğim inşallahbu sabah eksi görmeye başladım ama ne kadar olduğunu söylemem cuma sürpriz olsun herkese
Ay kız çok güldürdün beni, sosyetik nireee ben nireee. Adını öyle koymuşlar ben napim kız.anam ne sosyetik hatunsun gıııı...... Guatemala grande brehh brehh brehhhbende öğreniyom sayenizde
kafeinsiz kahve nasıl tadı güzel mi sade mi içiliyor
Eşek kadar topukla yürüyüş yapsam bende devrilirdimatlayamadı :)) 12 de eve girince tabi küt devrildim...
Canım benim senin bu menülerin hali nedir yavrucağzım? Dengeli beslenmen lazım kilo vermek için az yemen değil. Kahvaltın çok az, öğle yok, akşamda kötü.günaydın beybileeer,
haftasonu 1 top beyaz dondurma yedim.... ama çok yürüdüm akşam yemeği yemedim.... hemide topuklu ayakkabılarla yürüdüm.... gerçi ayakkabım rahattı ama bir önceki ayakkabım ayağımı parçaladığından fena oldu :) 10 cm uzun olmak bi harika dostum :))
dünkü menüm
sabah 3 parça peynir
3 ceviz
2 erik mor yuvarlak olandan
ara
2 erik
yarım paket etiform
2 bardak ayran --bitti daha da almıcam inşallah sıcaklardan herhalde çekiyor beni...
akşam 1 top beyaz dondurma 1 b sütlü şekersiz nescafe
su 1,5 lt
1 b soda
3 f kahve :)
spor
2 saat yürüyş güneşin altında ooohhh miss öldüm resmen.....
Umut okula gidecek kadar büyüdüğünde miii? Kuzum benim öyle bi lüksüm yok maalesef. Ücretsiz izin alsam bile doktora beklemez :)Umut okula gidecek kadar büyüdüğünde ikinciyi yapmazsan tabi bu arada o günlerin geri gelecektir kuzucum
+100 'den bi sey olmaz kuzum, verirsin hemenciktartıldım. 75,3. +100 gr ım
Evde mayala yoğurdunu ondan yap, ben artık öyle yapıyorum. Hazır paketlerde vardır bi sey mutlakasıcaktan içiyoz tuzlu tuzlu ooohhh... paket olmasa evde yapsam böyle olmuyo bu paket ayranların içinde kesin bir şey var ve bana dokunuyor.... o her ne ise...
Ben tartılmadım bu sabah yaaa aaa kimseler yok huuuu uyumayın..... kim kaç kg yazın hadi....
Eşek kadar topukla yürüyüş yapsam bende devrilirdimçok alemsin valla, çantanda 1 çift sneaker taşı kız bari lazım olunca değiştiriverirsin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?